35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a mi dzisiaj snil sie Paszczakin , ze byla w ciazy
zakupilam droga kupnatermometr owulacyjny
od nowego cyklu zaczynam mierzyc...zobaczymy jaka bede wytrwala ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 23:37
Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Dzięki Szczęśliwa. Właśnie też myślę, że najlepsza opieka nad maluszkiem i, że z tego powodu warto dużo przełknąć. Byłam na 3 piętrze, właśnie u profesora.
No i myślę, żeby tam rodzić, bo tak mi sugerował. Tylko, że zasugerował mi prywatne konsultacje u niego co 2 tygodnie i to mnie przeraża...
Te prywatne konsultacje, to jest wlasnie najwieksze skurwysynstwo...
Trzeba go bylo zapytac, co masz zrobic, jesli cie nie stac? Trudno, zeby czlowiek tyle bulil na ZUS, a potem jeszcze jakis haracz placil!Reni, iwcia77, samira, Alis, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Aha dzien dobry w ogole.
Ale mi sie czas dluzy do jutra...No coz. Sie wytrzyma.
Od wczoraj progesteron dowcipny 3 razy dziennie. Nie myslalam ze to bedzie takie uciazliwe...Sadzilam tez ze po punkcji i zakonczeniu stymulacji przestana mnie cycki bolec, a mam napuchniete i obolale gorzej niz przed @
O tak milo sie dzien zaczyna
Za oknem wichura i deszcz i cale szczescie ze nigdzie nie musze wychodzic...
Milego dnia, Babki!iwcia77, samira, Mega, Bursztyn, EwaT lubią tę wiadomość
-
Simba - oby ten ból cycek CI się utrzymał już na długo...
Mnie bolą i ciągną do dziś - z jednej strony uciążliwe - z drugiej to fajne jest - ciągle napięte i wrażliwe..Czuję się jakbym miała 20 lat mniej i była po operacji na ujędrnianie i naciąganie...
Balony jak tralala. Aż się boję, co będzie za rok
Simba, iwcia77, malgos741, samira, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Simba zaczęłaś brać progesteron więc cycki zaraz powinny przestać boleć.. no chyba, że już jesteś w ciążymoże podczas punkcji jakieś jajo im zlatało
i się już samo zapłodniło ... hahah wiesz na naszym forum różne cuda się zdarzają..
Simba, iwcia77, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
ALis nie przejmuj się warunkami widelcowymi w szpitalu - to tylko kilka dni...wybieaj taki szpital, gdzie są najlepsi fachowcy i sprzęt....a na wczasy pojedziesz za jakiś czas...
Na czym taki zabieg jeszcze w ciąży miałby polegać? CO mogliby zrobić z tymi nereczkami malutkimi?Mango, Bliska 77, Alis, samira lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Dzień dobry
Simba zaczęłaś brać progesteron więc cycki zaraz powinny przestać boleć.. no chyba, że już jesteś w ciążymoże podczas punkcji jakieś jajo im zlatało
i się już samo zapłodniło ... hahah wiesz na naszym forum różne cuda się zdarzają..
To by dopiero były jaja
Reni, Simba, iwcia77, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Simba - oby ten ból cycek CI się utrzymał już na długo...
Mnie bolą i ciągną do dziś - z jednej strony uciążliwe - z drugiej to fajne jest - ciągle napięte i wrażliwe..Czuję się jakbym miała 20 lat mniej i była po operacji na ujędrnianie i naciąganie...
Balony jak tralala. Aż się boję, co będzie za rok
Tez prawda - wygladaja teraz calkiem niezle -
Reni wrote:Dzień dobry
Tak, tego jeszcze na naszym forum nie grali - partenogenezasamira, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ALis nie przejmuj się warunkami widelcowymi w szpitalu - to tylko kilka dni...wybieaj taki szpital, gdzie są najlepsi fachowcy i sprzęt....a na wczasy pojedziesz za jakiś czas...
Na czym taki zabieg jeszcze w ciąży miałby polegać? CO mogliby zrobić z tymi nereczkami malutkimi?
Ja najbardziej nie rozumiem, dlaczego ten profesorek nie mogl teraz powiedziec co i jak, za to w swoim prywatnym gabinecie za dwa tygodnie postawi diagnoze. No paranoja jakas!
Wiem, ze sie czepiam i to nie posuwa dyskusji do przodu, ani Alis w niczym nie pomaga, ale strasznie mnie to irytuje...Alis, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
oświadczam wszem wobec, że mój małżonek wczoraj w 18 cyklu wyraził swoje oburzenie.. że czuje się jak chłop pańszczyźniany, który przychodzi odwala swoją robotę i do domu..
powiedział, że ma dosyć tak na zawołanie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/789d7faf8d44.jpg
Simba, Sabina, malgos741, samira, iwcia77, polarmiś, Mega, Bursztyn, peppapig, EwaT, Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:oświadczam wszem wobec, że mój małżonek wczoraj w 18 cyklu wyraził swoje oburzenie.. że czuje się jak chłop pańszczyźniany, który przychodzi odwala swoją robotę i do domu..
powiedział, że ma dosyć tak na zawołanie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/789d7faf8d44.jpg
O taki bunt? To batem go bez leb
Reni, Sabina, peppapig, Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość