X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a ja czekam w kolejce do gina ciekawe jak moje podwozie? Pozdrawiam wszystkie was <3

Bursztyn, Mega, malgos741, Bozia3, caffe, ania.g, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no fakt, troche bez sensu to napisalam, sorry :)

nie no co Ty ja powaznie bo nie dobrze przedawkowac i tak sie zastanawiam czy takie mieszanie wszsytkiego jest ok... pytalam w aptece powiedzieli ze ok z Selenem nie nalezy przzesadzac ja i tak nie podaje mu najwiekszych dawek bo przeciez w jedzieniu tez sa niektore skladniki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 13:46

Bursztyn, caffe, samira lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Dziewczyny a ja czekam w kolejce do gina ciekawe jak moje podwozie? Pozdrawiam wszystkie was <3
    kcuki za wizyte

Simba, peppapig lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig - no co ma Ci powiedziec, nowka sztuka nie smigana, maly przebieg, dobra amortyzacja ;)

Bursztyn, Mega, Sabina, ania.g, iwcia77, peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanie do ciezarowek: czy Wy korzystacie z tego Belly? Ten fioletek jest tak wstretny, ze normalnie niedobrze mi sie robi jak mam tam zajrzec. A szkoda bo ten caly kalendarz na przyklad jest dosc dobrze zrobiony. To jest tez duze ulatwienie dla mojego M - jemu tygodnie ciazy nic nie mowia, wiec teraz mowie mu: Zrealizowano 15% ciazy :)

Mega, Bursztyn, Pusurek, ania.g, samira, Bliska 77, iwcia77, Dorka1979, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    A czy któraś z was zna taki suplement diety promen? Dostaliśmy w klinice 2 opakowania... Tabletki wielkości czopkow ;)
    Ja znam, mój brał i powiększyły mu się wyniki.

Mega, samira lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Pewnie wszystko ok, ale kontrolnie trzymam kciuki ;)

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    peppapig - no co ma Ci powiedziec, nowka sztuka nie smigana, maly przebieg, dobra amortyzacja ;)
    dokladnie!
    i jeszcze blacha nie klepana 'trza dodac :)

Simba, peppapig lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Pytanie do ciezarowek: czy Wy korzystacie z tego Belly? Ten fioletek jest tak wstretny, ze normalnie niedobrze mi sie robi jak mam tam zajrzec. A szkoda bo ten caly kalendarz na przyklad jest dosc dobrze zrobiony. To jest tez duze ulatwienie dla mojego M - jemu tygodnie ciazy nic nie mowia, wiec teraz mowie mu: Zrealizowano 15% ciazy :)
    Fajnie to brzmi - realizacja ciąży ;) plan 9 miesięczny ;)

Simba lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    a wiesz, ze mnie ten fiolecik tez odrzuca, kojarzy mi sie cmentarnie, jakis taki zimny jest, zgaszony, martwo-popielaty, mogli zrobic to w jakims innym, lepiej natrajajacym (przynajmniej dla mnie) kolorze

Simba, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Ja znam, mój brał i powiększyły mu się wyniki.
    Skończymy androvit i będzie brał kolejne, wyprobujemy, zobaczymy ;)

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i słoneczko wyszło :) nadal nudy w robocie :( a kasę trzeba zarabiać.

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    a mnie ten fiolet bardziej pasuje, niż róż na ovu....który jest za bardzo infantylno-majtkowy dla mnie...
    ja korzystam z kilku funkcji - na wykresie zaznaczam badania USG (które dopiero przed Tobą) i wtedy fajnie budują się wykresy dziecka w centylach widać jak się ono rozwija, rośnie itp..wypełniam też wykres wagi, ale coraz bardziej mnie wkur...a bo się już nie mieszczę w ich rameczki....no i czytam te tygodniowe inormacje co się zmienia - to będziesz dostawać na maila...
    Niezłe są też te ich przypominajki - kiedy szkoła rodzenia, kiedy glukoza itp...
    Próbowałam tam być na forum - ale jakoś nie bardzo...

Pusurek, ania.g, samira, Simba, gosia7122, iwcia77, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    No i słoneczko wyszło :) nadal nudy w robocie :( a kasę trzeba zarabiać.
    bierz przykład z DOrki - ona spi do 14.00, chłop wraca z pracy i zamyka drzwi, żeby jej nie budzić, potem siłownia, zabawa z dziećmi - tak się zyje..:)

Bursztyn, Mega, samira, Simba, iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    chcesz byc matką na etacie tylko do 13 roku zycia chlopca - haha ale optymistka....moze chcialas napisac do 65? :)
    Potem to juz bedzie samodzielny. Czy nie? ;)
    Do 65 to przesada, w No dzieci sie bardzo szybko usamodzielniaja. Corka mi wyfrunie z domu, jak bedzie miala 19 lat, Adamka tez nie bede raczej nianczyc dluzej. Niech bedzie, ze bede matka na etacie do 60. :P

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ja i tipsy? Chyba Cie w krzyzu piecze :)

Nie, ale w brzuchu mnie strzyka. ;)
    Nie wygladasz na tipsiare. :D
    A cycki smaruj i juz, Dzejms tez by pewnie mial z takiego zadania radosc. ;)

Bozia3, Mega, Simba lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Potem to juz bedzie samodzielny. Czy nie? ;)
    Do 65 to przesada, w No dzieci sie bardzo szybko usamodzielniaja. Corka mi wyfrunie z domu, jak bedzie miala 19 lat, Adamka tez nie bede raczej nianczyc dluzej. Niech bedzie, ze bede matka na etacie do 60. :P
    I w jaki sposób wyfruwają? Zaczynają studia i mieszkają w akademikach, czy raczej wynajmują mieszkania i zaczynają pracować? Bo w Pl to wciąż trwa prawie do 30 lat w wielu przypadkach....nie wiem, jak to jest np. we Włoszech teraz?

iwcia77 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ja sobie zagladam w kalendarz codziennie i czytam rady, chociaz sie powtarzaja. ;) I nic wiecej, bo nie wiedzialam, ze mozna. Po za tym zaznaczac gazow i wzdec mi sie nie chcialo. ;) Na ovu tez tego nie robilam.
    Aha, i lepiej nie zagladaj na forum belly. ;) :P

Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    I w jaki sposób wyfruwają? Zaczynają studia i mieszkają w akademikach, czy raczej wynajmują mieszkania i zaczynają pracować? Bo w Pl to wciąż trwa prawie do 30 lat w wielu przypadkach....nie wiem, jak to jest np. we Włoszech teraz?
    W Italii mieszkaja z rodzicami do konca zycia....

Bozia3, Pusurek, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Aha, i lepiej nie zagladaj na forum belly. ;) :P
    dlaczego? straszne jest?

Mega lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 3544 3545 3546 3547 3548 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ