35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySimba wrote:kkisia, dzieki za pamiec.
Dobrze sie czuje, wczoraj nawet nie przycielam komara po pracy, tylko wytrwalam az do 23ej.
Niepokoi mnie natomiast troche za duzy jak na ten moment apetyt. Oczywiscie to tez zwalam na progesteron
Simba przeciez Ty w trojpaku wiec i apetyt wiekszy , a co do komara to tne go za Ciebiea o 22 juz padam jak kawka
Simba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCaffe masz cudnego synka
Zapomniałam, że maluchy są takie rozkoszne .... mmmmm cudo
I gratuluję poroduMożna rzec - idealny
Jak Cię poczytałam, to nagle przeszło mi, że już mi się nie chce dziecka
Chce mi się
EwaT, Bliska 77, caffe, moremi, Mango, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:ja też...chyba zawału dostane jak go będą wyjmować
Poza tym tak się skupisz na Małym, że Twoje własne istnienie nie będzie miało żadnego znaczenia
moremi, EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Caffe, gratuluję serdecznie. Wzruszyłam się czytając Twoje posty. Zwłaszcza o m.
No i cieszę się, że tak wszystko szybko i sprawnie posżło, bez nacinania. Cały czas myślę o cesarce, ale gdybym mi ktoś obiecał, że nie będzie komplikacji i mnie nie potną, wolałabym naturalny.
Dlaczego zdecydowali się wywoływać u Ciebie poród przed terminem?caffe, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Caffe, gratuluję serdecznie. Wzruszyłam się czytając Twoje posty. Zwłaszcza o m.
No i cieszę się, że tak wszystko szybko i sprawnie posżło, bez nacinania. Cały czas myślę o cesarce, ale gdybym mi ktoś obiecał, że nie będzie komplikacji i mnie nie potną, wolałabym naturalny.
Dlaczego zdecydowali się wywoływać u Ciebie poród przed terminem?Alis lubi tę wiadomość
-
MartaDidinio wrote:Gratuluje pięknego, zdrowego synka. Moj tez tak miał przez pierwszy miesiąc. potem już się wyregulował.
Mam nadzieję, że szybko się wyreguluje bo mi cyce strzelą od tej jego stymulacji i kręgosłup od wyginania się...moremi, iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Caffe masz cudnego synka
Zapomniałam, że maluchy są takie rozkoszne .... mmmmm cudo
I gratuluję poroduMożna rzec - idealny
Jak Cię poczytałam, to nagle przeszło mi, że już mi się nie chce dziecka
Chce mi się
Sabina, Simba, Mango lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Caffe, gratuluję serdecznie. Wzruszyłam się czytając Twoje posty. Zwłaszcza o m.
Dlaczego zdecydowali się wywoływać u Ciebie poród przed terminem?Sabina, Bliska 77, moremi, Alis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny