X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    welcome to Poland
    nic dodać nic ująć
    myśle że to ci szarmanccy panowie polscy w większości tak myślą..że baba do dzieci i garów od wczesnej młodości, za poparciem spleśniałego kościoła katolickiego oczywiście i jak najbardziej, gdzie tam w tym wieku rodzić...wnukami sie zajmowac!

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    welcome to Poland
    nic dodać nic ująć
    myśle że to ci szarmanccy panowie polscy w większości tak myślą..że baba do dzieci i garów od wczesnej młodości, za poparciem spleśniałego kościoła katolickiego oczywiście i jak najbardziej, gdzie tam w tym wieku rodzić...wnukami sie zajmowac!
    Nie trafiłaś. To powiedziała kobieta.

Zachowanie pani ordynator było skandaliczne. Usłyszałam z jej ust, że w tym wieku się nie rodzi, tylko na wczasy jeździ" - zaznaczyła 40-latka w swojej skardze

bliska77 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie trafiłaś. To powiedziała kobieta.

Zachowanie pani ordynator było skandaliczne. Usłyszałam z jej ust, że w tym wieku się nie rodzi, tylko na wczasy jeździ" - zaznaczyła 40-latka w swojej skardze

co z tego że kobieta?
    może chodzi na wykłady prof Pawłowicz?

bliska77 lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    co z tego że kobieta?
    może chodzi na wykłady prof Pawłowicz?

Ze tym razem nie szarmanccy panowie których tak nie znosisz.

Andzia33 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ze tym razem nie szarmanccy panowie których tak nie znosisz.

nie znosze obłudy, niech będzie szarmancki ale przy tym niech mnie traktuje jak partnera a nie jak inkubator z terminem wazności do lat 30stu

polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    nie znosze obłudy, niech będzie szarmancki ale przy tym niech mnie traktuje jak partnera a nie jak inkubator z terminem wazności do lat 30stu
    I myślisz ze to atrybut tylko polaka-katolika?
    Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie wyemigrowalas z tego zacofanego kraju katoli.

kapturnica lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    I myślisz ze to atrybut tylko polaka-katolika?
    Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie wyemigrowalas z tego zacofanego kraju katoli.

a co mnie obchodzi kogo jeszcze skoro mieszkam w pl?
    licze na to że zacofanie wymrze razem ze śmiercią naturalną kk którą obserwujemy własnie...
    poza tym tutaj jest mój dom wiec dlaczego do chuja mam emigrować?

polarmiś lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    a co mnie obchodzi kogo jeszcze skoro mieszkam w pl?
    licze na to że zacofanie wymrze razem ze śmiercią naturalną kk którą obserwujemy własnie...
    poza tym tutaj jest mój dom wiec dlaczego do chuja mam emigrować?
    A ja (niepotrzebnie) mam nadzieje, ze wymrze chamstwo i ludzie, którym sie błędnie wydaje, ze swieci im z dupy słońce i ze ich racja jest "najmojsza". To właśnie kategoryczne myślenie i brak konstruktywnej dyskusji, jest zakała tego kraju.

PS Nie musisz emigrować do chuja, możesz tez za granice

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 20:30

Bozia3, caffe, mysza1975, Nati74, moremi, Lucky, Kajaoli, Iwone, Reni, Bursztyn, Panda, Sabina, paszczakin, Mango, Kate 75, kapturnica lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    A ja (niepotrzebnie) mam nadzieje, ze wymrze chamstwo i ludzie, którym sie błędnie wydaje, ze swieci im z dupy słońce i ze ich racja jest "najmojsza". To właśnie kategorycznie myślenie i brak konstruktywnej dyskusji, jest zakała tego kraju.

dokładnie
    kategoryczne myslenie i brak konstruktywnej dyskusji = dogmaty KK na których opiera kariere
    jak w pysk strzelił
    trzymaj nadzieję, własnie umierają w zderzeniu z rzeczywistością

samira, bliska77 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    za granicą już byłam dość długo
    tam sie meczety budują w tempie zastraszjącym

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    A ja (niepotrzebnie) mam nadzieje, ze wymrze chamstwo i ludzie, którym sie błędnie wydaje, ze swieci im z dupy słońce i ze ich racja jest "najmojsza". To właśnie kategoryczne myślenie i brak konstruktywnej dyskusji, jest zakała tego kraju.

PS Nie musisz emigrować do chuja, możesz tez za granice
    Simba bardzo mi się podoba Twój tok myślenia :)

Simba, Sabina, Lucky, Iwone, Reni lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh...źdźbło w oku...i tak dalej i tak dalej.
    A świstak siedzi i tak dalej
    Ide sobie Myśliwskiego poczytam...

mysza1975 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Simba bardzo mi się podoba Twój tok myślenia :)

Dzieki za zrozumienie ;)

a8vSp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie zachowanie nieprofesjonale lekarza nie związku z jego wyznaniem. Bo takie zachowanie zdarza się i w pl i w innym niekatolickim kraju.

Wczoraj czytałam na wątku ciążowym, że jedna z dziewczyn leży w szpitalu żeby ratować ciążę, a na łóżku obok leży kobieta, w 20 lub 21 tc, której podają leki żeby wywołac poród i po prostu uśmiercić dziecko, bo ono ma wadę serca nieoperacyjną i ta matka podjęła decyzję o tym, żeby "pozbyć" się dziecka, bo normalnie to może dożyłoby roku. Nie oceniam, ale jest to straszne dla mnie. I to dzieje się w katolickim kraju, więc jak widać to postępowanie jest legalne i nie ma to związku z opinią, że jesteśmy katolickim państwem i tylko te zasady wyznajemy.

Simba, samira, Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Dla mnie zachowanie nieprofesjonale lekarza nie związku z jego wyznaniem. Bo takie zachowanie zdarza się i w pl i w innym niekatolickim kraju.

Wczoraj czytałam na wątku ciążowym, że jedna z dziewczyn leży w szpitalu żeby ratować ciążę, a na łóżku obok leży kobieta, w 20 lub 21 tc, której podają leki żeby wywołac poród i po prostu uśmiercić dziecko, bo ono ma wadę serca nieoperacyjną i ta matka podjęła decyzję o tym, żeby "pozbyć" się dziecka, bo normalnie to może dożyłoby roku. Nie oceniam, ale jest to straszne dla mnie. I to dzieje się w katolickim kraju, więc jak widać to postępowanie jest legalne i nie ma to związku z opinią, że jesteśmy katolickim państwem i tylko te zasady wyznajemy.

ale rozmowa nie dotyczyła aborcji tylko podejścia do rozrodczośći kobiet w pewnym wieku tak?

• EwaT Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Eh...źdźbło w oku...i tak dalej i tak dalej.
    A świstak siedzi i tak dalej
    Ide sobie Myśliwskiego poczytam...

nie zaniedbuj Naszego Dziennika ;)

• EwaT Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Dla mnie zachowanie nieprofesjonale lekarza nie związku z jego wyznaniem. Bo takie zachowanie zdarza się i w pl i w innym niekatolickim kraju."

w Nigerii?

• caffe Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie każdy moze mieć podejście jakie chce, ale wcale sie nie musi tym dzielić - tak jak zrobiła to ta lekarka. Jej obowiązkiem jest sie zająć tą pacjentką i to nie podlega dyskusji.

Żanet, Bursztyn, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    "Dla mnie zachowanie nieprofesjonale lekarza nie związku z jego wyznaniem. Bo takie zachowanie zdarza się i w pl i w innym niekatolickim kraju."

w Nigerii?
    W żadnym kraju nie jest idealnie.

Simba lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    nie zaniedbuj Naszego Dziennika ;)
    ATy Szatanskich Wersetów ;)

Reni lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 2622 2623 2624 2625 2626 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ