35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
szczęśliwa 2 wrote:Na każdego przyjdzie czas , zawsze mnie to tylko zastanawia czemu akurat tutaj na forum czyzby w realnym siwecie nie mogli ????
ale to dla Bursztynka temat
tylko znowu bedzie burza jak sie tym tematem zajmiemy
ludzmi wkoncu jestesmy, kazdy z nas ma ciemne strony, nie tylko ksiadz AndrzejSimba, szczęśliwa 2, Bliska 77, samira, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
ja myślę, że u Bursztyna na balkonie kruszeje zajac, bażant.. zamrażalnik jest pełen zwierzęcego truchła..
wstydź się Bursztynie..Simba wrote:Co Ty! Bursztyn te wszystkie burze wywolujeOna sobie na nas za darmoche doktorat robi a moze i habilitacje. I pewnie teraz sie smieje do monitora jedzac kanapke z krakowska sucha
Simba, paszczakin, Bursztyn, Bliska 77, samira, Sabina, iwcia77, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja płakałam może z 5 razy w życiu..
źle trafiłaś...i czytaj co piszę - nie obchodzi mnie co jesz...a nie co piszesz - tym bardziej, że wcięłaś się w dyskusję Ty, a nie ja...
miłego dnia - ja na dziś spadam...
mam dziś urodziny i nie mam zamiaru zepsuć sobie ich Twoimi infantylnymi wywodami...
Bozia - wszystkiego najlepszego!
Uwazam, ze po tej dyskusji i z okazji urodzin powinnas dzisiaj zrobic "Miesnego jeza"
paszczakin, Reni, Bliska 77, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN BOZIUCHNA
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ac245ab391d.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0035de1e5530.jpg
Bozia3 wrote:mam dziś urodziny i nie mam zamiaru zepsuć sobie ich Twoimi infantylnymi wywodami...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 12:02
Bliska 77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja płakałam może z 5 razy w życiu..
no cóz pisałaś , ze usiąść i płakąć czyzby to miał byc 6 raz ???
źle trafiłaś...i czytaj co piszę - nie obchodzi mnie co jesz...a nie co piszesz
czyli obchodzi Cię co pisze a piszę co jem albo czego nie jem ....
- tym bardziej, że wcięłaś się w dyskusję Ty, a nie ja...
w twoją się nie wcinałam pisałam że zgadzam się z Bursztynem
miłego dnia - ja na dziś spadam...
mam dziś urodziny i nie mam zamiaru zepsuć sobie ich Twoimi infantylnymi wywodami...
uhuhu wkurzylismy sie , najmądrzejsza na swiecie bozia nie wytrzymała , no cóz moge byc infantylna , wolno mi
a i jak ochłoniesz poczytaj co pisałaś tylko ze zrozumieniem
i mimo tego , życzę Ci sto lat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 12:13
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Co Ty! Bursztyn te wszystkie burze wywoluje
Ona sobie na nas za darmoche doktorat robi a moze i habilitacje. I pewnie teraz sie smieje do monitora jedzac kanapke z krakowska sucha
dla Bursztyna wszystko
niech ma ta rehabilitacjeBursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:a ja głupia sie wciągnęłam, a niech tam
dla Bursztyna wszystko
niech ma ta rehabilitacjeszczęśliwa 2, Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:Aga ale masz fajnie do 17 sama dla siebie , ja juz nie pamietam jak to jest
ciagle mi ktos wisi u spódnicy , jak to sie mówi
Właśnie z ogródka wróciłam, umorusana, zmęczona ale jaka szczęśliwa, prace muszę jednak dozować bo wiadomo stan odmienny rządzi się swoimi prawamiszczęśliwa 2, samira lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:jajka
rosliny straczkowe - groch, fasola, soczewica, ciecierzyca, soja, przetwory sojowe (np. tofu), zielony groszek, bob
- pestki, np. dyni czy slonecznika
- orzechy - wloskie, nerkowce, laskowe
- amarantus, quinoa(alternatywa dla osob uczulonych na inne zrodła)
- zboza (np. gluten pszenny - to tez bialko, niestety nie przez wszystkich tolerowane)
- warzywa, zwlaszcza brokuly, kalafior
- kielki
kasze, zwlaszcza jaglana
sa jeszcze oinne ale nie mam czasu robic wywodow naukowychBursztyn, szczęśliwa 2, samira lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:mowimy o kims konkretnym czy ogolnie?
ale na serio raczej ogólnie ,
ja traktuję forum jako cos fajnego, takie pogaduchy do poduchy
ale żeby się kłócić ??
Bliska 77, samira, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:ja właśnie sobie przypominam, póki nie wróci moja 6cio latka
Właśnie z ogródka wróciłam, umorusana, zmęczona ale jaka szczęśliwa, prace muszę jednak dozować bo wiadomo stan odmienny rządzi się swoimi prawami
Bliska 77 lubi tę wiadomość