35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Czy wiecie ze istnieja fitnessy dla kobiet . Normalne sale fitnessowe, z intruktorka i indywidualnymi gadzetami ( glownie penisy) i odbywaja sie tam cwiczenia pochwy. Oprocz zdrowotnych wlasciciwosci, kontekst tych firnessow jest inny. Tak dobrze miec wycwiczona pochwe co by malzonkowi dobrze zrobic - takie ciekawostki ze swiata muzulmanskiego:-)
polarmiś, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Pusurek, tak patrze, ze Ty masz termin na koniec sierpnia, to jak bedziesz wracac do NO? wpuszcza Ci jeszcze do samolotu, czy jakies kombinacje transportowe z promem w tle zaliczasz?
Ja mam taki chytry plan: wciagam brzuch i pakuje sie na poklad.
Lece w 34 tygodniu, a Wizzair nie wpuszcza na poklad po 34. Bede miec tez zaswiadczenie od lekarza, ze jestem w 33.
Prom i samochod odpada - samej jazdy jest ponad 16 godzin, nie wysiedze tyle.
samira, Mega, Reni, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa takiego kursu nie zrobilam ale namawiam kolezanke by przeszla taki kurs i zrobila instruktora i w Polsce otworzyla taki fitness dla pań! To nisza rynkowa! A zapotrzebowanie na pewno jest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 11:28
pyska_ta, Bozia3, Pusurek, Bursztyn, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Ja takiego kursu nie zrobilam ale namawiam kolezanke by przeszla taki kurs i zrobila instruktora i w Polsce otworzyla taki fitness dla pań! To nisza rynkowa! A apotrzebowanie na pewno jest.
samira, Bozia3, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypyska_ta wrote:Bo zadowolony maz to mniej pobita zona!
[/QUOTE osobiscie nie mam z tym problemow. Mocz trzymam i pochwe mam bardzo ciasna - nad czym troche ubolewa moj maz....
Ale na pewno ze wzgledow zdrowotnych u nas by sie to przyjelo. Chyba?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 11:34
pyska_ta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Ja mam taki chytry plan: wciagam brzuch i pakuje sie na poklad.
Lece w 34 tygodniu, a Wizzair nie wpuszcza na poklad po 34. Bede miec tez zaswiadczenie od lekarza, ze jestem w 33.
Prom i samochod odpada - samej jazdy jest ponad 16 godzin, nie wysiedze tyle.Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypyska_ta wrote:Taki starszy troche?
iwcia77, Bliska 77, kapturnica lubią tę wiadomość