X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Male ziolowe kuleczki? ;) Kojarzy mi sie z kroliczymi bobkami :P ;) Napisz, jak smakuja :)
    duzo mniejsze od bobkow :) trzeba je polknac wiec smaku tam za bardzo nie ma, zalatuja delikatnie ziolami ale nic paskudnego.

Pusurek lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Bursztynku, to fajnie, że wieczór się udał i mam nadzieję, że satysfakcja była obopólna ;)
    Bozia, w ciaży z córką miałam zakaz chodzenia do szkoły rodzenia i uprawiania jakiejkolwiek gimnastyki, najpierw zagrożona ciąża a potem zbyt wczesne rozwarcie, teraz również mam bardzo duże ograniczenia jeśli chodzi o aktywność fizyczną, póki co pozostają mi spacery i tu liczę na poprawę pogody, mam jednak nadzieję, ze w II trymestrze będę mogła chociaż jeszcze troszkę poćwiczyć jogę i inne ćwiczenia relaksacyjne- tak pod kątem porodu
    udany udany :)
    moja kumpela chodzila na joge dla ciezarowek i byla bardzo zadowolona

bliska77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    gimnastyka zawsze cos daje, a nawet wiecej niz cos. Nie jestem w ciazy ale zaczelam wczoraj cwiczyc i jakos mi elastyczniej i bardziej gibko :) wiem, ze po jednym dniu to pewnie niewiele ale samopoczucie inne, lepsze :)
    no proszę, lepsze samopoczucie bezcenne ale ta gibkość i elastyczność.jestem pewna, ze wczoraj wieczorem była bardzo przydatna :-)

Bursztyn, Simba, Mango lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    no proszę, lepsze samopoczucie bezcenne ale ta gibkość i elastyczność.jestem pewna, ze wczoraj wieczorem była bardzo przydatna :-)
    też pomyślałam o tym, że Bursztyn to już poszła na całość - szampan, restauracja, perfumy no i ona.... po gimnastyce gibka i elastyczna...;)

bliska77, mama78, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    też pomyślałam o tym, że Bursztyn to już poszła na całość - szampan, restauracja, perfumy no i ona.... po gimnastyce gibka i elastyczna...;)
    no właśnie, wyobraźnia poszła w ruch ;)

Bursztyn, Reni, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    hahahaha :) no wlasnie az taka gibka nie bylam jak bym chciala i to mi uswiadomilo ze trzeba sie za siebie wziac, a ze cwiczylam dzien wczesniej to czulam kazdy miesien. Jednak w bezruchu czlowiej flaczeje....

caffe, bliska77, Reni lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    poczekaj Ty wredoto- jak jeszcze dowalisz z 8 to wtedy pogadamy...:) ;)

No pogadamy, bo widzę, że mi pozazdrościłaś :P :P :P

Andzia33 lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    hahahaha :) no wlasnie az taka gibka nie bylam jak bym chciala i to mi uswiadomilo ze trzeba sie za siebie wziac, a ze cwiczylam dzien wczesniej to czulam kazdy miesien. Jednak w bezruchu czlowiej flaczeje....
    ale czułaś każdy swój mięsień? :P

bliska77, Reni, Bursztyn, ania.g, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    czuć każdy mięsień i flaczeć .....hm

Bozia3, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    gimnastyka zawsze cos daje, a nawet wiecej niz cos. Nie jestem w ciazy ale zaczelam wczoraj cwiczyc i jakos mi elastyczniej i bardziej gibko :) wiem, ze po jednym dniu to pewnie niewiele ale samopoczucie inne, lepsze :)

Ha! Zmotywowalam Cie filmikiem z gibajaca sie kobita z wielkim brzuchem? ;)

Bursztyn, Reni lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha od razu przypomniał mi się kawał ;-)

W jadącym autobusie stoi kobieta z nieogolonymi włosami pod pachami i trzyma się za górną rączkę tak, że ma rękę w górze.
    Podchodzi do niej wstawiony facet i pijackim bełkotem mówi do niej:
    - Proszę pani, a ta nóżka to nie za wysoko?
    Bozia3 wrote:

Bursztyn, Bozia3, EwaT, Sabina, ania.g, Simba, bliska77, Pusurek, Mango, sjoanka, polarmiś, gosia7122, Dorka71, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn ale mam nadzieję, że nie poprzestaniesz na tym jednym wieczorze? Pokładamy w Tobie nadzieje :-)

Bozia3, Bursztyn, Sabina, bliska77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    ale czułaś każdy swój mięsień? :P
    hahaha! no mozna tak powiedziec, ze hmm....kazdy ;)

caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    czuć każdy mięsień i flaczeć .....hm
    no bo generalnie sflaczalam, i dawno juz miesni wlasnych nie czulam :)

caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ha! Zmotywowalam Cie filmikiem z gibajaca sie kobita z wielkim brzuchem? ;)
    dokladnie :)

Pusurek lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bursztyn ale mam nadzieję, że nie poprzestaniesz na tym jednym wieczorze? Pokładamy w Tobie nadzieje :-)
    noi teraz ma stresa, zeby nie zawiesc oczekiwan ;)

Reni, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś

Boszeeee....jak bym chciała sie poczuc lekka i gibka..jeszcze trochę
    czekam na to słońce jak więzień na wolność a u nas ciągle pochmurno :(

ginka powiedziała że na to ostatnie badanie tzw wydolnościowe nie musze juz jezdzic do Katowic tylko sama mi je zrobi ( nie jest refundowane) któras sie orientuje na czym ono polega?

bliska77 lubi tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny , u mnie pogoda okropna zimno i wieje,samopoczucie tragiczne mdlosci i jeszcze raz mdlosci.Wczoraj kupilam sobie pierwsze ciazowe spodnie(C&A),bo juz mi brzuchol wywalilo,spodnie bardzo wygodne.

Sabina, Reni, samira, bliska77, Pusurek, Mango, Bozia3, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no bo generalnie sflaczalam, i dawno juz miesni wlasnych nie czulam :)
    już się nie tłumacz :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie słoneczko, u nas ma pojawić się w czwartek, czekam zatem z długi słoneczny spacer

Bozia3, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 2654 2655 2656 2657 2658 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ