X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pyska_ta wrote:
    Reni, litosci! :-P
    Uniesc macice do gory. Boszzzzzzzzzzzzzzz.....................
    No to było najlepsze... ;)

pyska_ta, samira lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    bo ja do śniadania prasę przeglądam i zawsze trafię na jakąś perełkę ;-)
    hahahaha

Dzizas, placa Ci za to? ;) I co, kanapka z serem i pomidorem, a w drugiej rece odchody poporodowe z macicy? :P

Reni lubi tę wiadomość

• Lavendula Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam po dłuższej przerwie, meldujemy się po mikro-wakacjach u Babci w górach - odpoczęte i zrelaksowane. Testowałam oba ciasta rabarbarowe - oba pycha, ale faworytem jest: http://www.kwestiasmaku.com/zielony_srodek/rabarbar/ciasto_z_rabarbarem_serem/przepis.html

Polecam <3

miłego poniedziałku

Pusurek, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No wlasnie, a ktora cwiczy miesnie Kegla?
    Ja? [zawstydzona]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 11:03

• mandragora Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja też jestem z lapanek szkolnych do dentysty i ze strachem w oczach je wspominam. Dlatego jestem stomatologiem dziecięcym ; ) żeby już żadne dziecko nie miało takie traumy jak ja ;)
    Pusurek masz rację z tym usg. W klinice w której mnie tak załatwili jest super sprzęt, tylko co z tego ja w niedzielę wieczorem nie chciało się lekarzowi go włączyć? ... mam nadzieję że prokurator weźmie go za tylek

pyska_ta, Pusurek, samira, Reni, polarmiś, ania.g, Mega, Bozia3, Sabina, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Dziewczyny ja też jestem z lapanek szkolnych do dentysty i ze strachem w oczach je wspominam. Dlatego jestem stomatologiem dziecięcym ; ) żeby już żadne dziecko nie miało takie traumy jak ja ;)
    Pusurek masz rację z tym usg. W klinice w której mnie tak załatwili jest super sprzęt, tylko co z tego ja w niedzielę wieczorem nie chciało się lekarzowi go włączyć? ... mam nadzieję że prokurator weźmie go za tylek

Oj, zeby go wzial, zeby go wzial.
    Zeby ci wszyscy lekarze, ktorzy dopuscili sie takich karygodnych zaniedban potracili stolki i dostali zakaz wykonywania zawodu... Amen.

pyska_ta, samira, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pyska_ta wrote:
    Ja? [zawstydzona]

Ja tez. Bo trzymanie moczu to wazna rzecz! :D

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    No to było najlepsze... ;)
    hahaah uniesiona macica wymiata :D

pomijając ze po porodzie nie ma się siły co by rękami ruszać a co dopiero macicą wywijać :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 11:12

pyska_ta, Mega, Bozia3, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I niech się stanie słowo Pusurka! Tylko niestety żyjemy w Polsce a to dziwny kraj....

Pusurek, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja tez. Bo trzymanie moczu to wazna rzecz! :D
    No ja to w sumie ku mezowej uciesze czynie... [jeszcze bardziej zawstydzona]

Pusurek, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahah
    Pusurku ja właśnie wczoraj zaczęłam i mąż miał polewkę, bo ja z nią dyskutowałam i się kłóciłam hahaha ona dasz radę jestem z ciebie dumna a ja jej na to chyba cie cyce drą nie mam już siły hahaha
    ale jest moc..
    Pusurek wrote:
    A mi sie artykul nie podoba, bo jest tam napisane, ze do 6 miesiaca po porodzie nie moge cwiczyc z Chodakowska... Foch.

pyska_ta, Pusurek, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bez sera
    Pusurek wrote:
    Dzizas, placa Ci za to? ;) I co, kanapka z serem i pomidorem, a w drugiej rece odchody poporodowe z macicy? :P

Pusurek, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:

no właśnie to samo było z moim bratem badań nie chciało się robić a sprzęt był a i owszem ,ale po co ?? na drugi dzień po przywiezieniu do szpitala już nie żył .....i kolejny raz powtarzam ,niech nikt nie mówi ze lekarz tez człowiek i może się mylić

ania.g, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hahah
    Pusurku ja właśnie wczoraj zaczęłam i mąż miał polewkę, bo ja z nią dyskutowałam i się kłóciłam hahaha ona dasz radę jestem z ciebie dumna a ja jej na to chyba cie cyce drą nie mam już siły hahaha
    ale jest moc..

No i jestem z Ciebie dumna! :)

A artykul wysle chlopu ma maila do przeczytania podczas lanczyku. Ma byc przy porodzie, to ziejacej pochwy nie moze sie wystraszyc. No i zeby mnie do seksu nie ciagnal 2 dni po porodzie. ;) Niby wie, ale jak jeszcze raz przeczyta, to mu nie zaszkodzi! :)

pyska_ta, Reni, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    juz widze, jak sie nam uda zgrac- Ty z NO, Iwcia IT, ja BE, moze chociaz Kate jest na miejscu?

No wlasnie, gdzie Kate- dawno jej nie czytalam, czy mnie tez skleroza rabie?

Ja jestem od 14 czerwca do 17 lipca w Gd. Iwcia cos mowila, ma urlop 2 dni pozniej, wiec sie kiwniemy. Moze mi sie z Kate uda spotkac. :)
    A jak nie to za rok, ja jestem w Gd z reguly cale wakacje. :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy wiecie ze istnieja fitnessy dla kobiet . Normalne sale fitnessowe, z intruktorka i indywidualnymi gadzetami ( glownie penisy) i odbywaja sie tam cwiczenia pochwy. Oprocz zdrowotnych wlasciciwosci, kontekst tych firnessow jest inny. Tak dobrze miec wycwiczona pochwe co by malzonkowi dobrze zrobic - takie ciekawostki ze swiata muzulmanskiego:-)

pyska_ta, Pusurek, Mega, Bozia3, ania.g, samira, Bursztyn, Reni, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I obowiazkowo wszystkie piczki wydepilowane .

iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Zeby ci wszyscy lekarze, ktorzy dopuscili sie takich karygodnych zaniedban potracili stolki i dostali zakaz wykonywania zawodu... Amen.
    Popieram w całej rozciągłości

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ania.g Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Stracić stołek to taki powinien natychmiast i wsadzić do więzienia za taką zbrodnię.

iwcia77 lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Czy wiecie ze istnieja fitnessy dla kobiet . Normalne sale fitnessowe, z intruktorka i indywidualnymi gadzetami ( glownie penisy) i odbywaja sie tam cwiczenia pochwy. Oprocz zdrowotnych wlasciciwosci, kontekst tych firnessow jest inny. Tak dobrze miec wycwiczona pochwe co by malzonkowi dobrze zrobic - takie ciekawostki ze swiata muzulmanskiego:-)

Milo, ze chlop tez moze byc zadowolony. Ja bym to robila raczej dla siebie - coby nie posikiwac sie przy kazdym kichnieciu. ;)

pyska_ta, polarmiś, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 3355 3356 3357 3358 3359 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ