35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja chyba nie miałam jeszcze czysto żadnego stresu , ale jesli chodzi o jakies trudne sytuacje to ja lubię porozmawiać o tej danej sprawie, obmyslic jakis plan działania , pomaga mi przytulanie M albo czasami się popłaczę, wyspię i rano jest ok
czasami podobno serduszkowanie pomaga ale wiem ,że jak człowiek cos ma na głowie to nie w głowiemu serduszkowanie
a melisa ok ziólka lubięnie mylić z ziołami
inessa, Mango, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIza dzieki wiesz ostatnio jakoś radze sobie ze stresem dzieki mojemu M
Kochana myśle tak jak Szczęśliwa te serduszka na rozładowanie stresu,żeby dzieciątko mogło ze spokojem zamieszkać w brzuszku
Szczęśliwa dzięki za te piękne laski
megan8, caffe, Mango, samira, Bursztyn, polarmiś, grosza, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Iza dzieki wiesz ostatnio jakoś radze sobie ze stresem dzieki mojemu M
Kochana myśle tak jak Szczęśliwa te serduszka na rozładowanie stresu,żeby dzieciątko mogło ze spokojem zamieszkać w brzuszku
Szczęśliwa dzięki za te piękne laski
A nie ma za cow końcu to prawda
co sobie mówisz tak jest
dlatego bedziemy Wszystkie w ciąży i tyleinessa, Mango, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:hej moje drogie,własnie wróciłam z monitoringu:)Lekarz powiedział że piękne duże endometrium,płyn za macicą świadczący o przebytej owulacji i piękny pęcherzyk?albo śladpo nim,już sama niewiem...Mam od pojutrza brać luteinę bo powiedział że hormony zrobiły swoje i za dwa tygodnie mam zrobić test:)nie za bardzo wiem o co chodzi,bo jeszcze dziś i jutro kazał współżyć i trzy razy mówił pięknie,ale ja z tego wszystkiego nie zadałam mu żadnych pytań hehe
To do "roboty" Izuśinessa, samira, iza37 lubią tę wiadomość
-
dobry wieczór , podpowiedzcie mi co mogę zrobić albo wziąć na okropny ból pleców bo nie pisałam wcześniej że mam duże kłopoty z kręgosłupem bo aż z dwoma odcinkami i już jestem po wstawieniu protezy biodra . I wlaśnie dzisiaj mnie okropnie bola plecy a mam tylko silne środki przeciw bólowe a że jeszcze nie wiem jak tam moje staranka to nie chciała bym zaszkodzić nikomu hihihihih A że jestem teraz w niemczech to nie wiem co teraz robić . Mój przyjaciel obiecał jak oczywiście w miare wcześnie wróci że zrobi porządny masaż Kurcze przekichana ta niewiedza , czy się udało czy nie a na test za wcześnie Pozdrowionka i udanego wieczorka zyczę
inessa, samira, Bursztyn, polarmiś lubią tę wiadomość
-
iwka76 wrote:dobry wieczór , podpowiedzcie mi co mogę zrobić albo wziąć na okropny ból pleców bo nie pisałam wcześniej że mam duże kłopoty z kręgosłupem bo aż z dwoma odcinkami i już jestem po wstawieniu protezy biodra . I wlaśnie dzisiaj mnie okropnie bola plecy a mam tylko silne środki przeciw bólowe a że jeszcze nie wiem jak tam moje staranka to nie chciała bym zaszkodzić nikomu hihihihih A że jestem teraz w niemczech to nie wiem co teraz robić . Mój przyjaciel obiecał jak oczywiście w miare wcześnie wróci że zrobi porządny masaż Kurcze przekichana ta niewiedza , czy się udało czy nie a na test za wcześnie Pozdrowionka i udanego wieczorka zyczę
Ja za bardzo nie pomogę, bo wiadomo, ze wygrzewanie chyba nie jest wskazane w ciąży.
A nie znasz jakiś ćwiczeń, które pomogą Ci na rozluźnienie? Może coś w necie znajdziesz?
Mojego męża często boli kręgosłup/plecy na wysokości pasa. Jak się okazało, to problem tkwił w mięśniach, a nie w samym kręgosłupie. To tylko moje sugestie, bo nie wiem jak jest w Twoim przypadku.inessa lubi tę wiadomość
-
Hej kobietki. U mnie dzis spokojny dzien choc jajniki daja mi popalic. Ale takie zycie.
Maz caly czas wypytuje czy jestem w ciazy, czy cos czuje, czy jest mi niedobrze.On tak bardzo chce zostac tata. Jest ukochanym wujkiem dla dzieci naszych znajomych.Dzis rano sobie marzylismy jakby to bylo fajnie gdybysmy mieli malenstwo.caffe, iza37, Mango, inessa, samira, Bursztyn, polarmiś, szczęśliwa, angela lubią tę wiadomość
-
KaRa wrote:Hej kobietki. U mnie dzis spokojny dzien choc jajniki daja mi popalic. Ale takie zycie.
Maz caly czas wypytuje czy jestem w ciazy, czy cos czuje, czy jest mi niedobrze.On tak bardzo chce zostac tata. Jest ukochanym wujkiem dla dzieci naszych znajomych.Dzis rano sobie marzylismy jakby to bylo fajnie gdybysmy mieli malenstwo.
Ja rozumiem co czujecie, szkoda, że czasu się nie da w tym przypadku przyspieszyć
Wczoraj oglądałam program Porody i kurcze aż mi przykro było, że nie mogłam być na miejscu którejkolwiek z rodzących...KaRa, Mango, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:iwka76 wrote:dobry wieczór , podpowiedzcie mi co mogę zrobić albo wziąć na okropny ból pleców bo nie pisałam wcześniej że mam duże kłopoty z kręgosłupem bo aż z dwoma odcinkami i już jestem po wstawieniu protezy biodra . I wlaśnie dzisiaj mnie okropnie bola plecy a mam tylko silne środki przeciw bólowe a że jeszcze nie wiem jak tam moje staranka to nie chciała bym zaszkodzić nikomu hihihihih A że jestem teraz w niemczech to nie wiem co teraz robić . Mój przyjaciel obiecał jak oczywiście w miare wcześnie wróci że zrobi porządny masaż Kurcze przekichana ta niewiedza , czy się udało czy nie a na test za wcześnie Pozdrowionka i udanego wieczorka zyczę
Ja za bardzo nie pomogę, bo wiadomo, ze wygrzewanie chyba nie jest wskazane w ciąży.
A nie znasz jakiś ćwiczeń, które pomogą Ci na rozluźnienie? Może coś w necie znajdziesz?
Mojego męża często boli kręgosłup/plecy na wysokości pasa. Jak się okazało, to problem tkwił w mięśniach, a nie w samym kręgosłupie. To tylko moje sugestie, bo nie wiem jak jest w Twoim przypadku.
a widzisz ja mam dyskopatie ledzwiowa i odcinka szyjnego wiec jak mnie boli to muszę coś mocnego wziąć kurcze chyba muszę poczekać na ten masaż . Jak bym wiedziała ze się udało to bym wiedziała że się poświęcam w dobrej wierze hihihihcaffe, Mango, inessa, samira lubią tę wiadomość
-
iwka76 wrote:caffe wrote:iwka76 wrote:dobry wieczór , podpowiedzcie mi co mogę zrobić albo wziąć na okropny ból pleców bo nie pisałam wcześniej że mam duże kłopoty z kręgosłupem bo aż z dwoma odcinkami i już jestem po wstawieniu protezy biodra . I wlaśnie dzisiaj mnie okropnie bola plecy a mam tylko silne środki przeciw bólowe a że jeszcze nie wiem jak tam moje staranka to nie chciała bym zaszkodzić nikomu hihihihih A że jestem teraz w niemczech to nie wiem co teraz robić . Mój przyjaciel obiecał jak oczywiście w miare wcześnie wróci że zrobi porządny masaż Kurcze przekichana ta niewiedza , czy się udało czy nie a na test za wcześnie Pozdrowionka i udanego wieczorka zyczę
Mojego męża często boli kręgosłup/plecy na wysokości pasa. Jak się okazało, to problem tkwił w mięśniach, a nie w samym kręgosłupie. To tylko moje sugestie, bo nie wiem jak jest w Twoim przypadku.
a widzisz ja mam dyskopatie ledzwiowa i odcinka szyjnego wiec jak mnie boli to muszę coś mocnego wziąć kurcze chyba muszę poczekać na ten masaż . Jak bym wiedziała ze się udało to bym wiedziała że się poświęcam w dobrej wierze hihihih
A nie pomoże zrobienie sobie czegoś na kształt kołnierza żeby usztywnić szyję? Moja koleżanka niedawno miała na to operację i jej wstawili tytanowy dysk. Ale dla niej była ta dyskopatia bardzo niebezpieczna, bo traciła kontrolę nad ciałem.inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
KaRa wrote:Hej kobietki. U mnie dzis spokojny dzien choc jajniki daja mi popalic. Ale takie zycie.
Maz caly czas wypytuje czy jestem w ciazy, czy cos czuje, czy jest mi niedobrze.On tak bardzo chce zostac tata. Jest ukochanym wujkiem dla dzieci naszych znajomych.Dzis rano sobie marzylismy jakby to bylo fajnie gdybysmy mieli malenstwo.
Marzenia wypowiadane na głos się spełniają czego życzę Ci(Wam) z całego serca♥caffe, KaRa, Mango, inessa, samira, Bursztyn, bliska77, angela, megan8 lubią tę wiadomość
-
Coś takiego znalazłam Iwka. Szczególnie ten drugi link polecam.
http://dyskopatia.org/dyskopatia-szyjna-cwiczenia-oraz-leczenie
http://neurochirurg.igabinet.pl/data/user_files/poradnik.pdfWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2013, 18:45
inessa, iza37 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:KaRa wrote:Hej kobietki. U mnie dzis spokojny dzien choc jajniki daja mi popalic. Ale takie zycie.
Ja rozumiem co czujecie, szkoda, że czasu się nie da w tym przypadku przyspieszyć
Wczoraj oglądałam program Porody i kurcze aż mi przykro było, że nie mogłam być na miejscu którejkolwiek z rodzących...
Ja tez akurat wczoraj ogladalam. Zawsze sie wzruszam.To musi byc przepiekne przezyciecaffe, inessa, Bursztyn, polarmiś, grosza, angela lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:KaRa wrote:Hej kobietki. U mnie dzis spokojny dzien choc jajniki daja mi popalic. Ale takie zycie.
Marzenia wypowiadane na głos się spełniają czego życzę Ci(Wam) z całego serca♥
Dziekuje kochanacaffe, bliska77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Coś takiego znalazłam Iwka. Szczególnie ten drugi link polecam.
http://dyskopatia.org/dyskopatia-szyjna-cwiczenia-oraz-leczenie
http://neurochirurg.igabinet.pl/data/user_files/poradnik.pdf
dziękuję bardzio za linki zaraz zobaczę , ale mnie boli lendzwiowy i to bardzio ihihihihihhi . Jak tylko zobacze to wskakuje znów do wyrka i czekam na masażinessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
KaRa wrote:caffe wrote:KaRa wrote:Hej kobietki. U mnie dzis spokojny dzien choc jajniki daja mi popalic. Ale takie zycie.
Wczoraj oglądałam program Porody i kurcze aż mi przykro było, że nie mogłam być na miejscu którejkolwiek z rodzących...
Ja tez akurat wczoraj ogladalam. Zawsze sie wzruszam.To musi byc przepiekne przezycie
Może czas porodu nie jest taki piękny(nie w każdym przypadku może
) ale szybko się zapomina ból, gdy się już ma świadomość, że maluszek leży obok
KaRa, inessa, samira, bliska77, angela, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIzka wiesz ja mam też bardzo duże problemy z kregosłupem (jestem po operacji)teraz chodzę na rehabilitacje odc.lędźwiowego i staram sie nie brać leków pbólowych. WIesz wiem,że Apap jest słaby ale to można brać no i masaż lub leżenie na płasko lub jakaś masć ale też trzeba troche uważać. Lekarz mi mówił,że dopóki dzieciatko nie będzie"karmione" przez pępowine leki p.błowe nie mają tak mocnego wpływu na nie jak później.
Weź może ten Apap i masaż od męża
Kochane życze spełnienia marzeń dla każdej z Was
Kochane bardzo bym chciała aby jutrzejsz wizyta pani z ośrodka wypadła pomyślnie dla nas, zaczynam ją przeżywać. Pragne aby się nam udało
Wspomnijcie jutro o nas wizyta od około 11.30 ufufufufufufufiza37, KaRa, Bursztyn, bliska77, grosza, angela lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Izka wiesz ja mam też bardzo duże problemy z kregosłupem (jestem po operacji)teraz chodzę na rehabilitacje odc.lędźwiowego i staram sie nie brać leków pbólowych. WIesz wiem,że Apap jest słaby ale to można brać no i masaż lub leżenie na płasko lub jakaś masć ale też trzeba troche uważać. Lekarz mi mówił,że dopóki dzieciatko nie będzie"karmione" przez pępowine leki p.błowe nie mają tak mocnego wpływu na nie jak później.
Kochane bardzo bym chciała aby jutrzejsz wizyta pani z ośrodka wypadła pomyślnie dla nas, zaczynam ją przeżywać. Pragne aby się nam udało
Wspomnijcie jutro o nas wizyta od około 11.30 ufufufufufufuf
Od 11.30 trzymam kciuki♡Dlaczego miałaby nie wypasc dobrze jak nadajecie sie na rodziców na 1000%. Dont stres moja droga. Powodzenia! !!KaRa, inessa, samira, bliska77, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Izka wiesz ja mam też bardzo duże problemy z kregosłupem (jestem po operacji)teraz chodzę na rehabilitacje odc.lędźwiowego i staram sie nie brać leków pbólowych. WIesz wiem,że Apap jest słaby ale to można brać no i masaż lub leżenie na płasko lub jakaś masć ale też trzeba troche uważać. Lekarz mi mówił,że dopóki dzieciatko nie będzie"karmione" przez pępowine leki p.błowe nie mają tak mocnego wpływu na nie jak później.
Wspomnijcie jutro o nas wizyta od około 11.30 ufufufufufufuf
Inesska ja tez bede bardzo mocno trzymac kciuki jutro!bede o tobie myslec od 11stejinessa, bliska77, angela lubią tę wiadomość