35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Viv78 wrote:TSH 3,81 mU/l (i tak niższe niż przed ciążą) , a ft4 11,92 pmol/l - i dlatego biegne jutro do gino/endo, ehh, szkoda gadać, wole nie myśleć co to oznacza
Bliska 77 lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Pusurek wrote:Blogoslawiona Norwegio... jedyne za co zaplacilam jak na razie w ciazy, to usg w Polsce.
A za przejazd do szpitala do Bergen na badania prenetalne oddali kase. Pod tym wzgledem kocham ten kraj.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 21:19
EwaT, mysza1975, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość
-
samira wrote:aniu to prawidłowo ,ja przytyłam w ciąży 13-14kg
mysza1975, samira lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Bliska 77 wrote:my i w trakcie starań i już w ciaży wydajemy tyle kasy co miesiac, ze śmiejemy się, że przynajmniej nie odczujmy różnicy po kieszeni jak już drugie dzieciątko będzie
jak to mówi Simbunia - egzakli
my też
własciwie to gdzie jest Kot Sajmona?Bliska 77, mysza1975, Simba, Sabina, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:No tak, ale do końca jeszcze połowa a chyba pod koniec najwięcej przybiera się na wadze. Nie będę głodzić Marcela ale nie chcę też mieć 20 kg na plusie.
ze słodyczy jedz tylko lody a reszte normalnie i jakoś to bedziemysza1975, Sabina, Żanet, moremi lubią tę wiadomość
-
a do mnie wczoraj pierwsze zdanie wypowiedziane przez moją gin brzmiało: :"pani w ogóle nie przytyła....." a ja na to "jak to nie, już ok 7,5kg", tylko się uśmiechnęła i głową pokiwała
ania.g, samira, Simba, Sabina, Żanet, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:a do mnie wczoraj pierwsze zdanie wypowiedziane przez moją gin brzmiało: :"pani w ogóle nie przytyła....." a ja na to "jak to nie, już ok 7,5kg", tylko się uśmiechnęła i głową pokiwała
Aga, przytylas 7,5 kg?? Ty straszny tlusciochu!
Ja sie wczoraj wazylam. Rowno 6 kg na plusie jak w pysk strzelil...Bliska 77, Żanet, moremi lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:jak to mówi Simbunia - egzakli
my też
własciwie to gdzie jest Kot Sajmona?
Ja tam Cie rozumiem z tym cc. Rozumiem, ze dziewczyny, które juz raz rodziły, z innym nastawieniem podchodzą do porodu. A w dodatku im człowiek starszy tym bardziej świadomy zagrożeń.
Dobrze, ze z Tomeczkiem wszystko okBliska 77, mysza1975, EwaT, Sabina, Żanet, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Świetne urodziny urządziłam M. Wróciłam z pracy, powiedziałam ze sie zdrzemne tylko chwilkę i pójdziemy do restauracji.
Właśnie wstałamNa kolacje kanapki i tabuleh z wczoraj. Geniaaaalne...
ania.g, mysza1975, Pusurek, Bliska 77, EwaT, Sabina, Bozia3, Żanet, moremi, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Aga, przytylas 7,5 kg?? Ty straszny tlusciochu!
Ja sie wczoraj wazylam. Rowno 6 kg na plusie jak w pysk strzelil...zatem nie mam dużego pola manewru, Ty i Tobie podobne laski macie "większy wachlarz możliwości"
ania.g lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:No tak, ale do końca jeszcze połowa a chyba pod koniec najwięcej przybiera się na wadze. Nie będę głodzić Marcela ale nie chcę też mieć 20 kg na plusie.
Bliska 77, ania.g lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Jezdem
Ja tam Cie rozumiem z tym cc. Rozumiem, ze dziewczyny, które juz raz rodziły, z innym nastawieniem podchodzą do porodu. A w dodatku im człowiek starszy tym bardziej świadomy zagrożeń.
Dobrze, ze z Tomeczkiem wszystko okSimba, mysza1975, samira, Żanet lubią tę wiadomość
-
samira wrote:masz rację 8,9 miesiąc dziecko tylko rośnie i przybiera na wadze
mysza1975, samira, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Świetne urodziny urządziłam M. Wróciłam z pracy, powiedziałam ze sie zdrzemne tylko chwilkę i pójdziemy do restauracji.
Simba, jestes normalnie mistrzem ceremonii!mysza1975, Simba, Bliska 77, Sabina, Żanet, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Świetne urodziny urządziłam M. Wróciłam z pracy, powiedziałam ze sie zdrzemne tylko chwilkę i pójdziemy do restauracji.
mysza1975, Simba, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:no właśnie i też boję sie, że jak przyjdą upały a dzieciątko będzie w tłuszczyk obrastało to z tych 7kg nagle zrobi się np 15
A co ma tluszczyk dziecka do upalu? Moze byc raczej odwrotnie, bedziesz tylko wcinac owoce, pic wode i sikac, bo na miecho i ziemniaki mozesz w ogole nie miec ochoty w upale!Bliska 77, samira lubią tę wiadomość