35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
to moj Dziadziu! tylko zamiast browaru byl hazard, reszta sie zgadzaSimba wrote:Wlasnie obawiam sie, czy nie po dziadku.
Bo ciagnie mnie tez na browar, futbol i dziwki
Ale byl najlepszym Dziadkiem na swiecie 
Reni, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Chodzilo mi o mojego ojca - dziadka dzieciomBursztyn wrote:to moj Dziadziu! tylko zamiast browaru byl hazard, reszta sie zgadza
Ale byl najlepszym Dziadkiem na swiecie 

Chociaz po moim dziadku tez. Ten to browar, kumple, gitara i Mazury
I tez byl ukochany.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 14:50
Bursztyn, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No tak trzy dni po porodziePusurek wrote:A po jakim czasie trza ten brzuch pokazac? A moze byc na bezdechu? A tasma przezroczysta mozna go przytrzymac? W fotoszopie sie nie liczy, co?

W photoshopie to my Twoje fotki znamy - chyba nie myslisz ze uwierzylysmy ze tak wygladasz teraz?
nick nieaktualny, Bursztyn, Bozia3, Bliska 77, nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny3 dni po porodzie to ja zamierzam jeszcze zalegac w szpitalu, z dobrym obiadkiem i odwiedzinami. Ale jak sie ogarne, to mi chlop cyknie. Ale musi byc jakis realny dead line.Simba wrote:No tak trzy dni po porodzie

W photoshopie to my Twoje fotki znamy - chyba nie myslisz ze uwierzylysmy ze tak wygladasz teraz?
A wlasnie, ze tak wygladam!
Bez szopa.
Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia

no jest i różyk
jakoś tak szczupło wyszłaś jak na te 91 kg
no ale łanie łanie
p.s. suty Ci stoją
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, Bliska 77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
zwariuje z Wami przysięgam...Reni wrote:Bozia

no jest i różyk
no ale łanie łanie
p.s. suty Ci stoją
chybabyście nawet w kożuchu te cycki obserwowały...
Reni, Aprilka, nick nieaktualny, Bursztyn, Mega, Bliska 77, nick nieaktualny, malgos741, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo moje ulubione - grzanki z serem.!!!Simba wrote:O jezuskuuuuuuu
Slinotoooooook!!!!
Wlasnie w sobote z Paszczakiem rozmawialysmy o tych moich ulubionych grzybach
Mmmmmmmmm.
Chociaz ja ostatnio moglabym zywic sie wylacznie grzankami z serem zoltym. Takie chamskie podniebienie...
Ale cos dzisiaj nie mam smaka wszystko co do geby wloze ma gorzki smak. Zupa krem rowniez
nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTez tak sadze i pytam gdzie te kg.Reni wrote:Bozia

no jest i różyk
no ale łanie łanie
p.s. suty Ci stoją
Sutki widac, cycek akuratny!
Bozia3, Reni, nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość