35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja sie moze naraze, ale nie lubie robic rzeczy "profilaktycznie". Na wszelki wypadek sie zaszczepie na grype, moze i do nas dojdzie, na wszelki wypadek usune sobie pieprzyka, bo cos sie moze z niego kiedys wykluje, na wszelki wypadek usune sobie cycki, bo ...
Nie dajmy sie zwariowac, jesli nie mamy dzieci w wieku zlobkowo - przedszkolno - piaskowniczkowym, to po co to robic?? Jesli nie mamy objawow ze strony jelita grubego, nie widac nic w kale, to po cholere to robic? Bo sie przeziebiamy czesto? Mozna zawsze zmienic diete, nawyki, ruszac sie czesciej, ale zeby zaraz odrobaczac?samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A ja sie moze naraze, ale nie lubie robic rzeczy "profilaktycznie". Na wszelki wypadek sie zaszczepie na grype, moze i do nas dojdzie, na wszelki wypadek usune sobie pieprzyka, bo cos sie moze z niego kiedys wykluje, na wszelki wypadek usune sobie cycki, bo ...
Nie dajmy sie zwariowac, jesli nie mamy dzieci w wieku zlobkowo - przedszkolno - piaskowniczkowym, to po co to robic?? Jesli nie mamy objawow ze strony jelita grubego, nie widac nic w kale, to po cholere to robic? Bo sie przeziebiamy czesto? Mozna zawsze zmienic diete, nawyki, ruszac sie czesciej, ale zeby zaraz odrobaczac?
Boze, juz myslalam ze skrytykujesz jedzenie czosnku profilaktycznieReni, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
sjoanka wrote:Dorka - wyrazy wspolczucia!
A mozna jakos te robaki wykryc przed - zeby wiedziec czy sie odrobaczac czy nie?
W Polsce inwazja:
* owsików - sięga 95% ludności
* włosogłówk - i sięga 80% ludności
* glisty - sięga 50% ludnościWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 15:36
Reni, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
hahah
Jak mawiał klasyk "jak zobaczysz ciemny tunel nigdy nie idź w stronę światła"Simba wrote:Reni dopiero zatrybilam ze Twoj nowy awatar tu muszla. Myslalam ze to slimak idacy w strone slonca.Simba, samira, Sabina lubią tę wiadomość
-
????????????
wracam dzisiaj do męża.. kochanie przyklejamy dzisiaj na noc tasmę hahaha...
toż to niezła perwa
Iwone wrote:Wystarczyło posmarować wazeliną odbyt i przykleić taśmę klejącą na noc, a rano robaki były przyklejone.Iwone, Pusurek, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:????????????
wracam dzisiaj do męża.. kochanie przyklejamy dzisiaj na noc tasmę hahaha...
toż to niezła perwa
Mozna tak tez tesciowa odrobaczyc. Wmawiajac jej, ze owsiki wyjda ustami.
I sru jej tasme na gebeReni, Iwone, sjoanka, Sabina, Żanet, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
myślę, że jesteś niesprawiedliwa..
znam wiele osób, które przez lata walczyły z nałogiem i im się nie udało i nie dlatego, że jak to ładnie nazwałaś zamiast charakteru miały budyń..
sama paliłam 18 lat i wiem jak trudno jest rzucić
EwaT wrote:ale do tego trzeba mieć charakter a nie budyń malinowysamira, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość
-
ooo dobra pomysła..
ale poczekam aż mnie zajeży tak konkretnie, bo na razie jest miła i miła
Simba wrote:Mozna tak tez tesciowa odrobaczyc. Wmawiajac jej, ze owsiki wyjda ustami.
I sru jej tasme na gebeIwone lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A ja sie moze naraze, ale nie lubie robic rzeczy "profilaktycznie". Na wszelki wypadek sie zaszczepie na grype, moze i do nas dojdzie, na wszelki wypadek usune sobie pieprzyka, bo cos sie moze z niego kiedys wykluje, na wszelki wypadek usune sobie cycki, bo ...
Nie dajmy sie zwariowac, jesli nie mamy dzieci w wieku zlobkowo - przedszkolno - piaskowniczkowym, to po co to robic?? Jesli nie mamy objawow ze strony jelita grubego, nie widac nic w kale, to po cholere to robic? Bo sie przeziebiamy czesto? Mozna zawsze zmienic diete, nawyki, ruszac sie czesciej, ale zeby zaraz odrobaczac?
Nikt nikomu nie karze niczego robić na siłę, ale warto wiedzieć na co zwrócić uwagę i jak z tym walczyć.
Napisałam dziś o tym wątek, ponieważ mało który lekarz wie jak to rozpoznawać i jak leczyć, ponieważ na studiach o robakach mają niewiele.samira, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
szczególnie jak w domu są zwierzęta
Iwone wrote:Ja akurat mam jeszcze małe dziecko (prawie 6 lat)Dotychczas nie zdawałam sobie sprawy jakie spustoszenie w organizmie mogą zrobić robale dlatego profilaktycznie się przelecziliśmy.
Nikt nikomu nie karze niczego robić na siłę, ale warto wiedzieć na co zwrócić uwagę i jak z tym walczyć.
Napisałam dziś o tym wątek, ponieważ mało który lekarz wie jak to rozpoznawać i jak leczyć, ponieważ na studiach o robakach mają niewiele.Iwone, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Ja akurat mam jeszcze małe dziecko (prawie 6 lat)Dotychczas nie zdawałam sobie sprawy jakie spustoszenie w organizmie mogą zrobić robale dlatego profilaktycznie się przelecziliśmy.
Napisałam dziś o tym wątek, ponieważ mało który lekarz wie jak to rozpoznawać i jak leczyć, ponieważ na studiach o robakach mają niewiele.
I o grzybach -
Reni wrote:myślę, że jesteś niesprawiedliwa..
znam wiele osób, które przez lata walczyły z nałogiem i im się nie udało i nie dlatego, że jak to ładnie nazwałaś zamiast charakteru miały budyń..
sama paliłam 18 lat i wiem jak trudno jest rzucićReni, samira, Simba, bliska77, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość