35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:no fakt, troche bez sensu to napisalam, sorry
nie no co Ty ja powaznie bo nie dobrze przedawkowac i tak sie zastanawiam czy takie mieszanie wszsytkiego jest ok... pytalam w aptece powiedzieli ze ok z Selenem nie nalezy przzesadzac ja i tak nie podaje mu najwiekszych dawek bo przeciez w jedzieniu tez sa niektore skladniki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 13:46
Bursztyn, caffe, samira lubią tę wiadomość
-
Pytanie do ciezarowek: czy Wy korzystacie z tego Belly? Ten fioletek jest tak wstretny, ze normalnie niedobrze mi sie robi jak mam tam zajrzec. A szkoda bo ten caly kalendarz na przyklad jest dosc dobrze zrobiony. To jest tez duze ulatwienie dla mojego M - jemu tygodnie ciazy nic nie mowia, wiec teraz mowie mu: Zrealizowano 15% ciazy
Mega, Bursztyn, Pusurek, ania.g, samira, Bliska 77, iwcia77, Dorka1979, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:A czy któraś z was zna taki suplement diety promen? Dostaliśmy w klinice 2 opakowania... Tabletki wielkości czopkow
Mega, samira lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
peppapig wrote:Dziewczyny a ja czekam w kolejce do gina ciekawe jak moje podwozie? Pozdrawiam wszystkie was
-
Simba wrote:Pytanie do ciezarowek: czy Wy korzystacie z tego Belly? Ten fioletek jest tak wstretny, ze normalnie niedobrze mi sie robi jak mam tam zajrzec. A szkoda bo ten caly kalendarz na przyklad jest dosc dobrze zrobiony. To jest tez duze ulatwienie dla mojego M - jemu tygodnie ciazy nic nie mowia, wiec teraz mowie mu: Zrealizowano 15% ciazy
plan 9 miesięczny
Simba lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Pytanie do ciezarowek: czy Wy korzystacie z tego Belly? Ten fioletek jest tak wstretny, ze normalnie niedobrze mi sie robi jak mam tam zajrzec. A szkoda bo ten caly kalendarz na przyklad jest dosc dobrze zrobiony. To jest tez duze ulatwienie dla mojego M - jemu tygodnie ciazy nic nie mowia, wiec teraz mowie mu: Zrealizowano 15% ciazy
Simba, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
ja korzystam z kilku funkcji - na wykresie zaznaczam badania USG (które dopiero przed Tobą) i wtedy fajnie budują się wykresy dziecka w centylach widać jak się ono rozwija, rośnie itp..wypełniam też wykres wagi, ale coraz bardziej mnie wkur...a bo się już nie mieszczę w ich rameczki....no i czytam te tygodniowe inormacje co się zmienia - to będziesz dostawać na maila...
Niezłe są też te ich przypominajki - kiedy szkoła rodzenia, kiedy glukoza itp...
Próbowałam tam być na forum - ale jakoś nie bardzo...Pusurek, ania.g, samira, Simba, gosia7122, iwcia77, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:No i słoneczko wyszło
nadal nudy w robocie
a kasę trzeba zarabiać.
Bursztyn, Mega, samira, Simba, iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:chcesz byc matką na etacie tylko do 13 roku zycia chlopca - haha ale optymistka....moze chcialas napisac do 65?
Do 65 to przesada, w No dzieci sie bardzo szybko usamodzielniaja. Corka mi wyfrunie z domu, jak bedzie miala 19 lat, Adamka tez nie bede raczej nianczyc dluzej. Niech bedzie, ze bede matka na etacie do 60.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Potem to juz bedzie samodzielny. Czy nie?
Do 65 to przesada, w No dzieci sie bardzo szybko usamodzielniaja. Corka mi wyfrunie z domu, jak bedzie miala 19 lat, Adamka tez nie bede raczej nianczyc dluzej. Niech bedzie, ze bede matka na etacie do 60.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Pytanie do ciezarowek: czy Wy korzystacie z tego Belly? Ten fioletek jest tak wstretny, ze normalnie niedobrze mi sie robi jak mam tam zajrzec. A szkoda bo ten caly kalendarz na przyklad jest dosc dobrze zrobiony. To jest tez duze ulatwienie dla mojego M - jemu tygodnie ciazy nic nie mowia, wiec teraz mowie mu: Zrealizowano 15% ciazy
I nic wiecej, bo nie wiedzialam, ze mozna. Po za tym zaznaczac gazow i wzdec mi sie nie chcialo.
Na ovu tez tego nie robilam.
Aha, i lepiej nie zagladaj na forum belly.Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:I w jaki sposób wyfruwają? Zaczynają studia i mieszkają w akademikach, czy raczej wynajmują mieszkania i zaczynają pracować? Bo w Pl to wciąż trwa prawie do 30 lat w wielu przypadkach....nie wiem, jak to jest np. we Włoszech teraz?
Bozia3, Pusurek, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość