35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:A ja wrocilam wkurwiona pod poloznej, bo mam cukier w moczu, wiec znowu zabawa w scisla diete cukrzycowa i mierzenie cukru. Ostatnio troche sobie pofolgowalam, bo juz bylo tak fajnie i lodziki tez juz lecialy. A tu doopa... I jak ja teraz na wakacje pojade i nawet sobie czeresni nie pojem? No zesz fak no...
-
Pusurek wrote:A ja wrocilam wkurwiona pod poloznej, bo mam cukier w moczu, wiec znowu zabawa w scisla diete cukrzycowa i mierzenie cukru. Ostatnio troche sobie pofolgowalam, bo juz bylo tak fajnie i lodziki tez juz lecialy. A tu doopa... I jak ja teraz na wakacje pojade i nawet sobie czeresni nie pojem? No zesz fak no...
i inne slodkie przyjemnosciPusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:W doope no... I jak sie oprzec polskim ciachom? Napoleonkom i innym bezowym tortom?
Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Chyba musze troche po-Samirowac - helloooo! Czy ktos widzial moj post? Ja tu guza pod pacha mam i pytam czy to normalne?? Czy jest na sali jakiś lekarz?
miałam się przywitać ale tylko się wkurzyłam
kurcze nie wmawiajcie mi ze piszę w ten sposób zrobiłam to może 2, 3razy i tylko pisząc ze nie zauważono mojego posta bo chciałam żeby akurat ten zauważono ,wiele tu dziewczyn zadaje pytania i dostają obszerne odpowiedzi dlatego piszę w tej chwili mało a nóż komuś się mój post nie spodoba i powie ze go pouczam albo drwię albo chcę uwagi ,chociaż wiele osób pisze jak chce i co chce ja widać nie mogę ehh...
i od razu powiem ,nie chcę żeby ktokolwiek to skomentował i pisał ze mam wyluzować itp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 13:16
Reni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Pamietacie moze jak nazywal sie preparat dla kobiet, odpowiednik Inofolicu? Byl jakis drugi tylko nie pamietam nazwy, roznily sie skladem
jest też coś takiego ,ten sam skład jest o 10saszetek więcejWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 13:17
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
samira wrote:miałam się przywitać ale tylko się wkurzyłam
kurcze nie wmawiajcie mi ze piszę w ten sposób zrobiłam to może 2, 3razy i tylko pisząc ze nie zauważono mojego posta bo chciałam żeby akurat ten zauważono ,wiele tu dziewczyn zadaje pytania i dostają obszerne odpowiedzi dlatego piszę w tej chwili mało a nóż komuś się mój post nie spodoba i powie ze go pouczam albo drwię albo chcę uwagi ,chociaż wiele osób pisze jak chce i co chce ja widać nie mogę ehh...
i od razu powiem ,nie chcę żeby ktokolwiek to skomentował i pisał ze mam wyluzować itp.
Moze dobrze wlasnie ze powstal nowy czasownik od Twojego nicka - dzieki temu od razu pojawia sie reakcja
Oj Kazmirz, Kazmirz...naprawdesamira, Mega, polarmiś, Bursztyn, Bliska 77, Sabina, malgos741, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:weźcie przestańcie
przecież gimnazjum to dawna 7,8 klasa podstawówki...
przecież wtedy też jarali i fajki i zioło..Bozia3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem ciagle taka wkurwiona perspektywa zepsutych wakacji bez cukru w Pl, ze az mnie nosi. Chyba na pierdzionku z brylantem sie nie skonczy, jak chlop nie dorzuci do tego wisiorka, to bedzie gruuuuuuba afera.
Reni, Mega, Mango, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Ale czego sie denerwujesz?
Moze dobrze wlasnie ze powstal nowy czasownik od Twojego nicka - dzieki temu od razu pojawia sie reakcja
Oj Kazmirz, Kazmirz...naprawde
wkurza mnie to i już ,nie wszystkie żarty czy kpiny muszą mi się podobać Simbo - prawdaSimba, Mega, Bursztyn, malgos741 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:wkurza mnie to i już ,nie wszystkie żarty czy kpiny muszą mi się podobać Simbo - prawda
To jest despotyzm forumowy.
Przykro mi..samira, polarmiś, Mega, Bozia3, Bursztyn, Sabina, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Samuela znowu to robisz
samira wrote:miałam się przywitać ale tylko się wkurzyłam
i od razu powiem ,nie chcę żeby ktokolwiek to skomentował i pisał ze mam wyluzować itp.Simba, samira lubią tę wiadomość