X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Male ziolowe kuleczki? ;) Kojarzy mi sie z kroliczymi bobkami :P ;) Napisz, jak smakuja :)
    duzo mniejsze od bobkow :) trzeba je polknac wiec smaku tam za bardzo nie ma, zalatuja delikatnie ziolami ale nic paskudnego.

Pusurek lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Bursztynku, to fajnie, że wieczór się udał i mam nadzieję, że satysfakcja była obopólna ;)
    Bozia, w ciaży z córką miałam zakaz chodzenia do szkoły rodzenia i uprawiania jakiejkolwiek gimnastyki, najpierw zagrożona ciąża a potem zbyt wczesne rozwarcie, teraz również mam bardzo duże ograniczenia jeśli chodzi o aktywność fizyczną, póki co pozostają mi spacery i tu liczę na poprawę pogody, mam jednak nadzieję, ze w II trymestrze będę mogła chociaż jeszcze troszkę poćwiczyć jogę i inne ćwiczenia relaksacyjne- tak pod kątem porodu
    udany udany :)
    moja kumpela chodzila na joge dla ciezarowek i byla bardzo zadowolona

bliska77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    gimnastyka zawsze cos daje, a nawet wiecej niz cos. Nie jestem w ciazy ale zaczelam wczoraj cwiczyc i jakos mi elastyczniej i bardziej gibko :) wiem, ze po jednym dniu to pewnie niewiele ale samopoczucie inne, lepsze :)
    no proszę, lepsze samopoczucie bezcenne ale ta gibkość i elastyczność.jestem pewna, ze wczoraj wieczorem była bardzo przydatna :-)

Bursztyn, Simba, Mango lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    no proszę, lepsze samopoczucie bezcenne ale ta gibkość i elastyczność.jestem pewna, ze wczoraj wieczorem była bardzo przydatna :-)
    też pomyślałam o tym, że Bursztyn to już poszła na całość - szampan, restauracja, perfumy no i ona.... po gimnastyce gibka i elastyczna...;)

bliska77, mama78, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    też pomyślałam o tym, że Bursztyn to już poszła na całość - szampan, restauracja, perfumy no i ona.... po gimnastyce gibka i elastyczna...;)
    no właśnie, wyobraźnia poszła w ruch ;)

Bursztyn, Reni, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    hahahaha :) no wlasnie az taka gibka nie bylam jak bym chciala i to mi uswiadomilo ze trzeba sie za siebie wziac, a ze cwiczylam dzien wczesniej to czulam kazdy miesien. Jednak w bezruchu czlowiej flaczeje....

caffe, bliska77, Reni lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    poczekaj Ty wredoto- jak jeszcze dowalisz z 8 to wtedy pogadamy...:) ;)

No pogadamy, bo widzę, że mi pozazdrościłaś :P :P :P

Andzia33 lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    hahahaha :) no wlasnie az taka gibka nie bylam jak bym chciala i to mi uswiadomilo ze trzeba sie za siebie wziac, a ze cwiczylam dzien wczesniej to czulam kazdy miesien. Jednak w bezruchu czlowiej flaczeje....
    ale czułaś każdy swój mięsień? :P

bliska77, Reni, Bursztyn, ania.g, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    czuć każdy mięsień i flaczeć .....hm

Bozia3, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    gimnastyka zawsze cos daje, a nawet wiecej niz cos. Nie jestem w ciazy ale zaczelam wczoraj cwiczyc i jakos mi elastyczniej i bardziej gibko :) wiem, ze po jednym dniu to pewnie niewiele ale samopoczucie inne, lepsze :)

Ha! Zmotywowalam Cie filmikiem z gibajaca sie kobita z wielkim brzuchem? ;)

Bursztyn, Reni lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha od razu przypomniał mi się kawał ;-)

W jadącym autobusie stoi kobieta z nieogolonymi włosami pod pachami i trzyma się za górną rączkę tak, że ma rękę w górze.
    Podchodzi do niej wstawiony facet i pijackim bełkotem mówi do niej:
    - Proszę pani, a ta nóżka to nie za wysoko?
    Bozia3 wrote:

Bursztyn, Bozia3, EwaT, Sabina, ania.g, Simba, bliska77, Pusurek, Mango, sjoanka, polarmiś, gosia7122, Dorka71, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn ale mam nadzieję, że nie poprzestaniesz na tym jednym wieczorze? Pokładamy w Tobie nadzieje :-)

Bozia3, Bursztyn, Sabina, bliska77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    ale czułaś każdy swój mięsień? :P
    hahaha! no mozna tak powiedziec, ze hmm....kazdy ;)

caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    czuć każdy mięsień i flaczeć .....hm
    no bo generalnie sflaczalam, i dawno juz miesni wlasnych nie czulam :)

caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ha! Zmotywowalam Cie filmikiem z gibajaca sie kobita z wielkim brzuchem? ;)
    dokladnie :)

Pusurek lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bursztyn ale mam nadzieję, że nie poprzestaniesz na tym jednym wieczorze? Pokładamy w Tobie nadzieje :-)
    noi teraz ma stresa, zeby nie zawiesc oczekiwan ;)

Reni, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś

Boszeeee....jak bym chciała sie poczuc lekka i gibka..jeszcze trochę
    czekam na to słońce jak więzień na wolność a u nas ciągle pochmurno :(

ginka powiedziała że na to ostatnie badanie tzw wydolnościowe nie musze juz jezdzic do Katowic tylko sama mi je zrobi ( nie jest refundowane) któras sie orientuje na czym ono polega?

bliska77 lubi tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny , u mnie pogoda okropna zimno i wieje,samopoczucie tragiczne mdlosci i jeszcze raz mdlosci.Wczoraj kupilam sobie pierwsze ciazowe spodnie(C&A),bo juz mi brzuchol wywalilo,spodnie bardzo wygodne.

Sabina, Reni, samira, bliska77, Pusurek, Mango, Bozia3, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no bo generalnie sflaczalam, i dawno juz miesni wlasnych nie czulam :)
    już się nie tłumacz :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie słoneczko, u nas ma pojawić się w czwartek, czekam zatem z długi słoneczny spacer

Bozia3, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 2654 2655 2656 2657 2658 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ