35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia nic ci nie poradzę oprócz wody z miodem i cytryną bo wody z solą do ust nie wezmę
no z lodami też różnie to bywa właśnie ale koleżanka hartowała tak córę codziennie przez 1 m-c dawała jej loda i mała przestała chorować na gardło mam nadzieję że szybko ci przejdzie
samira, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Wrocilam z akupunktury, i moja chinka-szamanka opowiadalami, ze jej klientka leczyla sie u niej od 3 miesiecy na miesniaki, a od 10 lat probowala zajsc w ciaze. Bezskutecznie. Teraz wrocila z Londynu, byla tam na badaniach i okazalo sie ze jest w 8 tyg. ciazy. Aha, kobitka ma 50 lat
pierwsze dziecko. Byla w szoku bo raz- ze odpuscila dawno starania, a dwa- myslala ze jej sie okres spoznia, miala nieregularne cykle przez te miesniaki, no a poza tym to na "m"...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2014, 16:24
EwaT, Simba, grosza, Mango, malgos741, Niuta, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:Bozia nic ci nie poradzę oprócz wody z miodem i cytryną bo wody z solą do ust nie wezmę
no z lodami też różnie to bywa właśnie ale koleżanka hartowała tak córę codziennie przez 1 m-c dawała jej loda i mała przestała chorować na gardło mam nadzieję że szybko ci przejdzie
grosza lubi tę wiadomość
-
z tego wynika że musisz chyba trzymać się tej chinki chyba jest skutecznaale ciąża po 50 roku życia to nie lada wydarzenie tak czy owak
Bursztyn wrote:Wrocilam z akupunktury, i moja chinka-szamanka opowiadalami, ze jej klientka leczyla sie u niej od 3 miesiecy na miesniaki, a od 10 lat probowala zajsc w ciaze. Bezskutecznie. Teraz wrocila z Londynu, byla tam na badaniach i okazalo sie ze jest w 8 tyg. ciazy. Aha, kobitka ma 50 latpierwsze dziecko. Byla w szoku bo raz- ze odpuscila dawno starania, a dwa- myslala ze jej sie okres spoznia, miala nieregularne cykle przez te miesniaki, no a poza tym to na "m"...
Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:dziewczyny, mam pierwsze krople siary!
ścisnęłam sobie brodawke , patrze a tam coś kremowego wypływa
normalnie poczułam się jak prawdziwa kobieta
ale swoja droga, to musi byc kosmos z ta produkcja mleka, jednak organizm ludzi jest doskonalyŻanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ewa, Ty bedziesz miec chlopca, zgadza sie? nie pamietasz przypadkiem czy bzyknelas sie blisko owulki? po ponoc meskie plemniki zyja krocej ale sa szybsze....a ja tez chcialabym chlopca tylko troche zle wycelowalam- o ile w ogole cokolwiek z tego strzalu wyjdzie....
Sabina, Mango, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Ewa, Ty bedziesz miec chlopca, zgadza sie? nie pamietasz przypadkiem czy bzyknelas sie blisko owulki? po ponoc meskie plemniki zyja krocej ale sa szybsze....a ja tez chcialabym chlopca tylko troche zle wycelowalam- o ile w ogole cokolwiek z tego strzalu wyjdzie....
tak chłopca
bzyknęłam się tylko dwa razy
raz -dzień przed owulką i drugi raz w dzień owulki( to był osatni dzien śluzu tego rozciągliwego, przejrzystego i charakterystyczne kłucie w prawym jajniku)
bez celebracji i lezenia po, na szybciochaBursztyn, Sabina, Żanet, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość