35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
pyska_ta wrote:Reni, litosci!
Uniesc macice do gory. Boszzzzzzzzzzzzzzz.....................pyska_ta, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam po dłuższej przerwie, meldujemy się po mikro-wakacjach u Babci w górach - odpoczęte i zrelaksowane. Testowałam oba ciasta rabarbarowe - oba pycha, ale faworytem jest: http://www.kwestiasmaku.com/zielony_srodek/rabarbar/ciasto_z_rabarbarem_serem/przepis.html
Polecam
miłego poniedziałkuPusurek, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja też jestem z lapanek szkolnych do dentysty i ze strachem w oczach je wspominam. Dlatego jestem stomatologiem dziecięcym ; ) żeby już żadne dziecko nie miało takie traumy jak ja
Pusurek masz rację z tym usg. W klinice w której mnie tak załatwili jest super sprzęt, tylko co z tego ja w niedzielę wieczorem nie chciało się lekarzowi go włączyć? ... mam nadzieję że prokurator weźmie go za tylekpyska_ta, Pusurek, samira, Reni, polarmiś, ania.g, Mega, Bozia3, Sabina, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymandragora wrote:Dziewczyny ja też jestem z lapanek szkolnych do dentysty i ze strachem w oczach je wspominam. Dlatego jestem stomatologiem dziecięcym ; ) żeby już żadne dziecko nie miało takie traumy jak ja
Pusurek masz rację z tym usg. W klinice w której mnie tak załatwili jest super sprzęt, tylko co z tego ja w niedzielę wieczorem nie chciało się lekarzowi go włączyć? ... mam nadzieję że prokurator weźmie go za tylek
Oj, zeby go wzial, zeby go wzial.
Zeby ci wszyscy lekarze, ktorzy dopuscili sie takich karygodnych zaniedban potracili stolki i dostali zakaz wykonywania zawodu... Amen.pyska_ta, samira, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMega wrote:No to było najlepsze...
pomijając ze po porodzie nie ma się siły co by rękami ruszać a co dopiero macicą wywijaćWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 11:12
pyska_ta, Mega, Bozia3, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hahah
Pusurku ja właśnie wczoraj zaczęłam i mąż miał polewkę, bo ja z nią dyskutowałam i się kłóciłam hahaha ona dasz radę jestem z ciebie dumna a ja jej na to chyba cie cyce drą nie mam już siły hahaha
ale jest moc..Pusurek wrote:A mi sie artykul nie podoba, bo jest tam napisane, ze do 6 miesiaca po porodzie nie moge cwiczyc z Chodakowska... Foch.pyska_ta, Pusurek, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymandragora wrote:Dziewczyny ja też jestem z lapanek szkolnych do dentysty i ze strachem w oczach je wspominam. Dlatego jestem stomatologiem dziecięcym ; ) żeby już żadne dziecko nie miało takie traumy jak ja
Pusurek masz rację z tym usg. W klinice w której mnie tak załatwili jest super sprzęt, tylko co z tego ja w niedzielę wieczorem nie chciało się lekarzowi go włączyć? ... mam nadzieję że prokurator weźmie go za tylek
no właśnie to samo było z moim bratem badań nie chciało się robić a sprzęt był a i owszem ,ale po co ?? na drugi dzień po przywiezieniu do szpitala już nie żył .....i kolejny raz powtarzam ,niech nikt nie mówi ze lekarz tez człowiek i może się mylićania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:hahah
Pusurku ja właśnie wczoraj zaczęłam i mąż miał polewkę, bo ja z nią dyskutowałam i się kłóciłam hahaha ona dasz radę jestem z ciebie dumna a ja jej na to chyba cie cyce drą nie mam już siły hahaha
ale jest moc..
No i jestem z Ciebie dumna!
A artykul wysle chlopu ma maila do przeczytania podczas lanczyku. Ma byc przy porodzie, to ziejacej pochwy nie moze sie wystraszyc. No i zeby mnie do seksu nie ciagnal 2 dni po porodzie.Niby wie, ale jak jeszcze raz przeczyta, to mu nie zaszkodzi!
pyska_ta, Reni, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:juz widze, jak sie nam uda zgrac- Ty z NO, Iwcia IT, ja BE, moze chociaz Kate jest na miejscu?
No wlasnie, gdzie Kate- dawno jej nie czytalam, czy mnie tez skleroza rabie?
Ja jestem od 14 czerwca do 17 lipca w Gd. Iwcia cos mowila, ma urlop 2 dni pozniej, wiec sie kiwniemy. Moze mi sie z Kate uda spotkac.
A jak nie to za rok, ja jestem w Gd z reguly cale wakacje.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzy wiecie ze istnieja fitnessy dla kobiet . Normalne sale fitnessowe, z intruktorka i indywidualnymi gadzetami ( glownie penisy) i odbywaja sie tam cwiczenia pochwy. Oprocz zdrowotnych wlasciciwosci, kontekst tych firnessow jest inny. Tak dobrze miec wycwiczona pochwe co by malzonkowi dobrze zrobic - takie ciekawostki ze swiata muzulmanskiego:-)
pyska_ta, Pusurek, Mega, Bozia3, ania.g, samira, Bursztyn, Reni, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Oj, zeby go wzial, zeby go wzial.
Zeby ci wszyscy lekarze, ktorzy dopuscili sie takich karygodnych zaniedban potracili stolki i dostali zakaz wykonywania zawodu... Amen. -
Pusurek wrote:Oj, zeby go wzial, zeby go wzial.
Zeby ci wszyscy lekarze, ktorzy dopuscili sie takich karygodnych zaniedban potracili stolki i dostali zakaz wykonywania zawodu... Amen.iwcia77 lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Czy wiecie ze istnieja fitnessy dla kobiet . Normalne sale fitnessowe, z intruktorka i indywidualnymi gadzetami ( glownie penisy) i odbywaja sie tam cwiczenia pochwy. Oprocz zdrowotnych wlasciciwosci, kontekst tych firnessow jest inny. Tak dobrze miec wycwiczona pochwe co by malzonkowi dobrze zrobic - takie ciekawostki ze swiata muzulmanskiego:-)
Milo, ze chlop tez moze byc zadowolony. Ja bym to robila raczej dla siebie - coby nie posikiwac sie przy kazdym kichnieciu.pyska_ta, polarmiś, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość