X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.youtube.com/watch?v=HB3xM93rXbY&feature=share

widzialyscie to ? :D

Bursztyn lubi tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hura chociaz raz pierwsza:-)Witam dziewczyny ,pogoda nie zachwyca,deszczowo.Milego dnia zycze

Bliska 77, iwcia77, Bursztyn, mysza1975, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :-) pora dzieci budzić do szkoły

• Simba Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto sie dzisiaj odwazyl zjesc kanapke z kielbasa?? ;)
    Dzien dobry!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 08:16

iwcia77, Bursztyn, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieńdoberek - jak to mawia moja córcia :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Kto sie dzisiaj odwazyl zjesc kanapke z kielbasa?? ;)
    Dzien dobry!
    Ja raczej nie ;) może jakaś jajeczniczka będzie ;)
    Ale pojechalyscie wczoraj z ta dyskusja o mięsie że hoho!

Simba, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj mam dzien biegający, badania, zakupy, pakowanie a wieczorem ..... wyjazd na majoweczke, w góry, mam nadzieje ze będzie pogoda!

iwcia77, samira, szczęśliwa 2, malgos741 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie,
    cholera znowu Reni nie widziałam, wrrrrrrrrr
    Mysza, gratuluję ;-)
    Witajcie laski, ja dziś mam cały dzień dla siebie to znaczy do 17 jestem sama i mogę robić co chcę, planuję chociaż trochę popracować w ogródku
    na śniadanko zaraz wcinam płatki owsiane górskie na mleku
    pozdrawiam i miłego dnia życzę ;-)

iwcia77, Bursztyn, samira, ania.g, Mega, szczęśliwa 2, gosia7122, Kate 75, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry...i już chyba zaraz będzie wszystko jasne...test nie był felerny :(

Bliska 77, Bursztyn, samira, szczęśliwa 2, EwaT, malgos741 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    Przytulam <3

Dorka71 lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    witajcie,
    Mysza, gratuluję ;-)
    Witajcie laski, ja dziś mam cały dzień dla siebie to znaczy do 17 jestem sama i mogę robić co chcę, planuję chociaż trochę popracować w ogródku

Dziewczyno! Masz caly dzien dla siebie i bedziesz sie grzebac w ziemi? Zrob sobie domowe spa ;) Albo nie rob nic! :)

iwcia77, samira, Mega, megan8, szczęśliwa 2, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i melduje z rana :)
    nie jest dobre co jest dobre a to jest dobre co sie lubi :)wiec ja jajowka na boczusiu ;D powitalam dzien :). polemika byla, kazdy powiedzial co wiedzial i koniec tematu :) wszystkie kochamy sie nadal :D.

Bliska 77, Mega, mama78, mysza1975, EwaT lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sajmon ma racje! jaka ziemia? manikiur i pedikiur bym se strzelila, peeling, maseczka, wosk itp :D
    Bliska 77 wrote:
    witajcie,
    Mysza, gratuluję ;-)

Bliska 77, samira, Mega, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zjadłam kanapeczkę z pasztetem, który sama upiekłam (mięsny ;) ) i do tego sos tatarski....muszę wyhamować, bo dziś prawie kilo do przodu - a więc od początku ciąży przytyłam około 7 kg. Jestem w połowie - gdybym takie tempo utrzymała do końca - to dramatu nie ma - 15 kg na plusie, ale boję się, że potem tyje się chyba szybciej...cholera już nie pamiętam jak to było. Zaawansowane ciężarówki - kiedy przyrasta się najbardziej?

Ja dziś ostatni dzień do pracy i też pakowanie i wyjazd na weekend majowy na 4 dni. Jedziemy do Kotliny Kłodzkiej - nigdy tam nie byłam, ale mam nadzieję, że jakieś bazy Hitlera, czy kaplica z czaszek nas zauroczy...;). W góry się chyba pchać nie będę...;)

Bliska 77, Bursztyn, samira, Mega, Żanet, gosia7122, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Sajmon ma racje! jaka ziemia? manikiur i pedikiur bym se strzelila, peeling, maseczka, wosk itp :D
    ale dla mnie taka praca to najlepsze SPA :-)

szczęśliwa 2, iwcia77, Kate 75 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    A ja zjadłam kanapeczkę z pasztetem, który sama upiekłam (mięsny ;) ) i do tego sos tatarski....muszę wyhamować, bo dziś prawie kilo do przodu - a więc od początku ciąży przytyłam około 7 kg. Jestem w połowie - gdybym takie tempo utrzymała do końca - to dramatu nie ma - 15 kg na plusie, ale boję się, że potem tyje się chyba szybciej...cholera już nie pamiętam jak to było. Zaawansowane ciężarówki - kiedy przyrasta się najbardziej?

Ja dziś ostatni dzień do pracy i też pakowanie i wyjazd na weekend majowy na 4 dni. Jedziemy do Kotliny Kłodzkiej - nigdy tam nie byłam, ale mam nadzieję, że jakieś bazy Hitlera, czy kaplica z czaszek nas zauroczy...;). W góry się chyba pchać nie będę...;)
    byłam w Kotlinie, jest co oglądać
    my jutro idziemy na imprezę a resztę wolnych dni przeznaczyliśmy na "prace przygotowawcze" niestety lekarka powiedziała mi żebym wyjazd wybiła sobie z głowy, najwyżej coś w promieniu 100km i bez forsowania, wymyśliłam zatem że w przyszłym tygodniu skoczymy z córką do płockiego zoo, tylko nie w weekend, bo za dużo ludzi, na wakacje może uda nam sie wyskoczyć chociaż na tydzień pod koniec sierpnia - jęsli wszystko będzie ok

Bozia3 lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    witaj w klubie, moj tez niestety nie byl trefny, temp. spadla, oczekuje dzis lub jutro przybycia @goscia.
    tylko nie wiem dlaczego narzekasz, skoro u ciebie nic nie spadlo? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 09:14

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Alis Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nerwy dają o sobie znać. Nie mogłam zasnąć. A teraz jest mi niedobrze i kręci mi sie w głowie. Już dawno sie tak źle nie czułam.

Mega, EwaT lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry

Te chinskie ziolka wydluzyly mi cykl, ot i cala tajemnica. Przestane je chyba brac bo osyfia mi paszcze (uprzedzila mnie moja Chinka o tym, ze tak moze sie stac na poczatku, ale potem ma sie ustabilizowac) zalecaja brac przez 3 miesiace, no nie wiem....
    Czuje @, temp. spadla, brzuch boli, nospa przygotowana, trudno...
    Niech juz bedzie piatek to napije sie wodki i zagryze blinem :)

Bliska 77, samira, Bozia3, szczęśliwa 2, EwaT, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Nerwy dają o sobie znać. Nie mogłam zasnąć. A teraz jest mi niedobrze i kręci mi sie w głowie. Już dawno sie tak źle nie czułam.
    Alis, rozumiem Twój niepokój, musisz jakoś dotrwać do poniedziałku, postaraj się myśleć pozytywnie, pamiętaj że wszystkie Twoje stany lękowe maja wpływ na Dzidziusia, trzymaj się

Mega, Alis lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

‹‹ 3035 3036 3037 3038 3039 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ