SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale po co skoro już 17dc? jutro szczej rano

Reni ale po co , co ma byc to bedzie juz raz test w tym cyklu oblalam ;)

• Niuta Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    heeej baby..
    masakra z Wami, czlowiek chwile pozyje realnym zyciem a tu 30 stron zaleglosci! Co ja zrobie w przyszlym tygodniu, jak mnie 5 dni nie bedzie?

Zgadzam się w całej rozciągłości. Ledwo nadrobiłam zaległości ;-)

peppapig lubi tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • Mega Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no to moze on to robi dla Was, zeby wlasnie miec zdolnosc kredytowa, zeby sie nie martwic, co z Natanka przyszloscia..
    Moi znajomi (ktorzy nie jezdza) twierdza, ze delegacje to fun, wakacje, rozrywka- ja, po 10 latach latania po roznych krajach, rzygam hotelami, wynajmowanymi samochodami, lotniskami i zarciem w restauracjach..

To jest fajne jak sie jest singlem i meczy we wlasnym domu. Jak sie ma rodzine i ukochane wlasne miejsce, to jest to zdecydowanie meczace. Ale to wcale nie znaczy, ze sie przestaje to robic.. :(
    a Paszczak jak zwykle mądrze gada :D
    Uszy do góry, Bursztyn zrob coś tylko dla siebie, nie wiem spa, kino, teatr, opera co tam lubisz, szaleństwo zakupowe, spotkanie na miescie ze znajomymi... I olej pogodę, przy ciemnym niebie i w deszczu też sie mozna dobrze bawić

Bursztyn, ania.g lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    weźcie przestańcie
    przecież gimnazjum to dawna 7,8 klasa podstawówki...
    przecież wtedy też jarali i fajki i zioło..
    ja ziola wtedy nie jaralam jeszcze

Reni lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przegląd prasy

co my tu mamy... gadżet dla mamy ..znacie?
    odciąża podobno kręgosłup, szyję i ramiona

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f1dcc087c525.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 12:42

Mega, EwaT, peppapig lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zioło spróbowałam 2 lata temu pierwszy raz i jakies trefne bylo, wcale nie kopalo...

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no to moze on to robi dla Was, zeby wlasnie miec zdolnosc kredytowa, zeby sie nie martwic, co z Natanka przyszloscia..
    Moi znajomi (ktorzy nie jezdza) twierdza, ze delegacje to fun, wakacje, rozrywka- ja, po 10 latach latania po roznych krajach, rzygam hotelami, wynajmowanymi samochodami, lotniskami i zarciem w restauracjach..

To jest fajne jak sie jest singlem i nudzi we wlasnym domu. Jak sie ma rodzine i ukochane wlasne miejsce, to jest to zdecydowanie meczace. Ale to wcale nie znaczy, ze sie przestaje to robic.. :(
    po czesci napewnodla tego to robi, a po czesci b jest tak przyzwyczajony i to lubi
    tylko jak sie pojawiaja dzieci to take zycie w wiecznych rozjazdach jest nieporozumieniem i sie nie sprawdza

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    a Paszczak jak zwykle mądrze gada :D
    Uszy do góry, Bursztyn zrob coś tylko dla siebie, nie wiem spa, kino, teatr, opera co tam lubisz, szaleństwo zakupowe, spotkanie na miescie ze znajomymi... I olej pogodę, przy ciemnym niebie i w deszczu też sie mozna dobrze bawić
    tak tak, ja wiecznie robie cos tylko dla siebie bo chlopa ciagle nie ma, wolalabym robic cos dla NAS

Mega lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    ło matko, wytrzymalas????? ;)

myślałam o Tomaszku ;)

Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu wszystkie ucichly... Musze naciągnąć sweterek bo mi ciągnie po rencach ;) na dworze upal, a w robocie czlowiek marznie..

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    myślałam o Tomaszku ;)
    i dlatego bylo tyle roznych tych, no...lodow.. ;)

Bozia3, EwaT, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sie fkurwiłam
    przyszedł cyckonosz do karmienia z allegro...jak to jest miska D to ja mam w takim razie rozmiar H jak Hój....no nic może potem mi zmaleją

Mega, Bursztyn, polarmiś, iwcia77, peppapig, malgos741, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    myślałam o Tomaszku ;)
    prawdziwa Matka - Polka

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    i dlatego bylo tyle roznych tych, no...lodow.. ;)

jak Ty wszystko wiesz :)

polarmiś lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ja ziola wtedy nie jaralam jeszcze
    powiem szczerze , że jeszcze nie wiedziałam co to jest zioło ale fajki paliłam , zioło dopiero na półmetku w technikum

peppapig lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    prawdziwa Matka - Polka

nie bardzo...też mi sie chciało
    ale miałam na uwadze że to może byc moja ostatnia szansa na dzidzie

Mega lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    sie fkurwiłam
    przyszedł cyckonosz do karmienia z allegro...jak to jest miska D to ja mam w takim razie rozmiar H jak Hój....no nic może potem mi zmaleją
    po karmieniu moze i tak... ;)

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i dobiłam do końca , teraz muszę lecieć gotować i sprzątać a potem znowu będę nadrabiać z 20 stron

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O zesz ty, wyjsc na chwile, a tu 28 stron do nadgonienia i same fajne tematy. ;)
    Simba, ja sie tez nie seksilam na poczatku, ale mialam zapalenie drog moczowych, antybiotyk, a potem straszna schize, ze sie wszystko powtorzy. Ze sie jakas bakteria znowu zawlecze. A ze chlop nie chcial sobie malego we wrzatku wyparzac, to i seksu nie bylo. ;). Potem mialam przedwczesne skurcze, wiec wiadomo - orgazm to skurcz, ale juz mi facet zaczal usychac, wiec trzeba bylo inaczej. ;) Ale jak masz ginekologa i nie widzi przeciwwskazan, szyjka jest twarda, dluga i zamknieta, to sie bzykaj. Mnie tu nikt nie badal, wiec sie balam, a przy skurczach szyjka sie bardzo skraca.

EwaT, Simba, polarmiś, ania.g, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wrocilam wkurwiona pod poloznej, bo mam cukier w moczu, wiec znowu zabawa w scisla diete cukrzycowa i mierzenie cukru. Ostatnio troche sobie pofolgowalam, bo juz bylo tak fajnie i lodziki tez juz lecialy. A tu doopa... I jak ja teraz na wakacje pojade i nawet sobie czeresni nie pojem? No zesz fak no...

Mega lubi tę wiadomość

‹‹ 3614 3615 3616 3617 3618 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ