35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Ja u swojej gin żadnych spódniczek ani innych jednorazówek nie zakładam. Jakaś przesada jak dla mnie. Leżę rozkraczona przed nią na maksa - ona mi grzebie ręką, sprzętem do USG - a ja po tym wszystkim mam wstać i naciągać na siebie jakieś jednorazówki? Bo nie mogę przejść na golasa te pół metra do przebieralni???
-
ale jak się kładziesz na fotel to nie zdejmujesz tego
wariatko właśnie chodzi o to, żeby zostało masz przykryty brzuszek jeśli się wstydzisz a nie wszystko na wierzchuBozia3 wrote:Ja u swojej gin żadnych spódniczek ani innych jednorazówek nie zakładam. Jakaś przesada jak dla mnie. Leżę rozkraczona przed nią na maksa - ona mi grzebie ręką, sprzętem do USG - a ja po tym wszystkim mam wstać i naciągać na siebie jakieś jednorazówki? Bo nie mogę przejść na golasa te pół metra do przebieralni??? -
Bursztynku - mowimy o roznych Wloszech, jakbysmy mowily o roznych panstwach.
Moja pani ginekolog uznawana za najlepsza w miescie nie ma takich wygod.
W szpitalu, w klinice ani w tym prywatnym laboratorium tez tak nie bylo.
A przeciez nie mieszkam na prowincji.
Tylko troche bardziej na poludnie niz Mediolan.
I to widac.Bursztyn lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:hahaha! czasem po stopie odzianej w skarpete i wsadzonej w sandal
albo po reklamowce i kiedy kucaja na przystanku
Kucaja na przystanku - cudna obserwacja
Chcialam ci powiedziec, ze udzielil mi sie dzisiaj twoj wczorajszy chujowy dzien. Chce do domu, chce do whisky...
PS. Teraz doczytalam o tym pierdlu - calkiem to mozliwe.
A moze tak jak Churchill, nigdy nie stal jak mogl siedziec i nigdy nie siedzial jak mogl lezecWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 14:20
Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysjoanka wrote:Polarnymisiu - bylam u paru ginekologow, jeden nawet mial lazienke w gabinecie. I to juz wydawalo mi sie szczytem elegancji.
A tu bylam prywatnie i panstwowo i nigdzie takich luksusow nie bylo.
Widac ze wloska sluzba zdrowia nie za bardzo rozwinieta.
Oj, chyba nie tylko wloska
Ja w kraju ojczystym zetknelam sie z lazianka,bidecikami,papierem i recznikami na NFZ.
W No fotel ginekologiczny stoi sobie w gabinecie lekarza ogolnego, ktory jest jednoczenie pediatra, okulista, kardiologiem i kazdym innym, nawet parawaniki nie zawsze sa. Ciekawe jak matki tlumacza co to takiego dzieciom, kiedy przychodza z nimi na wizyte
W szpitalu jest lepiej, daja takie smieszne spodnie z dziura w wiadomym miejscu, coby nie marzla resztaI bidety i kibelki zawsze obok.
A reczniki papierowe, mydlo i papier toaletowy to nawet w szkole jest!Moje dziecko z rozrzewnieniem wspomina czasy, kiedy w polskiej szkole bralo sie od pani kawalek papieru toaletowego ( ktory rodzice przyniesli ) i lecialo siusiu. A jak tylko umyc rece przed jedzeniem, to klik - troche mydla na raczki ( dozownik w klasie ) i szlo sie z tym mydlem po korytarzu do lazienki. Teraz mowi, ze czuje sie rozpieszczona
Bursztyn, Nati74, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
sjoanka wrote:Bursztynku - mowimy o roznych Wloszech, jakbysmy mowily o roznych panstwach.
Moja pani ginekolog uznawana za najlepsza w miescie nie ma takich wygod.
W szpitalu, w klinice ani w tym prywatnym laboratorium tez tak nie bylo.
A przeciez nie mieszkam na prowincji.
Tylko troche bardziej na poludnie niz Mediolan.
I to widac. -
Simba wrote:Kucaja na przystanku - cudna obserwacja
Chcialam ci powiedziec, ze udzielil mi sie dzisiaj twoj wczorajszy chujowy dzien. Chce do domu, chce do whisky...
PS. Teraz doczytalam o tym pierdlu - calkiem to mozliwe.
A moze tak jak Churchill, nigdy nie stal jak mogl siedziec i nigdy nie siedzial jak mogl lezec
przyobserwuj przystanki
I wpadaj do mnie, mamy polskie sklepy, poczujesz sie jak w domu
Churchill wiedzial co robi(czasami)
Simba lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:ale jak się kładziesz na fotel to nie zdejmujesz tego
wariatko właśnie chodzi o to, żeby zostało masz przykryty brzuszek jeśli się wstydzisz a nie wszystko na wierzchuSabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
mnie nie ale są kobiety co się wstydzą..
ja mówie o sytuacji jak chłop jest ginem i łażenie przed nim z gołym tyłkiem średnie jestBozia3 wrote:ja jestem jakaś nienormalna chyba.... grzebie Ci ginka w kaśce, leżysz rozkraczona i rozjechana na fotelu, ona/on Ci tam gmyra, wkłada wzierniki i inne wibry.....a odsłonięty brzuszek Cię zawstydza?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 14:59
malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aaa co do ginów:
jak miałam 26 lat i poszłam prywatnie do najlepszego gina w moim rodzinnym mieście (mama poszła za mnie stanąć w kolejkę o 9.00 - to byłam trzecia, a gin przyjmował od 15.00) to mi grzecznie powiedział:
"nie uważa Pani, że już najwyższy czas pomyśleć o rozrodzie??"sjoanka, AsiaPoli, Mango, Niuta, Sabina, bliska77, grosza, Kate 75, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Polakow oprocz po style street mozna zwyczajnie po "urodzie" poznac. Azjaci tez wszedzie kucaja.
w kazdym razie lepsi od anglikow, a azjaci, coz....pewnie wszyscy w pierdlu siedzieli
polarmiś, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMyszonek wrote:aaa co do ginów:
jak miałam 26 lat i poszłam prywatnie do najlepszego gina w moim rodzinnym mieście (mama poszła za mnie stanąć w kolejkę o 9.00 - to byłam trzecia, a gin przyjmował od 15.00) to mi grzecznie powiedział:
"nie uważa Pani, że już najwyższy czas pomyśleć o rozrodzie??"Myszonek, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:wielu Polakow jest przystojnych
w kazdym razie lepsi od anglikow, a azjaci, coz....pewnie wszyscy w pierdlu siedzieli
Bursztyn, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Moze wpadlas mu w oko:-) i probowal zagadać.
poza tym "on był w modzie" na początku lat 90
Był wtedy bardzo przystojnym ginekologiem na oddziale i wszystkie pacjentki chciały się na niego "napatrzeć" - żeby dziecko miało choć trochę śniadą cerę - Pan doktor jest MurzynemBozia3, Niuta, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
a poza tym - mi - po technikum weterynaryjnym
słowo rozród kojarzyło się tylko i wyłącznie ze zwierzętami
a jeśli to była propozycja - to ech ...... nie skorzystałam
kurczę no - więc się teraz męczęi meczę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 15:57
Bozia3, Simba, sjoanka, samira, Mango, Niuta, Sabina, malgos741, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość