X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • sjoanka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    No wymaz, wymaz :) Dobrze, że nic Ci nie wkładała na dłużej - bo miałybyśmy jednak problem z interpretacją...;)

Boziu - moje rozwazania na temat stosunkow osob plci zenskiej wziely sie wlasnie z twojego wkladania. jezyk.gif

Andzia33 lubi tę wiadomość

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia - ja szalalam z fryzurami - mialam juz dlugie i krotkie na chlopaka. Mialam kazdy kolor poza czarnymi.
    Mialam asymetryczne.

A ostatnio jak powiedzialam ze chce cos zmienic to mi fryzjer zrobil takiego zwyklego boba do ramion.
    Tyle bylo tego szalenstwa. ;) mysli.gif

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze tylko napisze Simbie ze ja taki nastroj tez mam - osiagnelam bez paczkow.
    I tyle na dzisiaj - lece ogladac tv z mezem na kanapie.

Simba lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ty to sobie zawsze wybierzesz...jak nie promotora, to ginekologa....:)
    tak jakos samo wychodzi :)
    Mezczyzna powinien byc szarmancki ;)

Simba lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Pączki zjedzone: 3
    Spalone: 1,5
    Złamana dieta: 100 %
    Poziom zadowolenia: 1000000000 %
    @ : 0
    Zielona kropka: 0
    Ogólny nastrój : http://m.youtube.com/watch?v=y6Sxv-sUYtM
    Miłego wieczoru :)
    Skad wiesz, ze zielona kropka zerowa? Sikalas potajemnie? ;)

Andzia33 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Skad wiesz, ze zielona kropka zerowa? Sikalas potajemnie? ;)

:) nie no NIE sikalam, w związku z tym zielonej kropki rownież brak. Czekam do soboty :)
    I zgadzam sie, ze mężczyzna ma byc miedzy innymi szarmancki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 22:12

Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanie o sikanie potajemne, przypomina mi czasy studenckie i pytanie: uczyłas sie? I zawsze były ewidentne kujony które sie uczyły - wiadomo - ale jednak odpowiadały na to pytanie przecząco. Moze żeby nie zapeszyc, albo nie wiem co...dla siebie te wiedzę zachować :)
    Tutaj niestety często sie oblewa testy... ;)

mysza1975, Bursztyn, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    :) nie no sikalam, w związku z tym zielonej kropki rownież brak. Czekam do soboty :)
    I zgadzam sie, ze mężczyzna ma byc miedzy innymi szarmancki :)

to sie zdecydujmy
    albo równouprawnienie i gender albo szarmanckość

• Simba Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sjoanka wrote:
    Jeszcze tylko napisze Simbie ze ja taki nastroj tez mam - osiagnelam bez paczkow.
    I tyle na dzisiaj - lece ogladac tv z mezem na kanapie.

Znaczy sie - pilas ;)

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    to sie zdecydujmy
    albo równouprawnienie i gender albo szarmanckość

Szarmanckosc ma byc. A chamom często sie równouprawnienie z brakiem kultury myli, albo jest cudownym usprawiedliwieniem na ich chamstwo.

mysza1975, Bursztyn lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Szarmanckosc ma byc. A chamom często sie równouprawnienie z brakiem kultury myli, albo jest cudownym usprawiedliwieniem na ich chamstwo.

mnie się nic nie myli
    może zastanówmy sie co się kryje pod słowem szarmanckość i z czego ona wynika?
    i czy napewno jest dobra?

• Simba Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    mnie się nic nie myli
    może zastanówmy sie co się kryje pod słowem szarmanckość i z czego ona wynika?
    i czy napewno jest dobra?

Tak, na pewno jest dobra (to jest moje zdanie) i wynika z dobrego wychowania. A co sie kryje za tym słowem to chyba wiadomo z życia i ze słownika.
    Chodziło mi o facetów-chamów ;)

Bursztyn lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Tak, na pewno jest dobra (to jest moje zdanie) i wynika z dobrego wychowania. A co sie kryje za tym słowem to chyba wiadomo z życia i ze słownika.
    Chodziło mi o facetów-chamów ;)

dobre wychowanie to pojęcie bardzo śliskie
    młody Arab będzie uważał za bardzo na miejscu fakt że żona idzie za nim z tyłu 2 metry, juz nie wspominając o innych aspektach - jaka kultura takie wychowanie
    mnie chodziło raczej o taką nasza staropolską szarmanckość która ma niestety swoje żródło w męskim przekonaniu że niewiasta (zwróć uwagę na pochodzenie słowa) to istota słabsza

• Simba Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    dobre wychowanie to pojęcie bardzo śliskie
    młody Arab będzie uważał za bardzo na miejscu fakt że żona idzie za nim z tyłu 2 metry, juz nie wspominając o innych aspektach - jaka kultura takie wychowanie
    mnie chodziło raczej o taką nasza staropolską szarmanckość która ma niestety swoje żródło w męskim przekonaniu że niewiasta (zwróć uwagę na pochodzenie słowa) to istota słabsza

Ok - taki punkt widzenia. Nie wiem czy jest sens rozkładać wszystko na atomy...
    Ja lubie czuć sie słabsza od mojego męża, lubie tez kiedy pomaga włożyć mi płaszcz, czy kurtkę, lubie kiedy odsuwa krzesło zanim usiądę. Taka szarmanckosc. Owszem, zdarzają sie tez dinozaury, które wykonują niektóre takie zabiegi w sposób protekcjonalny i z pobudek szowinistycznych. Nie o takich mężczyzn mi chodzi.

moremi, Bursztyn, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ok - taki punkt widzenia. Nie wiem czy jest sens rozkładać wszystko na atomy...
    Ja lubie czuć sie słabsza od mojego męża, lubie tez kiedy pomaga włożyć mi płaszcz, czy kurtkę, lubie kiedy odsuwa krzesło zanim usiądę. Taka szarmanckosc. Owszem, zdarzają sie tez dinozaury, które wykonują niektóre takie zabiegi w sposób protekcjonalny i z pobudek szowinistycznych. Nie o takich mężczyzn mi chodzi.

każda to lubi..
    natomiast zauwazyłam takie dziwny zbieg okolicznośći- czym więcej "szarmancji" tym mniej równego traktowania kobiet, mam na mysli poszczególne kraje...
    i mam takie osobiste przesłanie - w dupie mam wasze całowanie po rękach i podawanie płaszcza ale chce zarabiać tyle samo na takim samym stanowisku!

ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeden pączek 300 kcal
    zjedzenie jednego pączka -10 kcal
    więc trzeba zjeść 30 pączków ;-) rachunek prosty i z głowy
    Simba wrote:
    Pączki zjedzone: 3
    Spalone: 1,5
    Złamana dieta: 100 %
    Poziom zadowolenia: 1000000000 %
    @ : 0
    Zielona kropka: 0
    Ogólny nastrój : http://m.youtube.com/watch?v=y6Sxv-sUYtM
    Miłego wieczoru :)

Simba, mysza1975, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeeeeeesuuuuu miałam kiedyś takiego.. czułam się strasznie
    na przywitanie też całował w mankiet nie miał parawanu więc jak się człowiek ubierał to on patrzył i wpadał w pogawędkę.. zero fartuchów do zakrycia tyłka.. jak się wchodziło na fotel czy schodziło to podawał rękę jakbym kuźwa z konia schodziła..
    Bursztyn wrote:
    mialam kiedys takiego gina ktory calowal mnie w reke na przywitanie i pozegnanie :)
    zaznaczam: tylko w reke :)

Simba, Bozia3, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    każda to lubi..
    natomiast zauwazyłam takie dziwny zbieg okolicznośći- czym więcej "szarmancji" tym mniej równego traktowania kobiet, mam na mysli poszczególne kraje...
    i mam takie osobiste przesłanie - w dupie mam wasze całowanie po rękach i podawanie płaszcza ale chce zarabiać tyle samo na takim samym stanowisku!

Nie wiem na ile te dwie kwestie - szarmanckosc i zarobki - sa ze sobą powiązane. Tutaj nie dość, ze kobiety mniej zarabiają, to jeszcze faceci w większości sa potwornymi szowinistami. W Polsce nigdy nie spotkałam sie z sytuacja, w której facet na równoległym stanowisku jak moje, mówiąc do mnie patrzy na innego faceta - mojego pracownika na przykład (myślałam, ze gej, al wszyscy chyba nie sa) Tutaj to jest nagminne. Albo wpycha sie w drzwi przede mnie. To mnie jednak strasznie razi.

Bursztyn, Nati74, sjoanka, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, a gdzie ty mieszkasz?

aY05p2.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jeden pączek 300 kcal
    zjedzenie jednego pączka -10 kcal
    więc trzeba zjeść 30 pączków ;-) rachunek prosty i z głowy

Wspaniale - ide poprawić!

a8vSp1.png
‹‹ 2546 2547 2548 2549 2550 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ