35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:ciesze sie ze chociaz troche Ci sie humor poprawil
ale pytalam o jajca na serio
przyznam sie ze okreslenie "roze w majtach" tez mi sie spodobalo
nie skazywalabym jeszcze Twojego cyklu na straty, bo moze sie okazac ze to plamienie tylko i jak sie pojawilo tak zniknie. Za co bardzo mocno trzymam kciuki
czy jadłas kiedyś jajka od kury z podwórka odpowiednio karmionej i cieszącej się wolnością? różnica jest kolosalna..dla mnie te bladziochy ze sklepu nawet nie smakują jak jajko już o wartościach zdrowotnych nie wspominając -
paszczakin wrote:dzieki bursztynku, ale ja juz ten proces mam tak obcykany, ze chyba nie mam zapedów do mówienia sobie, bedzie dobrze..
a jajka wszytkie wychodza z dupy.. chyba nie da sie inaczej
Chcialabym powiedziec "nie mysl o tym", ale wiem ze nie bardzo sie da...pozostaje poczekac co jutrzejszy dzien przyniesie, bo tego nigdy do konca nie wiemy. Ja tam trzymam zacisniete, tak na wszelki wypadek.
a co do jaj- jak to mawia moja znajoma: zeby skaly sraly- nie da rady inna drogapaszczakin, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:czy jadłas kiedyś jajka od kury z podwórka odpowiednio karmionej i cieszącej się wolnością? różnica jest kolosalna..dla mnie te bladziochy ze sklepu nawet nie smakują jak jajko już o wartościach zdrowotnych nie wspominając
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2014, 21:55
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:
samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie
ju nadrobiłam zaległości,
Inessa, przytulam, również uważam, ze skierowanie do genetyka powinniście dostać z marszu
Odnośnie jajec, mam okazje jadać jajca prawdziwie wiejskie, cóż, różnica faktycznie ogromniasta.
ja od środy wracam do pracy ale tylko na 3,4 dni, jutro idę na polówkowe i echo serca, mam nadzieję, że jest wszystko ok.
Zaciążone dziewczyny będące w drugim trymestrze mam ważne pytanie, czy zdarzają Wam sie na tym etapie ciaży mdłości? ja od kilku dni mam potworne, już sie cieszyłam że minęły bezpowrotnie
Miłego dniagrosza, samira, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no dobra, oglaszam oficjalnie, ze swiat chce mnie dobic- napisalam ostatnio do pol roku niewidzianych znajomych zeby sie spotkac- wlasnie dostalam maila,ze pewnie, ale za troszke, bo dziecko jest juz tydzien spoznione z terminem porodu.. aktulanie jestem w trybie "wszyscy moga miec dzieci, tylko nie ja"..
Nie denerwuj sie w ciazy
Chyba kazda z nas to przechodzi...
Ja tez mam jakis wkurw poniedzialkowy...Jeszcze ta pogoda...
paszczakin, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam
co do jajec.. no cóż ..okazuje się, że nie wszystkie jajca są jednak zdrowe
kury łażą wszędzie i żrą wszystko co się nawinie.. i jeśli po podwórku jeżdżą auta, traktory itd.. to wpieprzają też ten cały syf .. smacznego
dlatego też dobrze jest zwracać uwagę na to gdzie te nasze kury łażą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 12:36
samira, MoniaT lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Witam
co do jajec.. no cóż ..okazuje się, że nie wszystkie jajca są jednak zdrowe
kury łażą wszędzie i żrą wszystko co się nawinie.. i jeśli po podwórku jeżdżą auta, traktory itd.. to wpieprzają też ten cały syf .. smacznego
tak ci się tylko wydaje że wszystko , np co? masz doświadczenie z kurami?
kura zje tylko to co powinna wg moich obserwacji, nie spotkałam kury która je to co sie nawinie -
Witam Dziewczyny dawno się nie odzywałam ale widzę że u Was dyskusje są przednie wszystkie nowe koleżanki witam i gratuluję tym co zaciążyły i tym co się starają życzę zieloności.
Mi został jeszcze trochę już nie mam siły się turlać (bo nie nazwę tego chodzeniem)
Często Was czytam nie zawsze jestem w satnie nadrobić ale jak nie chce mi się odpalać kompa to przez tel wkur... pisanie więc się nie odzywam
Pozdrawiam Wszystkie miłego tygodnia u mnie dziś słonecznie i zapowiada się fajny dzionekmegan8, mysza1975, samira, Simba, Monia37, bliska77, Bozia3, Iwone, Nati74, Sabina, gosia7122, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ewa nie zamierzam ci nic udowadniać gówno o mnie wiesz..
obiecałam sobie, że twoje posty będę olewać.. więc mam w tej chwili na ciebie wywaloneWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 12:14
MoniaT, malgos741, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Witam po weekendzie!
Jak jajka to tylko od szczęśliwych kur! Mam ciocię, która hoduje kilka kurek, mieszka niedaleko lasu, ma nieogrodzoną posesje, więc ptaszki zasuwają po lesie i wpierdzielają robaczki. Do tego są dokarmiane tylko naturalną karmą - pszenica, trochę kukurydzy. Jajeczka - niebo w gębie.
Poza tym, ja ciągle czuję się śpiąca. Padam po 22.00, całą noc śnią mi się jakieś dziwactwa i rano po 7.00 wstaję ledwo żywa. Masakra!EwaT, MoniaT, samira, Bozia3, Sabina, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Ewa nie zamierzam ci nic udowadniać gówno o mnie wiesz..
obiecałam sobie, że twoje posty będę olewać.. więc mam w tej chwili na ciebie wywalone
a sobie miej
co nie zmienia faktu że pierdzielisz farmazony
i nie musze ani nie chce niczego o Tobie wiedzieć ale jedno wiem napewno że sie absolutnie nie znasz na kurach