35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mamuśka37 wrote:Witam
Mam Pytanie odnośnie wyników. Trochę się stresuję ,a wizyta u gin dopiero za 2 tygodnie
Badania robione 4 dc
Wyniki:
FSH 5,56 mlU/ml
LH 5,58 mlU/ml
Estriadol 50.87 pg/ml
Prolaktyna 29,08 ng/ml !!!!!
Proszę o pomoc w interpretacji , bo odchodzę od zmysłów,że dla mnie już za późno...
Z góry Dziękuję za pomoc)
a fakt jak pisze Reni zobacz jakie masz normy bo różne labolatoria róznie to pisza a najlepiej zna sie na tym chyba Polarmis
nie odchodż od zmysłów i za późno to nie jest dla nikogo
Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
no i dwie stówki w kieszeni .. po co na siłke i basen jak mogę codziennie przepchać pierdziela ..szczęśliwa 2 wrote:Reni biedactwo wspieram Ci ta słomkę
a z drugiej strony to ćwiczenia mięśni miałaś jednak nieświadomieszczęśliwa 2, iwcia77, Sabina, Bursztyn, mysza1975, Simba, malgos741 lubią tę wiadomość
-
w związku z tym, ze powiedziałam mężowi, że ma mnie dzisiaj nie budzić jak wróci z pracy tylko po cichu zapłodnić idę kupić żel cons coś tam, żebym rano nie miała zatarcia ahahhahaha
iwcia77, peppapig, paszczakin, samira, szczęśliwa 2, caffe, Sabina, EwaT, ania.g, Bursztyn, mysza1975, malgos741, Bozia3, Mango, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:w związku z tym, ze powiedziałam mężowi, że ma mnie dzisiaj nie budzić jak wróci z pracy tylko po cichu zapłodnić idę kupić żel cons coś tam, żebym rano nie miała zatarcia ahahhahaha
ha cos Reni ekstremalnie jedziesz najpierw pchanie skuterka ,teraz ciche zapłodnienieale z zatarciem
tak kup cos żeby nie piszczało bo Cie jeszcze obudzi
kojarzę że lubisz cisze do spania
Reni, Bursztyn, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Mysza jak tam przygotowania? Jaką sukienkę w końcu wybralas? Denerwujesz się?
Buziakow
Dziś to się naprawdę zdenerwowałam. Biurokracja kościelna mnie dobija. Mój M jest rozwiedziony cywilnie i oprócz wyroku rozwodowego potrzebne było zeznanie jego i dwóch świadków, że jest stanu wolnego, złożone przed księdzem. Sprowadziliśmy świadków (co wcale nie jest takie łatwe - mój M plus 2 świadkowie plus jeszcze godziny pracy kancelarii), złożyli podpisy, a dziś okazało się, że druk nie ten i cała zabawa od nowa. Popłakałam się najpierw a teraz szlag mnie chce trafić. Gdyby nie to, że goście już zaproszeni to byłabym gotowa powiedzieć księdzu żeby się wypchał.
Sukienka się szyje. Generalnie to będzie pewnie na ostatnią chwile dopasowywana, bo nie wiadomo jak bardzo "urosnę". Fryzjer i babka od makijażu umówiona, kuzyn w ramach prezentu cyknie nam fotki, obrączki zamówione. Nie mamy jeszcze samochodu i zamówionych kwiatków.
Generalnie pełen luz!Viv78, EwaT, Sabina, ania.g, malgos741, Bozia3, samira, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Dziś to się naprawdę zdenerwowałam. Biurokracja kościelna mnie dobija. Mój M jest rozwiedziony cywilnie i oprócz wyroku rozwodowego potrzebne było zeznanie jego i dwóch świadków, że jest stanu wolnego, złożone przed księdzem. Sprowadziliśmy świadków (co wcale nie jest takie łatwe - mój M plus 2 świadkowie plus jeszcze godziny pracy kancelarii), złożyli podpisy, a dziś okazało się, że druk nie ten i cała zabawa od nowa. Popłakałam się najpierw a teraz szlag mnie chce trafić. Gdyby nie to, że goście już zaproszeni to byłabym gotowa powiedzieć księdzu żeby się wypchał.
Sukienka się szyje. Generalnie to będzie pewnie na ostatnią chwile dopasowywana, bo nie wiadomo jak bardzo "urosnę". Fryzjer i babka od makijażu umówiona, kuzyn w ramach prezentu cyknie nam fotki, obrączki zamówione. Nie mamy jeszcze samochodu i zamówionych kwiatków.
Generalnie pełen luz!
ja z moim pierwszym mężem miałam tylko cywilny slub
przy kościelnym 2 lata temu musiałam mieć zaswiadczenie że mój pierwszy mąż został pochowany na katolickim cmentarzu...?mysza1975, samira, Sabina, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:ja z moim pierwszym mężem miałam tylko cywilny slub
przy kościelnym 2 lata temu musiałam mieć zaswiadczenie że mój pierwszy mąż został pochowany na katolickim cmentarzu...?
O Andrzej, Ty tam bliżej tych biskupów się kręcisz. Może byś pchnął sprawę do przoduEwaT, iwcia77, Bozia3, samira, Sabina lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczynki
Dzieki za wszystkie kciuki - przydały sie - czułam Wasze wsparcie na odległość.
Wysiedzialam 11 jajek, lekarz ktory robił punkcje twierdził ze super, bo średnio jest 6-7. Teraz zobaczymy jaka ich jakość. Liczę ze wszystko ok, bo na sobotę planowany transfer także nasze dzieci sie właśnie robią
Cieszę sie ze juz po wszystkim. Przyjemne to nie było, ale dało sie przeżyć. Teraz trochę tam wszystko ciągnie i boli ale juz jestem w domu czyli super
Jestem dobrej myśli!
Sciskam i ide nadrabiac forum.Sabina, EwaT, Reni, ania.g, Kate 75, malgos741, iwcia77, inessa, Bozia3, samira, anna maria, polarmiś, mama78, Bursztyn, Pusurek, paszczakin, Mega, Viv78, Bliska 77, gosia7122, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Dziś to się naprawdę zdenerwowałam. Biurokracja kościelna mnie dobija. Mój M jest rozwiedziony cywilnie i oprócz wyroku rozwodowego potrzebne było zeznanie jego i dwóch świadków, że jest stanu wolnego, złożone przed księdzem. Sprowadziliśmy świadków (co wcale nie jest takie łatwe - mój M plus 2 świadkowie plus jeszcze godziny pracy kancelarii), złożyli podpisy, a dziś okazało się, że druk nie ten i cała zabawa od nowa. Popłakałam się najpierw a teraz szlag mnie chce trafić. Gdyby nie to, że goście już zaproszeni to byłabym gotowa powiedzieć księdzu żeby się wypchał.
Generalnie pełen luz!
Cieszę się, że większość masz połapane, najważniejsze - czyli to jak Ty będziesz się prezentować masz zaplanowaneBędzie fajnie
Pokaż potem jakąś fotkę plizzzz
Jakie kwiatki wybrałaś?samira lubi tę wiadomość