35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:też się tym martwię - bo się zastanawiam jak ja w 8 miesiącu będę latac po lesie? - zmarnowana jesień
Bozia3, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Dzisiaj odwiedziła nas w pracy córka koleżanki z maluteńką dzidzią - w sumie to dopiero teraz, tak pomalutku zaczyna do mnie docierać, że ja też będę mieć taką maskotkę za chwilę. To dziwne, bo te wszystkie starania, cykle, śluzy, monitoringi i badania niby są drogą do celu, ale jakoś tym najbardziej się żyje i one same w sobie stają się celem. A sama świadomość, że przecież ten efekt stanie się realny - ucieka mi. Nie wiem czy nie tłumaczę tego jak jakaś debilka, ale takie mam odczucia...
Bozia3, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny.Mam za sobą kolejną wizytę malec fika i posłuchałam sobie tętna.L4 do 9 04 i wtedy może się dowiem kto u mnie mieszka bo na razie nie udało się zobaczyć.Na tym zwolnieniu to leniwa jestem strasznie nic mi się nie chce i za dużo też robić nie mogę bo lekarka mówi że mam się oszczędzać.Anna maria ja też mam mdłości głownie wieczorem i w nocy .Pozdrawiam Wszystkie.
malgos741, Sabina, bliska77, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:też się tym martwię - bo się zastanawiam jak ja w 8 miesiącu będę latac po lesie? - zmarnowana jesień
Ja corke przyuczylam, grzybiara z niej rosnieJuz mamy dogadane, ze w tym roku chodzimy do lasu razem, ale robote z kucaniem i zbieraniem odwala ona. My czeszemy las zaraz kolo domu, na powierzchni 50X 50 m, co 2 dzien i urodzaj na maxa.
Ja bede tylko musiala zrobic najgorsze, czyli czyscic grzyby, bo dziecko sie szybko zniecheca. Ja tez, po kolejnym kilogramie, miewam dosycbliska77, Bozia3, samira, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja spotkalam dzis sasiadke, jest w 20 tyg ciazy, wlasnie miala usg ( pierwsze w ciazy, jak to tutaj ). No i bedzie miala corke, czego jej zazdroszcze. A ma juz 2 synow i corke, wiec tez liczyla na kolejna dziewczynke.
A ja mam usg dopiero za 3 tygodnie...
bliska77, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
u mnie odwrotmie mąż lubi zbierać i jeść w dużej ilości a ja marynować
Reni wrote:a ja mam raj w domu... mój mąż uwielbia zbierać grzyby .. marynujemy ile się da...
a potem tylko ja je pożeram, bo on nie przepada.. zero konkurencji do słoikai tym o to sposobem starcza mi do następnego sezonu
Pusurek, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Dzisiaj odwiedziła nas w pracy córka koleżanki z maluteńką dzidzią - w sumie to dopiero teraz, tak pomalutku zaczyna do mnie docierać, że ja też będę mieć taką maskotkę za chwilę. To dziwne, bo te wszystkie starania, cykle, śluzy, monitoringi i badania niby są drogą do celu, ale jakoś tym najbardziej się żyje i one same w sobie stają się celem. A sama świadomość, że przecież ten efekt stanie się realny - ucieka mi. Nie wiem czy nie tłumaczę tego jak jakaś debilka, ale takie mam odczucia...
Nie wiedziałam jak to ująć, ale dokładnie tak.
To gonienie króliczka było bardziej ekscytujące niż stan obecny.bliska77, Bozia3, Żanet, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ja tam wolę w końcu dogonić króliczka niż go cały czas gonić.
Sabina, Bozia3, samira, paszczakin, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bursztyn wrote:w UK mowia zeby watrobek nie jesc bomaja za duzo wit.A i to jest niedobre dlaplodu. Ciekawa jestem jakie podejscie maja lekarze w PL? Pytam z ciekawosci bo mnie tenproblem i tak nie dotyczy bo bezmiesna jestem
niedobre jest przedawkowanie wit A
ja jem watrobke cielęcą dwa razy w tygodniu i mysle że to jest ok
z cebulką i chlebkiem of course -
A co do grzybów to mój m nie lubi leśnych grzybów oprócz kurek, więc nie zbieramy grzybów, zresztą ja nie odróżniam które to jadalne a które nie.01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Włączyłam fakty na TVN, zapowiadali znowu jakąś tragedię na oddziale ginekologicznym. Czekam na rozwój tematu.
http://www.tvn24.pl/w-tym-wieku-wczasy-a-nie-rodzic-dziecko-zmarlo-porod-bez-lekarza-w-szpitalu,406920,s.html