35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:jeeeeeesuuuuu miałam kiedyś takiego.. czułam się strasznie
na przywitanie też całował w mankiet nie miał parawanu więc jak się człowiek ubierał to on patrzył i wpadał w pogawędkę.. zero fartuchów do zakrycia tyłka.. jak się wchodziło na fotel czy schodziło to podawał rękę jakbym kuźwa z konia schodziła..
Ja tez kiedyś byłam u gina, ktory wręcz trącał zbokiem
-
Simba wrote:Ja tez kiedyś byłam u gina, ktory wręcz trącał zbokiem
że już nie będe pisać o stosunku KK do kobiet...bo mnie znowu zaatakujecie o naruszanie świętośći
a polskie menszczyzny bardzo religijne som podobnoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 22:49
bliska77 lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:każda to lubi..
natomiast zauwazyłam takie dziwny zbieg okolicznośći- czym więcej "szarmancji" tym mniej równego traktowania kobiet, mam na mysli poszczególne kraje...
i mam takie osobiste przesłanie - w dupie mam wasze całowanie po rękach i podawanie płaszcza ale chce zarabiać tyle samo na takim samym stanowisku!i czasem ida w parze te 3 elementy, przynajmniej ja mialam takie dobre doswiadczenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 23:27
Simba lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:że już nie będe pisać o stosunku KK do kobiet...bo mnie znowu zaatakujecie o naruszanie świętośći
a polskie menszczyzny bardzo religijne som podobnoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 23:26
Simba lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ja tak w ramach mojej paranoi internetowo-wyszukiwalnej wprost nie napisze
ale jak napisze, ze jestem w tym samym kraju, co pani od wielkiego woza, to chyba wszytkie bedziecie wiedziec gdzie
Ta Pani od wielkiego woza to musi byc ta od Gwiazdy Wielkanocnej hmmm czyli ta pani ktora mieszka zagranica tylko ktora granica to nie wiem ale sie dowiem -
no i nadrobilam moja ulubiona lekturke przy porannej kawie i uwaga ostatnim paczku
Ok czyli powiem Wam tylko nie mowcie nikomu bo wiadomo cenzura i te sprawy Paszacza i Simba sa z Belgii hihihi eureka,
ja mialam fatalna noc chyba wiecej przewracania z boku na bok niz spania, brzuch mnie koszmarnie bolal i bylam pewna ze przyjdzie malpa z rana ale jak na razie ja = 1 a Malpa = 0 no nic czekam nadal.
Sen mialam przedziwny bylam w Pl i chcialam sobie zmierzyc tempke ale i strasznie sie gdzies spieszylam i bylo pelno ludzi dookola no i nie mialam gdzie tego zrobis i w koncu znalazlam lazienke i jak dotknelam termoemtra to on wybuchl i czarny siwy dym z nigo polecial i strasznie sie balama ze sie alarm pozarowy wlaczy i wszycy rozszyfruja ze to przezemnie i termometr....hahaha jakas jazda. Poztawnowilam ze to prorok, ze juz termometr nie bedzie mi potrzebny
Spijcie dobrzeSimba, sjoanka, samira, bliska77, Bursztyn, Mango, mysza1975, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:no i nadrobilam moja ulubiona lekturke przy porannej kawie i uwaga ostatnim paczku
Ok czyli powiem Wam tylko nie mowcie nikomu bo wiadomo cenzura i te sprawy Paszacza i Simba sa z Belgii hihihi eureka,
ja mialam fatalna noc chyba wiecej przewracania z boku na bok niz spania, brzuch mnie koszmarnie bolal i bylam pewna ze przyjdzie malpa z rana ale jak na razie ja = 1 a Malpa = 0 no nic czekam nadal.
Sen mialam przedziwny bylam w Pl i chcialam sobie zmierzyc tempke ale i strasznie sie gdzies spieszylam i bylo pelno ludzi dookola no i nie mialam gdzie tego zrobis i w koncu znalazlam lazienke i jak dotknelam termoemtra to on wybuchl i czarny siwy dym z nigo polecial i strasznie sie balama ze sie alarm pozarowy wlaczy i wszycy rozszyfruja ze to przezemnie i termometr....hahaha jakas jazda. Poztawnowilam ze to prorok, ze juz termometr nie bedzie mi potrzebny
Spijcie dobrze
Widze ze u Ciebie dosc sensacyjnie
Mnie sie dzisiaj juz snily moje blizniaki z trzech kresek. Mialam dla nich taki namiocik, do ktorego ukladalam je do snu, zeby mialy cieplo.
A rano wiadomo - @
Nie wiem Panda czego Ci zyczyc, milego dnia? poranku? wieczoru? Wybierz sobiePanda, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Widze ze u Ciebie dosc sensacyjnie
Mnie sie dzisiaj juz snily moje blizniaki z trzech kresek. Mialam dla nich taki namiocik, do ktorego ukladalam je do snu, zeby mialy cieplo.
A rano wiadomo - @
Nie wiem Panda czego Ci zyczyc, milego dnia? poranku? wieczoru? Wybierz sobie
Simba zycz mi milego zyciaJa juz pod wieczorek tudziez jutro do Ciebie dolacze czuje to w majtkach
fuck!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 09:09
grosza, Reni, malgos741, Aisab, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Laseczki wczorajszy dzień to koszmar
Naczekałam się nieziemsko to chyba jakiś rekord -6 godz od wejścia do szpitala do zabiegu - nie było anestezjologów a potrzebni byli w ilości 2 szt! byli na salach operacyjnych. W końcu przyszła pielęgniarka i zabrała mnie do sali na zabieg był on na fotelu gin. maseczka na twarz i po 3 min zasypiamy - jak później znalazłam się w swoim łóżku i sali nie pamiętam potem miałam straszliwe mdłości i ból podbrzusza totalna masakra 3 x wymiotowałam i dały mi dożylnie lek i mdłości osłabły ale tak czy owak je miałam nadal, w końcu o 19,40 przyszedł lekarz i wypis do domu, mdłości przeszły ok 21 godz dzisiaj też nie czuję się najlepiej. Oczywiście żadnych papierów nie dostałam dopiero w połowie tyg a histo do miesiąca. Dyskomfort jest i lekkie krwawienie. Nic nie wiem nadal bo lekarki już nie było jak doszłam do siebie ale to nic poczekam sobie. Pielęgniarka powiedziała że dawno nie było takiego przypadku jak mój ha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 08:00
samira, Reni, malgos741, bliska77, Kate 75, Aisab, Bursztyn, Simba, Pusurek, polarmiś, mysza1975, Niuta, megan8, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
jeszcze ja.. w weekenda Was dogonie więc grzecie mi miejscówe
p.s. witam sięSimba wrote:Masz rację! Miłego życia
No to będziemy cierpieć razem...raźniej przynajmniej;)malgos741 lubi tę wiadomość
-
no krzesło w łazience? bez sensu.. no rower rozumiem, bo sama kiedyś trzymałam
ale krzeesło?
paszczakin wrote:
i w ogole- Bursztyn, Reni- foch.. nabijalyscie sie z mojego krzesla i.. okazalo sie za duze do lazienki.. znaczy spoko, miesci sie, ale mi wizualnie nie pasuje. bede musiala je pociac i przerobic
grosza, Simba, Bursztyn, Niuta, Żanet lubią tę wiadomość
-
"Daj mi go!" - krzyknęła, "jestem taka mokra, daj mi go natychmiast!"
Mogła sobie krzyczeć, ale parasol był mój.
miłego dnia dziewczęta
malgos741, paszczakin, grosza, Panda, sjoanka, Bursztyn, Pusurek, Bozia3, Sabina, mysza1975, Niuta, Żanet, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość