35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMyszonek wrote:raczej nie
poza tym "on był w modzie" na początku lat 90
Był wtedy bardzo przystojnym ginekologiem na oddziale i wszystkie pacjentki chciały się na niego "napatrzeć" - żeby dziecko miało choć trochę śniadą cerę - Pan doktor jest MurzynemBozia3, Bursztyn, Pusurek, Mango, Sabina, Reni, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Myszonek wrote:raczej nie
poza tym "on był w modzie" na początku lat 90
Był wtedy bardzo przystojnym ginekologiem na oddziale i wszystkie pacjentki chciały się na niego "napatrzeć" - żeby dziecko miało choć trochę śniadą cerę - Pan doktor jest Murzynemtylko bedzie musiala zapas mydla zrobic
Bozia3, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Ja nie twierdze ze nie ma przystojnych Polakow ale o przystojnych Anglikach to nie slyszalam:-)
no moze moj promotor jeszcze
Myszonek, Bozia3, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:ja znam 2: jeden to moj lekarz pierwszego kontaktu, a drugi to szef pediatrii w szpitalu dzieciecym. Na tym koniec, a jestem tu 6 lat
no moze moj promotor jeszcze
Bursztyn, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:no wlasnie rodowici
fenomeny
bo reszta chlopow tutaj, to szkoda gadac.....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 16:17
Bozia3, Nati74, Niuta, Simba, kapturnica lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Ja jak myśle Anglik to przed oczyma ukazuje mi się książe Karol! Taki odruch psa Pawlowa:-)
Bursztyn, AsiaPoli, samira, polarmiś, Nati74, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny dzisiaj bylam w klinice zeby zrobic aminopunkcje,najpierw ok 40 min.rozmowa z pania genetyk(bardzo fajna babka)potem inna pani doktor zrobila szczegolowe usg ,moje dziecko ma 13cm i ma piekne stopy:-),pani doktor powiedziala ze amino.zrobi mi za tydzien bo pecherz plodowy jest jeszcze za cieki,i ze najlepiej robic to po 16 tyg,a ja jestem 15+2.
polarmiś, mysza1975, bliska77, Sabina, Pusurek, Niuta, grosza, megan8, Myszonek, malgos741, Żanet, promyk, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja mam to samo...a angielka - gruba w leginsach, z długimi prostymi włosami spiętymi w kucyk i z zębami sterczącymi jak u królika...
albo moze juz zadlugo tu jestem i mi sie opatrzylo...?albo moje poczucie piekna spada w tym kraju
hehe
Bozia3, samira, mysza1975, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
AsiaPoli wrote:ja w uk juz 8 lat siedze,pracuje w collegu i troche sie napatrzylam szczegolnie na mlodziez byscie sie zdiwily jakie ciacha sie zdarzaja niepowiem ze czesto ale jednak,dziewczeta tez niczego sobie wiec chyba to mlodsze pokolenie nie bedzie juz az takie "brzydkie"
albo moze juz zadlugo tu jestem i mi sie opatrzylo...?albo moje poczucie piekna spada w tym kraju
hehe
Simba, Sabina, grosza, Reni, Myszonek, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
AsiaPoli wrote:ja w uk juz 8 lat siedze,pracuje w collegu i troche sie napatrzylam szczegolnie na mlodziez byscie sie zdiwily jakie ciacha sie zdarzaja niepowiem ze czesto ale jednak,dziewczeta tez niczego sobie wiec chyba to mlodsze pokolenie nie bedzie juz az takie "brzydkie"
hehe
Bozia3, bliska77, AsiaPoli, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
anna maria, trzymam kciuki, żeby wszystko było ok.
Byłam dzisiaj u nowego gina i jestem bardzo zadowolona. Tyle rzeczy zbadał, których poprzedni nigdy nie sprawdzał... a przynajmniej mnie nie informował. I jakiś taki wiarygodny się wydaje i sensowny.
Angielki dzielę na dwie grupy - klasa robotnicza - grube, w dresach albo obcisłych ciuszkach z wyłażącymi fałdkami tłuszczu. No i klasa średnia - wyższa to są przeważnie szczuplutkie panie, ubrane w bardzo stonowany sposób, szaro lub beżowo, sweterki po szyję, najlepiej z golfem, włosy półdługie, proste i obowiązkowo niefarbowane, a więc w różnych odcieniach siwego. Sposób bycia też stonowany, a więc mówią cichutko i robią na mnie wrażenie przestraszonych, choć pewnie nie są.Bozia3, bliska77, grosza, samira, anna maria, Myszonek, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość