X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    raczej nie ;)
    poza tym "on był w modzie" na początku lat 90 :)
    Był wtedy bardzo przystojnym ginekologiem na oddziale i wszystkie pacjentki chciały się na niego "napatrzeć" - żeby dziecko miało choć trochę śniadą cerę - Pan doktor jest Murzynem :)
    Tym bardziej! Do mnie ostatnio zawital dzielnicowy murzyn! Szczena mi opadla.

Bozia3, Bursztyn, Pusurek, Mango, Sabina, Reni, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może lepiej nie próbować z tymi murzynami...bo jak będzie tak, jak Bursztyn pisała, że po nich już biali bee - to lepiej nie kusić losu...:)

Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    wielu Polakow jest przystojnych :) w kazdym razie lepsi od anglikow, a azjaci, coz....pewnie wszyscy w pierdlu siedzieli ;)

Rozsmieszylas mnie baaardzo :)

Bursztyn lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    raczej nie ;)
    poza tym "on był w modzie" na początku lat 90 :)
    Był wtedy bardzo przystojnym ginekologiem na oddziale i wszystkie pacjentki chciały się na niego "napatrzeć" - żeby dziecko miało choć trochę śniadą cerę - Pan doktor jest Murzynem :)
    Bozie trzeba do niego skierowac ;) tylko bedzie musiala zapas mydla zrobic ;)

Bozia3, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Rozsmieszylas mnie baaardzo :)
    ale ktorym zdaniem? :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ja nie twierdze ze nie ma przystojnych Polakow ale o przystojnych Anglikach to nie slyszalam:-)
    ja znam 2: jeden to moj lekarz pierwszego kontaktu, a drugi to szef pediatrii w szpitalu dzieciecym. Na tym koniec, a jestem tu 6 lat :) no moze moj promotor jeszcze :)

Myszonek, Bozia3, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ja znam 2: jeden to moj lekarz pierwszego kontaktu, a drugi to szef pediatrii w szpitalu dzieciecym. Na tym koniec, a jestem tu 6 lat :) no moze moj promotor jeszcze :)
    Wiedzialaś jak sie ustawic! Ale przypuszczam ze to nie rodowici wyspiarze?

Bursztyn, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam wyjątkowe szczęście, bo w ciągu 2 lat poznałam 2 przystojnych Anglików

polarmiś lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Wiedzialaś jak sie ustawic! Ale przypuszczam ze to nie rodowici wyspiarze?
    no wlasnie rodowici :) fenomeny :) bo reszta chlopow tutaj, to szkoda gadac.....

Bozia3 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no wlasnie rodowici :) fenomeny :) bo reszta chlopow tutaj, to szkoda gadac.....
    Ja jak myśle Anglik to przed oczyma ukazuje mi się książe Karol! Taki odruch psa Pawlowa:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 16:17

Bozia3, Nati74, Niuta, Simba, kapturnica lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ja jak myśle Anglik to przed oczyma ukazuje mi się książe Karol! Taki odruch psa Pawlowa:-)
    ale nie slinisz sie? ;)

Simba, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    ja mam to samo...a angielka - gruba w leginsach, z długimi prostymi włosami spiętymi w kucyk i z zębami sterczącymi jak u królika...

Bursztyn, AsiaPoli, samira, polarmiś, Nati74, Simba, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja mam to samo...a angielka - gruba w leginsach, z długimi prostymi włosami spiętymi w kucyk i z zębami sterczącymi jak u królika...
    no, generalnie tak to mniej wiecej wyglada :)

Myszonek, polarmiś lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny dzisiaj bylam w klinice zeby zrobic aminopunkcje,najpierw ok 40 min.rozmowa z pania genetyk(bardzo fajna babka)potem inna pani doktor zrobila szczegolowe usg ,moje dziecko ma 13cm i ma piekne stopy:-),pani doktor powiedziala ze amino.zrobi mi za tydzien bo pecherz plodowy jest jeszcze za cieki,i ze najlepiej robic to po 16 tyg,a ja jestem 15+2.

polarmiś, mysza1975, bliska77, Sabina, Pusurek, Niuta, grosza, megan8, Myszonek, malgos741, Żanet, promyk, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • AsiaPoli Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja w uk juz 8 lat siedze,pracuje w collegu i troche sie napatrzylam szczegolnie na mlodziez byscie sie zdiwily jakie ciacha sie zdarzaja niepowiem ze czesto ale jednak,dziewczeta tez niczego sobie wiec chyba to mlodsze pokolenie nie bedzie juz az takie "brzydkie" ;) albo moze juz zadlugo tu jestem i mi sie opatrzylo...?albo moje poczucie piekna spada w tym kraju ;) hehe

Bozia3, samira, mysza1975, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

3s4kwbr.png
    04u9k61.png
    Aniołek-17/10/2016 11tc-serduszko przestalo bic 8tc
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaPoli wrote:
    ja w uk juz 8 lat siedze,pracuje w collegu i troche sie napatrzylam szczegolnie na mlodziez byscie sie zdiwily jakie ciacha sie zdarzaja niepowiem ze czesto ale jednak,dziewczeta tez niczego sobie wiec chyba to mlodsze pokolenie nie bedzie juz az takie "brzydkie" ;) albo moze juz zadlugo tu jestem i mi sie opatrzylo...?albo moje poczucie piekna spada w tym kraju ;) hehe
    może się już dostatecznie wymieszali z innymi narodowościami. Więcej tam takich Bursztynków wpuścić i od razu Natanki i Sopliczki wyglądałyby jak trzeba...:)

Simba, Sabina, grosza, Reni, Myszonek, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria trzymam mocno kciuki - mnie za tydzień też czekają genetyczne

bliska77, grosza, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaPoli wrote:
    mlode pokolenie to domieszka polskiej krwi, dlatego ladniejsze ;)

Bozia3, bliska77, AsiaPoli, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annamaria, wspieram mocno <3

Bozia3, bliska77, anna maria lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Alis Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria, trzymam kciuki, żeby wszystko było ok.

Byłam dzisiaj u nowego gina i jestem bardzo zadowolona. Tyle rzeczy zbadał, których poprzedni nigdy nie sprawdzał... a przynajmniej mnie nie informował. I jakiś taki wiarygodny się wydaje i sensowny.

Angielki dzielę na dwie grupy - klasa robotnicza - grube, w dresach albo obcisłych ciuszkach z wyłażącymi fałdkami tłuszczu. No i klasa średnia - wyższa to są przeważnie szczuplutkie panie, ubrane w bardzo stonowany sposób, szaro lub beżowo, sweterki po szyję, najlepiej z golfem, włosy półdługie, proste i obowiązkowo niefarbowane, a więc w różnych odcieniach siwego. Sposób bycia też stonowany, a więc mówią cichutko i robią na mnie wrażenie przestraszonych, choć pewnie nie są.

Bozia3, bliska77, grosza, samira, anna maria, Myszonek, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
‹‹ 2554 2555 2556 2557 2558 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ