35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:aa myślałam, że masz swój samochód. Ja pod tym względem jestem bardzo niezależna - jakbym miała czekać, że ktoś mnie odwiezie, zawiezie a czasem nie przywiezie - to bym oszalała. My jeździmy dwoma - każdy swoim. A jak jedziemy gdzieś razem - no to zwykle moim - bo mniejszy i mniej pali....
Simba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:gdyby to byl atawizm to bys mu ta reke odrabala i zjadla
ze moze w Twoim pojeciu jest brudny i prymitywny? wyciera dupe lisciem? a moze choroby przenosi? no musi sie skads to brac. Warto sobie uswiadomic skad, ale właśnie coś takiego przychodzi mi do głowy. Z drugiej strony - zawsze chciałam choć raz spróbować właśnie z murzynem - nie z jakimś tam japońcem czy papuasem, ale z takim kimś w rodzaju Denzel Washington....no ale po tej ręce to już trochę mi fantazje przeszły..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 13:05
Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyo matko ale się rozwinęłyście, ja nie bardzo mam czas, bo zaraz wychodzę do dziecka na bal ale odnośnie ginia to i ja się wypowiem, ogólnie wolę kobiety ale nie dlatego, że faceta sie krępuję tylko uważam, że babka lepiej mnie zrozumie, bo z całym szacunkiem dla panów ginekologów i ich wiedzy, nikt mi nie wmówi, ze facet zrozumie kobiece lęki, bóle związane z @ czy to z porodem czy chociażby bóle cycków itp, ot to mój punkt widzenia. Mówiąc facetowi ginekologowi i moich problemach czuję się tak jakby mówił do mnie facet np o bólu związanym z cewnikowaniem - wysłucham go ale za cholerę nie zrozumiem a babka wie o czym mówię - po prostu
Bozia3, Bursztyn, polarmiś, Mango, gosia7122, mysza1975, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nie ma w tym nic złego.. może on wcześniej trzymał swojego czarnego wacka i sikał
zuch! i jak powiedział klasyk "dzieci umyjcie rączki"Bozia3 wrote:nie wiem właśnie - trzymałam w ręce bułkę, którą to rękę on przed momentem uścisnął... - może to też jakiś atawizm....Bozia3, Simba, Niuta lubią tę wiadomość
-
Pisalyscie o jakis fartuszkach u ginekologa?
Naprawde?
Istnieje takie kraje gdzie cos takiego wymyslili?
Ani w Polsce ani we Wloszech sie z nimi nie spotkalam.
No to ja jestem bardzo tolerancyjna bo rece myje jak wracam do domu.
A z Murzynka, Hinduska i innymi nacjami sciskam rece a nawet calujemy sie w policzki - znaczy tak po francusku - cmok, cmok z odleglosci.
Ale to ze znajomymi ze szkoly.Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:może brudny - wprawdzie nie od liścia - bo tego bym nie wymyśliła
, ale właśnie coś takiego przychodzi mi do głowy. Z drugiej strony - zawsze chciałam choć raz spróbować właśnie z murzynem - nie z jakimś tam japońcem czy papuasem, ale z takim kimś w rodzaju Denzel Washington....no ale po tej ręce to już trochę mi fantazje przeszły..
w B'ham dziewczyny maja takie powiedzenie: if you go with a Black-there is no come back, w sensie ze jesli sie sprobuje raz z czarnym to juz sie nigdy nie wroci do bialasa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 13:20
Bozia3, Simba lubią tę wiadomość
-
a aaa tak się pytam, bo jak powiesz na Egipcjanina lub Tunezyjczyka arab to gotów Ci kosę pod żebro włożyć
.. po nich też ręce myję
paszczakin wrote:arabow- wiary nie rozpoznaje..Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 13:22
-
nick nieaktualnyMuzulmanie podcieraja sie lewa a. prawa jedza wiec jest reka czysta. Mysle ze to kewstia przyzwyczajenia. Brudas to brudas bez wzgledu na kolor skory. Choc moze jest cos w tym ze wlasny brud to wlasny a obcego sie boimy.
Reni, Żanet lubią tę wiadomość
-
sjoanka wrote:
No to ja jestem bardzo tolerancyjna bo rece myje jak wracam do domu.
A z Murzynka, Hinduska i innymi nacjami sciskam rece a nawet calujemy sie w policzki - znaczy tak po francusku - cmok, cmok z odleglosci.Reni, Simba lubią tę wiadomość
-
no są takie spódniczki wiązane albo w gumkę z zielonego prześwitującego czegoś..
po francusku w policzki?.. kurcze to ślina pewnie po szyi spływasjoanka wrote:Pisalyscie o jakis fartuszkach u ginekologa?
calujemy sie w policzki - znaczy tak po francuskuWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 13:23
Bursztyn, Simba lubią tę wiadomość
-
dla japończyków to my chyba jesteśmy brudasy... kupe rozcieramy papierem
polarmiś wrote:Muzulmanie podcieraja sie lewa a. prawa jedza wiec jest reka czysta. Mysle ze to kewstia przyzwyczajenia. Brudas to brudas bez wzgledu na kolor skory. Choc moze jest cos w tym ze wlasny brud to wlasny a obcego sie boimy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 13:23