35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Kto sie dzisiaj odwazyl zjesc kanapke z kielbasa??
Dzien dobry!może jakaś jajeczniczka będzie
Ale pojechalyscie wczoraj z ta dyskusja o mięsie że hoho!Simba, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
A ja dzisiaj mam dzien biegający, badania, zakupy, pakowanie a wieczorem ..... wyjazd na majoweczke, w góry, mam nadzieje ze będzie pogoda!
iwcia77, samira, szczęśliwa 2, malgos741 lubią tę wiadomość
-
witajcie,
cholera znowu Reni nie widziałam, wrrrrrrrrr
Mysza, gratuluję
Witajcie laski, ja dziś mam cały dzień dla siebie to znaczy do 17 jestem sama i mogę robić co chcę, planuję chociaż trochę popracować w ogródku
na śniadanko zaraz wcinam płatki owsiane górskie na mleku
pozdrawiam i miłego dnia życzęiwcia77, Bursztyn, samira, ania.g, Mega, szczęśliwa 2, gosia7122, Kate 75, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bliska 77 wrote:witajcie,
Mysza, gratuluję
Witajcie laski, ja dziś mam cały dzień dla siebie to znaczy do 17 jestem sama i mogę robić co chcę, planuję chociaż trochę popracować w ogródku
pozdrawiam i miłego dnia życzę
Dziewczyno! Masz caly dzien dla siebie i bedziesz sie grzebac w ziemi? Zrob sobie domowe spaAlbo nie rob nic!
iwcia77, samira, Mega, megan8, szczęśliwa 2, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Witam sie i melduje z rana
nie jest dobre co jest dobre a to jest dobre co sie lubi :)wiec ja jajowka na boczusiupowitalam dzien
. polemika byla, kazdy powiedzial co wiedzial i koniec tematu
wszystkie kochamy sie nadal
.
Bliska 77, Mega, mama78, mysza1975, EwaT lubią tę wiadomość
-
Sajmon ma racje! jaka ziemia? manikiur i pedikiur bym se strzelila, peeling, maseczka, wosk itpBliska 77 wrote:witajcie,
Mysza, gratuluję
pozdrawiam i miłego dnia życzęBliska 77, samira, Mega, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
A ja zjadłam kanapeczkę z pasztetem, który sama upiekłam (mięsny
) i do tego sos tatarski....muszę wyhamować, bo dziś prawie kilo do przodu - a więc od początku ciąży przytyłam około 7 kg. Jestem w połowie - gdybym takie tempo utrzymała do końca - to dramatu nie ma - 15 kg na plusie, ale boję się, że potem tyje się chyba szybciej...cholera już nie pamiętam jak to było. Zaawansowane ciężarówki - kiedy przyrasta się najbardziej?
Ja dziś ostatni dzień do pracy i też pakowanie i wyjazd na weekend majowy na 4 dni. Jedziemy do Kotliny Kłodzkiej - nigdy tam nie byłam, ale mam nadzieję, że jakieś bazy Hitlera, czy kaplica z czaszek nas zauroczy.... W góry się chyba pchać nie będę...
Bliska 77, Bursztyn, samira, Mega, Żanet, gosia7122, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:A ja zjadłam kanapeczkę z pasztetem, który sama upiekłam (mięsny
) i do tego sos tatarski....muszę wyhamować, bo dziś prawie kilo do przodu - a więc od początku ciąży przytyłam około 7 kg. Jestem w połowie - gdybym takie tempo utrzymała do końca - to dramatu nie ma - 15 kg na plusie, ale boję się, że potem tyje się chyba szybciej...cholera już nie pamiętam jak to było. Zaawansowane ciężarówki - kiedy przyrasta się najbardziej?
Ja dziś ostatni dzień do pracy i też pakowanie i wyjazd na weekend majowy na 4 dni. Jedziemy do Kotliny Kłodzkiej - nigdy tam nie byłam, ale mam nadzieję, że jakieś bazy Hitlera, czy kaplica z czaszek nas zauroczy.... W góry się chyba pchać nie będę...
my jutro idziemy na imprezę a resztę wolnych dni przeznaczyliśmy na "prace przygotowawcze" niestety lekarka powiedziała mi żebym wyjazd wybiła sobie z głowy, najwyżej coś w promieniu 100km i bez forsowania, wymyśliłam zatem że w przyszłym tygodniu skoczymy z córką do płockiego zoo, tylko nie w weekend, bo za dużo ludzi, na wakacje może uda nam sie wyskoczyć chociaż na tydzień pod koniec sierpnia - jęsli wszystko będzie okBozia3 lubi tę wiadomość
-
Dorka71 wrote:dzień dobry...i już chyba zaraz będzie wszystko jasne...test nie był felerny
tylko nie wiem dlaczego narzekasz, skoro u ciebie nic nie spadlo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 09:14
-
Dzien dobry
Te chinskie ziolka wydluzyly mi cykl, ot i cala tajemnica. Przestane je chyba brac bo osyfia mi paszcze (uprzedzila mnie moja Chinka o tym, ze tak moze sie stac na poczatku, ale potem ma sie ustabilizowac) zalecaja brac przez 3 miesiace, no nie wiem....
Czuje @, temp. spadla, brzuch boli, nospa przygotowana, trudno...
Niech juz bedzie piatek to napije sie wodki i zagryze blinemBliska 77, samira, Bozia3, szczęśliwa 2, EwaT, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Nerwy dają o sobie znać. Nie mogłam zasnąć. A teraz jest mi niedobrze i kręci mi sie w głowie. Już dawno sie tak źle nie czułam.
Mega, Alis lubią tę wiadomość