35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:Dziewczyny nie uwierzycie.. ruszyłam wczoraj pierwszy raz od dłuższego czasu dupe z fotla..
romalnie jestem w szoku!.. @ mega mnie zalewa, zajebiście gorąco, brzuch napieprza ale co tam.. muszę wyrzeźbić ciało jak mam wskoczyć w bikini.. nie chcę się okopywać piaskiem na plaży.. albo nie daj boże jeszcze Greenpeace mnie będzie spychał do morza, bo pomyli mnie z waleniem ..
no i ... powiem Wam... jest moc.. dzisiaj czuję pięknie wszystkie mięśnie -
nick nieaktualny
-
no dal mi nawet skierowanie do kardiologa , kazal mierzyc przez tydzien a jak nie spadnie to natychmiast kardiolog...a czy to jest bardzo grozne??...bo ja sie nie znam na cisnieniu...ania.g wrote:Iwcia, ciśnienie jest za wysokie. Jak masz aparat w domu to sprawdzaj kilka razy dziennie. Jeśli się nic nie zmieni to czym prędzej powinnaś dostać leki.
Pusurek lubi tę wiadomość
-
peppapig wrote:Dziewczyny dostałam różyczki od córci na dzień mamy i to z kieszonkowych
miłe to...przyleciała do mnie po szkole
zarobiona jest poprostu
iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Wysokie ciśnienie w ciąży to zatrucie ciazowe czy gastoza... wczuć w wujka googla
wczuc sie w wujka gogla zwłaszcza trudna sprawa
peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aaaaaaaaa bbenone...
, cale zycie mialam niskie cisnienie a teraz nagle mi skoczylo??
caly czas mam nadzieje ze ta wizyta mi je podniosla...musze zaopatrzyc sie w cisnieniomierz ...
peppapig wrote:Wysokie ciśnienie w ciąży to zatrucie ciazowe czyli gestoza... wczuć w wujka googlaMega lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:nie wiem co to jast PAPPA...chodzilo mi o biopsje kosmowki a nie amniopunkcje- Bursztyn tys czujna jak wazka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 15:25
peppapig, Viv78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypyska_ta wrote:No ja to w sumie ku mezowej uciesze czynie... [jeszcze bardziej zawstydzona]
pyska_ta lubi tę wiadomość
-
peppapig wrote:Wysokie ciśnienie w ciąży to zatrucie ciazowe czyli gestoza... wczuć w wujka googla
peppapig lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
boże zarozumiałam, że córka na dzień matki przytargała Ci jakieś chorubsko ze szkoły różyczkę haha
peppapig wrote:Dziewczyny dostałam różyczki od córci na dzień mamy i to z kieszonkowychmiłe to...przyleciała do mnie po szkole
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 15:50
peppapig, paszczakin, samira, Simba, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Pusurku, czy Ty znalazłaś jakiś sposób na opalanie pleców? Bo coś tam pisałaś jakiś czas temu. Teraz ja się zastanawiam jak to zrobić a nie tylko stać tyłem do słońca.
iwcia77, ania.g, Mega, peppapig lubią tę wiadomość
-
wszystkie ( tzn 4 w tym 1 az 2 razy) moje rodzace kolezanki mialy villocentesi i nic sie im nie stalo, i na bank nie mialy robionego zadnego testu z krwi), zadna nie poronila,3 juz urodzily a 1 ma termin na 26 czerwca wiec jakos sie nie boje...Bursztyn wrote:PAPPA to test z krwi, jesli wyjdzie z niego ze ryzyko wad jest duze dopiero wtedy robi sie amniopunkcje- a przeciez biopsja kosmowki czyli trofoblastu wiaze sie z dwa razy wiekszym ryzykiem powiklan niz amniopunkcja. Robia ja babki ktore juz np. urodzily dziecko z wada genetyczna. Dlatego zapytalam czemu odrazu na samym poczatku tak inwazyjne badanie nie majac nawet zrobionych testow krwi pod katem wad?