X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    KaRa wrote:
    Hej kobietki. U mnie dzis spokojny dzien choc jajniki daja mi popalic. Ale takie zycie.
    Maz caly czas wypytuje czy jestem w ciazy, czy cos czuje, czy jest mi niedobrze.On tak bardzo chce zostac tata. Jest ukochanym wujkiem dla dzieci naszych znajomych.Dzis rano sobie marzylismy jakby to bylo fajnie gdybysmy mieli malenstwo.:)

Nie drażni Cię że co chwilę cię pyta? Jak nie to fajnie. U nas mój M wie, że lepiej mnie nie pytać bo jeszcze mu się dostanie za to hehehe jak w czasie PMSa mnie zapyta tylko mówię mu że zbliża się @ na 2dni wcześniej :)

mój też nie pyta ale wiem, ze czeka
    ale muszę powiedzieć jedną ważną rzecz, chyba dzięki tym staraniom ostatnio bardzo ale to bardzo się do siebie zbliżyliśmy i jest super, źle nigdy nie było ale teraz jest tak jak kiedyś ;-), no wiecie o co mi chodzi :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2013, 06:50

polarmiś, iza37, grosza, Bursztyn, samira, inessa, caffe, angela, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 06:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    agafbh wrote:
    Witajcie drogie Dziewczynki,
    Witaj Conducive, z nami będzie na pewno raźniej ;-)
    Trzymam kciuki za wszystkie, u których wykres jest obiecujący, oby w tym cyklu się udało, za całą resztę również trzymam mocno kciuki oby w następnym cyklu się udało.
    Wenus, dużo siły i optymizmu ;-)
    Bursztynku, głowa do góry
    Grosza, oby to był TEN cykl ;-) ;-) ;-)
    Inessa, trzymam bardzo mocno kciuki, będzie dobrze

U mnie dziś malutki skok, no i zacznie się znowu odliczanie ale nie nakręcam się
    Samirko co u Ciebie???

Aga trzymam najmocniej kciuki , widziałam że jeszcze owulacji nie wyznaczył u ciebie może była w 16dc zobaczymy jak oznaczy.

Z powodu polipa to ogólnie nie nakręcam się, ovu przesunął mi owulację z 14 na 16dc dziwnie często mi przesuwa.

też myślę, że jeżeli była to wczoraj, tym bardziej, że ból podbrzusza był nie do zniesienia, siedzieć nie mogłam, w godzinach popołudniowych nagle ustąpił.
    Grosza, jeśli chodzi o Ciebie, polip polipem ale wiesz o tym, że tak naprawdę nigdy nic nie wiadomo :-), trzymam kciuki

grosza, Bursztyn, samira, inessa, caffe lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    grosza wrote:
    KaRa wrote:
    Hej kobietki. U mnie dzis spokojny dzien choc jajniki daja mi popalic. Ale takie zycie.
    Maz caly czas wypytuje czy jestem w ciazy, czy cos czuje, czy jest mi niedobrze.On tak bardzo chce zostac tata. Jest ukochanym wujkiem dla dzieci naszych znajomych.Dzis rano sobie marzylismy jakby to bylo fajnie gdybysmy mieli malenstwo.:)

Nie drażni Cię że co chwilę cię pyta? Jak nie to fajnie. U nas mój M wie, że lepiej mnie nie pytać bo jeszcze mu się dostanie za to hehehe jak w czasie PMSa mnie zapyta tylko mówię mu że zbliża się @ na 2dni wcześniej :)

ale muszę powiedzieć jedną ważną rzecz, chyba dzięki tym staraniom ostatnio bardzo ale to bardzo się do siebie zbliżyliśmy i jest super, źle nigdy nie było ale teraz jest tak jak kiedyś ;-), no wiecie o co mi chodzi :-)

dokładnie wiem o co chodzi bo u mnie tak samo,jestem czasem w szoku, ze to on się stara,pyta,prosi,wow...Jest dobrze,prawie tak jak było na początku i pielęgnujmy to kochana,oby sie nigdy nie zatraciło:)

bliska77, grosza, Bursztyn, inessa, caffe, angela lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Conducive:) Z nami napewno będzie ci lżej,jestesmy tu po to aby sie wspierać wzajemnie i służyć dobrą radą:) Czy w związku ze staraniami byłaś u lekarza?Przepisał Ci coś?Monitorowałaś cykl?Pozdrawiam Cie serdecznie
    A do wszystkich DZIEŃ DOBRY kochane miłego dzionka!!!!

Bursztyn, bliska77, samira, inessa, caffe, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    agafbh wrote:
    grosza wrote:
    KaRa wrote:

dokładnie wiem o co chodzi bo u mnie tak samo,jestem czasem w szoku, ze to on się stara,pyta,prosi,wow...Jest dobrze,prawie tak jak było na początku i pielęgnujmy to kochana,oby sie nigdy nie zatraciło:)

bardzo mądre słowa Iza :-)

iza37, grosza, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    acha.. mnie dzis bardzo bardzo kłuje lewy jajnik hehhe i nie zapomnijmy o Inessce o 11.30 i jutro mamy dwa testy:) trzymajmy zatem kciuki:)

grosza, Bursztyn, samira, inessa, caffe, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    acha.. mnie dzis bardzo bardzo kłuje lewy jajnik hehhe i nie zapomnijmy o Inessce o 11.30 i jutro mamy dwa testy:) trzymajmy zatem kciuki:)

Iza, to kłucie to może dobry objaw :-)
    Za Inesse kciuki bardzo mocno trzymamy jak i również za testujące ;-), no i za badania Angeli, również pamiętamy :-)

iza37, grosza, Bursztyn, samira, inessa, caffe, polarmiś, angela, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim dziewczynkom!
    dlaczego nie wyznacza mi owulacji?dlaczego?dlaczego?!

samira, inessa lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    iza37 wrote:
    agafbh wrote:
    grosza wrote:
    KaRa wrote:

bardzo mądre słowa Iza :-)

Tak prawda mądre słowa; jak na to patrzę to faktycznie jest prawie tak fajnie jak 10lat temu :) wiadomo że identycznie nie może być bo sytuacja inna ale i tak <3

bliska77, samira, inessa lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:

hej , Pokaż swój wykresik :)

samira, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:

pamiętaj że to tylko komputer ;-), wyznaczy dopiero po trzech wyższych temperaturach

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2013, 07:35

samira, inessa, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko na chwile się przywitać witaj Coducive tu jest bardzo dobrze :D
    U nas rano słońce a teraz leje deszcze :(
    Mam nerwy wzwiązku z tą wizytą.
    Czekam na Wasze testowania jutro i mam wielką nadzieję,że następna będzike z brzuszkiem, jak Angele i Ewajoanna :D
    A serduszkowanie rzeczywiście na nowo pobudzają i tak jakoś zblizja do siebie jeszcze bardziej i sama trosjka o siebie nawzajem jakoś tak wzrasta :)
    Grosza uwielbiam Tolkiena wogóle przeczytałam dużo jego książek i wiesz Jego postać dla mnie jest niesamowita po biografii na wiele spraw spojrzałam nie co inaczej.
    Mam nadzieję,że każdej z nas się uda naprawde :D <3 <3 <3
    Pamiętam mocno o każdej z Was.
    Zdam relacje popołudniu ;)

bliska77, iza37, samira, caffe, angela, Bursztyn, megan8, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    KaRa wrote:
    caffe wrote:
    KaRa wrote:

Ja rozumiem co czujecie, szkoda, że czasu się nie da w tym przypadku przyspieszyć :(

Wczoraj oglądałam program Porody i kurcze aż mi przykro było, że nie mogłam być na miejscu którejkolwiek z rodzących...

Ja tez akurat wczoraj ogladalam. Zawsze sie wzruszam.To musi byc przepiekne przezycie :)

Może czas porodu nie jest taki piękny :P (nie w każdym przypadku może :) ) ale szybko się zapomina ból, gdy się już ma świadomość, że maluszek leży obok :)

Zgadzam sie sam poród to raczej nie nastraja mnie optymistycznie :-) ale fakt okres ciąży( jeśli jest z tych spokojnych ) i później mała dzidzia juz urodzona zdrowa ,rekompensują ta niedogodność :-)

inessa, caffe, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    szczęśliwa wrote:
    ja chyba nie miałam jeszcze czysto żadnego stresu , ale jesli chodzi o jakies trudne sytuacje to ja lubię porozmawiać o tej danej sprawie, obmyslic jakis plan działania , pomaga mi przytulanie M albo czasami się popłaczę, wyspię i rano jest ok :-)
    czasami podobno serduszkowanie pomaga ale wiem ,że jak człowiek cos ma na głowie to nie w głowie :-P mu serduszkowanie :-)
    a melisa ok ziólka lubię :-) nie mylić z ziołami :-P

super podejscie :) to chyba raczej wrodzona cecha osobowosci- tez chcialabym taka miec :)

chyba raczej wrodzona :-P podobno rozpuszczenie przez tatusia tak działa :-) a wogóle rodziców mam super , brata też :-) więc pewnie jest mi łatwiej skoro mam wokół siebie bliskich :-)
    Bursztyn a co do brata i żony jego to tak daj znać ciekawi mnie jak to się skończy ostatecznie :-)

caffe, polarmiś, Bursztyn, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie w tym słonecznym dniu :)

grosza tak bardzo lubię władcę pierścieni,i tego typu różne cuda wianki chociaż powiem ci ze książki nie czytałam a leży taka ładna 3tomy w jednej książce :P ,a te czytałam i oglądałam Zmierzch,Harry Potter,Hobbit(na filmie wczoraj usnęłam ,dziś obejrzę) ...Gwiezdne Wojny ale jako film bo książki jakieś tam są ale nie czytałam,i lubię książki na Faktach np Kwiat Pustyni,Hinduska Księżniczka -(Penelope Cruise wykupiła prawa do nakręcenia filmu),....a z polskich filmów Znachor,serial Daleko od Szosy -uwielbiam ,mam na oryg. płytkach DVd i Nad Niemnem i książka i Film :)
    Polecam film Niemożliwe (o tsunami) był w kinach niedawno ...I jak ktoś nie widział to ZAPLĄTANI baja ale świetna ,z przed prawie trzech lat,byłam pierwszy raz z G w kinie na tym filmie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2013, 08:25

inessa, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:

grosza tak bardzo lubię władcę pierścieni,i tego typu różne cuda wianki chociaż powiem ci ze książki nie czytałam a leży taka ładna 3tomy w jednej książce :P ,a te czytałam i oglądałam Zmierzch,Harry Potter,Hobbit(na filmie wczoraj usnęłam ,dziś obejrzę) ...Gwiezdne Wojny ale jako film bo książki jakieś tam są ale nie czytałam,i lubię książki na Faktach np Kwiat Pustyni,Hinduska Księżniczka -(Penelope Cruise wykupiła prawa do nakręcenia filmu),....a z polskich filmów Znachor,serial Daleko od Szosy -uwielbiam ,mam na oryg. płytkach DVd i Nad Niemnem i książka i Film :)
    Polecam

to jak już o filmach, to ja oprócz tych bardziej ambitnych (do których zaliczam uwielbiane przeze mnie gangsterskie, oparte na faktach ale nie tylko, filmy), bardzo lubię filmy taneczne a to dlatego ze uwielbiam taniec, tańczyć i wszystko co jest z tym związane :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2013, 08:28

samira, caffe, Bursztyn, inessa, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    szczęśliwa wrote:
    inessa wrote:
    Iza dzieki wiesz ostatnio jakoś radze sobie ze stresem dzieki mojemu M ;) :D
    Kochana myśle tak jak Szczęśliwa te serduszka na rozładowanie stresu,żeby dzieciątko mogło ze spokojem zamieszkać w brzuszku :D
    Szczęśliwa dzięki za te piękne laski :D

A nie ma za co :-) w końcu to prawda :-) co sobie mówisz tak jest :-)
    dlatego bedziemy Wszystkie w ciąży i tyle :-) ;-)

mysle, ze to prawda :) zaczelam sobie ostatnio wmawiac rozne fajne rzeczy :)

I tak właśnie jest dobrze , trzeba mówić sobie fajne rzeczy aż się spełnią i uznamy je za prawdziwe i normalne :-P

angela, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    samira wrote:

Polecam

to jak już o filmach, to ja oprócz tych bardziej ambitnych (do których zaliczam uwielbiane przeze mnie gangsterskie, oparte na faktach ale nie tylko, filmy), bardzo lubię filmy taneczne a to dlatego ze uwielbiam taniec, tańczyć i wszystko co jest z tym związane :-)

ja też bardzo lubię filmy związane z tańcem do których zaliczam nieśmiertelny Wirujący Seks (choć uważam ze można było użyć oryginalnego tłumaczenia tytułu :P ,Miłosna Samba (nie leciał w kinie ale bardzo go lubię)Step UP ....itp...:D

bliska77, inessa, megan8, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    agafbh wrote:
    samira wrote:

Polecam

ja też bardzo lubię filmy związane z tańcem do których zaliczam nieśmiertelny Wirujący Seks (choć uważam ze można było użyć oryginalnego tłumaczenia tytułu :P ,Miłosna Samba (nie leciał w kinie ale bardzo go lubię)Step UP ....itp...:D

oj tak i wiele innych, salsa z 1988 roku .... aż sie rozmarzyłam

samira, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    samira wrote:
    agafbh wrote:
    samira wrote:

Polecam

oj tak i wiele innych, salsa z 1988 roku .... aż sie rozmarzyłam

no właśnie salsa :)

a uczyłaś się kiedyś tańczyć ??

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

‹‹ 294 295 296 297 298 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ