35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
szczęśliwa 2 wrote:powiem ,ze konkretnie to mi sie oberwie
ale na serio raczej ogólnie ,
ja traktuję forum jako cos fajnego, takie pogaduchy do poduchy
ale żeby się kłócić ??
Boziu, pzdrawiamy jeszcze raz i zyczymy udanej imprezy urodzinowejBliska 77, samira, szczęśliwa 2, mysza1975, iwcia77, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja płakałam może z 5 razy w życiu..
źle trafiłaś...i czytaj co piszę - nie obchodzi mnie co jesz...a nie co piszesz - tym bardziej, że wcięłaś się w dyskusję Ty, a nie ja...
miłego dnia - ja na dziś spadam...
mam dziś urodziny i nie mam zamiaru zepsuć sobie ich Twoimi infantylnymi wywodami...
Boziu,
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinBliska 77 lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:czasem sie ludzie kloca, czy to w realu czy to na forum. Pisanie to troche ograniczona forma komunikacji, troche jednowymiarowa, wiec czasem latwo o nadinterpretacje, nie slychac ani tonu glosu, nie widac mimiki i innych. A Bozia jest szczera i mowi to co mysli, uwazam ze tak samo w zyciu jak i na forum, poznalam ja w realu i lubie mimo tych kotletow
Boziu, pzdrawiamy jeszcze raz i zyczymy udanej imprezy urodzinowejBursztyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:czasem sie ludzie kloca, czy to w realu czy to na forum. Pisanie to troche ograniczona forma komunikacji, troche jednowymiarowa, wiec czasem latwo o nadinterpretacje, nie slychac ani tonu glosu, nie widac mimiki i innych. A Bozia jest szczera i mowi to co mysli, uwazam ze tak samo w zyciu jak i na forum, poznalam ja w realu i lubie mimo tych kotletow
Boziu, pzdrawiamy jeszcze raz i zyczymy udanej imprezy urodzinowejale sie znacie więc mi nic do tego
tylko miałobyc bez konkretów
wiem ludzie sie kłoćą to normalne ,emocje też każdy ma różne i pewne sprawy odbiera w inny sposób ,masz racje słowo pisane nie oddaje tego co mówione
tak czy siak nie wszystko musi nam sie podobać
chodzi mi o to ,że prawdziwe emocje złe czy dobre mam wobec osób , które znam , cos mnie z nimi łączy a takie pisanie w necie na forum nie powoduje u mnie jakis negatywnych reakcji po prostu uważam ,że są tu rózne fajne osoby i pisza sobie to co myśla , lub dzielą sie tym czym uważają ,że chcą sie dzielić z innymi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 13:09
Bursztyn, iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość
-
Że się wtrącę...
Mnie się podobają wegetarianie, którzy mięsa nie jedzą, bo to wiąże się z mordowaniem zwierząt, ale butami ze skóry czy torebką nie pogardzą..., a wręcz odwrotnie, wymagają żeby te rzeczy były ze skóry bo przecież są lepsze... zwierzęta wtedy się nie liczą.Bliska 77, szczęśliwa 2, samira, Bursztyn, Sabina, iwcia77, Żanet, malgos741 lubią tę wiadomość
-
a ja Wam powiem, że już jestem trochę na tym forum i bardzo cenię tutejsze dziewczyny za takt i klasę, były już różne sytuacje, wiadomo, gdzie ludzie tam prędzej czy później do jakiegoś spięcia musi dojść ale najważniejsze jest to, że zawsze umiemy być "ponad podziałami" na innych forach byłyby już wyzwiska, obrażanie innych, u nas widać klasę i kulturę ponad wszystko, tak trzymać, każdy ma swoje poglądy i szanujmy to
samira, Bursztyn, szczęśliwa 2, mysza1975, Sabina, iwcia77, Żanet, gosia7122, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość