35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Pamietam, ze stary doktor ktory mial kolejke dojrzalych pan i robil im to paluszkiem, zatrudnil mlodego lekarza i ten z kumplem przez przypadek wymyslil wibrator. Pamietam ze czesto po takim zabiegu musial chlodzic reke w lodzie gdy robil to tradycyjnie. ... Wybawieniem okazal sie ten wibrator.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc Dziewczynki
U nas swieto, i bynajmniej nie Matki, ale dzien wolnyod pracy.
Nawet nie przeczytalam art. wrzuconego przez Reni bo mam traume po menu z lozyskiem. Przestalo lac u nas, na te chwile przynajmniej.
Iwcia, jak wizyta?iwcia77, Mega, Simba, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
a potem zbiorowe palenie gumowych wacków na Krakowskim Przedmieściu
a tfu...
polarmiś wrote:Ja takiego kursu nie zrobilam ale namawiam kolezanke by przeszla taki kurs i zrobila instruktora i w Polsce otworzyla taki fitness dla pań! To nisza rynkowa! A zapotrzebowanie na pewno jest.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
ja wczoraj robiłam podchody.. ale nie wyszło za wsześnie jeszcze
wszamałam truskawki z makaronem
co Pani zrobisz, nic nie zrobisz!polarmiś wrote:Reni chce mi sie sushi a nie chce mi sie wychodzi poza cien domu. Dobrze ze w lodowce mam schlodzony imbir:-)malgos741 lubi tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Nie wiem czy pamietacie Dojrzala- po 40-stce. U nas sie nie udzielala ale na liscie starajacych byla. U niej byl problem po stronie męża. Wlaśnie jest w ciaz.
to sie pewnie z teściową pogodziłaBursztyn, iwcia77, Bozia3, Simba, kapturnica lubią tę wiadomość
-
ojejuśku miejsce stworzone dla mnie!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bb1a1320f068.jpg
Pusurek wrote:A ja znowu zaraz do pracy. Ale za to ostatni raz w tym tygodniu, bo od czwartku wolne - kolejny dlugi weekend.Tu oni sie nie lubia zaharowywac w pracy.
Bursztyn, polarmiś, iwcia77, Mega, Simba lubią tę wiadomość