X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    aa myślałam, że masz swój samochód. Ja pod tym względem jestem bardzo niezależna - jakbym miała czekać, że ktoś mnie odwiezie, zawiezie a czasem nie przywiezie - to bym oszalała. My jeździmy dwoma - każdy swoim. A jak jedziemy gdzieś razem - no to zwykle moim - bo mniejszy i mniej pali....
    mamy samochod, ale od kiedy R. jezdzi sluzbowym to nasz trzyma na parkingu w pracy (poza Birmingham) bo na podjezdzie przed domem nie ma miejsca na drugie auto. a ja na codzien nie potrzebuje samochodu bo do pracy chodze na nogach, ewentualnie podjezdzam kilka przystankow i nie musze sie bic o parking pod szpitalem, wiec wygodniej

Simba lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    wyciera dupe lisciem? a moze choroby przenosi?

:D :D Umarlam! :D :D

Bursztyn, Reni lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    gdyby to byl atawizm to bys mu ta reke odrabala i zjadla ;)
    ze moze w Twoim pojeciu jest brudny i prymitywny? wyciera dupe lisciem? a moze choroby przenosi? no musi sie skads to brac. Warto sobie uswiadomic skad
    może brudny - wprawdzie nie od liścia - bo tego bym nie wymyśliła :), ale właśnie coś takiego przychodzi mi do głowy. Z drugiej strony - zawsze chciałam choć raz spróbować właśnie z murzynem - nie z jakimś tam japońcem czy papuasem, ale z takim kimś w rodzaju Denzel Washington....no ale po tej ręce to już trochę mi fantazje przeszły..;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 13:05

Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ciekawe czym się kieuje chłopak wybierając ginekologię na studiach?
    bo przecież w większości przypadków przychodzą nie młode i chore kobiety..
    No własnie. A pania androlog czy urolog znacie?

Reni lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o matko ale się rozwinęłyście, ja nie bardzo mam czas, bo zaraz wychodzę do dziecka na bal ale odnośnie ginia to i ja się wypowiem, ogólnie wolę kobiety ale nie dlatego, że faceta sie krępuję tylko uważam, że babka lepiej mnie zrozumie, bo z całym szacunkiem dla panów ginekologów i ich wiedzy, nikt mi nie wmówi, ze facet zrozumie kobiece lęki, bóle związane z @ czy to z porodem czy chociażby bóle cycków itp, ot to mój punkt widzenia. Mówiąc facetowi ginekologowi i moich problemach czuję się tak jakby mówił do mnie facet np o bólu związanym z cewnikowaniem - wysłucham go ale za cholerę nie zrozumiem a babka wie o czym mówię - po prostu

Bozia3, Bursztyn, polarmiś, Mango, gosia7122, mysza1975, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale od arabów czy do muzułmanów?
    paszczakin wrote:
    ja do murzynow, hindusow i azjatow nic nie mam, a jesli chodzi o arabow to jestem 100% rasistka, boje sie ich i juz..

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a ja na codzien nie potrzebuje samochodu bo do pracy chodze na nogach,

och Ty Krakowianko....wszyscy inni poszliby piechotą..;)

Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ma w tym nic złego.. może on wcześniej trzymał swojego czarnego wacka i sikał
    zuch! i jak powiedział klasyk "dzieci umyjcie rączki"
    Bozia3 wrote:
    nie wiem właśnie - trzymałam w ręce bułkę, którą to rękę on przed momentem uścisnął... - może to też jakiś atawizm....;)

Bozia3, Simba, Niuta lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    och Ty Krakowianko....wszyscy inni poszliby piechotą..;)
    hahah :) prawda :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale od arabów czy do muzułmanów?
    chyba to nie ma znaczenia - brudasy, nieroby i darmozjady - do tego powaleni ideologicznie - wszyscy bez wyjątku prawie...

kapturnica lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisalyscie o jakis fartuszkach u ginekologa?

Naprawde? szok.gif
    Istnieje takie kraje gdzie cos takiego wymyslili?

Ani w Polsce ani we Wloszech sie z nimi nie spotkalam. nie.gif

No to ja jestem bardzo tolerancyjna bo rece myje jak wracam do domu.
    A z Murzynka, Hinduska i innymi nacjami sciskam rece a nawet calujemy sie w policzki - znaczy tak po francusku - cmok, cmok z odleglosci. ;)
    Ale to ze znajomymi ze szkoly.

Andzia33 lubi tę wiadomość

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i jeszcze do facetow ginekologow bylam przyzwyczajona w Polsce - w okolicy innych nie bylo.
    A tu nagle tyle kobiet w tym fachu. ;)

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    może brudny - wprawdzie nie od liścia - bo tego bym nie wymyśliła :), ale właśnie coś takiego przychodzi mi do głowy. Z drugiej strony - zawsze chciałam choć raz spróbować właśnie z murzynem - nie z jakimś tam japońcem czy papuasem, ale z takim kimś w rodzaju Denzel Washington....no ale po tej ręce to już trochę mi fantazje przeszły..;)
    w kwestii liscia- nie od niego brudny tylko lisciem niedokladnie wyciera...
    w B'ham dziewczyny maja takie powiedzenie: if you go with a Black-there is no come back, w sensie ze jesli sie sprobuje raz z czarnym to juz sie nigdy nie wroci do bialasa :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 13:20

Bozia3, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a aaa tak się pytam, bo jak powiesz na Egipcjanina lub Tunezyjczyka arab to gotów Ci kosę pod żebro włożyć ;-).. po nich też ręce myję ;-)
    paszczakin wrote:
    arabow- wiary nie rozpoznaje..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 13:22

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzulmanie podcieraja sie lewa a. prawa jedza wiec jest reka czysta. Mysle ze to kewstia przyzwyczajenia. Brudas to brudas bez wzgledu na kolor skory. Choc moze jest cos w tym ze wlasny brud to wlasny a obcego sie boimy.

Reni, Żanet lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sjoanka wrote:

No to ja jestem bardzo tolerancyjna bo rece myje jak wracam do domu.
    A z Murzynka, Hinduska i innymi nacjami sciskam rece a nawet calujemy sie w policzki - znaczy tak po francusku - cmok, cmok z odleglosci. ;)
    zawsze myslalam, ze po francusku to z jezykiem :)

Reni, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • sjoanka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    w B'ham dziewczyny maja takie powiedzenie: if you go witha a Black-there is no come back, w sensie ze jesli sie sprobuje raz z czarnym to juz sie nigdy nie wroci do bialasa :)

To moze w kwestii wielkosci meskiego instrumentu? jezyk.gif

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no są takie spódniczki wiązane albo w gumkę z zielonego prześwitującego czegoś..

po francusku w policzki?.. kurcze to ślina pewnie po szyi spływa ;-)
    sjoanka wrote:
    Pisalyscie o jakis fartuszkach u ginekologa?

calujemy sie w policzki - znaczy tak po francusku

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 13:23

Bursztyn, Simba lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dla japończyków to my chyba jesteśmy brudasy... kupe rozcieramy papierem ;-)
    polarmiś wrote:
    Muzulmanie podcieraja sie lewa a. prawa jedza wiec jest reka czysta. Mysle ze to kewstia przyzwyczajenia. Brudas to brudas bez wzgledu na kolor skory. Choc moze jest cos w tym ze wlasny brud to wlasny a obcego sie boimy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 13:23

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    zawsze myslalam, ze po francusku to z jezykiem :)

Chodzilo mi o taka Francje-elegancje!

Reni lubi tę wiadomość

‹‹ 2551 2552 2553 2554 2555 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ