35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnygrosza wrote:KaRa wrote:Hej kobietki. U mnie dzis spokojny dzien choc jajniki daja mi popalic. Ale takie zycie.
Maz caly czas wypytuje czy jestem w ciazy, czy cos czuje, czy jest mi niedobrze.On tak bardzo chce zostac tata. Jest ukochanym wujkiem dla dzieci naszych znajomych.Dzis rano sobie marzylismy jakby to bylo fajnie gdybysmy mieli malenstwo.
Nie drażni Cię że co chwilę cię pyta? Jak nie to fajnie. U nas mój M wie, że lepiej mnie nie pytać bo jeszcze mu się dostanie za to hehehe jak w czasie PMSa mnie zapyta tylko mówię mu że zbliża się @ na 2dni wcześniej
mój też nie pyta ale wiem, ze czeka
ale muszę powiedzieć jedną ważną rzecz, chyba dzięki tym staraniom ostatnio bardzo ale to bardzo się do siebie zbliżyliśmy i jest super, źle nigdy nie było ale teraz jest tak jak kiedyś, no wiecie o co mi chodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2013, 06:50
polarmiś, iza37, grosza, Bursztyn, samira, inessa, caffe, angela, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygrosza wrote:agafbh wrote:Witajcie drogie Dziewczynki,
Witaj Conducive, z nami będzie na pewno raźniej
Trzymam kciuki za wszystkie, u których wykres jest obiecujący, oby w tym cyklu się udało, za całą resztę również trzymam mocno kciuki oby w następnym cyklu się udało.
Wenus, dużo siły i optymizmu
Bursztynku, głowa do góry
Grosza, oby to był TEN cykl
Inessa, trzymam bardzo mocno kciuki, będzie dobrze
U mnie dziś malutki skok, no i zacznie się znowu odliczanie ale nie nakręcam się
Samirko co u Ciebie???
Aga trzymam najmocniej kciuki , widziałam że jeszcze owulacji nie wyznaczył u ciebie może była w 16dc zobaczymy jak oznaczy.
Z powodu polipa to ogólnie nie nakręcam się, ovu przesunął mi owulację z 14 na 16dc dziwnie często mi przesuwa.
też myślę, że jeżeli była to wczoraj, tym bardziej, że ból podbrzusza był nie do zniesienia, siedzieć nie mogłam, w godzinach popołudniowych nagle ustąpił.
Grosza, jeśli chodzi o Ciebie, polip polipem ale wiesz o tym, że tak naprawdę nigdy nic nie wiadomo, trzymam kciuki
grosza, Bursztyn, samira, inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:grosza wrote:KaRa wrote:Hej kobietki. U mnie dzis spokojny dzien choc jajniki daja mi popalic. Ale takie zycie.
Maz caly czas wypytuje czy jestem w ciazy, czy cos czuje, czy jest mi niedobrze.On tak bardzo chce zostac tata. Jest ukochanym wujkiem dla dzieci naszych znajomych.Dzis rano sobie marzylismy jakby to bylo fajnie gdybysmy mieli malenstwo.
Nie drażni Cię że co chwilę cię pyta? Jak nie to fajnie. U nas mój M wie, że lepiej mnie nie pytać bo jeszcze mu się dostanie za to hehehe jak w czasie PMSa mnie zapyta tylko mówię mu że zbliża się @ na 2dni wcześniej
ale muszę powiedzieć jedną ważną rzecz, chyba dzięki tym staraniom ostatnio bardzo ale to bardzo się do siebie zbliżyliśmy i jest super, źle nigdy nie było ale teraz jest tak jak kiedyś, no wiecie o co mi chodzi
dokładnie wiem o co chodzi bo u mnie tak samo,jestem czasem w szoku, ze to on się stara,pyta,prosi,wow...Jest dobrze,prawie tak jak było na początku i pielęgnujmy to kochana,oby sie nigdy nie zatraciło:)bliska77, grosza, Bursztyn, inessa, caffe, angela lubią tę wiadomość
-
Witaj Conducive:) Z nami napewno będzie ci lżej,jestesmy tu po to aby sie wspierać wzajemnie i służyć dobrą radą
Czy w związku ze staraniami byłaś u lekarza?Przepisał Ci coś?Monitorowałaś cykl?Pozdrawiam Cie serdecznie
A do wszystkich DZIEŃ DOBRY kochane miłego dzionka!!!!Bursztyn, bliska77, samira, inessa, caffe, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:agafbh wrote:grosza wrote:KaRa wrote:Hej kobietki. U mnie dzis spokojny dzien choc jajniki daja mi popalic. Ale takie zycie.
dokładnie wiem o co chodzi bo u mnie tak samo,jestem czasem w szoku, ze to on się stara,pyta,prosi,wow...Jest dobrze,prawie tak jak było na początku i pielęgnujmy to kochana,oby sie nigdy nie zatraciło:)
bardzo mądre słowa Izaiza37, grosza, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:acha.. mnie dzis bardzo bardzo kłuje lewy jajnik hehhe i nie zapomnijmy o Inessce o 11.30 i jutro mamy dwa testy:) trzymajmy zatem kciuki:)
Iza, to kłucie to może dobry objaw
Za Inesse kciuki bardzo mocno trzymamy jak i również za testujące, no i za badania Angeli, również pamiętamy
iza37, grosza, Bursztyn, samira, inessa, caffe, polarmiś, angela, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:iza37 wrote:agafbh wrote:grosza wrote:KaRa wrote:Hej kobietki. U mnie dzis spokojny dzien choc jajniki daja mi popalic. Ale takie zycie.
dokładnie wiem o co chodzi bo u mnie tak samo,jestem czasem w szoku, ze to on się stara,pyta,prosi,wow...Jest dobrze,prawie tak jak było na początku i pielęgnujmy to kochana,oby sie nigdy nie zatraciło:)
bardzo mądre słowa Iza
Tak prawda mądre słowa; jak na to patrzę to faktycznie jest prawie tak fajnie jak 10lat temuwiadomo że identycznie nie może być bo sytuacja inna ale i tak
bliska77, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka71 wrote:Dzień dobry wszystkim dziewczynkom!
dlaczego nie wyznacza mi owulacji?dlaczego?dlaczego?!
pamiętaj że to tylko komputer, wyznaczy dopiero po trzech wyższych temperaturach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2013, 07:35
samira, inessa, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tylko na chwile się przywitać witaj Coducive tu jest bardzo dobrze
U nas rano słońce a teraz leje deszcze
Mam nerwy wzwiązku z tą wizytą.
Czekam na Wasze testowania jutro i mam wielką nadzieję,że następna będzike z brzuszkiem, jak Angele i Ewajoanna
A serduszkowanie rzeczywiście na nowo pobudzają i tak jakoś zblizja do siebie jeszcze bardziej i sama trosjka o siebie nawzajem jakoś tak wzrasta
Grosza uwielbiam Tolkiena wogóle przeczytałam dużo jego książek i wiesz Jego postać dla mnie jest niesamowita po biografii na wiele spraw spojrzałam nie co inaczej.
Mam nadzieję,że każdej z nas się uda naprawde
Pamiętam mocno o każdej z Was.
Zdam relacje popołudniu
bliska77, iza37, samira, caffe, angela, Bursztyn, megan8, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:KaRa wrote:caffe wrote:KaRa wrote:Hej kobietki. U mnie dzis spokojny dzien choc jajniki daja mi popalic. Ale takie zycie.
Ja rozumiem co czujecie, szkoda, że czasu się nie da w tym przypadku przyspieszyć
Wczoraj oglądałam program Porody i kurcze aż mi przykro było, że nie mogłam być na miejscu którejkolwiek z rodzących...
Ja tez akurat wczoraj ogladalam. Zawsze sie wzruszam.To musi byc przepiekne przezycie
Może czas porodu nie jest taki piękny(nie w każdym przypadku może
) ale szybko się zapomina ból, gdy się już ma świadomość, że maluszek leży obok
Zgadzam sie sam poród to raczej nie nastraja mnie optymistycznieale fakt okres ciąży( jeśli jest z tych spokojnych ) i później mała dzidzia juz urodzona zdrowa ,rekompensują ta niedogodność
inessa, caffe, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:szczęśliwa wrote:ja chyba nie miałam jeszcze czysto żadnego stresu , ale jesli chodzi o jakies trudne sytuacje to ja lubię porozmawiać o tej danej sprawie, obmyslic jakis plan działania , pomaga mi przytulanie M albo czasami się popłaczę, wyspię i rano jest ok
czasami podobno serduszkowanie pomaga ale wiem ,że jak człowiek cos ma na głowie to nie w głowiemu serduszkowanie
a melisa ok ziólka lubięnie mylić z ziołami
super podejscieto chyba raczej wrodzona cecha osobowosci- tez chcialabym taka miec
chyba raczej wrodzonapodobno rozpuszczenie przez tatusia tak działa
a wogóle rodziców mam super , brata też
więc pewnie jest mi łatwiej skoro mam wokół siebie bliskich
Bursztyn a co do brata i żony jego to tak daj znać ciekawi mnie jak to się skończy ostateczniecaffe, polarmiś, Bursztyn, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie w tym słonecznym dniu
grosza tak bardzo lubię władcę pierścieni,i tego typu różne cuda wianki chociaż powiem ci ze książki nie czytałam a leży taka ładna 3tomy w jednej książce,a te czytałam i oglądałam Zmierzch,Harry Potter,Hobbit(na filmie wczoraj usnęłam ,dziś obejrzę) ...Gwiezdne Wojny ale jako film bo książki jakieś tam są ale nie czytałam,i lubię książki na Faktach np Kwiat Pustyni,Hinduska Księżniczka -(Penelope Cruise wykupiła prawa do nakręcenia filmu),....a z polskich filmów Znachor,serial Daleko od Szosy -uwielbiam ,mam na oryg. płytkach DVd i Nad Niemnem i książka i Film
Polecam film Niemożliwe (o tsunami) był w kinach niedawno ...I jak ktoś nie widział to ZAPLĄTANI baja ale świetna ,z przed prawie trzech lat,byłam pierwszy raz z G w kinie na tym filmieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2013, 08:25
inessa, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:witajcie w tym słonecznym dniu
grosza tak bardzo lubię władcę pierścieni,i tego typu różne cuda wianki chociaż powiem ci ze książki nie czytałam a leży taka ładna 3tomy w jednej książce,a te czytałam i oglądałam Zmierzch,Harry Potter,Hobbit(na filmie wczoraj usnęłam ,dziś obejrzę) ...Gwiezdne Wojny ale jako film bo książki jakieś tam są ale nie czytałam,i lubię książki na Faktach np Kwiat Pustyni,Hinduska Księżniczka -(Penelope Cruise wykupiła prawa do nakręcenia filmu),....a z polskich filmów Znachor,serial Daleko od Szosy -uwielbiam ,mam na oryg. płytkach DVd i Nad Niemnem i książka i Film
Polecam
to jak już o filmach, to ja oprócz tych bardziej ambitnych (do których zaliczam uwielbiane przeze mnie gangsterskie, oparte na faktach ale nie tylko, filmy), bardzo lubię filmy taneczne a to dlatego ze uwielbiam taniec, tańczyć i wszystko co jest z tym związaneWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2013, 08:28
samira, caffe, Bursztyn, inessa, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:szczęśliwa wrote:inessa wrote:Iza dzieki wiesz ostatnio jakoś radze sobie ze stresem dzieki mojemu M
Kochana myśle tak jak Szczęśliwa te serduszka na rozładowanie stresu,żeby dzieciątko mogło ze spokojem zamieszkać w brzuszku
Szczęśliwa dzięki za te piękne laski
A nie ma za cow końcu to prawda
co sobie mówisz tak jest
dlatego bedziemy Wszystkie w ciąży i tyle
mysle, ze to prawdazaczelam sobie ostatnio wmawiac rozne fajne rzeczy
I tak właśnie jest dobrze , trzeba mówić sobie fajne rzeczy aż się spełnią i uznamy je za prawdziwe i normalneangela, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:samira wrote:witajcie w tym słonecznym dniu
Polecam
to jak już o filmach, to ja oprócz tych bardziej ambitnych (do których zaliczam uwielbiane przeze mnie gangsterskie, oparte na faktach ale nie tylko, filmy), bardzo lubię filmy taneczne a to dlatego ze uwielbiam taniec, tańczyć i wszystko co jest z tym związane
ja też bardzo lubię filmy związane z tańcem do których zaliczam nieśmiertelny Wirujący Seks (choć uważam ze można było użyć oryginalnego tłumaczenia tytułu,Miłosna Samba (nie leciał w kinie ale bardzo go lubię)Step UP ....itp...
bliska77, inessa, megan8, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:agafbh wrote:samira wrote:witajcie w tym słonecznym dniu
Polecam
to jak już o filmach, to ja oprócz tych bardziej ambitnych (do których zaliczam uwielbiane przeze mnie gangsterskie, oparte na faktach ale nie tylko, filmy), bardzo lubię filmy taneczne a to dlatego ze uwielbiam taniec, tańczyć i wszystko co jest z tym związane
ja też bardzo lubię filmy związane z tańcem do których zaliczam nieśmiertelny Wirujący Seks (choć uważam ze można było użyć oryginalnego tłumaczenia tytułu,Miłosna Samba (nie leciał w kinie ale bardzo go lubię)Step UP ....itp...
oj tak i wiele innych, salsa z 1988 roku .... aż sie rozmarzyłamsamira, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:samira wrote:agafbh wrote:samira wrote:witajcie w tym słonecznym dniu
Polecam
oj tak i wiele innych, salsa z 1988 roku .... aż sie rozmarzyłam
no właśnie salsa
a uczyłaś się kiedyś tańczyć ??bliska77, inessa lubią tę wiadomość