35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Wlasnie obawiam sie, czy nie po dziadku.
Bo ciagnie mnie tez na browar, futbol i dziwkiAle byl najlepszym Dziadkiem na swiecie
Reni, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:to moj Dziadziu! tylko zamiast browaru byl hazard, reszta sie zgadza
Ale byl najlepszym Dziadkiem na swiecie
Chociaz po moim dziadku tez. Ten to browar, kumple, gitara i MazuryI tez byl ukochany.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 14:50
Bursztyn, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:A po jakim czasie trza ten brzuch pokazac? A moze byc na bezdechu? A tasma przezroczysta mozna go przytrzymac? W fotoszopie sie nie liczy, co?
W photoshopie to my Twoje fotki znamy - chyba nie myslisz ze uwierzylysmy ze tak wygladasz teraz?Pusurek, Bursztyn, Bozia3, Bliska 77, Sabina, iwcia77, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:No tak trzy dni po porodzie
W photoshopie to my Twoje fotki znamy - chyba nie myslisz ze uwierzylysmy ze tak wygladasz teraz?
A wlasnie, ze tak wygladam!Bez szopa.
Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Bozia
no jest i różyk
jakoś tak szczupło wyszłaś jak na te 91 kg
no ale łanie łanie
p.s. suty Ci stojąchybabyście nawet w kożuchu te cycki obserwowały...
Reni, Aprilka, peppapig, Bursztyn, Mega, Bliska 77, Sabina, malgos741, iwcia77, samira, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:O jezuskuuuuuuu
Slinotoooooook!!!!
Wlasnie w sobote z Paszczakiem rozmawialysmy o tych moich ulubionych grzybachMmmmmmmmm.
Chociaz ja ostatnio moglabym zywic sie wylacznie grzankami z serem zoltym. Takie chamskie podniebienie...
Ale cos dzisiaj nie mam smaka wszystko co do geby wloze ma gorzki smak. Zupa krem rowniezpeppapig, Simba, Sabina, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny