35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Kochane maskra właśnie zaczełam znów plamić chyba umre z wycieńczenia
już nie wiem co mam robić myślałam,że tylko troche krwi ze śluzem ale zaczyna mnie boleć brzuch jak na @ i coraz więcej krwi może przejdzie ale ja naprawde nie mam już sił przecież tydzień temu się skończyła po 10 dniach prawie. No cóż nie zawracam Wam więcej głowy. Jutro wązne wydarzenia na forum
oj współczuje, kurcze jakieś takie krwawienia śród cykliczne może to przez tego mięśniaka inessko ??inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno chyba ta zaraza ale co moge zrobić żeby troche jeszcze to zatrzymać? czy luteina zatrzyma?
a wiem,że my tutaj się wspieramy ale przed jutrzejszym dniem nie chce psuć humorku !Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2013, 18:43
samira, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:no chyba ta zaraza ale co moge zrobić żeby troche jeszcze to zatrzymać? czy luteina zatrzyma?
a wiem,że my tutaj się wspieramy ale przed jutrzejszym dniem nie chce psuć humorku !
aj przestań,bo się wkurzę ...jak tak właśnie gadasz to mi humor psujesz wrrr...
ale i tak cię I love youbliska77, Mango, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylaski tu mam coś o fazie lut...
Jeśli chodzi ci o wysokość temperatur to jest to cecha osobnicza i
zależy od sposobu mierzenia, więc żadnej konkretnej liczby nie można
podać.
Zasada ogólna jest taka, że faza lateralna trwa między 10 a 17 dni,
ale te 10 to często za mało, żeby utrzymać ciążę.
Dobra faza lutealna to taka, gdzie temperatury od 3 dnia po skoku
utrzymują się wyraźnie nad linią podstawową/pomocniczą wyznaczoną na
wysokości najwyższej z sześciu poprzedzających skok niższych
temperatur i trwająca 12 dni, gdzie temperatura nie spada pod linię
wcześniej niż dzień prze okresem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2013, 18:59
bliska77, inessa, Mango, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Idę spać bo już nie mge doczekać jutra♡od rana trzymam kciuki. Jestem padnięta po tym grabieniu liści. 10 worków 120l a to połowa dopiero. Padammm. Milych snow a testujacym dwóch kresek♥♡♥pa kochane moje. ..
samira, inessa, Bursztyn, szczęśliwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:Idę spać bo już nie mge doczekać jutra♡od rana trzymam kciuki. Jestem padnięta po tym grabieniu liści. 10 worków 120l a to połowa dopiero. Padammm. Milych snow a testujacym dwóch kresek♥♡♥pa kochane moje. ..
nawzajem :*inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki, tyle postow naprodukowalyscie ze nie sposob sie do wszystkich oodniesc, ale przeczytalam
Dobrze, ze chociaz noca tu nie pprzesiadujemy bo wygladalybysmy jak zombi (chociaz ja i tak juz tak wygladam
)
samira, inessa, szczęśliwa, megan8, grosza lubią tę wiadomość