35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
agafbh wrote:Bursztynku, to fajnie, że wieczór się udał i mam nadzieję, że satysfakcja była obopólna
Bozia, w ciaży z córką miałam zakaz chodzenia do szkoły rodzenia i uprawiania jakiejkolwiek gimnastyki, najpierw zagrożona ciąża a potem zbyt wczesne rozwarcie, teraz również mam bardzo duże ograniczenia jeśli chodzi o aktywność fizyczną, póki co pozostają mi spacery i tu liczę na poprawę pogody, mam jednak nadzieję, ze w II trymestrze będę mogła chociaż jeszcze troszkę poćwiczyć jogę i inne ćwiczenia relaksacyjne- tak pod kątem porodu
moja kumpela chodzila na joge dla ciezarowek i byla bardzo zadowolonabliska77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:gimnastyka zawsze cos daje, a nawet wiecej niz cos. Nie jestem w ciazy ale zaczelam wczoraj cwiczyc i jakos mi elastyczniej i bardziej gibko
wiem, ze po jednym dniu to pewnie niewiele ale samopoczucie inne, lepsze
Bursztyn, Simba, Mango lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:no proszę, lepsze samopoczucie bezcenne ale ta gibkość i elastyczność.jestem pewna, ze wczoraj wieczorem była bardzo przydatna
bliska77, mama78, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:też pomyślałam o tym, że Bursztyn to już poszła na całość - szampan, restauracja, perfumy no i ona.... po gimnastyce gibka i elastyczna...
no wlasnie az taka gibka nie bylam jak bym chciala i to mi uswiadomilo ze trzeba sie za siebie wziac, a ze cwiczylam dzien wczesniej to czulam kazdy miesien. Jednak w bezruchu czlowiej flaczeje....
caffe, bliska77, Reni lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:hahahaha
no wlasnie az taka gibka nie bylam jak bym chciala i to mi uswiadomilo ze trzeba sie za siebie wziac, a ze cwiczylam dzien wczesniej to czulam kazdy miesien. Jednak w bezruchu czlowiej flaczeje....
bliska77, Reni, Bursztyn, ania.g, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:hahahaha
Bozia3, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:gimnastyka zawsze cos daje, a nawet wiecej niz cos. Nie jestem w ciazy ale zaczelam wczoraj cwiczyc i jakos mi elastyczniej i bardziej gibko
wiem, ze po jednym dniu to pewnie niewiele ale samopoczucie inne, lepsze
Ha! Zmotywowalam Cie filmikiem z gibajaca sie kobita z wielkim brzuchem?Bursztyn, Reni lubią tę wiadomość
-
hahaha od razu przypomniał mi się kawał
W jadącym autobusie stoi kobieta z nieogolonymi włosami pod pachami i trzyma się za górną rączkę tak, że ma rękę w górze.
Podchodzi do niej wstawiony facet i pijackim bełkotem mówi do niej:
- Proszę pani, a ta nóżka to nie za wysoko?
Bozia3 wrote:też pomyślałam o tym, że Bursztyn to już poszła na całość - szampan, restauracja, perfumy no i ona.... po gimnastyce gibka i elastyczna...Bursztyn, Bozia3, EwaT, Sabina, ania.g, Simba, bliska77, Pusurek, Mango, sjoanka, polarmiś, gosia7122, Dorka71, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Boszeeee....jak bym chciała sie poczuc lekka i gibka..jeszcze trochę
czekam na to słońce jak więzień na wolność a u nas ciągle pochmurno
ginka powiedziała że na to ostatnie badanie tzw wydolnościowe nie musze juz jezdzic do Katowic tylko sama mi je zrobi ( nie jest refundowane) któras sie orientuje na czym ono polega?bliska77 lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczyny , u mnie pogoda okropna zimno i wieje,samopoczucie tragiczne mdlosci i jeszcze raz mdlosci.Wczoraj kupilam sobie pierwsze ciazowe spodnie(C&A),bo juz mi brzuchol wywalilo,spodnie bardzo wygodne.
Sabina, Reni, samira, bliska77, Pusurek, Mango, Bozia3, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny