X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, nie łam się. Wszystko jest możliwe. Nie puszczam kciukòw <3

Matka fantastycznej 4 :)
  • Simba Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ello, o ktorej Reni aplikuje sobie tych chlopakow?
    Simba, podrap te cycki, tylko ostroznie, jesli miasz tipsy ;)
    Caffe, Ciebie to po porodze jeszcze adrenalina nosi, zwolnij troche i odpoczywaj jak mozesz, bo takich wariackich dni to jeszcze kilka przed Toba. ;)

Milego dnia dla wszystkich! :)

Ja i tipsy? Chyba Cie w krzyzu piecze :)

Mega, Bursztyn, Pusurek, Dorka1979 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    E tam, po co zaraz sie myc, kup drapaczke!
    Podobno powyzej centymetra brud sam odpada. No to zobaczymy!

Mega, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Simba - też mnie swędziały mocno na początku i potem brzuch też....tak jak pisała Bursztyn - u mnie bardzo pomogło nawilżanie olejkiem po kąpieli - przechodzi wtedy wysuszenie i swędzenie. One CI teraz rosną - więc przypilnuj tego, żeby nie popękały....
    No wlasnie zakupilam dzisaij pakiet.
    Kumpelka doradzala mi elancyl, ale tu nie maja, wiec wzielam mustele na rozstepy i tego bio oila.
    Ale kupie tez ten migdalowy o ktorym pisalyscie. W PL w sierpniu bede dokupowac reszte.

Bozia3 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, ściskam mocno i rozumiem Twój wkurw <3

malgos741, Reni lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobrnelam.
    Polar ma racje - Renek niech Ci maz zrobi dzisiaj nalot z chlopakow.
    W koncu 6 czerwca.

A u nas jest piekna pogoda!!! Tralalalalalalala :) :) :)

Reni lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe przepiekny Twoj Szymon, jestes szczesciara, dziekuje Ci ze tak pieknie wszystko opisalas utwierdzilas mnie przekonaniu ze warto sie starac ze warto probowac, jestes ekspresowka i masz tyle energii w sobie no totalnie obalasz mit strasznych porodow i poporodowych dolegliwosci. Zycze tych samych doznan wszsytkim kolejnym rodzacym i sobie jak juz przyjdzie ta pora.

Reni mysle o Tobie...

U mnie wlasnie towar z Eu dojechal = paczka z Profertil ;) oczywiscie musieli ja rozpakowac na lotnisku mysleli ze dragi ktos przesyla na pawno sie zdziwili jak zobaczyli ze to TYLKO prochy na poleprzenie spermy ha ha ha ups.

Jestem wykonczona praca i kocham stan piatku wieczorem zaraz odtwieram winsko i pije zdrowie moje i wasze...

milego weekendu

caffe, Simba, Bursztyn, Bozia3, Mega, peppapig, ania.g, malgos741, samira, Reni, Bliska 77, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Caffe przepiekny Twoj Szymon, jestes szczesciara, dziekuje Ci ze tak pieknie wszystko opisalas utwierdzilas mnie przekonaniu ze warto sie starac ze warto probowac, jestes ekspresowka i masz tyle energii w sobie no totalnie obalasz mit strasznych porodow i poporodowych dolegliwosci. Zycze tych samych doznan wszsytkim kolejnym rodzacym i sobie jak juz przyjdzie ta pora.

Reni mysle o Tobie...

U mnie wlasnie towar z Eu dojechal = paczka z Profertil ;) oczywiscie musieli ja rozpakowac na lotnisku mysleli ze dragi ktos przesyla na pawno sie zdziwili jak zobaczyli ze to TYLKO prochy na poleprzenie spermy ha ha ha ups.

Jestem wykonczona praca i kocham stan piatku wieczorem zaraz odtwieram winsko i pije zdrowie moje i wasze...

milego weekendu
    Dzięki Panda :) ja Tobie życzę jak najszybciej podobnych wrażeń i przeżyć :) <3

Trochę ekspresowo wszystko poszło, bo ja nie mogę powiedzieć, że starałam się długo o ciążę. Miałam chwilowe problemy. Dlatego też nie potrafię Tobie, ani dziewczynom służyć radą w kwestii starań. Mogę jedynie i to robię, mocno w myślach Was wszystkie wspierać i życzyć powicia na świat ślicznych maluszków <3 <3 <3

Simba, Panda, malgos741, Mango, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

Trochę ekspresowo wszystko poszło, bo ja nie mogę powiedzieć, że można prstarałam się długo o ciążę. Miałam chwilowe problemy. Dlatego też nie potrafię Tobie, ani dziewczynom służyć radą w kwestii starań. Mogę jedynie i to robię, mocno w myślach Was wszystkie wspierać i życzyć powicia na świat ślicznych maluszków <3 <3 <3
    caffe - tak przyszło mi do głowy - skoro wszystko poszło szybko i gładko...czy mogę przypuszczać, ze za jakiś niezbyt długi czas - dołączysz do listy staraczek - coby Szymonek miał np. siostrzyczkę? :)

caffe, Mega, Panda, malgos741, iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reniek, zrobilabym jak Polar mowi, dzisiaj jazda koniecznie na zelu a w poniedzialek poprawisz iui i bedzie git majonez :) Moze tak mialo byc? Pamietaj ze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo

Panda, niech Profertil zadziala (dzisiaj zamowie) i w sierpniu - no bo mialas zapracowac na macierzynki- pojawi sie efekt podwojny.

caffe, Mega, Panda, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Podobno powyzej centymetra brud sam odpada. No to zobaczymy!
    ciekawe jak dlugo trwa osiagniecie takiej warstwy? Bedziesz musiala uzbroic sie w cierpliwosc, ciekawe co na to maz? moze dolaczy ;)

Simba, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    caffe - tak przyszło mi do głowy - skoro wszystko poszło szybko i gładko...czy mogę przypuszczać, ze za jakiś niezbyt długi czas - dołączysz do listy staraczek - coby Szymonek miał np. siostrzyczkę? :)
    O nie :P właśnie dzisiaj już rozmyślałam o tym, że jak w sobotę będę się widziała z lekarzem to mu powiem żeby zaproponował jakąś skuteczną blokadę :P

Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    O nie :P właśnie dzisiaj już rozmyślałam o tym, że jak w sobotę będę się widziała z lekarzem to mu powiem żeby zaproponował jakąś skuteczną blokadę :P
    jeszcze to sobie przemyśl...;)

FZuMp1.png

• Panda Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Reniek, zrobilabym jak Polar mowi, dzisiaj jazda koniecznie na zelu a w poniedzialek poprawisz iui i bedzie git majonez :) Moze tak mialo byc? Pamietaj ze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo

Panda, niech Profertil zadziala (dzisiaj zamowie) i w sierpniu - no bo mialas zapracowac na macierzynki- pojawi sie efekt podwojny.

kupuj kupuj moj juz mieszanke przepisana przez Dr Bozia bierze tera mu dorzuce to cudo ;) i niech sie dzieje, zeby mi tylko chlop nie zeswirowal palic przestal ma pierwsze dnie bez papierosa i jest lekko drazniacy hahaha ale wytrzymam dla wyzszych celow :)

Mega, Bursztyn, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

Trochę ekspresowo wszystko poszło, bo ja nie mogę powiedzieć, że starałam się długo o ciążę. Miałam chwilowe problemy. Dlatego też nie potrafię Tobie, ani dziewczynom służyć radą w kwestii starań. Mogę jedynie i to robię, mocno w myślach Was wszystkie wspierać i życzyć powicia na świat ślicznych maluszków <3 <3 <3

<3

caffe lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy któraś z was zna taki suplement diety promen? Dostaliśmy w klinice 2 opakowania... Tabletki wielkości czopkow ;)

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    kupuj kupuj moj juz mieszanke przepisana przez Dr Bozia bierze tera mu dorzuce to cudo ;) i niech sie dzieje, zeby mi tylko chlop nie zeswirowal palic przestal ma pierwsze dnie bez papierosa i jest lekko drazniacy hahaha ale wytrzymam dla wyzszych celow :)
    dzielny chlop! ma motywacje, to najwazzniejsze.
    Zobacz tylko na sklad zeby nie dublowac skladnikow z tymi ktore zjada "luzem"

Panda lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    A czy któraś z was zna taki suplement diety promen? Dostaliśmy w klinice 2 opakowania... Tabletki wielkości czopkow ;)
    nie znam

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Panda Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    dzielny chlop! ma motywacje, to najwazzniejsze.
    Zobacz tylko na sklad zeby nie dublowac skladnikow z tymi ktore zjada "luzem"

tak jestem czujna! ale dziekuje za kontrolna uwage ;)

Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    tak jestem czujna! ale dziekuje za kontrolna uwage ;)
    no fakt, troche bez sensu to napisalam, sorry :)

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 3543 3544 3545 3546 3547 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ