X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja wrocilam wkurwiona pod poloznej, bo mam cukier w moczu, wiec znowu zabawa w scisla diete cukrzycowa i mierzenie cukru. Ostatnio troche sobie pofolgowalam, bo juz bylo tak fajnie i lodziki tez juz lecialy. A tu doopa... I jak ja teraz na wakacje pojade i nawet sobie czeresni nie pojem? No zesz fak no...
    to czereśni nie wolno?

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja wrocilam wkurwiona pod poloznej, bo mam cukier w moczu, wiec znowu zabawa w scisla diete cukrzycowa i mierzenie cukru. Ostatnio troche sobie pofolgowalam, bo juz bylo tak fajnie i lodziki tez juz lecialy. A tu doopa... I jak ja teraz na wakacje pojade i nawet sobie czeresni nie pojem? No zesz fak no...
    no to szlaban na lody... ;)
    i inne slodkie przyjemnosci

Pusurek lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    to czereśni nie wolno?
    Wolno. Garsc dziennie... I to wtedy jedyna dzienna dawka owocow...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no to szlaban na lody... ;)
    i inne slodkie przyjemnosci
    W doope no... I jak sie oprzec polskim ciachom? Napoleonkom i innym bezowym tortom?

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Wolno. Garsc dziennie... I to wtedy jedyna dzienna dawka owocow...
    oj, to straszne jest :(

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jarali.... - jaraliśmy - nie bójmy się napisać prawdy...;)
    Skad ten czas przeszly? ;)

Dorka1979, iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    W doope no... I jak sie oprzec polskim ciachom? Napoleonkom i innym bezowym tortom?
    ciezko, musisz popracować nad silna wola ;)

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Wrocili na dobra droge.

Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamietacie moze jak nazywal sie preparat dla kobiet, odpowiednik Inofolicu? Byl jakis drugi tylko nie pamietam nazwy, roznily sie skladem

samira, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Chyba musze troche po-Samirowac - helloooo! Czy ktos widzial moj post? Ja tu guza pod pacha mam i pytam czy to normalne?? Czy jest na sali jakiś lekarz?

miałam się przywitać ale tylko się wkurzyłam

kurcze nie wmawiajcie mi ze piszę w ten sposób zrobiłam to może 2, 3razy i tylko pisząc ze nie zauważono mojego posta bo chciałam żeby akurat ten zauważono ,wiele tu dziewczyn zadaje pytania i dostają obszerne odpowiedzi dlatego piszę w tej chwili mało a nóż komuś się mój post nie spodoba i powie ze go pouczam albo drwię albo chcę uwagi ,chociaż wiele osób pisze jak chce i co chce ja widać nie mogę ehh...

i od razu powiem ,nie chcę żeby ktokolwiek to skomentował i pisał ze mam wyluzować itp.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 13:16

Reni lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    a już mi się teraz nie chce...:) w sumie, to mnie nie ciągnie od tamtej pory, czyli ponad 20 lat....spróbowałam, zabawnie było i tyle...:)

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Pamietacie moze jak nazywal sie preparat dla kobiet, odpowiednik Inofolicu? Byl jakis drugi tylko nie pamietam nazwy, roznily sie skladem
    http://www.doz.pl/apteka/p79259-Inofem_proszek_do_sporzadzania_roztworu_30_saszetek

jest też coś takiego ,ten sam skład jest o 10saszetek więcej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 13:17

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:

kurcze nie wmawiajcie mi ze piszę w ten sposób zrobiłam to może 2, 3razy i tylko pisząc ze nie zauważono mojego posta bo chciałam żeby akurat ten zauważono ,wiele tu dziewczyn zadaje pytania i dostają obszerne odpowiedzi dlatego piszę w tej chwili mało a nóż komuś się mój post nie spodoba i powie ze go pouczam albo drwię albo chcę uwagi ,chociaż wiele osób pisze jak chce i co chce ja widać nie mogę ehh...

i od razu powiem ,nie chcę żeby ktokolwiek to skomentował i pisał ze mam wyluzować itp.
    Ale czego sie denerwujesz?
    Moze dobrze wlasnie ze powstal nowy czasownik od Twojego nicka - dzieki temu od razu pojawia sie reakcja ;)
    Oj Kazmirz, Kazmirz...naprawde

samira, Mega, polarmiś, Bursztyn, Bliska 77, Sabina, malgos741, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to moje małe w brzuchu ma ciągle czkawkę...:) chyba z 5 razy dziennie...czy jest coś na to wskazane, jakaś dieta czy co? może ja za dużo gazowanego pije???

Simba, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    weźcie przestańcie
    przecież gimnazjum to dawna 7,8 klasa podstawówki...
    przecież wtedy też jarali i fajki i zioło..
    No to ja zacofana bo pierwsza i przed ostatnia trawke widzialam i palilam w wieku 21 lat w Paryzu ale ja z tych starszych, choc Bozia twierdzi ze juz znala temat:-)

Bozia3 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem ciagle taka wkurwiona perspektywa zepsutych wakacji bez cukru w Pl, ze az mnie nosi. Chyba na pierdzionku z brylantem sie nie skonczy, jak chlop nie dorzuci do tego wisiorka, to bedzie gruuuuuuba afera. ;) :P

Reni, Mega, Mango, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ale czego sie denerwujesz?
    Moze dobrze wlasnie ze powstal nowy czasownik od Twojego nicka - dzieki temu od razu pojawia sie reakcja ;)
    Oj Kazmirz, Kazmirz...naprawde

wkurza mnie to i już ,nie wszystkie żarty czy kpiny muszą mi się podobać Simbo - prawda ;)

Simba, Mega, Bursztyn, malgos741 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    wkurza mnie to i już ,nie wszystkie żarty czy kpiny muszą mi się podobać Simbo - prawda ;)
    Niestety. Musza.
    To jest despotyzm forumowy.
    Przykro mi..

samira, polarmiś, Mega, Bozia3, Bursztyn, Sabina, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha
    Zapomnialabym
    Samira - wyluuuuuzuj
    :)

Reni, Mega, Bozia3, paszczakin, Sabina, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samuela znowu to robisz ;-)
    samira wrote:

Simba, samira lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 3615 3616 3617 3618 3619 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ