35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:dziękuję Ci Polarku - Ty mnie rozumiesz...ale ja jednak mam wagę i widzę na niej 91,3 kg...więc ten wysuszony Pusur goniący po ogrodzie na nogach anorektycznych tylko doprowadza mnie do szału - chyba wyciągnę działo jak Samira i zacznę strzelać do napotkanych chudzielców....Breivik przy mnie wymięknie..
Dzis bylam na wadze u poloznej, no i 6,5 kg wiecej. Jesli to jakas pociecha.Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:To co nosisz teraz???
Pusurek, Bursztyn, Simba, polarmiś, Bliska 77, Sabina, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:dziękuję Ci Polarku - Ty mnie rozumiesz...ale ja jednak mam wagę i widzę na niej 91,3 kg...więc ten wysuszony Pusur goniący po ogrodzie na nogach anorektycznych tylko doprowadza mnie do szału - chyba wyciągnę działo jak Samira i zacznę strzelać do napotkanych chudzielców....Breivik przy mnie wymięknie..
-
Pusurek wrote:O Boziu, kocham Cie normalnie!
Dzis bylam na wadze u poloznej, no i 6,5 kg wiecej. Jesli to jakas pociecha.
miałaś iść zdaje się obiad robić....dietetyczny..idź ugotuj se kalafiorka....
ja tymczasem zrobię dziś makaron ze szpinakiem i serem pleśniowym..Bursztyn, Pusurek, Mega, Simba, Bliska 77, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Reni no nie wiem czy Cie przebije ale robie zupe krem z kurek !
Slinotoooooook!!!!
Wlasnie w sobote z Paszczakiem rozmawialysmy o tych moich ulubionych grzybachMmmmmmmmm.
Chociaz ja ostatnio moglabym zywic sie wylacznie grzankami z serem zoltym. Takie chamskie podniebienie...Mega, Reni, polarmiś, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:spadaj na drzewo..
miałaś iść zdaje się obiad robić....dietetyczny..idź ugotuj se kalafiorka....
ja tymczasem zrobię dziś makaron ze szpinakiem i serem pleśniowym..
Mamy kupiona nowa plyte, ale jeszcze nie dojechala.
Dlatego siedze na ovu, bo mam wylane na obiad. Dziecko zjadlo kanapke i tez ma wylane.Simba, samira, Reni, Bozia3, Bliska 77, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:O jezuskuuuuuuu
Slinotoooooook!!!!
Wlasnie w sobote z Paszczakiem rozmawialysmy o tych moich ulubionych grzybachMmmmmmmmm.
Chociaz ja ostatnio moglabym zywic sie wylacznie grzankami z serem zoltym. Takie chamskie podniebienie...Simba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:No kuzwa wlasnie... Nie wiem czy pisalam, jakis czas temu, ze dziecie moje ukochane zbilo jakis czas temu plyte grzewcza - odrabal sie jej rog ( plycie, nie corce ). No i wlasnie dzis plyta umarla na amen. Rozwazam zrobienie obiadu w mikrofali, i tak miala byc duszona ryba, a mikro ma taka funkcje...
Mamy kupiona nowa plyte, ale jeszcze nie dojechala.
Dlatego siedze na ovu, bo mam wylane na obiad. Dziecko zjadlo kanapke i tez ma wylane.Bursztyn, Mega, Pusurek, Reni, Bozia3, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:nie nie,to podniebienie Twoich dzieci, ktore odziedziczyly po tatusiu....
Bo ciagnie mnie tez na browar, futbol i dziwkiBursztyn, Pusurek, Mega, Reni, polarmiś, Mango, Sabina, malgos741, iwcia77, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny