35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
przykro mi bardzo...trzymam kciuki za proces leczenia i wyzdrowieniaBursztyn wrote:Moja mama odebrala wyniki biopsji i guz jest zlosliwy, jest tez w wezlach chlonnych po lewej stronie (i lewa piers), po prawej nie. Operacja wyznaczona za miesiac, 2 lipca, nie wiem czy to szybko czy nie, musi zrobic dosyc duzo badan przed. Jestem jak strzelona obuchem w leb, matka moja tez.
Mega, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Witam
Za chwilę odlot do szkoły. Więc wpadam na moment.
Ciekawe jak się czuje Caffe.
Bursztyn, nie mogę przestać myśleć o Twojej mamie. Wysyłam jej pozytywną energięMega, Sabina, Bliska 77, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:Ja tort zagryzam ogórkiem kiszonym bez ciąży.. Po słodyczach muszę coś kwaśnego lub ostrego..
Co to będzie w ciąży?
Mam identycznie bez ciazy. Sledz, potem czekolada, potem kawalek szynki i chalwa.
A w ciazy zero... Zalamka... Fajnie by tak faceta na drugi koniec miasta pogonic po ulubione ciasteczko, ktore musisz miec wlasnie w tej chwili, bo jak nie, to swiat sie skonczy... A tu doopa...
Moze jest po prostu odwrotnie?
Duzo slonca dzis, laseczki!Bliska 77, Żanet, Mega, polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Mam identycznie bez ciazy. Sledz, potem czekolada, potem kawalek szynki i chalwa.
A w ciazy zero... Zalamka... Fajnie by tak faceta na drugi koniec miasta pogonic po ulubione ciasteczko, ktore musisz miec wlasnie w tej chwili, bo jak nie, to swiat sie skonczy... A tu doopa...
Moze jest po prostu odwrotnie?
Duzo slonca dzis, laseczki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 09:06
Pusurek lubi tę wiadomość
-
ja właśnie kończę płatki owsiane i do roboty spadam, w sensie zajęć kury domowej, gotowanie, prasowanie, składanie itp
myśle ze jeszcze ze dwa pranka i będę miała spokój z ubrankami dla dziecka, już wychodzę na prostą
Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Ja od dziś ampicylina przez 7 dni plus znów zamknięty ząb z lekarstwem.Ostatnia próba - jak to nie pomoże - to do usunięcia..
Czytałyście dziś wyznanie KOwalczyk? Zawsze mnie wnerwiała swoim zaczepnym charakterem - teraz życie dało jej w dupę - ale ona z tego wyjdzie, bo jest silna - i mam nadzieję, że nabierze trochę pokory w życiu...Bliska 77, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ja od dziś ampicylina przez 7 dni plus znów zamknięty ząb z lekarstwem.Ostatnia próba - jak to nie pomoże - to do usunięcia..
Czytałyście dziś wyznanie KOwalczyk? Zawsze mnie wnerwiała swoim zaczepnym charakterem - teraz życie dało jej w dupę - ale ona z tego wyjdzie, bo jest silna - i mam nadzieję, że nabierze trochę pokory w życiu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 09:20
Bozia3, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Ja od dziś ampicylina przez 7 dni plus znów zamknięty ząb z lekarstwem.Ostatnia próba - jak to nie pomoże - to do usunięcia..
Czytałyście dziś wyznanie KOwalczyk? Zawsze mnie wnerwiała swoim zaczepnym charakterem - teraz życie dało jej w dupę - ale ona z tego wyjdzie, bo jest silna - i mam nadzieję, że nabierze trochę pokory w życiu...
I wielki szacun, ze miala odwage sie przyznac, ze ma problemy.samira, Bozia3, Bliska 77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry alem se dziś pospała
Mam nadzieję że dziś będzie ładniejsza pogoda niż wczoraj.Bliska 77, samira, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bozia3 wrote:Aguś ja też powinnam posprzątać ciuszki - mam już 5 reklamówek. Pocieszam się tym, że mam jeszcze trochę czasu...
Teraz Ewka na tapecie, potem Ty...a potem dopiero wakacje i wrześniówkiŻanet, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Czytalam. Ja uwielbiam jej zadziore. Dla mnie jest kozaczka, mam nadzieje, ze sobie zycie posportowe pouklada tak samo dobrze, jak kariere sportowa.
I wielki szacun, ze miala odwage sie przyznac, ze ma problemy.Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle czysto plotkarsko o Justynie. Wyglada na to, ze ten facet ja zostawil. Kto to mogl byc? Jeden z tych rosyjskich biegaczy? Strasznie mi jej zal... Miec w sercu i mozgu taka dziure, a musiec usmiechac sie do milionow w nia wpatrzonych. I ciagle wygrywac, bo jak nie, to ludzie powiedza, ze jej soda odwalila...
Bliska 77, samira, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość