SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja wrocilam wkurwiona pod poloznej, bo mam cukier w moczu, wiec znowu zabawa w scisla diete cukrzycowa i mierzenie cukru. Ostatnio troche sobie pofolgowalam, bo juz bylo tak fajnie i lodziki tez juz lecialy. A tu doopa... I jak ja teraz na wakacje pojade i nawet sobie czeresni nie pojem? No zesz fak no...
    to czereśni nie wolno?

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja wrocilam wkurwiona pod poloznej, bo mam cukier w moczu, wiec znowu zabawa w scisla diete cukrzycowa i mierzenie cukru. Ostatnio troche sobie pofolgowalam, bo juz bylo tak fajnie i lodziki tez juz lecialy. A tu doopa... I jak ja teraz na wakacje pojade i nawet sobie czeresni nie pojem? No zesz fak no...
    no to szlaban na lody... ;)
    i inne slodkie przyjemnosci

Pusurek lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    to czereśni nie wolno?
    Wolno. Garsc dziennie... I to wtedy jedyna dzienna dawka owocow...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no to szlaban na lody... ;)
    i inne slodkie przyjemnosci
    W doope no... I jak sie oprzec polskim ciachom? Napoleonkom i innym bezowym tortom?

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Wolno. Garsc dziennie... I to wtedy jedyna dzienna dawka owocow...
    oj, to straszne jest :(

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jarali.... - jaraliśmy - nie bójmy się napisać prawdy...;)
    Skad ten czas przeszly? ;)

Dorka1979, iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    W doope no... I jak sie oprzec polskim ciachom? Napoleonkom i innym bezowym tortom?
    ciezko, musisz popracować nad silna wola ;)

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Wrocili na dobra droge.

Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamietacie moze jak nazywal sie preparat dla kobiet, odpowiednik Inofolicu? Byl jakis drugi tylko nie pamietam nazwy, roznily sie skladem

samira, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Chyba musze troche po-Samirowac - helloooo! Czy ktos widzial moj post? Ja tu guza pod pacha mam i pytam czy to normalne?? Czy jest na sali jakiś lekarz?

miałam się przywitać ale tylko się wkurzyłam

kurcze nie wmawiajcie mi ze piszę w ten sposób zrobiłam to może 2, 3razy i tylko pisząc ze nie zauważono mojego posta bo chciałam żeby akurat ten zauważono ,wiele tu dziewczyn zadaje pytania i dostają obszerne odpowiedzi dlatego piszę w tej chwili mało a nóż komuś się mój post nie spodoba i powie ze go pouczam albo drwię albo chcę uwagi ,chociaż wiele osób pisze jak chce i co chce ja widać nie mogę ehh...

i od razu powiem ,nie chcę żeby ktokolwiek to skomentował i pisał ze mam wyluzować itp.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 13:16

Reni lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    a już mi się teraz nie chce...:) w sumie, to mnie nie ciągnie od tamtej pory, czyli ponad 20 lat....spróbowałam, zabawnie było i tyle...:)

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Pamietacie moze jak nazywal sie preparat dla kobiet, odpowiednik Inofolicu? Byl jakis drugi tylko nie pamietam nazwy, roznily sie skladem
    http://www.doz.pl/apteka/p79259-Inofem_proszek_do_sporzadzania_roztworu_30_saszetek

jest też coś takiego ,ten sam skład jest o 10saszetek więcej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 13:17

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:

kurcze nie wmawiajcie mi ze piszę w ten sposób zrobiłam to może 2, 3razy i tylko pisząc ze nie zauważono mojego posta bo chciałam żeby akurat ten zauważono ,wiele tu dziewczyn zadaje pytania i dostają obszerne odpowiedzi dlatego piszę w tej chwili mało a nóż komuś się mój post nie spodoba i powie ze go pouczam albo drwię albo chcę uwagi ,chociaż wiele osób pisze jak chce i co chce ja widać nie mogę ehh...

i od razu powiem ,nie chcę żeby ktokolwiek to skomentował i pisał ze mam wyluzować itp.
    Ale czego sie denerwujesz?
    Moze dobrze wlasnie ze powstal nowy czasownik od Twojego nicka - dzieki temu od razu pojawia sie reakcja ;)
    Oj Kazmirz, Kazmirz...naprawde

samira, Mega, polarmiś, Bursztyn, Bliska 77, Sabina, malgos741, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to moje małe w brzuchu ma ciągle czkawkę...:) chyba z 5 razy dziennie...czy jest coś na to wskazane, jakaś dieta czy co? może ja za dużo gazowanego pije???

Simba, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    weźcie przestańcie
    przecież gimnazjum to dawna 7,8 klasa podstawówki...
    przecież wtedy też jarali i fajki i zioło..
    No to ja zacofana bo pierwsza i przed ostatnia trawke widzialam i palilam w wieku 21 lat w Paryzu ale ja z tych starszych, choc Bozia twierdzi ze juz znala temat:-)

Bozia3 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem ciagle taka wkurwiona perspektywa zepsutych wakacji bez cukru w Pl, ze az mnie nosi. Chyba na pierdzionku z brylantem sie nie skonczy, jak chlop nie dorzuci do tego wisiorka, to bedzie gruuuuuuba afera. ;) :P

Reni, Mega, Mango, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ale czego sie denerwujesz?
    Moze dobrze wlasnie ze powstal nowy czasownik od Twojego nicka - dzieki temu od razu pojawia sie reakcja ;)
    Oj Kazmirz, Kazmirz...naprawde

wkurza mnie to i już ,nie wszystkie żarty czy kpiny muszą mi się podobać Simbo - prawda ;)

Simba, Mega, Bursztyn, malgos741 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    wkurza mnie to i już ,nie wszystkie żarty czy kpiny muszą mi się podobać Simbo - prawda ;)
    Niestety. Musza.
    To jest despotyzm forumowy.
    Przykro mi..

samira, polarmiś, Mega, Bozia3, Bursztyn, Sabina, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha
    Zapomnialabym
    Samira - wyluuuuuzuj
    :)

Reni, Mega, Bozia3, paszczakin, Sabina, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samuela znowu to robisz ;-)
    samira wrote:

Simba, samira lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 3615 3616 3617 3618 3619 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ