35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Ello, o ktorej Reni aplikuje sobie tych chlopakow?
Simba, podrap te cycki, tylko ostroznie, jesli miasz tipsy
Caffe, Ciebie to po porodze jeszcze adrenalina nosi, zwolnij troche i odpoczywaj jak mozesz, bo takich wariackich dni to jeszcze kilka przed Toba.
Milego dnia dla wszystkich!
Ja i tipsy? Chyba Cie w krzyzu pieczeMega, Bursztyn, Pusurek, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Simba - też mnie swędziały mocno na początku i potem brzuch też....tak jak pisała Bursztyn - u mnie bardzo pomogło nawilżanie olejkiem po kąpieli - przechodzi wtedy wysuszenie i swędzenie. One CI teraz rosną - więc przypilnuj tego, żeby nie popękały....
Kumpelka doradzala mi elancyl, ale tu nie maja, wiec wzielam mustele na rozstepy i tego bio oila.
Ale kupie tez ten migdalowy o ktorym pisalyscie. W PL w sierpniu bede dokupowac reszte.Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Caffe przepiekny Twoj Szymon, jestes szczesciara, dziekuje Ci ze tak pieknie wszystko opisalas utwierdzilas mnie przekonaniu ze warto sie starac ze warto probowac, jestes ekspresowka i masz tyle energii w sobie no totalnie obalasz mit strasznych porodow i poporodowych dolegliwosci. Zycze tych samych doznan wszsytkim kolejnym rodzacym i sobie jak juz przyjdzie ta pora.
Reni mysle o Tobie...
U mnie wlasnie towar z Eu dojechal = paczka z Profertiloczywiscie musieli ja rozpakowac na lotnisku mysleli ze dragi ktos przesyla na pawno sie zdziwili jak zobaczyli ze to TYLKO prochy na poleprzenie spermy ha ha ha ups.
Jestem wykonczona praca i kocham stan piatku wieczorem zaraz odtwieram winsko i pije zdrowie moje i wasze...
milego weekenducaffe, Simba, Bursztyn, Bozia3, Mega, peppapig, ania.g, malgos741, samira, Reni, Bliska 77, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:Caffe przepiekny Twoj Szymon, jestes szczesciara, dziekuje Ci ze tak pieknie wszystko opisalas utwierdzilas mnie przekonaniu ze warto sie starac ze warto probowac, jestes ekspresowka i masz tyle energii w sobie no totalnie obalasz mit strasznych porodow i poporodowych dolegliwosci. Zycze tych samych doznan wszsytkim kolejnym rodzacym i sobie jak juz przyjdzie ta pora.
Reni mysle o Tobie...
U mnie wlasnie towar z Eu dojechal = paczka z Profertiloczywiscie musieli ja rozpakowac na lotnisku mysleli ze dragi ktos przesyla na pawno sie zdziwili jak zobaczyli ze to TYLKO prochy na poleprzenie spermy ha ha ha ups.
Jestem wykonczona praca i kocham stan piatku wieczorem zaraz odtwieram winsko i pije zdrowie moje i wasze...
milego weekenduja Tobie życzę jak najszybciej podobnych wrażeń i przeżyć
Trochę ekspresowo wszystko poszło, bo ja nie mogę powiedzieć, że starałam się długo o ciążę. Miałam chwilowe problemy. Dlatego też nie potrafię Tobie, ani dziewczynom służyć radą w kwestii starań. Mogę jedynie i to robię, mocno w myślach Was wszystkie wspierać i życzyć powicia na świat ślicznych maluszkówSimba, Panda, malgos741, Mango, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Dzięki Panda
ja Tobie życzę jak najszybciej podobnych wrażeń i przeżyć
Trochę ekspresowo wszystko poszło, bo ja nie mogę powiedzieć, że można prstarałam się długo o ciążę. Miałam chwilowe problemy. Dlatego też nie potrafię Tobie, ani dziewczynom służyć radą w kwestii starań. Mogę jedynie i to robię, mocno w myślach Was wszystkie wspierać i życzyć powicia na świat ślicznych maluszkówcaffe, Mega, Panda, malgos741, iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reniek, zrobilabym jak Polar mowi, dzisiaj jazda koniecznie na zelu a w poniedzialek poprawisz iui i bedzie git majonez
Moze tak mialo byc? Pamietaj ze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo
Panda, niech Profertil zadziala (dzisiaj zamowie) i w sierpniu - no bo mialas zapracowac na macierzynki- pojawi sie efekt podwojny.caffe, Mega, Panda, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:caffe - tak przyszło mi do głowy - skoro wszystko poszło szybko i gładko...czy mogę przypuszczać, ze za jakiś niezbyt długi czas - dołączysz do listy staraczek - coby Szymonek miał np. siostrzyczkę?
właśnie dzisiaj już rozmyślałam o tym, że jak w sobotę będę się widziała z lekarzem to mu powiem żeby zaproponował jakąś skuteczną blokadę
Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Reniek, zrobilabym jak Polar mowi, dzisiaj jazda koniecznie na zelu a w poniedzialek poprawisz iui i bedzie git majonez
Moze tak mialo byc? Pamietaj ze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo
Panda, niech Profertil zadziala (dzisiaj zamowie) i w sierpniu - no bo mialas zapracowac na macierzynki- pojawi sie efekt podwojny.
kupuj kupuj moj juz mieszanke przepisana przez Dr Bozia bierze tera mu dorzuce to cudoi niech sie dzieje, zeby mi tylko chlop nie zeswirowal palic przestal ma pierwsze dnie bez papierosa i jest lekko drazniacy hahaha ale wytrzymam dla wyzszych celow
Mega, Bursztyn, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Dzięki Panda
ja Tobie życzę jak najszybciej podobnych wrażeń i przeżyć
Trochę ekspresowo wszystko poszło, bo ja nie mogę powiedzieć, że starałam się długo o ciążę. Miałam chwilowe problemy. Dlatego też nie potrafię Tobie, ani dziewczynom służyć radą w kwestii starań. Mogę jedynie i to robię, mocno w myślach Was wszystkie wspierać i życzyć powicia na świat ślicznych maluszków
caffe lubi tę wiadomość
-
Panda wrote:kupuj kupuj moj juz mieszanke przepisana przez Dr Bozia bierze tera mu dorzuce to cudo
i niech sie dzieje, zeby mi tylko chlop nie zeswirowal palic przestal ma pierwsze dnie bez papierosa i jest lekko drazniacy hahaha ale wytrzymam dla wyzszych celow
Zobacz tylko na sklad zeby nie dublowac skladnikow z tymi ktore zjada "luzem"Panda lubi tę wiadomość