35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjak ktoś chce poczytać
PROBLEM Z ŚLUZEM
-przed spodziewana owulacja brak jest płodnego sluzu tzw. białka kurzego, sluz jest nierozciągliwy a jesli jest to w małych ilościach
-suchość w pochwie , niewielkie ilości śluzu
Przyczyną niepłodności kobiety może być brak sluzu, skąpy śluz lub jego jakość. Bywa że śluz jest tak gęsty że utrudnia dotarcie plemnikom do celu.
Produkty poprawiajace jakość i ilość śluzu to:
OLEJ Z NASION WIESIOŁKA(Wiesiołek) OEPAROL,GAL
Pomaga poprawić śluz szyjkowy - zwiększa jego ilość, szczególnie typu płodnego . po zastosowaniu wiesiołka, sluz staje sie mniej wrogi i pomaga pozostać plemnikom żywym nawet do 5 dni.
Picie dużej ilości wody (odpowiednie nawodnienie organizmu wpływa na jego funkcje wydzielnicze) i branie wiesiołka powoduje zwiększenie ilości sluzu i poprawienie jego jakości.
Reguluje też pracę niektórych hormonów. Lekarze zalecają to lekarstwo przy menopauzie, syndromie przedmiesiączkowym.
DAWKOWANIE:
3 x po 1-2 kapsułki dziennie, bierzemy go tylko do owulacji , gdyz powoduje on skurcze macicy
LEN
Najczęsciej stosowany jako napar do wypicia, kupujemy len w sklepie zielarskim lub Olej z siemienia lnianego (świeży, organiczny)w kapsułkach.
Podobny w działaniu do wiesiołka, poprawia śluz i jego jakość.
ponadto korzystnie wpływa na cykl miesiączkowy reguluje proporcje hormonów w organizmie kobiety. Taka regulacja przyczynia się do złagodzenia wielu objawów związanych z bolesnym miesiączkowaniem w tym: przed miesiączkowe bóle głowy, depresje, bóle podbrzusza, drażliwość i obrzęki. Wspomaga czynność macicy przez co może być stosowany w leczeniu bezpłodności.
Uwaga: lepiej niech nie biora go alergicy.
DAWKOWANIE
1-2 kapsułki dziennie
MAGNEZ Z WIT. B
Reguluje sprawy śluzowe i zmniejsza bolesne objawy miesiączki.
DAWKOWANIE:
duże dawki od początku cyklu 2-4 tabletki, najlepiej na noc bo mogą wystapic nudnościcaffe, anna maria, inessa, bliska77, Bursztyn, iza37, megan8, grosza lubią tę wiadomość
-
Samirko, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
Póki nie ma @, to jest szansa. Ja czytałam o osobach, którym przez pierwsze 3 miesiące ciąży testy wychodziły negatywne. Zawsze też owu mogła się spóźnić i do zapłodnienia mogło dojść później niż przypuszczasz.
Pando, witaj na foruminessa, bliska77, Bursztyn, megan8, grosza lubią tę wiadomość
-
samira wrote:niestety negatywny
mam przerąbane urodziny ,po prostu super ,ręczę ,i mam dość ..to wszystko nie ma sensu...
Kochana - nie wolno Ci tak myśleć! Nic nie dzieje się bez powodu i dzidzia też będzie prędzej czy później. Jesteś młodą , śliczną kobietką i jescze wszystko przed Tobą!
Wiem ,że prezent z II kreseczek byłby najpiękniejszy, ale cóż takie życie...
Ja życzę dużo miłości i spokoju , a marzenie o dziecku i tak się spełni - obiecuję Ci to!inessa, caffe, Bursztyn, bliska77, samira, polarmiś, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam kochane dziewczynki!
Inessko - bardzo się cieszę ,że wizyta pani z ośrodka przebiegła w miłej atmosferze i dzidziuś będzie jak najszybciej się uda - ja ciągle też wierzę w Twoją dzidziunię pod serduszkiem
Bursztynku - łap te ciążowe wirusy ile się da, potem rozdasz reszcie dziewczyn
megan - czy Ty też dzisiaj testujesz?
Witam nowe forumowe Panie i zapraszam do nas z całego serca
U mnie dzisiaj ważny dzień - badania prenatalne proszę bądźcie ze mną myślami o 16.00 - mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze - wizualizuję tylko dobre myśli - odezwę się wieczorkiem
Coś szwankuje mi internet od samego rana , ale mam nadzieje,że to nic poważnego, bo za długo bez Was nie wytrzymam!bliska77, samira, inessa, Bursztyn, iza37, caffe, Mango, polarmiś, megan8, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:jak ktoś chce poczytać
PROBLEM Z ŚLUZEM
-przed spodziewana owulacja brak jest płodnego sluzu tzw. białka kurzego, sluz jest nierozciągliwy a jesli jest to w małych ilościach
-suchość w pochwie , niewielkie ilości śluzu
Przyczyną niepłodności kobiety może być brak sluzu, skąpy śluz lub jego jakość. Bywa że śluz jest tak gęsty że utrudnia dotarcie plemnikom do celu.
Produkty poprawiajace jakość i ilość śluzu to:
OLEJ Z NASION WIESIOŁKA(Wiesiołek) OEPAROL,GAL
Pomaga poprawić śluz szyjkowy - zwiększa jego ilość, szczególnie typu płodnego . po zastosowaniu wiesiołka, sluz staje sie mniej wrogi i pomaga pozostać plemnikom żywym nawet do 5 dni.
Picie dużej ilości wody (odpowiednie nawodnienie organizmu wpływa na jego funkcje wydzielnicze) i branie wiesiołka powoduje zwiększenie ilości sluzu i poprawienie jego jakości.
Reguluje też pracę niektórych hormonów. Lekarze zalecają to lekarstwo przy menopauzie, syndromie przedmiesiączkowym.
DAWKOWANIE:
3 x po 1-2 kapsułki dziennie, bierzemy go tylko do owulacji , gdyz powoduje on skurcze macicy
LEN
Najczęsciej stosowany jako napar do wypicia, kupujemy len w sklepie zielarskim lub Olej z siemienia lnianego (świeży, organiczny)w kapsułkach.
Podobny w działaniu do wiesiołka, poprawia śluz i jego jakość.
ponadto korzystnie wpływa na cykl miesiączkowy reguluje proporcje hormonów w organizmie kobiety. Taka regulacja przyczynia się do złagodzenia wielu objawów związanych z bolesnym miesiączkowaniem w tym: przed miesiączkowe bóle głowy, depresje, bóle podbrzusza, drażliwość i obrzęki. Wspomaga czynność macicy przez co może być stosowany w leczeniu bezpłodności.
Uwaga: lepiej niech nie biora go alergicy.
DAWKOWANIE
1-2 kapsułki dziennie
MAGNEZ Z WIT. B
Reguluje sprawy śluzowe i zmniejsza bolesne objawy miesiączki.
DAWKOWANIE:
duże dawki od początku cyklu 2-4 tabletki, najlepiej na noc bo mogą wystapic nudności
Przeczytalam dzięki. Spróbuję tego wiesiołka bo siemie lniane pije caly czas♥inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Angela, oczywiscie pamietam Twojej wizycie i trzymam mocno kciuki oraz samepozytywne fluidy wysylam.
Aga, za Twoje testowanie niedlugo rowniez trzymam mocno.
Inessa, ciesze sie ze wizyta pomyslnie wypadla i mysle ze dzidzius zawita do Was niedlugo, albo nawet dwa...
Bursztynku, w takim razie miłego dnia a ja testuję dopiero ok 30 także jeszcze trochę czasu przede mną, dzięki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2013, 09:58
Bursztyn, inessa, samira, Mango, megan8, grosza lubią tę wiadomość
-
angela wrote:Witam kochane dziewczynki!
Inessko - bardzo się cieszę ,że wizyta pani z ośrodka przebiegła w miłej atmosferze i dzidziuś będzie jak najszybciej się uda - ja ciągle też wierzę w Twoją dzidziunię pod serduszkiem
Bursztynku - łap te ciążowe wirusy ile się da, potem rozdasz reszcie dziewczyn
megan - czy Ty też dzisiaj testujesz?
Witam nowe forumowe Panie i zapraszam do nas z całego serca
U mnie dzisiaj ważny dzień - badania prenatalne proszę bądźcie ze mną myślami o 16.00 - mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze - wizualizuję tylko dobre myśli - odezwę się wieczorkiem
Coś szwankuje mi internet od samego rana , ale mam nadzieje,że to nic poważnego, bo za długo bez Was nie wytrzymam!
Trzyman mocno kciuki od 16. Będzie eszystko Oki zobaczysz♡przesylam pozytywne fluidy:-) odezwij sie zaraz po...czekamy....bliska77, anna maria, caffe, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:samira wrote:niestety negatywny
mam przerąbane urodziny ,po prostu super ,ręczę ,i mam dość ..to wszystko nie ma sensu...
Samira, nie wolno tak!!!!!!!!!!!!
jak masz ochotę to popłacz sobie ile wlezie ale nie poddawaj się, nie możesz!!!
chyba każda z nas tak po cichu liczy, że każdy kolejny cykl będzie właśnie TYM cyklem, i każda z nas przeżywa rozczarowanie, ja też się boję i to bardzo, ze mimo stymulacji, zastrzyków znów nic nie wyjdzie ale się nie poddaję, trzeba dążyć do celu
(ja testuję 5 dni przed moimi urodzinami)
Przytulam mocno i bardzo Cię proszę, nie poddawaj się
Aga popieram i mądre słowa
Nie poddajemy siębliska77, anna maria, samira, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPanda wrote:Czesc Dziewczyny,
Jestem totalnie nowa i na forum i w swiecie starania sie o maluszka w sumie to nawet nie wiem czy juz zaczynam sie starac w kazdym razie coraz czesciej o tym mysle i prawda tez taka ze coraz mniej czasu mi pozostalo hmmmm jak wiemy z myslenia nic nie bedzie wiec moze w koncu trzeba zabrac sie do roboty. Mam 37 lat i nigdy nie bylam w ciazy czas sobie szybko zapiernicza a ja jakbym mogla czekac kolejne 10 lat to bym czekala z decyzja hahaha...no nic wkrecam sie tutaj powoli zeby nabarc pewnosci i posluchac co w trawie piszczy :)Pozdrawiam
Witaj Pandaskoro zaczynasz to dobrze trafiłaś my też zaczynamy, próbujemy byle do celu
Panda, caffe lubią tę wiadomość
-
I tak sobie czytam te wasze posty i jejku ile w was determinacji tylko pogratulowac, ja to nawet nie wiem od czego zaczac,
ja teraz troszke odpoczne po pracy i do spaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 14:28
bliska77, anna maria, samira, caffe, inessa, Conducive, Mango, polarmiś, megan8, angela, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
samira wrote:iza37 wrote:Acha, a to ty masz dziś urodziny?Bo przegapiłam coś
tak 38 na karku ....
NO TO STO LAT KOCHANA!!!Spełnienia wszystkich marzen-tych małych i tych najwiekszych:)Mi tez juz za kilka dni przybedzie kolejna wiosenka:(Dlaczego ten czas tak szybko płynie...Pozdrawiam i miłego dnia zycze:))inessa, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny