35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Witam dziewczyny , u mnie pogoda okropna zimno i wieje,samopoczucie tragiczne mdlosci i jeszcze raz mdlosci.Wczoraj kupilam sobie pierwsze ciazowe spodnie(C&A),bo juz mi brzuchol wywalilo,spodnie bardzo wygodne.
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
ania.g wrote:A teraz o ziółkach dobrych w ciąży
http://dzieci.pl/gid,16473149,img,16473242,kat,1033563,title,Te-rosliny-pomagaja-w-ciazy,galeria.htmlPusurek, caffe, bliska77, samira lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Napisalabym, ze mi sie loki wija, ale to byloby naduzycie
A zalac robala to chyba tylko cola, moze go chultaja wyzre
Po grubszy kaliber na razie nie siegam
Pusurek, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:można by się pokusić o inny wniosek - że te osoby, które mają charakter - nie ulegają nałogom, z których potem trzeba wychodzić...a ci budyniowi - najpierw wpadają, a potem walczą o wyjście..Ja chyba jestem ta druga - 15 lat nałogu - teraz 13 abstynencji nikotynowej...a wciąż zdarzają mi się sny, że palę...
samira, sjoanka, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dość już dzisiaj o robalach
Napiszę Wam teraz kawał
Project Manager usiadł w samolocie obok małej dziewczynki i zapytał czy ma ochotę trochę z nim porozmawiać.
Dziewczynka zamknęła spokojnie książkę, którą czytała i powiedziała:
– OK. Bardzo chętnie. Więc, o czym będziemy rozmawiać?
Manager na to : – Może o logistyce?
– OK – odpowiedziała – to bardzo interesujący temat. Mam jednak wpierw pytanie:
jak to się dzieje, że koń, krowa i jeleń jedzą to samo, czyli trawę, a jeleń wydala małe suche kuleczki, krowa duże, płaskie, rzadkie placki, a koń wysuszone klumpy.
Może potrafi mi Pan wytłumaczyć, co jest tego przyczyną?
– Nie mam pojęcia – odpowiedział manager po chwili zastanowienia.
Na to dziewczynka :
-czy czuje się Pan, zatem wystarczająco kompetentny by rozmawiać o logistyce skoro temat zwykłego gówna przekracza Pańską wiedzę…?Sabina, mysza1975, mama78, Mango, samira, moremi, bliska77, Reni, Żanet, Bursztyn, ania.g, sjoanka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA propos dowcipu.
Gdzie mowi sie klumpy i co to znaczy? W jakiej czesci Polski? Pytam przez ciekawosc, bo na Kaszubach klumpy to buty - drewniaki dla konia, a w No. klump ma dokladnie takie samo znaczenie jak w dowcipie ( kulka, farfocel, grudka np. w sosie ). Zakladam, ze podobne znaczenie moze byc np. w niemieckim, ale glowy nie dam, bo nie szprecham
A tak mi na wieczor jezykowo sie wzieloŻanet lubi tę wiadomość
-
Z robalami to prawda, badanie kupy czesto nic nie wykaze a pasozyty sa, a kto ma zwierza w domu powinien tym bardziej sie odrobaczac. NO i zero cukru. Czosnek profilaktycznie.
Z promotorkiem bylam dzis na kawiefajnie bylo
no coz, oboje mamy malzonkow......
ania.g, Iwone, EwaT, samira, Simba, Mango, Bozia3, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Z robalami to prawda, badanie kupy czesto nic nie wykaze a pasozyty sa, a kto ma zwierza w domu powinien tym bardziej sie odrobaczac. NO i zero cukru. Czosnek profilaktycznie.
czy połączyła Was modlitwa?Bursztyn lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Z robalami to prawda, badanie kupy czesto nic nie wykaze a pasozyty sa, a kto ma zwierza w domu powinien tym bardziej sie odrobaczac. NO i zero cukru. Czosnek profilaktycznie.
A ja naiwnie sądziłam ze urządzasz druga cześć urodzinowego party
Wino mozna?
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
-
Simba wrote:A ja naiwnie sądziłam ze urządzasz druga cześć urodzinowego party
Wino mozna?
wino trzeba, profilaktycznieIwone, Simba, sjoanka, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny