X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    aaaaa... daj spokój.. piję herbatę przez słomkę ;-)
    Dobrze, że sikać przez słomkę nie musisz, bo już się bałam, że się zatarłaś ;) :P

Reni, mysza1975, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamuśka37 wrote:
    Witam

Mam Pytanie odnośnie wyników. Trochę się stresuję ,a wizyta u gin dopiero za 2 tygodnie :(
    Badania robione 4 dc

Wyniki:

FSH 5,56 mlU/ml
    LH 5,58 mlU/ml

Estriadol 50.87 pg/ml

Prolaktyna 29,08 ng/ml !!!!!

Proszę o pomoc w interpretacji , bo odchodzę od zmysłów,że dla mnie już za późno...

Z góry Dziękuję za pomoc :)
    z tego co kojarzę wazny stosunek LH do FSH równy 1 najlepiej u Ciebie 1 z kawałkiem to chyba dobrze :-))
    a fakt jak pisze Reni zobacz jakie masz normy bo różne labolatoria róznie to pisza a najlepiej zna sie na tym chyba Polarmis :-)
    nie odchodż od zmysłów i za późno to nie jest dla nikogo :-P

Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni biedactwo wspieram Ci ta słomkę :-P
    a z drugiej strony to ćwiczenia mięśni miałaś jednak nieświadomie :-)

Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i dwie stówki w kieszeni .. po co na siłke i basen jak mogę codziennie przepchać pierdziela .. ;-)
    szczęśliwa 2 wrote:
    Reni biedactwo wspieram Ci ta słomkę :-P
    a z drugiej strony to ćwiczenia mięśni miałaś jednak nieświadomie :-)

szczęśliwa 2, iwcia77, Sabina, Bursztyn, mysza1975, Simba, malgos741 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka cudo to Twoje małe czekoladowe.. :-)

peppapig, caffe, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no i dwie stówki w kieszeni .. po co na siłke i basen jak mogę codziennie przepchać pierdziela .. ;-)
    o to nie naprawiaj , tylko pchaj do pracy i z pracy :-P

Reni, Sabina, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha wariatka chcesz mnie zabić ;-)
    mam 18 km
    szczęśliwa 2 wrote:
    o to nie naprawiaj , tylko pchaj do pracy i z pracy :-P

szczęśliwa 2, Sabina, malgos741, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w związku z tym, ze powiedziałam mężowi, że ma mnie dzisiaj nie budzić jak wróci z pracy tylko po cichu zapłodnić idę kupić żel cons coś tam, żebym rano nie miała zatarcia ahahhahaha

iwcia77, peppapig, paszczakin, samira, szczęśliwa 2, caffe, Sabina, EwaT, ania.g, Bursztyn, mysza1975, malgos741, Bozia3, Mango, Mega lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    w związku z tym, ze powiedziałam mężowi, że ma mnie dzisiaj nie budzić jak wróci z pracy tylko po cichu zapłodnić idę kupić żel cons coś tam, żebym rano nie miała zatarcia ahahhahaha
    no dobrze napraw ale pchaj w jedną :-P
    ha cos Reni ekstremalnie jedziesz najpierw pchanie skuterka ,teraz ciche zapłodnienie :-P ale z zatarciem :-P tak kup cos żeby nie piszczało bo Cie jeszcze obudzi :-) kojarzę że lubisz cisze do spania :-P

Reni, Bursztyn, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ciekawe jak tam nasza kura Simba..

[/url]
    No chyba wysiaduje, nie?
    Ale juz by sie mogla odezwac, no!

• EwaT Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kocie gdzie jestes?

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kot poszedl sie marcowac w maju :D

Reni, EwaT, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://news.distractify.com/people/a-clinically-dead-baby-was-revived-by-his-mothers-touch-and-doctors-cant-explain-it/?v=1

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Mysza jak tam przygotowania? Jaką sukienkę w końcu wybralas? Denerwujesz się?
    Buziakow <3

Dziś to się naprawdę zdenerwowałam. Biurokracja kościelna mnie dobija. Mój M jest rozwiedziony cywilnie i oprócz wyroku rozwodowego potrzebne było zeznanie jego i dwóch świadków, że jest stanu wolnego, złożone przed księdzem. Sprowadziliśmy świadków (co wcale nie jest takie łatwe - mój M plus 2 świadkowie plus jeszcze godziny pracy kancelarii), złożyli podpisy, a dziś okazało się, że druk nie ten i cała zabawa od nowa. Popłakałam się najpierw a teraz szlag mnie chce trafić. Gdyby nie to, że goście już zaproszeni to byłabym gotowa powiedzieć księdzu żeby się wypchał.
    Sukienka się szyje. Generalnie to będzie pewnie na ostatnią chwile dopasowywana, bo nie wiadomo jak bardzo "urosnę". Fryzjer i babka od makijażu umówiona, kuzyn w ramach prezentu cyknie nam fotki, obrączki zamówione. Nie mamy jeszcze samochodu i zamówionych kwiatków.
    Generalnie pełen luz!

Viv78, EwaT, Sabina, ania.g, malgos741, Bozia3, samira, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Dziś to się naprawdę zdenerwowałam. Biurokracja kościelna mnie dobija. Mój M jest rozwiedziony cywilnie i oprócz wyroku rozwodowego potrzebne było zeznanie jego i dwóch świadków, że jest stanu wolnego, złożone przed księdzem. Sprowadziliśmy świadków (co wcale nie jest takie łatwe - mój M plus 2 świadkowie plus jeszcze godziny pracy kancelarii), złożyli podpisy, a dziś okazało się, że druk nie ten i cała zabawa od nowa. Popłakałam się najpierw a teraz szlag mnie chce trafić. Gdyby nie to, że goście już zaproszeni to byłabym gotowa powiedzieć księdzu żeby się wypchał.
    Sukienka się szyje. Generalnie to będzie pewnie na ostatnią chwile dopasowywana, bo nie wiadomo jak bardzo "urosnę". Fryzjer i babka od makijażu umówiona, kuzyn w ramach prezentu cyknie nam fotki, obrączki zamówione. Nie mamy jeszcze samochodu i zamówionych kwiatków.
    Generalnie pełen luz!

ja z moim pierwszym mężem miałam tylko cywilny slub
    przy kościelnym 2 lata temu musiałam mieć zaswiadczenie że mój pierwszy mąż został pochowany na katolickim cmentarzu...?

mysza1975, samira, Sabina, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ja z moim pierwszym mężem miałam tylko cywilny slub
    przy kościelnym 2 lata temu musiałam mieć zaswiadczenie że mój pierwszy mąż został pochowany na katolickim cmentarzu...?

O Andrzej, Ty tam bliżej tych biskupów się kręcisz. Może byś pchnął sprawę do przodu ;-)

EwaT, iwcia77, Bozia3, samira, Sabina lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    O Andrzej, Ty tam bliżej tych biskupów się kręcisz. Może byś pchnął sprawę do przodu ;-)

musisz dać "co łaska" ;)

mysza1975, ania.g, iwcia77, Sabina, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczynki :)
    Dzieki za wszystkie kciuki - przydały sie - czułam Wasze wsparcie na odległość.
    Wysiedzialam 11 jajek, lekarz ktory robił punkcje twierdził ze super, bo średnio jest 6-7. Teraz zobaczymy jaka ich jakość. Liczę ze wszystko ok, bo na sobotę planowany transfer także nasze dzieci sie właśnie robią :)
    Cieszę sie ze juz po wszystkim. Przyjemne to nie było, ale dało sie przeżyć. Teraz trochę tam wszystko ciągnie i boli ale juz jestem w domu czyli super :)
    Jestem dobrej myśli!
    Sciskam i ide nadrabiac forum.

Sabina, EwaT, Reni, ania.g, Kate 75, malgos741, iwcia77, inessa, Bozia3, samira, anna maria, polarmiś, mama78, Bursztyn, Pusurek, paszczakin, Mega, Viv78, Bliska 77, gosia7122, Mango lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Generalnie pełen luz!
    Polska bez biurokracji nie przetrwa ;)
    Cieszę się, że większość masz połapane, najważniejsze - czyli to jak Ty będziesz się prezentować masz zaplanowane :) Będzie fajnie :) Pokaż potem jakąś fotkę plizzzz
    Jakie kwiatki wybrałaś? ;)

samira lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ciekawe jak tam nasza kura Simba..

suspicious01.gif

No cała ja :)

Reni, Sabina, iwcia77, Mega, Kate 75 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 3082 3083 3084 3085 3086 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ