Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja u swojej gin żadnych spódniczek ani innych jednorazówek nie zakładam. Jakaś przesada jak dla mnie. Leżę rozkraczona przed nią na maksa - ona mi grzebie ręką, sprzętem do USG - a ja po tym wszystkim mam wstać i naciągać na siebie jakieś jednorazówki? Bo nie mogę przejść na golasa te pół metra do przebieralni???
    no pewnie ze mozna na golasa, ale nie kazda lubi ;)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja do murzynow, hindusow i azjatow nic nie mam, a jesli chodzi o arabow to jestem 100% rasistka, boje sie ich i juz..

Podzielam

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jak się kładziesz na fotel to nie zdejmujesz tego
    wariatko właśnie chodzi o to, żeby zostało masz przykryty brzuszek jeśli się wstydzisz a nie wszystko na wierzchu
    Bozia3 wrote:
    Ja u swojej gin żadnych spódniczek ani innych jednorazówek nie zakładam. Jakaś przesada jak dla mnie. Leżę rozkraczona przed nią na maksa - ona mi grzebie ręką, sprzętem do USG - a ja po tym wszystkim mam wstać i naciągać na siebie jakieś jednorazówki? Bo nie mogę przejść na golasa te pół metra do przebieralni???

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • sjoanka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku - mowimy o roznych Wloszech, jakbysmy mowily o roznych panstwach.

Moja pani ginekolog uznawana za najlepsza w miescie nie ma takich wygod.

W szpitalu, w klinice ani w tym prywatnym laboratorium tez tak nie bylo.
    A przeciez nie mieszkam na prowincji.
    Tylko troche bardziej na poludnie niz Mediolan.
    I to widac.

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    hahaha! czasem po stopie odzianej w skarpete i wsadzonej w sandal ;)
    albo po reklamowce i kiedy kucaja na przystanku ;)

Kucaja na przystanku - cudna obserwacja :)
    Chcialam ci powiedziec, ze udzielil mi sie dzisiaj twoj wczorajszy chujowy dzien. Chce do domu, chce do whisky...

PS. Teraz doczytalam o tym pierdlu - calkiem to mozliwe.
    A moze tak jak Churchill, nigdy nie stal jak mogl siedziec i nigdy nie siedzial jak mogl lezec ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 14:20

Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sjoanka wrote:
    Polarnymisiu - bylam u paru ginekologow, jeden nawet mial lazienke w gabinecie. I to juz wydawalo mi sie szczytem elegancji.
    A tu bylam prywatnie i panstwowo i nigdzie takich luksusow nie bylo.

Widac ze wloska sluzba zdrowia nie za bardzo rozwinieta.

Oj, chyba nie tylko wloska ;)
    Ja w kraju ojczystym zetknelam sie z lazianka,bidecikami,papierem i recznikami na NFZ.
    W No fotel ginekologiczny stoi sobie w gabinecie lekarza ogolnego, ktory jest jednoczenie pediatra, okulista, kardiologiem i kazdym innym, nawet parawaniki nie zawsze sa. Ciekawe jak matki tlumacza co to takiego dzieciom, kiedy przychodza z nimi na wizyte ;)
    W szpitalu jest lepiej, daja takie smieszne spodnie z dziura w wiadomym miejscu, coby nie marzla reszta ;) I bidety i kibelki zawsze obok.
    A reczniki papierowe, mydlo i papier toaletowy to nawet w szkole jest! ;) Moje dziecko z rozrzewnieniem wspomina czasy, kiedy w polskiej szkole bralo sie od pani kawalek papieru toaletowego ( ktory rodzice przyniesli ) i lecialo siusiu. A jak tylko umyc rece przed jedzeniem, to klik - troche mydla na raczki ( dozownik w klasie ) i szlo sie z tym mydlem po korytarzu do lazienki. Teraz mowi, ze czuje sie rozpieszczona ;)

Bursztyn, Nati74, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sjoanka wrote:
    Bursztynku - mowimy o roznych Wloszech, jakbysmy mowily o roznych panstwach.

Moja pani ginekolog uznawana za najlepsza w miescie nie ma takich wygod.

W szpitalu, w klinice ani w tym prywatnym laboratorium tez tak nie bylo.
    A przeciez nie mieszkam na prowincji.
    Tylko troche bardziej na poludnie niz Mediolan.
    I to widac.
    no wiem wiem, Italia na pol jest podzielona, to prawda....

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Kucaja na przystanku - cudna obserwacja :)
    Chcialam ci powiedziec, ze udzielil mi sie dzisiaj twoj wczorajszy chujowy dzien. Chce do domu, chce do whisky...

PS. Teraz doczytalam o tym pierdlu - calkiem to mozliwe.
    A moze tak jak Churchill, nigdy nie stal jak mogl siedziec i nigdy nie siedzial jak mogl lezec ;)

przyobserwuj przystanki ;)

I wpadaj do mnie, mamy polskie sklepy, poczujesz sie jak w domu :)
    Churchill wiedzial co robi ;) (czasami)

Simba lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale jak się kładziesz na fotel to nie zdejmujesz tego
    wariatko właśnie chodzi o to, żeby zostało masz przykryty brzuszek jeśli się wstydzisz a nie wszystko na wierzchu
    ja jestem jakaś nienormalna chyba.... grzebie Ci ginka w kaśce, leżysz rozkraczona i rozjechana na fotelu, ona/on Ci tam gmyra, wkłada wzierniki i inne wibry.....a odsłonięty brzuszek Cię zawstydza?

nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie nie ale są kobiety co się wstydzą..
    ja mówie o sytuacji jak chłop jest ginem i łażenie przed nim z gołym tyłkiem średnie jest
    Bozia3 wrote:
    ja jestem jakaś nienormalna chyba.... grzebie Ci ginka w kaśce, leżysz rozkraczona i rozjechana na fotelu, ona/on Ci tam gmyra, wkłada wzierniki i inne wibry.....a odsłonięty brzuszek Cię zawstydza?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 14:59

malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie tez o tym pisalam. Jak jest pani gin to moge z golym dupskiem latac ale jak mialam przedefilowac przed ginem to bylo to dla mnie malo sympatyczne.
    Ja chodze do ginki w podwarszawskim pipidowku.

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w piątkowe popołudnie.

Jakbyście się za mną zdążyły stęsknić (choć troszkę) to informuję, że nadal żyję (chyba) ;)
    no i Wszystkie serdecznie pozdrawiam :)

Simba, Mango, Kate 75, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polakow oprocz po style street mozna zwyczajnie po "urodzie" poznac. Azjaci tez wszedzie kucaja.

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa co do ginów:
    jak miałam 26 lat i poszłam prywatnie do najlepszego gina w moim rodzinnym mieście (mama poszła za mnie stanąć w kolejkę o 9.00 - to byłam trzecia, a gin przyjmował od 15.00) to mi grzecznie powiedział:

"nie uważa Pani, że już najwyższy czas pomyśleć o rozrodzie??"

sjoanka, AsiaPoli, Mango, Niuta, nick nieaktualny, nick nieaktualny, grosza, Kate 75, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Polakow oprocz po style street mozna zwyczajnie po "urodzie" poznac. Azjaci tez wszedzie kucaja.
    wielu Polakow jest przystojnych :) w kazdym razie lepsi od anglikow, a azjaci, coz....pewnie wszyscy w pierdlu siedzieli ;)

nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    aaa co do ginów:
    jak miałam 26 lat i poszłam prywatnie do najlepszego gina w moim rodzinnym mieście (mama poszła za mnie stanąć w kolejkę o 9.00 - to byłam trzecia, a gin przyjmował od 15.00) to mi grzecznie powiedział:

"nie uważa Pani, że już najwyższy czas pomyśleć o rozrodzie??"
    Moze wpadlas mu w oko:-) i probowal zagadać.

Myszonek, Bursztyn, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    wlasnie :) a nie proponowal pomocy w "rozrodzie" ?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    wielu Polakow jest przystojnych :) w kazdym razie lepsi od anglikow, a azjaci, coz....pewnie wszyscy w pierdlu siedzieli ;)
    Ja nie twierdze ze nie ma przystojnych Polakow ale o przystojnych Anglikach to nie slyszalam:-)

Bursztyn, Mango, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    raczej nie ;)
    poza tym "on był w modzie" na początku lat 90 :)
    Był wtedy bardzo przystojnym ginekologiem na oddziale i wszystkie pacjentki chciały się na niego "napatrzeć" - żeby dziecko miało choć trochę śniadą cerę - Pan doktor jest Murzynem :)

Bozia3, Niuta, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a poza tym - mi - po technikum weterynaryjnym ;) słowo rozród kojarzyło się tylko i wyłącznie ze zwierzętami :)

a jeśli to była propozycja - to ech ...... nie skorzystałam :(
    kurczę no - więc się teraz męczę ;) i meczę ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 15:57

Bozia3, Simba, sjoanka, nick nieaktualny, Mango, Niuta, nick nieaktualny, malgos741, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 2553 2554 2555 2556 2557 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ