X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Nie liczylabym na to. Chyba, ze Ci Dzejms przemyci. ;)
    Heheh :) chyba zacznę do niego tak mowić ;)

Bozia3, Pusurek, Mega, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe - dużo Ci zostało nadprogramowych kilogramów? I jak w ogóle kondycja ciała...przeorało CIę, czy wszystko ok?

EwaT lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cafe cudo, takie maleństwo <3 już się zakochałam. ;)

Mega, caffe, samira lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Mega Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe śliczne cudo masz <3

caffe, Sabina lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    A ja się napiję w ten weekend, i piwa i winka i może znowu piwa ;) A co, jak szaleć to szaleć :D
    pij póki możesz ;)

Sabina lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    caffe - dużo Ci zostało nadprogramowych kilogramów? I jak w ogóle kondycja ciała...przeorało CIę, czy wszystko ok?
    W dniu porodu ważyłam 65 kg, teraz 58. Zobaczymy co będzie dalej, ale cycki ważą :P no i trochę brzucha jest, ale widzę że szybko się zmniejsza.

Kondycja można powiedzieć super. Od razu byłam i jestem na obrotach. Po 3 godzinach od porodu (2 musiałam leżeć) już sama śmigałam do toalety i wszędzie gdzie chciałam. Nic mnie nie bolało, nie byłam obolała. Wstaję połamana gdy poleżę w niewygodnej pozycji, bo ciało po ciąży zastane, no i nie zawsze się karmi w wygodnej pozycji.
    Przed chwilą byliśmy na zakupach bo nie wiem co mam jeść :P Zrobiłam dzisiaj dwa prania, ugotowałam obiad dla facetów i osobny dla siebie. No i co 15 dawałam cyca.
    Młody został z małym na czas zakupów i Szymuś zasnął, a nam nie chciał :P

polarmiś, Simba, EwaT, Mega, Bliska 77, Bozia3, Pusurek, Sabina, malgos741, Bursztyn, samira, ania.g, peppapig, gosia7122, Żanet, Viv78, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szymonek rozkoszny, Caffe gratuluje, chce takiego tez!!!!

caffe, Bozia3, Mega, Sabina, samira, peppapig lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    W dniu porodu ważyłam 65 kg, teraz 58. Zobaczymy co będzie dalej, ale cycki ważą :P no i trochę brzucha jest, ale widzę że szybko się zmniejsza.

Kondycja można powiedzieć super. Od razu byłam i jestem na obrotach. Po 3 godzinach od porodu (2 musiałam leżeć) już sama śmigałam do toalety i wszędzie gdzie chciałam. Nic mnie nie bolało, nie byłam obolała. Wstaję połamana gdy poleżę w niewygodnej pozycji, bo ciało po ciąży zastane, no i nie zawsze się karmi w wygodnej pozycji.
    Przed chwilą byliśmy na zakupach bo nie wiem co mam jeść :P Zrobiłam dzisiaj dwa prania, ugotowałam obiad dla facetów i osobny dla siebie. No i co 15 dawałam cyca.
    Zuch dziewczyna.

caffe, Simba, Bliska 77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Zuch dziewczyna.
    Nie robię nic na siłę, po prostu nic mi nie jest :)

Simba, EwaT, Bliska 77, Bozia3, Mega, Mango, Sabina, malgos741, peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Nie robię nic na siłę, po prostu nic mi nie jest :)

zazdroszcze, tez bym chciała już miec ten stres za soba

Bliska 77, caffe, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

Caffe, to co czytam brzmi po prostu fantastycznie, bardzo szybciutko "wróciłaś do formy" o wadze nie wspomnę :-), jestem pod wrażeniem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 21:45

caffe, Sabina, samira lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    o tym samym pomyślałam :)

EwaT lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Nie stresuj się bo nie wiesz jak będzie, po co więc się nakręcać niepotrzebnie? ;)

EwaT, Bliska 77, samira lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Caffe, to co czytam brzmi po prostu fantastycznie, bardzo szybciutko "wróciłaś do formy" o wadze nie wspomnę :-), jestem pod wrażeniem
    To fakt, formę odzyskałam szybko, a w zasadzie można powiedziec, ze nie straciłam formy :)

Bliska 77, Sabina, Bursztyn, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Nie stresuj się bo nie wiesz jak będzie, po co więc się nakręcać niepotrzebnie? ;)
    Caffe, ja gdzieś tam podświadomie boję się tego, że historia się powtórzy i nie chodzi o ból, zebra itp, bo jak raz przeżyłam to i drugi też przeżyję, chodzi o zagrożenie dla dzieciątka, gdzieś głęboko w mózgownicy mi to siedzi i nie może wyleźć

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 21:51

EwaT, caffe, Sabina, Simba lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    To fakt, formę odzyskałam szybko, a w zasadzie można powiedziec, ze nie straciłam formy :)
    nic tylko sie cieszyć :-)

caffe, Simba lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• EwaT Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

a jak to jest od strony administracyjnej? trzeba isc go gdzies zarejestrowac ze sie urodził? kompletnie sie nie orientuję

Bliska 77, caffe lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    a jak to jest od strony administracyjnej? trzeba isc go gdzies zarejestrowac ze sie urodził? kompletnie sie nie orientuję
    no do USC :-) tam nadają PESEL akt urodzenia itp

caffe, Simba, peppapig lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• EwaT Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    no do USC :-) tam nadają PESEL akt urodzenia itp

:)

Simba lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Caffe, ja gdzieś tam podświadomie boję się tego, że historia się powtórzy i nie chodzi o ból, zebra itp, bo jak raz przeżyłam to i drugi też przeżyję, chodzi o zagrożenie dla dzieciątka, gdzieś głęboko w mózgownicy mi to siedzi i nie może wyleźć
    Doskonale Cię rozumiem, ale tego nie wiesz jak będzie. Postaraj się myśleć pozytywnie i nie wywołuj wilka z lasu.
    Poprzedni poród miała długi, a teraz zupełnie inaczej. Może to Ci da do myślenia :)

Pogadaj ze swoją gin jak zrobić żeby było dobrze ;)

Sabina, samira, Bliska 77 lubią tę wiadomość

‹‹ 3538 3539 3540 3541 3542 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ