35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
megan8 wrote:Angela ,szkoda że nie złożyłaś na ovu pamiętnika i nie wpisałaś ważniejszych odczuć ciążowych
czasem się cofam na forum i czytam co pisałaś
to znikam ,bo mam wywiadówkę ,do potem
Ja już po wywiadówceinessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
Olena wrote:Jestem dziś nakręcona na serduszkowanie. Nie mogę się doczekać wieczoru. Jak są te dni łaszę się jak kotka. Jak dni mijają libido spada prawie do zera.
Myślę o Was wszystkich, tak bym chciała by Wam się udało. Zasługujecie na to kobietki. Każda z nas to inna historia, a gdzieś tam podobne te historie:-) obecnie jeden cel...Wspieram.
To cudownie że masz wysokie libido - do boju
Wspieram duchem wszyskichcaffe, inessa, samira, megan8, Bursztyn, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iza37 wrote:angela wrote:Witam kochane dziewczynki!
Inessko - bardzo się cieszę ,że wizyta pani z ośrodka przebiegła w miłej atmosferze i dzidziuś będzie jak najszybciej się uda - ja ciągle też wierzę w Twoją dzidziunię pod serduszkiem
Bursztynku - łap te ciążowe wirusy ile się da, potem rozdasz reszcie dziewczyn
megan - czy Ty też dzisiaj testujesz?
Witam nowe forumowe Panie i zapraszam do nas z całego serca
U mnie dzisiaj ważny dzień - badania prenatalne proszę bądźcie ze mną myślami o 16.00 - mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze - wizualizuję tylko dobre myśli - odezwę się wieczorkiem
Coś szwankuje mi internet od samego rana , ale mam nadzieje,że to nic poważnego, bo za długo bez Was nie wytrzymam!
Trzyman mocno kciuki od 16. Będzie eszystko Oki zobaczysz♡przesylam pozytywne fluidy:-) odezwij sie zaraz po...czekamy....
Myślę że nasze pozytywne fluidki dobrze podziałały i będą pozytywne wieścicaffe, inessa, samira, angela lubią tę wiadomość
-
Ja też witam nowe dziewczyny
U mnie na razie cisza z @ Kurcze, nawet teraz nie czuję, że się zbliża, nie mówiąc o tym, że dzisiaj powinna być. Wszystko pod górkę...
Robię dzisiaj carbonarę, to przynajmniej sobie podjem
grosza, inessa, szczęśliwa, Bursztyn, iza37 lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:Panda wrote:Czesc Dziewczyny,
Jestem totalnie nowa i na forum i w swiecie starania sie o maluszka w sumie to nawet nie wiem czy juz zaczynam sie starac w kazdym razie coraz czesciej o tym mysle i prawda tez taka ze coraz mniej czasu mi pozostalo hmmmm jak wiemy z myslenia nic nie bedzie wiec moze w koncu trzeba zabrac sie do roboty. Mam 37 lat i nigdy nie bylam w ciazy czas sobie szybko zapiernicza a ja jakbym mogla czekac kolejne 10 lat to bym czekala z decyzja hahaha...no nic wkrecam sie tutaj powoli zeby nabarc pewnosci i posluchac co w trawie piszczy :)Pozdrawiam
To i tak jesteś w lepszej sytuacji niż jaMam już 43 lata, od zawsze wielką ochotę zostania mamą, ale dopiero teraz mogę spróbować
. Życie faktycznie zasuwa jak mały parowozik i tak jakoś zeszło... Mam nadzieję, że zdążymy
Mango ale wykresik jest obiecującyinessa, Panda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Witajcie Dziewczynki
Dopiero srodek tygodnia a ja marze zyby sie juz skonczyl- w piatek musze oddac ta cholerna prace, ktora idzie powoli jak krew z nosa.
Poza tym rozpaczliwie potrzebuje slonca!!! Mysle, ze kiedy go za dlugo nie ma to ludzie najzwyczajniej w swiecie fiksuja. wydaje mi sie ze jak wiosna a potem lato zawitaja na dobre, wiele sie zmieni- tez na dobre rzecz jasna
Bursztynku przesyłam tony giga bajtów siły do pracy i słońca tyż!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2013, 16:18
samira, inessa, bliska77, Bursztyn, Olena lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj M był na badaniach i ja też progesteron robiłam - wyniczki będą w piąteczek.
Odebrałam część wyników z zeszłego tyg.i są OK
Mam pytanko do Was
anty-tg <10 iu/ml norma<115
anty-tpo 5,93 iu/ml norma<34
czy to jest ok?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2013, 16:17
samira, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygrosza wrote:Dzisiaj M był na badaniach i ja też progesteron robiłam - wyniczki będą w piąteczek.
Mam pytanko do Was
czy to jest ok?
anty tpo ok na pewno ...właśnie takie są normy w laboratoriach < 35
Właściwe stężenie
W przypadku przeciwciał anty-TPO podanie normy nie jest możliwe. Sama ich obecność w badanej próbce jest niepokojąca. Obecność i poziom anty-TPO uzależniony jest również od płci, wieku, rasy, a także od wartości referencyjnej stosowanej w danym laboratorium.
Jeśli badanie wykazuje niewielki poziom przeciwciał prawdopodobnie jego obecność oznacza cukrzycę typu I , układową chorobę tkanki łącznej, raka tarczycy lub reumatoidalne zapalenie stawów .
Bardzo wysokie stężenie anty-TPO zazwyczaj zwiastuje chorobę Hashimoto lub Gravesa-Basedowa. (choroby tarczycy)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2013, 16:33
grosza, inessa, anna maria, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ja też witam nowe dziewczyny
U mnie na razie cisza z @ Kurcze, nawet teraz nie czuję, że się zbliża, nie mówiąc o tym, że dzisiaj powinna być. Wszystko pod górkę...
To trzymamy &&& oby jej nie było !!!!!!!caffe, inessa, samira, Mango lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:caffe wrote:Ja też witam nowe dziewczyny
To trzymamy &&& oby jej nie było !!!!!!!
Grosza, chodzi o to właśnie żeby byłainessa, samira, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymegan8 wrote:Witam Panda i kate38
Angela jeszcze się wstrzymam z testowaniem ,w niedzielę mam termin @ ,poczekam jak temp przekroczy 37 wtedy większa pewność
Megan ale u ciebie ładnie , kurcze i jeszcze czekasz z tym testemjak nic że sie udało
samira, inessa, megan8, anna maria, Mango lubią tę wiadomość
-
samira wrote:grosza wrote:Dzisiaj M był na badaniach i ja też progesteron robiłam - wyniczki będą w piąteczek.
Mam pytanko do Was
czy to jest ok?
anty tpo ok na pewno ...właśnie takie są normy w laboratoriach < 35
Właściwe stężenie
W przypadku przeciwciał anty-TPO podanie normy nie jest możliwe. Sama ich obecność w badanej próbce jest niepokojąca. Obecność i poziom anty-TPO uzależniony jest również od płci, wieku, rasy, a także od wartości referencyjnej stosowanej w danym laboratorium.
Jeśli badanie wykazuje niewielki poziom przeciwciał prawdopodobnie jego obecność oznacza cukrzycę typu I , układową chorobę tkanki łącznej, raka tarczycy lub reumatoidalne zapalenie stawów .
Bardzo wysokie stężenie anty-TPO zazwyczaj zwiastuje chorobę Hashimoto lub Gravesa-Basedowa. (choroby tarczycy)
Dzięki wielkie
reumatoidalne zapalenie stawów -robiłam badania w normie a stawi i tak pobolewają,glukoza 91 przy normie100
Zobaczymy co powie w piątek gin
bliska77, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Ja dzisiaj ostatnia, choć pierwsza wstałam! Przede wszystkim Samirko z okazji urodzin życzę spełnienia marzeń i morza szczęścia.
Po drugie, statystyki mówią że w wieku kwitnącej róży (to o nas) na 100 kobiet tylko 5 zajdzie w ciąże (w danym miesiącu). Więc na każdą z nas przyjdzie kolej tylko niestety życie musi nam trochę przytrzeć nosa comiesięcznym rozczarowaniem zanim przyjdzie ten najszczęśliwszy dzień!!! A przyjdzie. Nie załamuj się, pochlip do poduszki ale nie poddawaj, zresztą dlaczego miałabyś się poddawać. Trzymaj się i zbieraj siły aby za chwilę wspierać swoje koleżanki ... do których zawita @
No tak to trzeba się uzbroić w cierpliwośćw czym nie jestem mocna niestety
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2013, 16:51
caffe, samira, inessa, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlena wrote:Dzięki za odpowiedź. Wspomagam się na maksa. Chyba jednak zadziałały wiesiołek i len, no i woda. Gdzieś spotkałam opinię, że marchewkę trzeba jeść. Jem bo lubię, tak samo jak sok z marchwi. Może i to miało znaczenie.
Mnie siemię lniane pomaga teżWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2013, 16:41
caffe, bliska77, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:O miło, że jest ktoś w moim wieku - myślałam, że ja tylko taka starucha będę
. Wolałabym też nic nie zażywać, ale z drugiej strony tracić rok teraz w oczekiwaniu na cud - to w moim wieku trochę strata czasu. Za 2 tygodnie idę do gina - ciekawe co mi zaproponuje..
No zadna staruchawszystkie tutaj jesteśmy młode i super laski
my tylko dojrzałysmy teraz do bycia mamą a duszą i ciałem jesteśmy nadal 18 -ki
caffe, samira, inessa, gosia7122, iwka76, Mango, Bursztyn, polarmiś, Olena lubią tę wiadomość