X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja u swojej gin żadnych spódniczek ani innych jednorazówek nie zakładam. Jakaś przesada jak dla mnie. Leżę rozkraczona przed nią na maksa - ona mi grzebie ręką, sprzętem do USG - a ja po tym wszystkim mam wstać i naciągać na siebie jakieś jednorazówki? Bo nie mogę przejść na golasa te pół metra do przebieralni???
    no pewnie ze mozna na golasa, ale nie kazda lubi ;)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja do murzynow, hindusow i azjatow nic nie mam, a jesli chodzi o arabow to jestem 100% rasistka, boje sie ich i juz..

Podzielam

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jak się kładziesz na fotel to nie zdejmujesz tego
    wariatko właśnie chodzi o to, żeby zostało masz przykryty brzuszek jeśli się wstydzisz a nie wszystko na wierzchu
    Bozia3 wrote:
    Ja u swojej gin żadnych spódniczek ani innych jednorazówek nie zakładam. Jakaś przesada jak dla mnie. Leżę rozkraczona przed nią na maksa - ona mi grzebie ręką, sprzętem do USG - a ja po tym wszystkim mam wstać i naciągać na siebie jakieś jednorazówki? Bo nie mogę przejść na golasa te pół metra do przebieralni???

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • sjoanka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku - mowimy o roznych Wloszech, jakbysmy mowily o roznych panstwach.

Moja pani ginekolog uznawana za najlepsza w miescie nie ma takich wygod.

W szpitalu, w klinice ani w tym prywatnym laboratorium tez tak nie bylo.
    A przeciez nie mieszkam na prowincji.
    Tylko troche bardziej na poludnie niz Mediolan.
    I to widac.

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    hahaha! czasem po stopie odzianej w skarpete i wsadzonej w sandal ;)
    albo po reklamowce i kiedy kucaja na przystanku ;)

Kucaja na przystanku - cudna obserwacja :)
    Chcialam ci powiedziec, ze udzielil mi sie dzisiaj twoj wczorajszy chujowy dzien. Chce do domu, chce do whisky...

PS. Teraz doczytalam o tym pierdlu - calkiem to mozliwe.
    A moze tak jak Churchill, nigdy nie stal jak mogl siedziec i nigdy nie siedzial jak mogl lezec ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 14:20

Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sjoanka wrote:
    Polarnymisiu - bylam u paru ginekologow, jeden nawet mial lazienke w gabinecie. I to juz wydawalo mi sie szczytem elegancji.
    A tu bylam prywatnie i panstwowo i nigdzie takich luksusow nie bylo.

Widac ze wloska sluzba zdrowia nie za bardzo rozwinieta.

Oj, chyba nie tylko wloska ;)
    Ja w kraju ojczystym zetknelam sie z lazianka,bidecikami,papierem i recznikami na NFZ.
    W No fotel ginekologiczny stoi sobie w gabinecie lekarza ogolnego, ktory jest jednoczenie pediatra, okulista, kardiologiem i kazdym innym, nawet parawaniki nie zawsze sa. Ciekawe jak matki tlumacza co to takiego dzieciom, kiedy przychodza z nimi na wizyte ;)
    W szpitalu jest lepiej, daja takie smieszne spodnie z dziura w wiadomym miejscu, coby nie marzla reszta ;) I bidety i kibelki zawsze obok.
    A reczniki papierowe, mydlo i papier toaletowy to nawet w szkole jest! ;) Moje dziecko z rozrzewnieniem wspomina czasy, kiedy w polskiej szkole bralo sie od pani kawalek papieru toaletowego ( ktory rodzice przyniesli ) i lecialo siusiu. A jak tylko umyc rece przed jedzeniem, to klik - troche mydla na raczki ( dozownik w klasie ) i szlo sie z tym mydlem po korytarzu do lazienki. Teraz mowi, ze czuje sie rozpieszczona ;)

Bursztyn, Nati74, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sjoanka wrote:
    Bursztynku - mowimy o roznych Wloszech, jakbysmy mowily o roznych panstwach.

Moja pani ginekolog uznawana za najlepsza w miescie nie ma takich wygod.

W szpitalu, w klinice ani w tym prywatnym laboratorium tez tak nie bylo.
    A przeciez nie mieszkam na prowincji.
    Tylko troche bardziej na poludnie niz Mediolan.
    I to widac.
    no wiem wiem, Italia na pol jest podzielona, to prawda....

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Kucaja na przystanku - cudna obserwacja :)
    Chcialam ci powiedziec, ze udzielil mi sie dzisiaj twoj wczorajszy chujowy dzien. Chce do domu, chce do whisky...

PS. Teraz doczytalam o tym pierdlu - calkiem to mozliwe.
    A moze tak jak Churchill, nigdy nie stal jak mogl siedziec i nigdy nie siedzial jak mogl lezec ;)

przyobserwuj przystanki ;)

I wpadaj do mnie, mamy polskie sklepy, poczujesz sie jak w domu :)
    Churchill wiedzial co robi ;) (czasami)

Simba lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale jak się kładziesz na fotel to nie zdejmujesz tego
    wariatko właśnie chodzi o to, żeby zostało masz przykryty brzuszek jeśli się wstydzisz a nie wszystko na wierzchu
    ja jestem jakaś nienormalna chyba.... grzebie Ci ginka w kaśce, leżysz rozkraczona i rozjechana na fotelu, ona/on Ci tam gmyra, wkłada wzierniki i inne wibry.....a odsłonięty brzuszek Cię zawstydza?

Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie nie ale są kobiety co się wstydzą..
    ja mówie o sytuacji jak chłop jest ginem i łażenie przed nim z gołym tyłkiem średnie jest
    Bozia3 wrote:
    ja jestem jakaś nienormalna chyba.... grzebie Ci ginka w kaśce, leżysz rozkraczona i rozjechana na fotelu, ona/on Ci tam gmyra, wkłada wzierniki i inne wibry.....a odsłonięty brzuszek Cię zawstydza?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 14:59

malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie tez o tym pisalam. Jak jest pani gin to moge z golym dupskiem latac ale jak mialam przedefilowac przed ginem to bylo to dla mnie malo sympatyczne.
    Ja chodze do ginki w podwarszawskim pipidowku.

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w piątkowe popołudnie.

Jakbyście się za mną zdążyły stęsknić (choć troszkę) to informuję, że nadal żyję (chyba) ;)
    no i Wszystkie serdecznie pozdrawiam :)

Simba, Mango, Kate 75, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polakow oprocz po style street mozna zwyczajnie po "urodzie" poznac. Azjaci tez wszedzie kucaja.

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa co do ginów:
    jak miałam 26 lat i poszłam prywatnie do najlepszego gina w moim rodzinnym mieście (mama poszła za mnie stanąć w kolejkę o 9.00 - to byłam trzecia, a gin przyjmował od 15.00) to mi grzecznie powiedział:

"nie uważa Pani, że już najwyższy czas pomyśleć o rozrodzie??"

sjoanka, AsiaPoli, Mango, Niuta, Sabina, bliska77, grosza, Kate 75, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Polakow oprocz po style street mozna zwyczajnie po "urodzie" poznac. Azjaci tez wszedzie kucaja.
    wielu Polakow jest przystojnych :) w kazdym razie lepsi od anglikow, a azjaci, coz....pewnie wszyscy w pierdlu siedzieli ;)

polarmiś, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    aaa co do ginów:
    jak miałam 26 lat i poszłam prywatnie do najlepszego gina w moim rodzinnym mieście (mama poszła za mnie stanąć w kolejkę o 9.00 - to byłam trzecia, a gin przyjmował od 15.00) to mi grzecznie powiedział:

"nie uważa Pani, że już najwyższy czas pomyśleć o rozrodzie??"
    Moze wpadlas mu w oko:-) i probowal zagadać.

Myszonek, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    wlasnie :) a nie proponowal pomocy w "rozrodzie" ?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    wielu Polakow jest przystojnych :) w kazdym razie lepsi od anglikow, a azjaci, coz....pewnie wszyscy w pierdlu siedzieli ;)
    Ja nie twierdze ze nie ma przystojnych Polakow ale o przystojnych Anglikach to nie slyszalam:-)

Bursztyn, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    raczej nie ;)
    poza tym "on był w modzie" na początku lat 90 :)
    Był wtedy bardzo przystojnym ginekologiem na oddziale i wszystkie pacjentki chciały się na niego "napatrzeć" - żeby dziecko miało choć trochę śniadą cerę - Pan doktor jest Murzynem :)

Bozia3, Niuta, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a poza tym - mi - po technikum weterynaryjnym ;) słowo rozród kojarzyło się tylko i wyłącznie ze zwierzętami :)

a jeśli to była propozycja - to ech ...... nie skorzystałam :(
    kurczę no - więc się teraz męczę ;) i meczę ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 15:57

Bozia3, Simba, sjoanka, samira, Mango, Niuta, Sabina, malgos741, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 2553 2554 2555 2556 2557 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ