X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przykro mi bardzo...trzymam kciuki za proces leczenia i wyzdrowienia <3
    Bursztyn wrote:
    Moja mama odebrala wyniki biopsji i guz jest zlosliwy, jest tez w wezlach chlonnych po lewej stronie (i lewa piers), po prawej nie. Operacja wyznaczona za miesiac, 2 lipca, nie wiem czy to szybko czy nie, musi zrobic dosyc duzo badan przed. Jestem jak strzelona obuchem w leb, matka moja tez.

Mega, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Za chwilę odlot do szkoły. Więc wpadam na moment.
    Ciekawe jak się czuje Caffe.
    Bursztyn, nie mogę przestać myśleć o Twojej mamie. Wysyłam jej pozytywną energię <3

Mega, Sabina, Bliska 77, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry w środę :D. Dzieciak zaraz do szkoły a ja spowrotem pod kołderkę... Miłego dnia.

Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Widze w koncu slonce za oknem a ja nie mam sily wstac z wmyra , jakos mi sie nie chce , dzisiaj to nawet nie wiem kiedy moje towarzysto z domu wyszlo :)

mysza1975 lubi tę wiadomość

• Aprilka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry wszystkim:) dziewczyny jakiś dziwny ten mój wykres....zerkniecie proszę ? I miłego dnia wszystkim....:)

Aprilka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ja tort zagryzam ogórkiem kiszonym bez ciąży.. Po słodyczach muszę coś kwaśnego lub ostrego..
    Co to będzie w ciąży?

Mam identycznie bez ciazy. Sledz, potem czekolada, potem kawalek szynki i chalwa.
    A w ciazy zero... Zalamka... Fajnie by tak faceta na drugi koniec miasta pogonic po ulubione ciasteczko, ktore musisz miec wlasnie w tej chwili, bo jak nie, to swiat sie skonczy... A tu doopa... ;)
    Moze jest po prostu odwrotnie? ;)

Duzo slonca dzis, laseczki! :)

Bliska 77, Żanet, Mega, polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    aj tam Ewka, wiemy, ze indora nie chcesz miec i tyle ;)

Tez tak mysle, chodzi o brak indora i zeby facet mial dalej przyjemnosc, a nie ziejaca dziure. ;) :P

Bozia3, Bliska 77, Żanet, Mega, polarmiś, EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zachcianki to miałam bez ciąży a teraz zero. Ostatnio rano w ogóle nie mam apetytu ale wciskam cokolwiek na siłę żeby małego nie głodzić. Nie chcę też brać leków na czczo.

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Mam identycznie bez ciazy. Sledz, potem czekolada, potem kawalek szynki i chalwa.
    A w ciazy zero... Zalamka... Fajnie by tak faceta na drugi koniec miasta pogonic po ulubione ciasteczko, ktore musisz miec wlasnie w tej chwili, bo jak nie, to swiat sie skonczy... A tu doopa... ;)
    Moze jest po prostu odwrotnie? ;)

Duzo slonca dzis, laseczki! :)
    kurcze, wiesz że ja w tej ciąży też nie mam kompletnie żadnych zachcianek a mój mąż to tak jak Reni po słodkim kwaśne itp i tak od zawsze :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 09:06

Pusurek lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak w ogóle to witajcie :-)

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Żanet Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, Bry,
    Spadam szkolić :) Miłego dzionka!

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja właśnie kończę płatki owsiane i do roboty spadam, w sensie zajęć kury domowej, gotowanie, prasowanie, składanie itp :-) myśle ze jeszcze ze dwa pranka i będę miała spokój z ubrankami dla dziecka, już wychodzę na prostą :-)

Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od dziś ampicylina przez 7 dni plus znów zamknięty ząb z lekarstwem.Ostatnia próba - jak to nie pomoże - to do usunięcia..

Czytałyście dziś wyznanie KOwalczyk? Zawsze mnie wnerwiała swoim zaczepnym charakterem - teraz życie dało jej w dupę - ale ona z tego wyjdzie, bo jest silna - i mam nadzieję, że nabierze trochę pokory w życiu...

Bliska 77, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja od dziś ampicylina przez 7 dni plus znów zamknięty ząb z lekarstwem.Ostatnia próba - jak to nie pomoże - to do usunięcia..

Czytałyście dziś wyznanie KOwalczyk? Zawsze mnie wnerwiała swoim zaczepnym charakterem - teraz życie dało jej w dupę - ale ona z tego wyjdzie, bo jest silna - i mam nadzieję, że nabierze trochę pokory w życiu...
    Bozia, współczuję przepraw z zębem, o Kowalczyk czytałam, cóż często zdarza sie tak, że ci "uśmiechnięci i osiągający sukces" płacą wysoką cene za bycie na piedestale, mam nadzieję, że los sie do niej uśmiechnie, ja tam do niej nic nie mam :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 09:20

Bozia3, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś ja też powinnam posprzątać ciuszki - mam już 5 reklamówek. Pocieszam się tym, że mam jeszcze trochę czasu...
    Teraz Ewka na tapecie, potem Ty...a potem dopiero wakacje i wrześniówki :)

Bliska 77, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Czytalam. Ja uwielbiam jej zadziore. Dla mnie jest kozaczka, mam nadzieje, ze sobie zycie posportowe pouklada tak samo dobrze, jak kariere sportowa.
    I wielki szacun, ze miala odwage sie przyznac, ze ma problemy.

samira, Bozia3, Bliska 77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry alem se dziś pospała :)
    Mam nadzieję że dziś będzie ładniejsza pogoda niż wczoraj.

Bliska 77, samira, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Aguś ja też powinnam posprzątać ciuszki - mam już 5 reklamówek. Pocieszam się tym, że mam jeszcze trochę czasu...
    Teraz Ewka na tapecie, potem Ty...a potem dopiero wakacje i wrześniówki :)
    oj powiem Ci, że czas leci w bardzo zawrotnym tempie, niedawno miałam jeszcze taaaaak dużo czasu, obecnie w piątek zaczynam 35 tydzien i czas najwyższy zacząć coś przygotowywać, jeszcze biorąc pod uwagę moją niechęc do wysokich temperatur i to że brzuchol będzie już tylko większy to muszę teraz zebrać się w sobie i ogarnać wszystko co się da :-)

Żanet, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Czytalam. Ja uwielbiam jej zadziore. Dla mnie jest kozaczka, mam nadzieje, ze sobie zycie posportowe pouklada tak samo dobrze, jak kariere sportowa.
    I wielki szacun, ze miala odwage sie przyznac, ze ma problemy.
    tez tak uważam

Pusurek lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale czysto plotkarsko o Justynie. Wyglada na to, ze ten facet ja zostawil. Kto to mogl byc? Jeden z tych rosyjskich biegaczy? Strasznie mi jej zal... Miec w sercu i mozgu taka dziure, a musiec usmiechac sie do milionow w nia wpatrzonych. I ciagle wygrywac, bo jak nie, to ludzie powiedza, ze jej soda odwalila...

Bliska 77, samira, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

‹‹ 3505 3506 3507 3508 3509 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ