SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przykro mi bardzo...trzymam kciuki za proces leczenia i wyzdrowienia <3
    Bursztyn wrote:
    Moja mama odebrala wyniki biopsji i guz jest zlosliwy, jest tez w wezlach chlonnych po lewej stronie (i lewa piers), po prawej nie. Operacja wyznaczona za miesiac, 2 lipca, nie wiem czy to szybko czy nie, musi zrobic dosyc duzo badan przed. Jestem jak strzelona obuchem w leb, matka moja tez.

Mega, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Za chwilę odlot do szkoły. Więc wpadam na moment.
    Ciekawe jak się czuje Caffe.
    Bursztyn, nie mogę przestać myśleć o Twojej mamie. Wysyłam jej pozytywną energię <3

Mega, Sabina, Bliska 77, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry w środę :D. Dzieciak zaraz do szkoły a ja spowrotem pod kołderkę... Miłego dnia.

Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Widze w koncu slonce za oknem a ja nie mam sily wstac z wmyra , jakos mi sie nie chce , dzisiaj to nawet nie wiem kiedy moje towarzysto z domu wyszlo :)

mysza1975 lubi tę wiadomość

• Aprilka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry wszystkim:) dziewczyny jakiś dziwny ten mój wykres....zerkniecie proszę ? I miłego dnia wszystkim....:)

Aprilka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ja tort zagryzam ogórkiem kiszonym bez ciąży.. Po słodyczach muszę coś kwaśnego lub ostrego..
    Co to będzie w ciąży?

Mam identycznie bez ciazy. Sledz, potem czekolada, potem kawalek szynki i chalwa.
    A w ciazy zero... Zalamka... Fajnie by tak faceta na drugi koniec miasta pogonic po ulubione ciasteczko, ktore musisz miec wlasnie w tej chwili, bo jak nie, to swiat sie skonczy... A tu doopa... ;)
    Moze jest po prostu odwrotnie? ;)

Duzo slonca dzis, laseczki! :)

Bliska 77, Żanet, Mega, polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    aj tam Ewka, wiemy, ze indora nie chcesz miec i tyle ;)

Tez tak mysle, chodzi o brak indora i zeby facet mial dalej przyjemnosc, a nie ziejaca dziure. ;) :P

Bozia3, Bliska 77, Żanet, Mega, polarmiś, EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zachcianki to miałam bez ciąży a teraz zero. Ostatnio rano w ogóle nie mam apetytu ale wciskam cokolwiek na siłę żeby małego nie głodzić. Nie chcę też brać leków na czczo.

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Mam identycznie bez ciazy. Sledz, potem czekolada, potem kawalek szynki i chalwa.
    A w ciazy zero... Zalamka... Fajnie by tak faceta na drugi koniec miasta pogonic po ulubione ciasteczko, ktore musisz miec wlasnie w tej chwili, bo jak nie, to swiat sie skonczy... A tu doopa... ;)
    Moze jest po prostu odwrotnie? ;)

Duzo slonca dzis, laseczki! :)
    kurcze, wiesz że ja w tej ciąży też nie mam kompletnie żadnych zachcianek a mój mąż to tak jak Reni po słodkim kwaśne itp i tak od zawsze :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 09:06

Pusurek lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak w ogóle to witajcie :-)

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Żanet Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, Bry,
    Spadam szkolić :) Miłego dzionka!

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja właśnie kończę płatki owsiane i do roboty spadam, w sensie zajęć kury domowej, gotowanie, prasowanie, składanie itp :-) myśle ze jeszcze ze dwa pranka i będę miała spokój z ubrankami dla dziecka, już wychodzę na prostą :-)

Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od dziś ampicylina przez 7 dni plus znów zamknięty ząb z lekarstwem.Ostatnia próba - jak to nie pomoże - to do usunięcia..

Czytałyście dziś wyznanie KOwalczyk? Zawsze mnie wnerwiała swoim zaczepnym charakterem - teraz życie dało jej w dupę - ale ona z tego wyjdzie, bo jest silna - i mam nadzieję, że nabierze trochę pokory w życiu...

Bliska 77, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja od dziś ampicylina przez 7 dni plus znów zamknięty ząb z lekarstwem.Ostatnia próba - jak to nie pomoże - to do usunięcia..

Czytałyście dziś wyznanie KOwalczyk? Zawsze mnie wnerwiała swoim zaczepnym charakterem - teraz życie dało jej w dupę - ale ona z tego wyjdzie, bo jest silna - i mam nadzieję, że nabierze trochę pokory w życiu...
    Bozia, współczuję przepraw z zębem, o Kowalczyk czytałam, cóż często zdarza sie tak, że ci "uśmiechnięci i osiągający sukces" płacą wysoką cene za bycie na piedestale, mam nadzieję, że los sie do niej uśmiechnie, ja tam do niej nic nie mam :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 09:20

Bozia3, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś ja też powinnam posprzątać ciuszki - mam już 5 reklamówek. Pocieszam się tym, że mam jeszcze trochę czasu...
    Teraz Ewka na tapecie, potem Ty...a potem dopiero wakacje i wrześniówki :)

Bliska 77, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Czytalam. Ja uwielbiam jej zadziore. Dla mnie jest kozaczka, mam nadzieje, ze sobie zycie posportowe pouklada tak samo dobrze, jak kariere sportowa.
    I wielki szacun, ze miala odwage sie przyznac, ze ma problemy.

samira, Bozia3, Bliska 77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry alem se dziś pospała :)
    Mam nadzieję że dziś będzie ładniejsza pogoda niż wczoraj.

Bliska 77, samira, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Aguś ja też powinnam posprzątać ciuszki - mam już 5 reklamówek. Pocieszam się tym, że mam jeszcze trochę czasu...
    Teraz Ewka na tapecie, potem Ty...a potem dopiero wakacje i wrześniówki :)
    oj powiem Ci, że czas leci w bardzo zawrotnym tempie, niedawno miałam jeszcze taaaaak dużo czasu, obecnie w piątek zaczynam 35 tydzien i czas najwyższy zacząć coś przygotowywać, jeszcze biorąc pod uwagę moją niechęc do wysokich temperatur i to że brzuchol będzie już tylko większy to muszę teraz zebrać się w sobie i ogarnać wszystko co się da :-)

Żanet, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Czytalam. Ja uwielbiam jej zadziore. Dla mnie jest kozaczka, mam nadzieje, ze sobie zycie posportowe pouklada tak samo dobrze, jak kariere sportowa.
    I wielki szacun, ze miala odwage sie przyznac, ze ma problemy.
    tez tak uważam

Pusurek lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale czysto plotkarsko o Justynie. Wyglada na to, ze ten facet ja zostawil. Kto to mogl byc? Jeden z tych rosyjskich biegaczy? Strasznie mi jej zal... Miec w sercu i mozgu taka dziure, a musiec usmiechac sie do milionow w nia wpatrzonych. I ciagle wygrywac, bo jak nie, to ludzie powiedza, ze jej soda odwalila...

Bliska 77, samira, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

‹‹ 3505 3506 3507 3508 3509 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ