35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
W ogóle chciałam powiedziec, ze czasami unosze sie na obłokach z marzeń, opowiadam sobie jakies niestworzone historie, trochę koloryzuje...i wtedy przychodzi Bozia ze swoim realizmem, a nawet hiperrealizmem i jeb człowiekiem o glebę!
No jak tak mozna...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 21:33
mysza1975, Bursztyn, samira, Bozia3, Sabina, Żanet, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Czy to na pewno zostało dowiedzione naukowo? Z ta nerwica?
w psychologii coraz czesciej mowi się o magazynie wiedzy utajonej, gromadzimy tam rozne info, wiadomosci ktore pozostaja poza nasza swiadomosciaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 21:38
Simba, samira, Żanet lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:W ogóle chciałam powiedziec, ze czasami unosze sie na obłokach z marzeń, opowiadam sobie jakies niestworzone historie, trochę koloryzuje...i wtedy przychodzi Bozia ze swoim realizmem, a nawet hiperrealizmem i jeb człowiekiem o glebę!
No jak tak mozna...
Simba, samira lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Czy to na pewno zostało dowiedzione naukowo? Z ta nerwica?
Nie wiem na ile udowodnione...pamiętam, jak miałam ataki paniki i byłam w stanie nerwicy, to wypełniałam tzw. objawówkę (pewnie Bursztyn wie o czym mówię) i tam jako jedno z objawów było właśnie takie zjawisko....Żanet lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:Słuchajcie, nie tak dawno, może rok temu, pewna kobieta, na moja prośbę, skontaktowała sie z moim niezyjącym ojcem, dodam że tej pani nie znam z realu ani ona mnie, żyje na drugim koncu Polski...musze przyznac że opisała nie tylko wygląd fizyczny mojego ojca ale również jego ulubiony ubiór , nie bede tutaj pisać o szczegółach i samej z nim rozmowie ..
co Wy na to??samira, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:czasami wystepuje w nerwicach, ale nie jest to "glowny komponent", czesto wystepuje tez i bez nerwicy, wiec nie skupialabym sie akurat na tym elemencie zeby zdiagnozowac nerwice
psychologii coraz czesciej mowi się więc o magazynie wiedzy utajonej, gromadzimy tam rozne info, wiadomosci ktore pozostaja poza nasza swiadomosciao mam deja vu. O! Znowu! O i jeszcze raz! O! I teraz! O! Znowu! O i jeszcze raz! O! I teraz! O! Znowu! O i jeszcze raz! O! I teraz! O! Znowu! O i jeszcze raz! O! I teraz! O! Znowu! O i jeszcze raz! O! I teraz! O! Znowu! O i jeszcze raz! O! I teraz! Jaka nerwica? Kurwa ja pierdole! O! Znowu! O i jeszcze raz! O! I teraz! O! Znowu! O i jeszcze raz! O! I teraz! O! Znowu! O i jeszcze raz! O! I teraz!
Reni, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:Słuchajcie, nie tak dawno, może rok temu, pewna kobieta, na moja prośbę, skontaktowała sie z moim niezyjącym ojcem, dodam że tej pani nie znam z realu ani ona mnie, żyje na drugim koncu Polski...musze przyznac że opisała nie tylko wygląd fizyczny mojego ojca ale również jego ulubiony ubiór , nie bede tutaj pisać o szczegółach i samej z nim rozmowie ..
co Wy na to??Mega lubi tę wiadomość
-
co Wy na to??Simba lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:"Niekiedy zjawisko deja vu może być wynikiem przemęczenia i stresu. Po prostu mózg nie pracuje prawidłowo i daje znać, że czas zwolnić i odpocząć. Deja vu bywa też objawem groźnych chorób. Częste, silne i długotrwałe odczuwanie deja vu może być objawem uszkodzenia pewnych okolic mózgu (np. po wylewie), przejawem ataku epilepsji lub sygnałem choroby umysłowej, np. schizofrenii."
Nie wiem na ile udowodnione...pamiętam, jak miałam ataki paniki i byłam w stanie nerwicy, to wypełniałam tzw. objawówkę (pewnie Bursztyn wie o czym mówię) i tam jako jedno z objawów było właśnie takie zjawisko.... -
Simba wrote:Wiedziałam
o mam deja vu. O! Znowu! O i jeszcze raz! O! I teraz! O! Znowu! O i jeszcze raz! O! I teraz! O! Znowu! O i jeszcze raz! O! I teraz! O! Znowu! O i jeszcze raz! O! I teraz! O! Znowu! O i jeszcze raz! O! I teraz! O! Znowu! O i jeszcze raz! O! I teraz! Jaka nerwica? Kurwa ja pierdole! O! Znowu! O i jeszcze raz! O! I teraz! O! Znowu! O i jeszcze raz! O! I teraz! O! Znowu! O i jeszcze raz! O! I teraz!
Sabina, Żanet, Reni, Mega lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:tak, ale musi wystapic szereg innych objawow, samo deja vu od czasu do czasu nie swiadczy o chorobie
nikomu nie życzę....nerwica to paskudna przypadłość - coś okropnego
Simba, samira lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:No jasne że tak
Bursztyn, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość