35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:I cycki mnie od wczoraj strasznie, ale to straszie swedza.
Nie wiem, to normalne?
Czy moze jednak sie umyc?Aprilka, Bursztyn, Sabina, Mega, Simba, samira, Mango, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek.
Reni trzymam kciuki za udaną iui.
U nas leje od samego rana aż się z domu nie chce wychodzić.Reni, Sabina, samira lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Witam was kochane!
Czy mój wykres jest już na stracenia? Czy moze jest odrobina nadzieji? Zerknięcie proszę w wolnej chwili?
Ja już wariuje.....z reguły tydzień przed @ mam już objawy a tu jeszcze nic....jak tu funkcjonować normalnie.....
Utopie dziś rozpacz w pracy a potem będę gotować aż mi sie kuchnia zapali żeby nie myślec....iwcia77 lubi tę wiadomość
Aprilka -
nick nieaktualnyEllo, o ktorej Reni aplikuje sobie tych chlopakow?
Simba, podrap te cycki, tylko ostroznie, jesli miasz tipsy
Caffe, Ciebie to po porodze jeszcze adrenalina nosi, zwolnij troche i odpoczywaj jak mozesz, bo takich wariackich dni to jeszcze kilka przed Toba.
Milego dnia dla wszystkich!Reni, Mega, Sabina, caffe lubią tę wiadomość
-
Witajcie
System ovu psuje sie juz od jakiegos czasu- zaznaczyl mi owulke na 10 dzien cyklu, a napewno jej wtedy nie bylo. Niech naprawia dziada!
Reniek, trzymam kciuki za pomyslne IUI
Simba, a moze skora jest troche przeuszona, moze jakis olejek wmasowac?
Paszcza, widzialam Grand Hotel Budapest, urzekl mnie ten film, pamietam nawet ze go polecalam tutaj dziewczynom jakis czas temu, no i Ralph Fiennes jest swietny w tej roliReni, Bliska 77, Mega, Sabina, caffe, ania.g, Simba, samira lubią tę wiadomość