35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Myla mi sie awatary Bozi z Annamaria i Mysza, wszystkie sie uwziely na bialo-czarny zestaw. Nie mozecie jakies kolorowe bikini zalozyc? albo Bozia - zaloz chociaz ta rozwa czapke
Reni, Bursztyn, Pusurek, Sabina, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a jak chcialam w zasłonie to się nie podobało..teraz to się tylko cieszę, że chociaż na fotce się mogę mylić z wychudziałym Pusurkiem....
Mnie tam sie ona bardzo podobalaBozia3 lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:jego caly charme wlasnie runal i rozbil w drobny mak....
Informuje o przeniesieniu afektu (ktorym darzylam Twojego S.) na meza Misiowego i BoziMega, Pusurek, Bursztyn, Simba, polarmiś, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Wlasnie zapomnialam oprotestowac nazywanie Twojej sukienki zaslona.
Mnie tam sie ona bardzo podobala
wole Bozie bez tej tapicerki z PKPBozia3, Simba, polarmiś, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:a jak chcialam w zasłonie to się nie podobało..teraz to się tylko cieszę, że chociaż na fotce się mogę mylić z wychudziałym Pusurkiem....
Ciebie i tak poznac, bo cyckow nie pokazujesz.Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ale byla tez nazywana kotara(ja) i jeszcze jakos, ale nie pamietam
wole Bozie bez tej tapicerki z PKPto kiecka przywieziona z UK - tyle tylko, ze teraz o 3 numery za ciasna..ale się dosyć dobrze rozciąga..
Pusurek, Simba, Mega, Bursztyn, polarmiś, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:sama jesteś z PKP
to kiecka przywieziona z UK - tyle tylko, ze teraz o 3 numery za ciasna..ale się dosyć dobrze rozciąga..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 14:32
Bozia3, Simba, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:a jak chcialam w zasłonie to się nie podobało..teraz to się tylko cieszę, że chociaż na fotce się mogę mylić z wychudziałym Pusurkiem....
Bursztyn, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ojej, jaki slodziutki komplement!
Ciebie i tak poznac, bo cyckow nie pokazujesz.Bursztyn, Pusurek, Simba, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:sama jesteś z PKP
to kiecka przywieziona z UK - tyle tylko, ze teraz o 3 numery za ciasna..ale się dosyć dobrze rozciąga..
Ale fakt, ze i Bozia, i Mysza maja takie same fotki - gacie sa, cyc koszulka przykryty. Ja i Ania mamy czarne kompleciki, jeno profil inny.
Moze zrobimy losowanie i kazda sobie inny kolorek wybierze? Zeby dla wymagajacych dziewczynek bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Szczerze, to na fotkach nie widc roznicy w tusz - wcale!!!!!!
Simba, Pusurek, Bursztyn, Mega, samira, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Jak dla mnie to byl kameleon, stad sugestia, ze Bozia sie maskuje.
Ale fakt, ze i Bozia, i Mysza maja takie same fotki - gacie sa, cyc koszulka przykryty. Ja i Ania mamy czarne kompleciki, jeno profil inny.
Moze zrobimy losowanie i kazda sobie inny kolorek wybierze? Zeby dla wymagajacych dziewczynek bylo.
wlasnie, koloru brakuje