X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    a wiecie, może jestem inna ale mnie np strasznie drażni, całowanie w rękę, podawanie płaszcza itp i nie dlatego że jestem feministką, tylko takie zachowania mnie krępują jakoś, nie wiem czemu,
    a targanie ciezkich siat? ;)
    otwieranie drzwi?

ja sie tam nie krepuje :) lubie kiedy kolo mnie skacza :) tylko zeby ktos ;) zle nie zrozumial- nie chodzi mi o sluzalczosc czy unizonosc, lubie dzentelmenow ktorzy szanuja kobiety i traktuja je jako cos wyjatkowego, o! Moze jestem archaiczna ale takie dinozaury bardzo mi odpowiadaja :)

samira, grosza, bliska77, Pusurek, Simba, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Podstawa jest kulutra osobista i uprzejmosc zarowno po jednej jak i po drugiej stronie, a gesty to tylko gesty (typu podanie plaszczyka, cmoki w w reke-) nie maja znaczenia , a jeszcze - jak pisala Bursztyn i Reni- ginekolog calujacy raczki. Grubo !!! U mnie mialby juz przechlapane - choc ja do gin mezczyzn nie chodze uwazajac ich z zalozenia ze wszyscy sa zboczencami:-) .
    zboczeniec nie zboczeniec, wazne zeby byl dobry w swom fachu ;)

grosza lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie cierpię całowania w rękę.. niestety pracuję z ludźmi starszymi i to jest inne pokolenie gdzie obślinienie ręki kobiety to norma.. obrzydliwe..
    często myję ręce

Bursztyn, samira, Aisab, grosza, bliska77, sjoanka, Simba, Niuta, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja nie cierpię całowania w rękę.. niestety pracuję z ludźmi starszymi i to jest inne pokolenie gdzie obślinienie ręki kobiety to norma.. obrzydliwe..
    często myję ręce
    hahaha! :)
    no fakt, nie kazdy jest mile widziany do calowania dloni :)
    ja swoja podaje tylko przystojnym 40-paro latkom ;)

Reni, grosza, bliska77, sjoanka, Simba, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fakt jest taki, że jak idę do grzebtusia to nie chcę, żeby podczas badania kiedy jestem obnażona za bardzo się patrzył i gadał nie na temat
    lubię takich lekarzy, którzy podczas badania skupiają się na robocie nie patrzą mi w oczy a jak skończą odwracają się a ja mogę iść spokojnie się ubrać
    Bursztyn wrote:
    zboczeniec nie zboczeniec, wazne zeby byl dobry w swom fachu ;)

samira, Bursztyn, bliska77, Simba, megan8, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahah tylko, że oni myślą, że jak podajesz dłoń to że chcesz im torbę albo torbę potrzymać ;-)
    Bursztyn wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 11:27

samira, Aisab lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze brakuje, żeby po zbadaniu śmiesznej palce oblizał hahaa2.gif
    polarmiś wrote:
    Podstawa jest kulutra osobista i uprzejmosc zarowno po jednej jak i po drugiej stronie, a gesty to tylko gesty (typu podanie plaszczyka, cmoki w w reke-) nie maja znaczenia , a jeszcze - jak pisala Bursztyn i Reni- ginekolog calujacy raczki. Grubo !!! U mnie mialby juz przechlapane - choc ja do gin mezczyzn nie chodze uwazajac ich z zalozenia ze wszyscy sa zboczencami:-) .

polarmiś, grosza, Bursztyn, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha i pewnie dlatego zawsze wybieram ginów facetów hihihi ale ślinienie rączki przez lekarza to duże nieporozumienie :)

polarmiś wrote:

Reni, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój podczas badania zawsze coś mruczy pod nosem lub milczy ale po już jest rozmowny i uroczy :)
    Reni wrote:
    fakt jest taki, że jak idę do grzebtusia to nie chcę, żeby podczas badania kiedy jestem obnażona za bardzo się patrzył i gadał nie na temat
    lubię takich lekarzy, którzy podczas badania skupiają się na robocie nie patrzą mi w oczy a jak skończą odwracają się a ja mogę iść spokojnie się ubrać

Reni, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co młodszym już nie ;) ?
    Bursztyn wrote:

Bursztyn lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialam kiedys gin co mial przebieralnie w malutkim pokoiku a na samolot trzeba bylo przejsc przez caly jego wielki gabinet gdzie po srodku ( pomiedzy przebieralnia a fotelem ginekologicznym) stalo jego wielkie biurko. To byla epoka jeszcze bez jednorazowych " sukieneczek" . I zdarzylo mi sie nie raz paradowac z golym dupskiem przed nim ( nie zawsze pamietalam o odlugim t- shirtcie a spodnic i sukienek od urodzenia nie nosze). O siedzial za tym biurkiem i udawal ze pisze a zerkal na ta gola dupe - widocznie cipek mial dosc i dupy go krecily.

Reni, bliska77, samira, mysza1975, Niuta, megan8, Żanet, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    mój podczas badania zawsze coś mruczy pod nosem lub milczy ale po już jest rozmowny i uroczy :)
    I tak zboczeniec!!!!!

• grosza Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmis trzeba pozbyć się wstydu oni już się tyle naoglądali że nie zwracają na d.. uwagi taak na pewno :)

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hahah tylko, że oni myślą, że jak podajesz dłoń to że chcesz im torbę albo torbę potrzymać ;-)
    a ktora torbe mialas na mysli ? ;)

Reni lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    a co młodszym już nie ;) ?
    od czasu do czasu ;)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    Polarmis trzeba pozbyć się wstydu oni już się tyle naoglądali że nie zwracają na d.. uwagi taak na pewno :)
    Ja sie ogolnie nie wstydze ale uwazam ze kazdy meski gin to zbok i juz - w duzym uproszczeniu oczywiscie.

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no torbę albo torbę ;-)
    Bursztyn wrote:
    a ktora torbe mialas na mysli ? ;)

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawe czym się kieuje chłopak wybierając ginekologię na studiach?
    bo przecież w większości przypadków przychodzą nie młode i chore kobiety..
    polarmiś wrote:
    Ja sie ogolnie nie wstydze ale uwazam ze kazdy meski gin to zbok i juz - w duzym uproszczeniu oczywiscie.

bliska77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    często myję ręce
    ja też ;-)

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no torbę albo torbę ;-)
    hihihi :)
    ah, wiec ta torbe.... ;)

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 2549 2550 2551 2552 2553 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ