35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Ale skad wziac taki niebieski karton??
Pusurek, Bozia3, polarmiś, Bursztyn, samira, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:bo butach nowych czeto są takie ,lepiej - skąd wziąć taki żebym się w niego zmieściła
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Pfff, to jest jednak roznica.
mam karton po panelach podlogowych, na wysokosc pasi, ale brzuch nie wejdzie.
najlepiej dwudrzwiowej, wtedy spokojnie mozna sie rozłożyć
Pusurek, Bursztyn, Sabina, Dorka1979, iwcia77, caffe, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:to moje małe w brzuchu ma ciągle czkawkę...
chyba z 5 razy dziennie...czy jest coś na to wskazane, jakaś dieta czy co? może ja za dużo gazowanego pije???
Dwutlenek wegla z gazowancow nie przedostaje sie przez lozysko, wiec maly czka bo lubi.Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ale patrzcie jaka furorę by ten karton zrobił, taki składany.
ktoś cię wkurza sty mówisz mam swój karton i nie zawaham sie go użyć! Taki foch z przytupem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 13:58
Pusurek, Reni, samira, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Myla mi sie awatary Bozi z Annamaria i Mysza, wszystkie sie uwziely na bialo-czarny zestaw. Nie mozecie jakies kolorowe bikini zalozyc? albo Bozia - zaloz chociaz ta rozwa czapke
Mega, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Ty Simba nie podskakuj, bo za chwile bedziesz latac, zeby sobie gacie kupic rozmiar XXL, jak Ci przy blizniakach dupsko urosnie.
Biore te gacie pod uwage. I wcale sie tym nie przejmuje.Bursztyn, Pusurek, Mega, samira, Bozia3, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ty Simba nie podskakuj, bo za chwile bedziesz latac, zeby sobie gacie kupic rozmiar XXL, jak Ci przy blizniakach dupsko urosnie.
Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:To nie bylo do Ciebie tylko ogolnie. Taka prawda czasu, prawda ekranu
Biore te gacie pod uwage. I wcale sie tym nie przejmuje.Poza tym dupsko w rozmiarze XXL, cale w koronkach, tez moze byc milusie.
Mega, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny