X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Simba, a gdzie ty mieszkasz?

W Brukseli.

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jeeeeeesuuuuu miałam kiedyś takiego.. czułam się strasznie
    na przywitanie też całował w mankiet nie miał parawanu więc jak się człowiek ubierał to on patrzył i wpadał w pogawędkę.. zero fartuchów do zakrycia tyłka.. jak się wchodziło na fotel czy schodziło to podawał rękę jakbym kuźwa z konia schodziła..

Ja tez kiedyś byłam u gina, ktory wręcz trącał zbokiem

a8vSp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:

że już nie będe pisać o stosunku KK do kobiet...bo mnie znowu zaatakujecie o naruszanie świętośći ;)

a polskie menszczyzny bardzo religijne som podobno

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 22:49

bliska77 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    każda to lubi..
    natomiast zauwazyłam takie dziwny zbieg okolicznośći- czym więcej "szarmancji" tym mniej równego traktowania kobiet, mam na mysli poszczególne kraje...
    i mam takie osobiste przesłanie - w dupie mam wasze całowanie po rękach i podawanie płaszcza ale chce zarabiać tyle samo na takim samym stanowisku!
    a ja wybieram calowanie po rekach i podawania plaszcza oraz zarabianie tyle samo :) i czasem ida w parze te 3 elementy, przynajmniej ja mialam takie dobre doswiadczenia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 23:27

Simba lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie miał parawanu więc jak się człowiek ubierał to on patrzył i wpadał w pogawędkę.. .
    hahahaha!!! widocznie fajnie mu sie z Toba gadalo ;)

Reni lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    że już nie będe pisać o stosunku KK do kobiet...bo mnie znowu zaatakujecie o naruszanie świętośći ;)

a polskie menszczyzny bardzo religijne som podobno
    to zalezy.... a Twoj nie jest polski?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 23:26

Simba lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    tracal z bokiem czyli tanczyl ;)

Simba lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    to zalezy.... a Twoj nie jest polski?

polski inaczej...na szczęście

• EwaT Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a ja wybieram calowanie po rekach i podawania plaszcza oraz zarabianie tyle samo :) i czasem ida w parze te 3 elementy, przynajmniej ja mialam takie dobre doswiadczenia

dobrze napisałaś- czasem

• Panda Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 01:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja tak w ramach mojej paranoi internetowo-wyszukiwalnej wprost nie napisze ;)

ale jak napisze, ze jestem w tym samym kraju, co pani od wielkiego woza, to chyba wszytkie bedziecie wiedziec gdzie ;)

Ta Pani od wielkiego woza to musi byc ta od Gwiazdy Wielkanocnej hmmm czyli ta pani ktora mieszka zagranica tylko ktora granica to nie wiem ale sie dowiem ;)

• Panda Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 02:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i nadrobilam moja ulubiona lekturke przy porannej kawie i uwaga ostatnim paczku ;)

Ok czyli powiem Wam tylko nie mowcie nikomu bo wiadomo cenzura i te sprawy Paszacza i Simba sa z Belgii hihihi eureka,

ja mialam fatalna noc chyba wiecej przewracania z boku na bok niz spania, brzuch mnie koszmarnie bolal i bylam pewna ze przyjdzie malpa z rana ale jak na razie ja = 1 a Malpa = 0 no nic czekam nadal.

Sen mialam przedziwny bylam w Pl i chcialam sobie zmierzyc tempke ale i strasznie sie gdzies spieszylam i bylo pelno ludzi dookola no i nie mialam gdzie tego zrobis i w koncu znalazlam lazienke i jak dotknelam termoemtra to on wybuchl i czarny siwy dym z nigo polecial i strasznie sie balama ze sie alarm pozarowy wlaczy i wszycy rozszyfruja ze to przezemnie i termometr....hahaha jakas jazda. Poztawnowilam ze to prorok, ze juz termometr nie bedzie mi potrzebny ;)

Spijcie dobrze :)

Simba, sjoanka, samira, bliska77, Bursztyn, Mango, mysza1975, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pizdu i wylądował! Ognisty meteoryt :-/

Reni, Bursztyn, Aisab lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    no i nadrobilam moja ulubiona lekturke przy porannej kawie i uwaga ostatnim paczku ;)

Ok czyli powiem Wam tylko nie mowcie nikomu bo wiadomo cenzura i te sprawy Paszacza i Simba sa z Belgii hihihi eureka,

ja mialam fatalna noc chyba wiecej przewracania z boku na bok niz spania, brzuch mnie koszmarnie bolal i bylam pewna ze przyjdzie malpa z rana ale jak na razie ja = 1 a Malpa = 0 no nic czekam nadal.

Sen mialam przedziwny bylam w Pl i chcialam sobie zmierzyc tempke ale i strasznie sie gdzies spieszylam i bylo pelno ludzi dookola no i nie mialam gdzie tego zrobis i w koncu znalazlam lazienke i jak dotknelam termoemtra to on wybuchl i czarny siwy dym z nigo polecial i strasznie sie balama ze sie alarm pozarowy wlaczy i wszycy rozszyfruja ze to przezemnie i termometr....hahaha jakas jazda. Poztawnowilam ze to prorok, ze juz termometr nie bedzie mi potrzebny ;)

Spijcie dobrze :)

Widze ze u Ciebie dosc sensacyjnie :)
    Mnie sie dzisiaj juz snily moje blizniaki z trzech kresek. Mialam dla nich taki namiocik, do ktorego ukladalam je do snu, zeby mialy cieplo.
    A rano wiadomo - @
    Nie wiem Panda czego Ci zyczyc, milego dnia? poranku? wieczoru? Wybierz sobie :)

Panda, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Widze ze u Ciebie dosc sensacyjnie :)
    Mnie sie dzisiaj juz snily moje blizniaki z trzech kresek. Mialam dla nich taki namiocik, do ktorego ukladalam je do snu, zeby mialy cieplo.
    A rano wiadomo - @
    Nie wiem Panda czego Ci zyczyc, milego dnia? poranku? wieczoru? Wybierz sobie :)

Simba zycz mi milego zycia ;) Ja juz pod wieczorek tudziez jutro do Ciebie dolacze czuje to w majtkach :( fuck!!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 09:09

grosza, Reni, malgos741, Aisab, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz rację! Miłego życia :)
    No to będziemy cierpieć razem...raźniej przynajmniej;)

grosza, malgos741, Panda lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laseczki wczorajszy dzień to koszmar
    Naczekałam się nieziemsko to chyba jakiś rekord -6 godz od wejścia do szpitala do zabiegu - nie było anestezjologów a potrzebni byli w ilości 2 szt! byli na salach operacyjnych. W końcu przyszła pielęgniarka i zabrała mnie do sali na zabieg był on na fotelu gin. maseczka na twarz i po 3 min zasypiamy - jak później znalazłam się w swoim łóżku i sali nie pamiętam potem miałam straszliwe mdłości i ból podbrzusza totalna masakra 3 x wymiotowałam i dały mi dożylnie lek i mdłości osłabły ale tak czy owak je miałam nadal, w końcu o 19,40 przyszedł lekarz i wypis do domu, mdłości przeszły ok 21 godz dzisiaj też nie czuję się najlepiej. Oczywiście żadnych papierów nie dostałam dopiero w połowie tyg a histo do miesiąca. Dyskomfort jest i lekkie krwawienie. Nic nie wiem nadal bo lekarki już nie było jak doszłam do siebie ale to nic poczekam sobie. Pielęgniarka powiedziała że dawno nie było takiego przypadku jak mój ha :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 08:00

samira, Reni, malgos741, bliska77, Kate 75, Aisab, Bursztyn, Simba, Pusurek, polarmiś, mysza1975, Niuta, megan8, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze ja.. w weekenda Was dogonie więc grzecie mi miejscówe
    p.s. witam się
    Simba wrote:
    Masz rację! Miłego życia :)
    No to będziemy cierpieć razem...raźniej przynajmniej;)

malgos741 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no krzesło w łazience? bez sensu.. no rower rozumiem, bo sama kiedyś trzymałam ;-) ale krzeesło? ;-)
    paszczakin wrote:

i w ogole- Bursztyn, Reni- foch.. nabijalyscie sie z mojego krzesla i.. okazalo sie za duze do lazienki.. znaczy spoko, miesci sie, ale mi wizualnie nie pasuje. bede musiala je pociac i przerobic ;)

grosza, Simba, Bursztyn, Niuta, Żanet lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grosza fatalnie.. :-(

grosza lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Daj mi go!" - krzyknęła, "jestem taka mokra, daj mi go natychmiast!"

Mogła sobie krzyczeć, ale parasol był mój.
    hahaa2.gif miłego dnia dziewczęta

malgos741, paszczakin, grosza, Panda, sjoanka, Bursztyn, Pusurek, Bozia3, Sabina, mysza1975, Niuta, Żanet, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość

‹‹ 2547 2548 2549 2550 2551 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ