Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Nie liczylabym na to. Chyba, ze Ci Dzejms przemyci. ;)
    Heheh :) chyba zacznę do niego tak mowić ;)

Bozia3, nick nieaktualny, Mega, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe - dużo Ci zostało nadprogramowych kilogramów? I jak w ogóle kondycja ciała...przeorało CIę, czy wszystko ok?

EwaT lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cafe cudo, takie maleństwo <3 już się zakochałam. ;)

Mega, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Mega Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe śliczne cudo masz <3

caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    A ja się napiję w ten weekend, i piwa i winka i może znowu piwa ;) A co, jak szaleć to szaleć :D
    pij póki możesz ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    caffe - dużo Ci zostało nadprogramowych kilogramów? I jak w ogóle kondycja ciała...przeorało CIę, czy wszystko ok?
    W dniu porodu ważyłam 65 kg, teraz 58. Zobaczymy co będzie dalej, ale cycki ważą :P no i trochę brzucha jest, ale widzę że szybko się zmniejsza.

Kondycja można powiedzieć super. Od razu byłam i jestem na obrotach. Po 3 godzinach od porodu (2 musiałam leżeć) już sama śmigałam do toalety i wszędzie gdzie chciałam. Nic mnie nie bolało, nie byłam obolała. Wstaję połamana gdy poleżę w niewygodnej pozycji, bo ciało po ciąży zastane, no i nie zawsze się karmi w wygodnej pozycji.
    Przed chwilą byliśmy na zakupach bo nie wiem co mam jeść :P Zrobiłam dzisiaj dwa prania, ugotowałam obiad dla facetów i osobny dla siebie. No i co 15 dawałam cyca.
    Młody został z małym na czas zakupów i Szymuś zasnął, a nam nie chciał :P

nick nieaktualny, Simba, EwaT, Mega, Bliska 77, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Bursztyn, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, gosia7122, Żanet, Viv78, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szymonek rozkoszny, Caffe gratuluje, chce takiego tez!!!!

caffe, Bozia3, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    W dniu porodu ważyłam 65 kg, teraz 58. Zobaczymy co będzie dalej, ale cycki ważą :P no i trochę brzucha jest, ale widzę że szybko się zmniejsza.

Kondycja można powiedzieć super. Od razu byłam i jestem na obrotach. Po 3 godzinach od porodu (2 musiałam leżeć) już sama śmigałam do toalety i wszędzie gdzie chciałam. Nic mnie nie bolało, nie byłam obolała. Wstaję połamana gdy poleżę w niewygodnej pozycji, bo ciało po ciąży zastane, no i nie zawsze się karmi w wygodnej pozycji.
    Przed chwilą byliśmy na zakupach bo nie wiem co mam jeść :P Zrobiłam dzisiaj dwa prania, ugotowałam obiad dla facetów i osobny dla siebie. No i co 15 dawałam cyca.
    Zuch dziewczyna.

caffe, Simba, Bliska 77, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Zuch dziewczyna.
    Nie robię nic na siłę, po prostu nic mi nie jest :)

Simba, EwaT, Bliska 77, Bozia3, Mega, Mango, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Nie robię nic na siłę, po prostu nic mi nie jest :)

zazdroszcze, tez bym chciała już miec ten stres za soba

Bliska 77, caffe, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

Caffe, to co czytam brzmi po prostu fantastycznie, bardzo szybciutko "wróciłaś do formy" o wadze nie wspomnę :-), jestem pod wrażeniem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 21:45

caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    o tym samym pomyślałam :)

EwaT lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Nie stresuj się bo nie wiesz jak będzie, po co więc się nakręcać niepotrzebnie? ;)

EwaT, Bliska 77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Caffe, to co czytam brzmi po prostu fantastycznie, bardzo szybciutko "wróciłaś do formy" o wadze nie wspomnę :-), jestem pod wrażeniem
    To fakt, formę odzyskałam szybko, a w zasadzie można powiedziec, ze nie straciłam formy :)

Bliska 77, nick nieaktualny, Bursztyn, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Nie stresuj się bo nie wiesz jak będzie, po co więc się nakręcać niepotrzebnie? ;)
    Caffe, ja gdzieś tam podświadomie boję się tego, że historia się powtórzy i nie chodzi o ból, zebra itp, bo jak raz przeżyłam to i drugi też przeżyję, chodzi o zagrożenie dla dzieciątka, gdzieś głęboko w mózgownicy mi to siedzi i nie może wyleźć

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 21:51

EwaT, caffe, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    To fakt, formę odzyskałam szybko, a w zasadzie można powiedziec, ze nie straciłam formy :)
    nic tylko sie cieszyć :-)

caffe, Simba lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• EwaT Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

a jak to jest od strony administracyjnej? trzeba isc go gdzies zarejestrowac ze sie urodził? kompletnie sie nie orientuję

Bliska 77, caffe lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    a jak to jest od strony administracyjnej? trzeba isc go gdzies zarejestrowac ze sie urodził? kompletnie sie nie orientuję
    no do USC :-) tam nadają PESEL akt urodzenia itp

caffe, Simba, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• EwaT Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    no do USC :-) tam nadają PESEL akt urodzenia itp

:)

Simba lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Caffe, ja gdzieś tam podświadomie boję się tego, że historia się powtórzy i nie chodzi o ból, zebra itp, bo jak raz przeżyłam to i drugi też przeżyję, chodzi o zagrożenie dla dzieciątka, gdzieś głęboko w mózgownicy mi to siedzi i nie może wyleźć
    Doskonale Cię rozumiem, ale tego nie wiesz jak będzie. Postaraj się myśleć pozytywnie i nie wywołuj wilka z lasu.
    Poprzedni poród miała długi, a teraz zupełnie inaczej. Może to Ci da do myślenia :)

Pogadaj ze swoją gin jak zrobić żeby było dobrze ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bliska 77 lubią tę wiadomość

‹‹ 3538 3539 3540 3541 3542 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ