X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale po co skoro już 17dc? jutro szczej rano

Reni ale po co , co ma byc to bedzie juz raz test w tym cyklu oblalam ;)

• Niuta Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    heeej baby..
    masakra z Wami, czlowiek chwile pozyje realnym zyciem a tu 30 stron zaleglosci! Co ja zrobie w przyszlym tygodniu, jak mnie 5 dni nie bedzie?

Zgadzam się w całej rozciągłości. Ledwo nadrobiłam zaległości ;-)

peppapig lubi tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • Mega Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no to moze on to robi dla Was, zeby wlasnie miec zdolnosc kredytowa, zeby sie nie martwic, co z Natanka przyszloscia..
    Moi znajomi (ktorzy nie jezdza) twierdza, ze delegacje to fun, wakacje, rozrywka- ja, po 10 latach latania po roznych krajach, rzygam hotelami, wynajmowanymi samochodami, lotniskami i zarciem w restauracjach..

To jest fajne jak sie jest singlem i meczy we wlasnym domu. Jak sie ma rodzine i ukochane wlasne miejsce, to jest to zdecydowanie meczace. Ale to wcale nie znaczy, ze sie przestaje to robic.. :(
    a Paszczak jak zwykle mądrze gada :D
    Uszy do góry, Bursztyn zrob coś tylko dla siebie, nie wiem spa, kino, teatr, opera co tam lubisz, szaleństwo zakupowe, spotkanie na miescie ze znajomymi... I olej pogodę, przy ciemnym niebie i w deszczu też sie mozna dobrze bawić

Bursztyn, ania.g lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    weźcie przestańcie
    przecież gimnazjum to dawna 7,8 klasa podstawówki...
    przecież wtedy też jarali i fajki i zioło..
    ja ziola wtedy nie jaralam jeszcze

Reni lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przegląd prasy

co my tu mamy... gadżet dla mamy ..znacie?
    odciąża podobno kręgosłup, szyję i ramiona

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f1dcc087c525.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 12:42

Mega, EwaT, peppapig lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zioło spróbowałam 2 lata temu pierwszy raz i jakies trefne bylo, wcale nie kopalo...

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no to moze on to robi dla Was, zeby wlasnie miec zdolnosc kredytowa, zeby sie nie martwic, co z Natanka przyszloscia..
    Moi znajomi (ktorzy nie jezdza) twierdza, ze delegacje to fun, wakacje, rozrywka- ja, po 10 latach latania po roznych krajach, rzygam hotelami, wynajmowanymi samochodami, lotniskami i zarciem w restauracjach..

To jest fajne jak sie jest singlem i nudzi we wlasnym domu. Jak sie ma rodzine i ukochane wlasne miejsce, to jest to zdecydowanie meczace. Ale to wcale nie znaczy, ze sie przestaje to robic.. :(
    po czesci napewnodla tego to robi, a po czesci b jest tak przyzwyczajony i to lubi
    tylko jak sie pojawiaja dzieci to take zycie w wiecznych rozjazdach jest nieporozumieniem i sie nie sprawdza

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    a Paszczak jak zwykle mądrze gada :D
    Uszy do góry, Bursztyn zrob coś tylko dla siebie, nie wiem spa, kino, teatr, opera co tam lubisz, szaleństwo zakupowe, spotkanie na miescie ze znajomymi... I olej pogodę, przy ciemnym niebie i w deszczu też sie mozna dobrze bawić
    tak tak, ja wiecznie robie cos tylko dla siebie bo chlopa ciagle nie ma, wolalabym robic cos dla NAS

Mega lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    ło matko, wytrzymalas????? ;)

myślałam o Tomaszku ;)

Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu wszystkie ucichly... Musze naciągnąć sweterek bo mi ciągnie po rencach ;) na dworze upal, a w robocie czlowiek marznie..

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    myślałam o Tomaszku ;)
    i dlatego bylo tyle roznych tych, no...lodow.. ;)

Bozia3, EwaT, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sie fkurwiłam
    przyszedł cyckonosz do karmienia z allegro...jak to jest miska D to ja mam w takim razie rozmiar H jak Hój....no nic może potem mi zmaleją

Mega, Bursztyn, polarmiś, iwcia77, peppapig, malgos741, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    myślałam o Tomaszku ;)
    prawdziwa Matka - Polka

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    i dlatego bylo tyle roznych tych, no...lodow.. ;)

jak Ty wszystko wiesz :)

polarmiś lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ja ziola wtedy nie jaralam jeszcze
    powiem szczerze , że jeszcze nie wiedziałam co to jest zioło ale fajki paliłam , zioło dopiero na półmetku w technikum

peppapig lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    prawdziwa Matka - Polka

nie bardzo...też mi sie chciało
    ale miałam na uwadze że to może byc moja ostatnia szansa na dzidzie

Mega lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    sie fkurwiłam
    przyszedł cyckonosz do karmienia z allegro...jak to jest miska D to ja mam w takim razie rozmiar H jak Hój....no nic może potem mi zmaleją
    po karmieniu moze i tak... ;)

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i dobiłam do końca , teraz muszę lecieć gotować i sprzątać a potem znowu będę nadrabiać z 20 stron

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O zesz ty, wyjsc na chwile, a tu 28 stron do nadgonienia i same fajne tematy. ;)
    Simba, ja sie tez nie seksilam na poczatku, ale mialam zapalenie drog moczowych, antybiotyk, a potem straszna schize, ze sie wszystko powtorzy. Ze sie jakas bakteria znowu zawlecze. A ze chlop nie chcial sobie malego we wrzatku wyparzac, to i seksu nie bylo. ;). Potem mialam przedwczesne skurcze, wiec wiadomo - orgazm to skurcz, ale juz mi facet zaczal usychac, wiec trzeba bylo inaczej. ;) Ale jak masz ginekologa i nie widzi przeciwwskazan, szyjka jest twarda, dluga i zamknieta, to sie bzykaj. Mnie tu nikt nie badal, wiec sie balam, a przy skurczach szyjka sie bardzo skraca.

EwaT, Simba, polarmiś, ania.g, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wrocilam wkurwiona pod poloznej, bo mam cukier w moczu, wiec znowu zabawa w scisla diete cukrzycowa i mierzenie cukru. Ostatnio troche sobie pofolgowalam, bo juz bylo tak fajnie i lodziki tez juz lecialy. A tu doopa... I jak ja teraz na wakacje pojade i nawet sobie czeresni nie pojem? No zesz fak no...

Mega lubi tę wiadomość

‹‹ 3614 3615 3616 3617 3618 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ