Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a ja czekam w kolejce do gina ciekawe jak moje podwozie? Pozdrawiam wszystkie was <3

Bursztyn, Mega, malgos741, Bozia3, caffe, ania.g, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no fakt, troche bez sensu to napisalam, sorry :)

nie no co Ty ja powaznie bo nie dobrze przedawkowac i tak sie zastanawiam czy takie mieszanie wszsytkiego jest ok... pytalam w aptece powiedzieli ze ok z Selenem nie nalezy przzesadzac ja i tak nie podaje mu najwiekszych dawek bo przeciez w jedzieniu tez sa niektore skladniki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 13:46

Bursztyn, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Dziewczyny a ja czekam w kolejce do gina ciekawe jak moje podwozie? Pozdrawiam wszystkie was <3
    kcuki za wizyte

Simba, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig - no co ma Ci powiedziec, nowka sztuka nie smigana, maly przebieg, dobra amortyzacja ;)

Bursztyn, Mega, nick nieaktualny, ania.g, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanie do ciezarowek: czy Wy korzystacie z tego Belly? Ten fioletek jest tak wstretny, ze normalnie niedobrze mi sie robi jak mam tam zajrzec. A szkoda bo ten caly kalendarz na przyklad jest dosc dobrze zrobiony. To jest tez duze ulatwienie dla mojego M - jemu tygodnie ciazy nic nie mowia, wiec teraz mowie mu: Zrealizowano 15% ciazy :)

Mega, Bursztyn, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, Bliska 77, iwcia77, nick nieaktualny, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    A czy któraś z was zna taki suplement diety promen? Dostaliśmy w klinice 2 opakowania... Tabletki wielkości czopkow ;)
    Ja znam, mój brał i powiększyły mu się wyniki.

Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Pewnie wszystko ok, ale kontrolnie trzymam kciuki ;)

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    peppapig - no co ma Ci powiedziec, nowka sztuka nie smigana, maly przebieg, dobra amortyzacja ;)
    dokladnie!
    i jeszcze blacha nie klepana 'trza dodac :)

Simba, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Pytanie do ciezarowek: czy Wy korzystacie z tego Belly? Ten fioletek jest tak wstretny, ze normalnie niedobrze mi sie robi jak mam tam zajrzec. A szkoda bo ten caly kalendarz na przyklad jest dosc dobrze zrobiony. To jest tez duze ulatwienie dla mojego M - jemu tygodnie ciazy nic nie mowia, wiec teraz mowie mu: Zrealizowano 15% ciazy :)
    Fajnie to brzmi - realizacja ciąży ;) plan 9 miesięczny ;)

Simba lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    a wiesz, ze mnie ten fiolecik tez odrzuca, kojarzy mi sie cmentarnie, jakis taki zimny jest, zgaszony, martwo-popielaty, mogli zrobic to w jakims innym, lepiej natrajajacym (przynajmniej dla mnie) kolorze

Simba, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Ja znam, mój brał i powiększyły mu się wyniki.
    Skończymy androvit i będzie brał kolejne, wyprobujemy, zobaczymy ;)

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i słoneczko wyszło :) nadal nudy w robocie :( a kasę trzeba zarabiać.

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    a mnie ten fiolet bardziej pasuje, niż róż na ovu....który jest za bardzo infantylno-majtkowy dla mnie...
    ja korzystam z kilku funkcji - na wykresie zaznaczam badania USG (które dopiero przed Tobą) i wtedy fajnie budują się wykresy dziecka w centylach widać jak się ono rozwija, rośnie itp..wypełniam też wykres wagi, ale coraz bardziej mnie wkur...a bo się już nie mieszczę w ich rameczki....no i czytam te tygodniowe inormacje co się zmienia - to będziesz dostawać na maila...
    Niezłe są też te ich przypominajki - kiedy szkoła rodzenia, kiedy glukoza itp...
    Próbowałam tam być na forum - ale jakoś nie bardzo...

nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, Simba, gosia7122, iwcia77, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    No i słoneczko wyszło :) nadal nudy w robocie :( a kasę trzeba zarabiać.
    bierz przykład z DOrki - ona spi do 14.00, chłop wraca z pracy i zamyka drzwi, żeby jej nie budzić, potem siłownia, zabawa z dziećmi - tak się zyje..:)

Bursztyn, Mega, nick nieaktualny, Simba, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    chcesz byc matką na etacie tylko do 13 roku zycia chlopca - haha ale optymistka....moze chcialas napisac do 65? :)
    Potem to juz bedzie samodzielny. Czy nie? ;)
    Do 65 to przesada, w No dzieci sie bardzo szybko usamodzielniaja. Corka mi wyfrunie z domu, jak bedzie miala 19 lat, Adamka tez nie bede raczej nianczyc dluzej. Niech bedzie, ze bede matka na etacie do 60. :P

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ja i tipsy? Chyba Cie w krzyzu piecze :)

Nie, ale w brzuchu mnie strzyka. ;)
    Nie wygladasz na tipsiare. :D
    A cycki smaruj i juz, Dzejms tez by pewnie mial z takiego zadania radosc. ;)

Bozia3, Mega, Simba lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Potem to juz bedzie samodzielny. Czy nie? ;)
    Do 65 to przesada, w No dzieci sie bardzo szybko usamodzielniaja. Corka mi wyfrunie z domu, jak bedzie miala 19 lat, Adamka tez nie bede raczej nianczyc dluzej. Niech bedzie, ze bede matka na etacie do 60. :P
    I w jaki sposób wyfruwają? Zaczynają studia i mieszkają w akademikach, czy raczej wynajmują mieszkania i zaczynają pracować? Bo w Pl to wciąż trwa prawie do 30 lat w wielu przypadkach....nie wiem, jak to jest np. we Włoszech teraz?

iwcia77 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ja sobie zagladam w kalendarz codziennie i czytam rady, chociaz sie powtarzaja. ;) I nic wiecej, bo nie wiedzialam, ze mozna. Po za tym zaznaczac gazow i wzdec mi sie nie chcialo. ;) Na ovu tez tego nie robilam.
    Aha, i lepiej nie zagladaj na forum belly. ;) :P

Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    I w jaki sposób wyfruwają? Zaczynają studia i mieszkają w akademikach, czy raczej wynajmują mieszkania i zaczynają pracować? Bo w Pl to wciąż trwa prawie do 30 lat w wielu przypadkach....nie wiem, jak to jest np. we Włoszech teraz?
    W Italii mieszkaja z rodzicami do konca zycia....

Bozia3, nick nieaktualny, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Aha, i lepiej nie zagladaj na forum belly. ;) :P
    dlaczego? straszne jest?

Mega lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 3544 3545 3546 3547 3548 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji ciążowych dla kobiet w ciąży

Jak wybrać najlepszą aplikację ciążową? Zapytałyśmy o to tysiące kobiet w ciąży i po porodzie odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja ciążowa to taka, która spełnia szereg wymagań – śledzi wagę z indywidualnymi normami, oferuje codzienne porady tworzone przez lekarzy, ma tryb połogu i naprawdę towarzyszy kobiecie przez całe 9 miesięcy. Wyniki rankingu w kilku aspektach nawet nas zaskoczyły.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ