35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo tak jak w niedzielę dostałam @ to stwierzziłam że w takim razie przynajmniej teraz przez około 2 tygodnie będę wiedziała że mogę sobie pozwolić na konkretny wycisk na siłowni, no chyba że coś wiecie na temat że tak nie wolno, bo coś gdzieś czytałam, że może to wpłynąć na owulacjęReni wrote:Dziewczyny nie uwierzycie.. ruszyłam wczoraj pierwszy raz od dłuższego czasu dupe z fotla..
romalnie jestem w szoku!.. @ mega mnie zalewa, zajebiście gorąco, brzuch napieprza ale co tam.. muszę wyrzeźbić ciało jak mam wskoczyć w bikini.. nie chcę się okopywać piaskiem na plaży.. albo nie daj boże jeszcze Greenpeace mnie będzie spychał do morza, bo pomyli mnie z waleniem ..
no i ... powiem Wam... jest moc.. dzisiaj czuję pięknie wszystkie mięśnie
-
nick nieaktualny
-
no dal mi nawet skierowanie do kardiologa , kazal mierzyc przez tydzien a jak nie spadnie to natychmiast kardiolog...a czy to jest bardzo grozne??...bo ja sie nie znam na cisnieniu...ania.g wrote:Iwcia, ciśnienie jest za wysokie. Jak masz aparat w domu to sprawdzaj kilka razy dziennie. Jeśli się nic nie zmieni to czym prędzej powinnaś dostać leki.
Pusurek lubi tę wiadomość
-
moja mi na razie zyczenia złożyła, powiedziala ze prezent bedzie z opóźnieniem bo wczoraj nie zdążyłapeppapig wrote:Dziewczyny dostałam różyczki od córci na dzień mamy i to z kieszonkowych
miłe to...przyleciała do mnie po szkole
zarobiona jest poprostu
iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
widze ze też działasz ze słownikiempeppapig wrote:Wysokie ciśnienie w ciąży to zatrucie ciazowe czy gastoza... wczuć w wujka googla

wczuc sie w wujka gogla zwłaszcza trudna sprawa
peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aaaaaaaaa bbenone...
, cale zycie mialam niskie cisnienie a teraz nagle mi skoczylo??
caly czas mam nadzieje ze ta wizyta mi je podniosla...musze zaopatrzyc sie w cisnieniomierz ...
peppapig wrote:Wysokie ciśnienie w ciąży to zatrucie ciazowe czyli gestoza... wczuć w wujka googla
Mega lubi tę wiadomość
-
PAPPA to test z krwi, jesli wyjdzie z niego ze ryzyko wad jest duze dopiero wtedy robi sie amniopunkcje- a przeciez biopsja kosmowki czyli trofoblastu wiaze sie z dwa razy wiekszym ryzykiem powiklan niz amniopunkcja. Robia ja babki ktore juz np. urodzily dziecko z wada genetyczna. Dlatego zapytalam czemu odrazu na samym poczatku tak inwazyjne badanie nie majac nawet zrobionych testow krwi pod katem wad?iwcia77 wrote:nie wiem co to jast PAPPA...chodzilo mi o biopsje kosmowki a nie amniopunkcje- Bursztyn tys czujna jak wazka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 15:25
peppapig, Viv78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo niech te które jeszcze nie zaciążyły spróbują takiego czegoś: po bzykanku jesli będziecie na górze zacznijcie ręką ugniatać w dole brzucha . Wtedy zobaczycie reakcję swojego męża że go od środka dotykacie . Mój to ma wtedy taki ubaw że szokpyska_ta wrote:No ja to w sumie ku mezowej uciesze czynie... [jeszcze bardziej zawstydzona]
pyska_ta lubi tę wiadomość
-
Gestoza to w późniejszej ciąży. Teraz to może zahamować prawidłowy wzrost zarodka/płodu, wysokie ciśnienie pogarsza przepływy krwi.peppapig wrote:Wysokie ciśnienie w ciąży to zatrucie ciazowe czyli gestoza... wczuć w wujka googla

peppapig lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
boże zarozumiałam, że córka na dzień matki przytargała Ci jakieś chorubsko ze szkoły różyczkę haha
peppapig wrote:Dziewczyny dostałam różyczki od córci na dzień mamy i to z kieszonkowych
miłe to...przyleciała do mnie po szkoleWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 15:50
peppapig, paszczakin, samira, Simba, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZrób sobie dziurę w leżaku na brzuch i się połóżania.g wrote:Pusurku, czy Ty znalazłaś jakiś sposób na opalanie pleców? Bo coś tam pisałaś jakiś czas temu. Teraz ja się zastanawiam jak to zrobić a nie tylko stać tyłem do słońca.
iwcia77, ania.g, Mega, peppapig lubią tę wiadomość
-
wszystkie ( tzn 4 w tym 1 az 2 razy) moje rodzace kolezanki mialy villocentesi i nic sie im nie stalo, i na bank nie mialy robionego zadnego testu z krwi), zadna nie poronila,3 juz urodzily a 1 ma termin na 26 czerwca wiec jakos sie nie boje...Bursztyn wrote:PAPPA to test z krwi, jesli wyjdzie z niego ze ryzyko wad jest duze dopiero wtedy robi sie amniopunkcje- a przeciez biopsja kosmowki czyli trofoblastu wiaze sie z dwa razy wiekszym ryzykiem powiklan niz amniopunkcja. Robia ja babki ktore juz np. urodzily dziecko z wada genetyczna. Dlatego zapytalam czemu odrazu na samym poczatku tak inwazyjne badanie nie majac nawet zrobionych testow krwi pod katem wad?