Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi dzisiaj snil sie Paszczakin , ze byla w ciazy :)

zakupilam droga kupna :) termometr owulacyjny :) od nowego cyklu zaczynam mierzyc...zobaczymy jaka bede wytrwala ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 23:37

Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a mi dzisiaj snil sie Paszczakin , ze byla w ciazy :)

zakupilam droga kupna :) termometr owulacyjny :) od nowego cyklu zaczynam mierzyc...zobaczymy jaka bede wytrwala ...
    wreszcie :)

iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    jesli tam w ogole dotrzemy...

trzeba ufać Opatrznośći Bursztynie

Bursztyn, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    trzeba ufać Opatrznośći Bursztynie
    swiete slowa ksieze Andrzeju :)

EwaT, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jakos kiepsko to widze...:(
    Bursztyn wrote:
    wreszcie :)

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ale jakos kiepsko to widze...:(
    dlaczego? pracujesz na zmiany?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie , ale nie chce mi sie budzic codziennie rano...:( o stalej godzinie ...jakos taki mam charakter, ze jak cos MUSZE to bardzo tego NIE CHCE mi sie robic :(
    Bursztyn wrote:
    dlaczego? pracujesz na zmiany?

• Simba Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Maseczke Sisley Black Rose, fantastyczna :)

Uuuuuu, paaaaani :) No to faktycznie bomba :)

Bursztyn lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no dokladnie :)
    a jeden z nich bedzie ksiedzem ;)

036.gif

Bursztyn lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Dzięki Szczęśliwa. Właśnie też myślę, że najlepsza opieka nad maluszkiem i, że z tego powodu warto dużo przełknąć. Byłam na 3 piętrze, właśnie u profesora.
    No i myślę, żeby tam rodzić, bo tak mi sugerował. Tylko, że zasugerował mi prywatne konsultacje u niego co 2 tygodnie i to mnie przeraża...

Te prywatne konsultacje, to jest wlasnie najwieksze skurwysynstwo...
    Trzeba go bylo zapytac, co masz zrobic, jesli cie nie stac? Trudno, zeby czlowiek tyle bulil na ZUS, a potem jeszcze jakis haracz placil!

Reni, iwcia77, nick nieaktualny, Alis, Bursztyn lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha dzien dobry w ogole.
    Ale mi sie czas dluzy do jutra...No coz. Sie wytrzyma.
    Od wczoraj progesteron dowcipny 3 razy dziennie. Nie myslalam ze to bedzie takie uciazliwe...Sadzilam tez ze po punkcji i zakonczeniu stymulacji przestana mnie cycki bolec, a mam napuchniete i obolale gorzej niz przed @
    O tak milo sie dzien zaczyna :)
    Za oknem wichura i deszcz i cale szczescie ze nigdzie nie musze wychodzic...
    Milego dnia, Babki!

iwcia77, nick nieaktualny, Mega, Bursztyn, EwaT lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba - oby ten ból cycek CI się utrzymał już na długo...:)
    Mnie bolą i ciągną do dziś - z jednej strony uciążliwe - z drugiej to fajne jest - ciągle napięte i wrażliwe..;) Czuję się jakbym miała 20 lat mniej i była po operacji na ujędrnianie i naciąganie...:) Balony jak tralala. Aż się boję, co będzie za rok :)

Simba, iwcia77, malgos741, nick nieaktualny, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Simba zaczęłaś brać progesteron więc cycki zaraz powinny przestać boleć.. no chyba, że już jesteś w ciąży ;-) może podczas punkcji jakieś jajo im zlatało ;-) i się już samo zapłodniło ... hahah wiesz na naszym forum różne cuda się zdarzają..

Simba, iwcia77, nick nieaktualny, Bursztyn lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ALis nie przejmuj się warunkami widelcowymi w szpitalu - to tylko kilka dni...wybieaj taki szpital, gdzie są najlepsi fachowcy i sprzęt....a na wczasy pojedziesz za jakiś czas...:)

Na czym taki zabieg jeszcze w ciąży miałby polegać? CO mogliby zrobić z tymi nereczkami malutkimi?

Mango, Bliska 77, Alis, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Dzień dobry
    Simba zaczęłaś brać progesteron więc cycki zaraz powinny przestać boleć.. no chyba, że już jesteś w ciąży ;-) może podczas punkcji jakieś jajo im zlatało ;-) i się już samo zapłodniło ... hahah wiesz na naszym forum różne cuda się zdarzają..
    w związku z tym będą trojaczki...każde poczęte w inny sposób...;) To by dopiero były jaja :)

Reni, Simba, iwcia77, nick nieaktualny, Bursztyn lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Simba - oby ten ból cycek CI się utrzymał już na długo...:)
    Mnie bolą i ciągną do dziś - z jednej strony uciążliwe - z drugiej to fajne jest - ciągle napięte i wrażliwe..;) Czuję się jakbym miała 20 lat mniej i była po operacji na ujędrnianie i naciąganie...:) Balony jak tralala. Aż się boję, co będzie za rok :)

Tez prawda - wygladaja teraz calkiem niezle :)

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Dzień dobry

Tak, tego jeszcze na naszym forum nie grali - partenogeneza :)

nick nieaktualny, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ALis nie przejmuj się warunkami widelcowymi w szpitalu - to tylko kilka dni...wybieaj taki szpital, gdzie są najlepsi fachowcy i sprzęt....a na wczasy pojedziesz za jakiś czas...:)

Na czym taki zabieg jeszcze w ciąży miałby polegać? CO mogliby zrobić z tymi nereczkami malutkimi?

Ja najbardziej nie rozumiem, dlaczego ten profesorek nie mogl teraz powiedziec co i jak, za to w swoim prywatnym gabinecie za dwa tygodnie postawi diagnoze. No paranoja jakas!
    Wiem, ze sie czepiam i to nie posuwa dyskusji do przodu, ani Alis w niczym nie pomaga, ale strasznie mnie to irytuje...

Alis, Bursztyn lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oświadczam wszem wobec, że mój małżonek wczoraj w 18 cyklu wyraził swoje oburzenie.. że czuje się jak chłop pańszczyźniany, który przychodzi odwala swoją robotę i do domu..
    powiedział, że ma dosyć tak na zawołanie
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/789d7faf8d44.jpg

Simba, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Mega, Bursztyn, nick nieaktualny, EwaT, Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    oświadczam wszem wobec, że mój małżonek wczoraj w 18 cyklu wyraził swoje oburzenie.. że czuje się jak chłop pańszczyźniany, który przychodzi odwala swoją robotę i do domu..
    powiedział, że ma dosyć tak na zawołanie
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/789d7faf8d44.jpg

O taki bunt? To batem go bez leb ;)

Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 3100 3101 3102 3103 3104 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ