35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam
Mam Pytanie odnośnie wyników. Trochę się stresuję ,a wizyta u gin dopiero za 2 tygodnie
Badania robione 4 dc
Wyniki:
FSH 5,56 mlU/ml
LH 5,58 mlU/ml
Estriadol 50.87 pg/ml
Prolaktyna 29,08 ng/ml !!!!!
Proszę o pomoc w interpretacji , bo odchodzę od zmysłów,że dla mnie już za późno...
Z góry Dziękuję za pomocszczęśliwa 2 lubi tę wiadomość
-
podaj normy łatwiej będzie
mamuśka37 wrote:Witam
Mam Pytanie odnośnie wyników. Trochę się stresuję ,a wizyta u gin dopiero za 2 tygodnie
Badania robione 4 dc
Wyniki:
FSH 5,56 mlU/ml
LH 5,58 mlU/ml
Estriadol 50.87 pg/ml
Prolaktyna 29,08 ng/ml !!!!!
Proszę o pomoc w interpretacji , bo odchodzę od zmysłów,że dla mnie już za późno...
Z góry Dziękuję za pomoc -
Bozia3 wrote:Simba - przed tą przerwą głodową koniecznie najedz się dużo kotletów - to Cię wspaniale wzmocni na cały dzień...
Simba juz jest w ciazy i wlasnie odrzucilo ja od koltleta
Bozia3 wrote:Wróciłam z połówkowego. Zupełnie inaczej, niż na pierwszym badaniu. Lekarka przemiła - a z nią kilka studentek. Najpierw byłam średnio zadowolona, że się uczą na mnie, ale dzięki temu po kilka razy mierzyły serce, nerki, móżdżki, kutaska i inne członki...
Na koniec dowiedziałam się, że dziecko w 100 procentach zdrowe - oczywiście na tym poziomie możliwości badań. Do tego jest grzeczny i ma ładną buzię - bez żadnych krzywizn, zajęczych warg itp...
Bardzo się cieszę...
a ci grzeczni z ladnymi buziami sa najbardziej niegrzecznimysza1975, Bozia3, iwcia77, malgos741, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:https://www.facebook.com/WiemyCoJemy/photos/a.385350298158799.112416.181055951921569/883925951634562/?type=1&theater
ciekawostka dla hashimotek
wlaciwie gdyby nie przyrost wagi to stwierdzilabym ze mam hashi...ale tarczyca w normie,chodzi o podstawowe TSH
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 13:33
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam
Simba, nic więcej mądrego nie dodam od siebie bo dziewczyny już wszystko napisały. Trzymam kciuki za Twoje bliźniaki
Iwka, synek cudny. Rozumiem Twój wybór i tak miałaś mnóstwo cierpliwości.
Mam bardzo pozytywne wrażenia po wczorajszym spotkaniu z nowym ginem. Teraz już w 100% jestem przekonana do rodzenia na Żelaznej w Warszawie. Następna wizyta 3 czerwca i wtedy skieruje mnie na usg połówkowe.
Miłego dnia.Viv78, mysza1975, Simba, Bliska 77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
no jestem znowu! nie moglam sie skupic w robocie , myslalam o Kocie i posolilam kawe ale wczesniej spalilam caffetiere...uffa, tzn uszczelka gumowa sie zjarala w srodku i capilo w domu jakby ktos opony palil..
, bylo wietrzenie a babcia sie smiala zem zakochana
Bozia - bel bambino sie szykujeale najwazniejsze ze zdrowe
Mysza jak juz masz kiecke to nam pokazmy tu wszystkie strojnisie jestesmy :)i laszki lubimy ogladac
...chocby na wystawie
ania.g, mysza1975, Simba, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia- b dobrze ze wszystko dobrze!
Iwka- Mleczna CZekoladka sliczna!!!
Simba - a co za roznica jak plemnior dotrze do jaja! Jajo Twoje , plemniory meza. Poprostu jeden wybrany bedzie mial latwiej! Oby dziecko lub dzieci byly zdrowe!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 14:52
ania.g, Viv78, mama78, Sabina, mysza1975, malgos741, Simba, Bozia3, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny