35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
welcome to Poland
nic dodać nic ująć
myśle że to ci szarmanccy panowie polscy w większości tak myślą..że baba do dzieci i garów od wczesnej młodości, za poparciem spleśniałego kościoła katolickiego oczywiście i jak najbardziej, gdzie tam w tym wieku rodzić...wnukami sie zajmowac!bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:welcome to Poland
nic dodać nic ująć
myśle że to ci szarmanccy panowie polscy w większości tak myślą..że baba do dzieci i garów od wczesnej młodości, za poparciem spleśniałego kościoła katolickiego oczywiście i jak najbardziej, gdzie tam w tym wieku rodzić...wnukami sie zajmowac!
Zachowanie pani ordynator było skandaliczne. Usłyszałam z jej ust, że w tym wieku się nie rodzi, tylko na wczasy jeździ" - zaznaczyła 40-latka w swojej skardzebliska77 lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Nie trafiłaś. To powiedziała kobieta.
Zachowanie pani ordynator było skandaliczne. Usłyszałam z jej ust, że w tym wieku się nie rodzi, tylko na wczasy jeździ" - zaznaczyła 40-latka w swojej skardze
co z tego że kobieta?
może chodzi na wykłady prof Pawłowicz?bliska77 lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Ze tym razem nie szarmanccy panowie których tak nie znosisz.
nie znosze obłudy, niech będzie szarmancki ale przy tym niech mnie traktuje jak partnera a nie jak inkubator z terminem wazności do lat 30stupolarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:nie znosze obłudy, niech będzie szarmancki ale przy tym niech mnie traktuje jak partnera a nie jak inkubator z terminem wazności do lat 30stu
Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie wyemigrowalas z tego zacofanego kraju katoli.kapturnica lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:I myślisz ze to atrybut tylko polaka-katolika?
Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie wyemigrowalas z tego zacofanego kraju katoli.
a co mnie obchodzi kogo jeszcze skoro mieszkam w pl?
licze na to że zacofanie wymrze razem ze śmiercią naturalną kk którą obserwujemy własnie...
poza tym tutaj jest mój dom wiec dlaczego do chuja mam emigrować?polarmiś lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:a co mnie obchodzi kogo jeszcze skoro mieszkam w pl?
licze na to że zacofanie wymrze razem ze śmiercią naturalną kk którą obserwujemy własnie...
poza tym tutaj jest mój dom wiec dlaczego do chuja mam emigrować?
PS Nie musisz emigrować do chuja, możesz tez za graniceWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 20:30
Bozia3, caffe, mysza1975, Nati74, moremi, Lucky, Kajaoli, Iwone, Reni, Bursztyn, Panda, Sabina, paszczakin, Mango, Kate 75, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:A ja (niepotrzebnie) mam nadzieje, ze wymrze chamstwo i ludzie, którym sie błędnie wydaje, ze swieci im z dupy słońce i ze ich racja jest "najmojsza". To właśnie kategorycznie myślenie i brak konstruktywnej dyskusji, jest zakała tego kraju.
dokładnie
kategoryczne myslenie i brak konstruktywnej dyskusji = dogmaty KK na których opiera kariere
jak w pysk strzelił
trzymaj nadzieję, własnie umierają w zderzeniu z rzeczywistościąsamira, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:A ja (niepotrzebnie) mam nadzieje, ze wymrze chamstwo i ludzie, którym sie błędnie wydaje, ze swieci im z dupy słońce i ze ich racja jest "najmojsza". To właśnie kategoryczne myślenie i brak konstruktywnej dyskusji, jest zakała tego kraju.
PS Nie musisz emigrować do chuja, możesz tez za graniceSimba, Sabina, Lucky, Iwone, Reni lubią tę wiadomość
-
Dla mnie zachowanie nieprofesjonale lekarza nie związku z jego wyznaniem. Bo takie zachowanie zdarza się i w pl i w innym niekatolickim kraju.
Wczoraj czytałam na wątku ciążowym, że jedna z dziewczyn leży w szpitalu żeby ratować ciążę, a na łóżku obok leży kobieta, w 20 lub 21 tc, której podają leki żeby wywołac poród i po prostu uśmiercić dziecko, bo ono ma wadę serca nieoperacyjną i ta matka podjęła decyzję o tym, żeby "pozbyć" się dziecka, bo normalnie to może dożyłoby roku. Nie oceniam, ale jest to straszne dla mnie. I to dzieje się w katolickim kraju, więc jak widać to postępowanie jest legalne i nie ma to związku z opinią, że jesteśmy katolickim państwem i tylko te zasady wyznajemy.
Simba, samira, Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Dla mnie zachowanie nieprofesjonale lekarza nie związku z jego wyznaniem. Bo takie zachowanie zdarza się i w pl i w innym niekatolickim kraju.
Wczoraj czytałam na wątku ciążowym, że jedna z dziewczyn leży w szpitalu żeby ratować ciążę, a na łóżku obok leży kobieta, w 20 lub 21 tc, której podają leki żeby wywołac poród i po prostu uśmiercić dziecko, bo ono ma wadę serca nieoperacyjną i ta matka podjęła decyzję o tym, żeby "pozbyć" się dziecka, bo normalnie to może dożyłoby roku. Nie oceniam, ale jest to straszne dla mnie. I to dzieje się w katolickim kraju, więc jak widać to postępowanie jest legalne i nie ma to związku z opinią, że jesteśmy katolickim państwem i tylko te zasady wyznajemy.
ale rozmowa nie dotyczyła aborcji tylko podejścia do rozrodczośći kobiet w pewnym wieku tak?