X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    a wiecie, może jestem inna ale mnie np strasznie drażni, całowanie w rękę, podawanie płaszcza itp i nie dlatego że jestem feministką, tylko takie zachowania mnie krępują jakoś, nie wiem czemu,
    a targanie ciezkich siat? ;)
    otwieranie drzwi?

ja sie tam nie krepuje :) lubie kiedy kolo mnie skacza :) tylko zeby ktos ;) zle nie zrozumial- nie chodzi mi o sluzalczosc czy unizonosc, lubie dzentelmenow ktorzy szanuja kobiety i traktuja je jako cos wyjatkowego, o! Moze jestem archaiczna ale takie dinozaury bardzo mi odpowiadaja :)

samira, grosza, bliska77, Pusurek, Simba, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Podstawa jest kulutra osobista i uprzejmosc zarowno po jednej jak i po drugiej stronie, a gesty to tylko gesty (typu podanie plaszczyka, cmoki w w reke-) nie maja znaczenia , a jeszcze - jak pisala Bursztyn i Reni- ginekolog calujacy raczki. Grubo !!! U mnie mialby juz przechlapane - choc ja do gin mezczyzn nie chodze uwazajac ich z zalozenia ze wszyscy sa zboczencami:-) .
    zboczeniec nie zboczeniec, wazne zeby byl dobry w swom fachu ;)

grosza lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie cierpię całowania w rękę.. niestety pracuję z ludźmi starszymi i to jest inne pokolenie gdzie obślinienie ręki kobiety to norma.. obrzydliwe..
    często myję ręce

Bursztyn, samira, Aisab, grosza, bliska77, sjoanka, Simba, Niuta, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja nie cierpię całowania w rękę.. niestety pracuję z ludźmi starszymi i to jest inne pokolenie gdzie obślinienie ręki kobiety to norma.. obrzydliwe..
    często myję ręce
    hahaha! :)
    no fakt, nie kazdy jest mile widziany do calowania dloni :)
    ja swoja podaje tylko przystojnym 40-paro latkom ;)

Reni, grosza, bliska77, sjoanka, Simba, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fakt jest taki, że jak idę do grzebtusia to nie chcę, żeby podczas badania kiedy jestem obnażona za bardzo się patrzył i gadał nie na temat
    lubię takich lekarzy, którzy podczas badania skupiają się na robocie nie patrzą mi w oczy a jak skończą odwracają się a ja mogę iść spokojnie się ubrać
    Bursztyn wrote:
    zboczeniec nie zboczeniec, wazne zeby byl dobry w swom fachu ;)

samira, Bursztyn, bliska77, Simba, megan8, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahah tylko, że oni myślą, że jak podajesz dłoń to że chcesz im torbę albo torbę potrzymać ;-)
    Bursztyn wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 11:27

samira, Aisab lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze brakuje, żeby po zbadaniu śmiesznej palce oblizał hahaa2.gif
    polarmiś wrote:
    Podstawa jest kulutra osobista i uprzejmosc zarowno po jednej jak i po drugiej stronie, a gesty to tylko gesty (typu podanie plaszczyka, cmoki w w reke-) nie maja znaczenia , a jeszcze - jak pisala Bursztyn i Reni- ginekolog calujacy raczki. Grubo !!! U mnie mialby juz przechlapane - choc ja do gin mezczyzn nie chodze uwazajac ich z zalozenia ze wszyscy sa zboczencami:-) .

polarmiś, grosza, Bursztyn, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha i pewnie dlatego zawsze wybieram ginów facetów hihihi ale ślinienie rączki przez lekarza to duże nieporozumienie :)

polarmiś wrote:

Reni, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój podczas badania zawsze coś mruczy pod nosem lub milczy ale po już jest rozmowny i uroczy :)
    Reni wrote:
    fakt jest taki, że jak idę do grzebtusia to nie chcę, żeby podczas badania kiedy jestem obnażona za bardzo się patrzył i gadał nie na temat
    lubię takich lekarzy, którzy podczas badania skupiają się na robocie nie patrzą mi w oczy a jak skończą odwracają się a ja mogę iść spokojnie się ubrać

Reni, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co młodszym już nie ;) ?
    Bursztyn wrote:

Bursztyn lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialam kiedys gin co mial przebieralnie w malutkim pokoiku a na samolot trzeba bylo przejsc przez caly jego wielki gabinet gdzie po srodku ( pomiedzy przebieralnia a fotelem ginekologicznym) stalo jego wielkie biurko. To byla epoka jeszcze bez jednorazowych " sukieneczek" . I zdarzylo mi sie nie raz paradowac z golym dupskiem przed nim ( nie zawsze pamietalam o odlugim t- shirtcie a spodnic i sukienek od urodzenia nie nosze). O siedzial za tym biurkiem i udawal ze pisze a zerkal na ta gola dupe - widocznie cipek mial dosc i dupy go krecily.

Reni, bliska77, samira, mysza1975, Niuta, megan8, Żanet, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    mój podczas badania zawsze coś mruczy pod nosem lub milczy ale po już jest rozmowny i uroczy :)
    I tak zboczeniec!!!!!

• grosza Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmis trzeba pozbyć się wstydu oni już się tyle naoglądali że nie zwracają na d.. uwagi taak na pewno :)

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hahah tylko, że oni myślą, że jak podajesz dłoń to że chcesz im torbę albo torbę potrzymać ;-)
    a ktora torbe mialas na mysli ? ;)

Reni lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    a co młodszym już nie ;) ?
    od czasu do czasu ;)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    Polarmis trzeba pozbyć się wstydu oni już się tyle naoglądali że nie zwracają na d.. uwagi taak na pewno :)
    Ja sie ogolnie nie wstydze ale uwazam ze kazdy meski gin to zbok i juz - w duzym uproszczeniu oczywiscie.

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no torbę albo torbę ;-)
    Bursztyn wrote:
    a ktora torbe mialas na mysli ? ;)

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawe czym się kieuje chłopak wybierając ginekologię na studiach?
    bo przecież w większości przypadków przychodzą nie młode i chore kobiety..
    polarmiś wrote:
    Ja sie ogolnie nie wstydze ale uwazam ze kazdy meski gin to zbok i juz - w duzym uproszczeniu oczywiscie.

bliska77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    często myję ręce
    ja też ;-)

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no torbę albo torbę ;-)
    hihihi :)
    ah, wiec ta torbe.... ;)

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 2549 2550 2551 2552 2553 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ