35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Znaczy Chodakowska.
Proponuje zalozyc kolejny watek: Chodakowska 35+ po porodzie i wstawiac fotki co miesiac razem z wymiarami ( bez wagi, bo nie jest taka istotna ).
Kto wchodzi?
natomiast za kolejnym wątkiem o odchudzaniu jestem jak najbardziejWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 22:19
Sabina, Simba, inessa, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Wy z tym spaniem, no! Przeciez slonce jeszcze nie zaszlo i jeszcze mu do tego daleko!
Bliska 77, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:chyba tu podpadnę kiedyś już o tym pisałam, ta pani za cholerę do mnie nie przemawia, preferuję rowerek, stretching oraz cwiczenia połączone z tańcem, uwielbiam np Tiffany Rothe lub jakieś w rytmach latynoskich, ja uwielbiam tańczyć i faktycznie efekty widać (mimo moich schorzeń) a i czerpię wiele przyjemności
natomiast za kolejnym wątkiem o odchudzaniu jestem jak najbardziej
Watek mozemy nazwac 35+ powrot do formy!Bliska 77, Żanet, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No to dawaj, ja z Chodakowska, Ty z reszta swiata i wrzucamy efekty!
Watek mozemy nazwac 35+ powrot do formy!Pusurek, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Ja bym wolała rodzic sn. Nie boję się bólu, ale nie wiem czy będę umiała się zachować, rozpoznać bóle parte i przeć w odpowiednim momencie.
A propos, do tych, które już rodziły, są niedługo przed, albo będą to robić pierwszy raz. Chodziłyście albo wybieracie się do szkoły rodzenia? Jak wrażenia? Uważacie, że takie zajęcia mogą być przydatne w czasie porodu i w pierwszych dniach życia maluszka?
Mysza,
Jeśli czujesz taką potrzebę to idź, ja odpuszczam, szkoda mi czasu, pierwszy poród trwał 18 godz, drugi 8, tendencja jest niezła, a że za namową Pasurka postanowiłam udzielać się więcej na forum to teraz też przeżyjęPusurek, samira, Bliska 77, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Jezdem
Ja tam Cie rozumiem z tym cc. Rozumiem, ze dziewczyny, które juz raz rodziły, z innym nastawieniem podchodzą do porodu. A w dodatku im człowiek starszy tym bardziej świadomy zagrożeń.
Dobrze, ze z Tomeczkiem wszystko ok
Simba, u Ciebie to inna para kaloszy, przecie Ty masz bliźniakiBliska 77, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:a na mięcho i ziemniaki to ja ogólnie nie mam ochoty, w ogóle praktycznie jem tylko jakieś sałatki, płatki owsiane na śniadanie i potem np lody ale bez dodatków, nic mi nie wchodzi, czasem śledzik
No śledzik to rozumiemnajlepiej z truskawkami, mniam
Bliska 77, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Żanet wrote:No śledzik to rozumiem
najlepiej z truskawkami, mniam
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 22:40
Żanet, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
dobranoc dziewczynki, spadam do mojej córeczki, dziś wyprosiła spanie z nami, ona tak fajnie się przytula
spokojnej nocy
Bursztynku kochany, dużo siły, będziemy Cię wspierać w przeprawie przez chorobę Mamy
Caffe, mam nadzieję, ze u Was wszystko jak należyMamusiu
Żanet, Sabina, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Ja bym wolała rodzic sn. Nie boję się bólu, ale nie wiem czy będę umiała się zachować, rozpoznać bóle parte i przeć w odpowiednim momencie.
A propos, do tych, które już rodziły, są niedługo przed, albo będą to robić pierwszy raz. Chodziłyście albo wybieracie się do szkoły rodzenia? Jak wrażenia? Uważacie, że takie zajęcia mogą być przydatne w czasie porodu i w pierwszych dniach życia maluszka?Żanet, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Powiem Ci tylko tyle, ja nie chodziłam do szkoły rodzenia ale jak przyszedł poród i przez jakąś chwilę się męczyłam , to położna mi powiedziała: " pani źle "prze" , proszę to robić tak jakby pani kupę robiła " a ja skąd przy pierwszym dziecku miałam wiedzieć jak to robić, parłam ale tylko , że tak powiem umysłem i gdy tylko zastosowałam się do rad położnej to córcia po 5 minutach ze mnie wyskoczyła , więc możne na tych kursach mówią jak to robić , na pewno mówią
No właśnie zawsze zdążysz się doszkolić na porodówce, hehemysza1975 lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:dokłądnie tak dzisiaj zjadłam - opakowanie śledzi w śmietanie a za 10 min kawa z mlekiem i micha truskawek z jogurtem
Bozia i ja cię rozumiem, takie zestawy to dla mnie ostatnio norma, aż się dziwię, że mój żołądek i jelita to znoszą spokojnieiwcia77, Bozia3, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:ja chodziłam 19 lat temu
nie żałuję wykłady były fajne,ćwiczenia ,nie zdążyłam obejrzeć filmu z porodu bo urodziłam 5dni przed filmem
a nauka oddychania w ferworze skurczów i potem bólów partych na nic się zdało bo mi się wszystko chrzaniło jak oddychaćBliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztynku przytulam mocno, wszystko będzie dobrze. Moja mama dwa lata temu chorowała, miała odjętą pierś z wszystkimi węzłami, chemioterapię i naświetlanie, idzie to przeżyć. Teraz jest tryskającą energią mamką, pełno jej wszędzie a zwłaszcza na działce. Grunt, że szybko wykryty i żeby walczyła to jest najważniejsze.
Żanet, Mega, EwaT, iwcia77, Simba, Sabina, Bliska 77, samira, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ja tort zagryzam ogórkiem kiszonym bez ciąży.. Po słodyczach muszę coś kwaśnego lub ostrego..
Co to będzie w ciąży?Żanet, Mega, EwaT, Dorka1979, iwcia77, Simba, Sabina, Bozia3, Pusurek, paszczakin, Bliska 77, samira, malgos741, polarmiś, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:oj witam i dobranoc...cala godzine nadrabialam dzisiejszy odcinek forum
Zanet- dzieki za zainteresowaniedzis we wloszech bylo swieto panstwowe i zamkniete apteki wobec czego nie moglam zmierzyc cisnienia, ale po piatkowym 1 usg rozmawialam z ginka o moim cicnieniu i uspokoila mnie bardzo ale kazala pojsc do kardiologa , wiec wizyta na 9 lipca umowiona
Iwcia, monitoruj, odpoczywaj i dawaj znać jak zdrówko, dwupak zobowiązujeiwcia77, Mega, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Dla mnie tez to bylo szokiem, bo ostatni raz wazylam 50 kg w maturalnej klasie.
Teraz mam cel 55 i juz. Znaczy, jak tylko urodze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 00:15
Mega, Pusurek lubią tę wiadomość