35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Pusurku a w czersniach nie tylko cukier , ale tez i bialko chyba ze zagladasz do srodka i z bialkiem eliminujesz
Reni, Bursztyn, kkisia, Simba, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
albo się chociaż pomalujcie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e0ce498c30b4.jpg
Bursztyn wrote:Myla mi sie awatary Bozi z Annamaria i Mysza, wszystkie sie uwziely na bialo-czarny zestaw. Nie mozecie jakies kolorowe bikini zalozyc? albo Bozia - zaloz chociaz ta rozwa czapkePusurek, Mega, Bursztyn, Simba, polarmiś, inessa, ania.g, Mango, Bliska 77, Sabina, Dorka1979, iwcia77, caffe, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:albo się chociaż pomalujcie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e0ce498c30b4.jpg
Reni skad ty to bierzesz , normalnie zalamka
Ja przy moim rozmiarze tez w tym wieku moge miec takiea chlop nie chce slyszec o zmniejszeniu
polarmiś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A propos piersi.
Wczoraj moj M mowi: Urosly Ci.
Ja z satysfakcja: Nooooooo. Chociaz wedlug forum to ja i tak sie nie zaliczalam do najmniejszych z moim 75C, nie zaliczam sie do Teresek.
On: Naprawde??? To sa jeszcze mniejsze?
Ja: NO BARDZO DZIEKUJE!!!!! Teraz to sobie chlopaku narobiles!!!!
On: Ale o co chodzi?
Ja: O NIC!!!!! DOBRANOC!!!!
Bozia3, Mega, polarmiś, samira, Sabina, Dorka1979, iwcia77, mysza1975, Żanet, macduska lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:podciagniesz sobie w razie czego i bedzie git majonez
nie powinnam chyba zbyt duzo przebywac z Pania Basia bo mi sie udziela.....
Waldus.
A ja tego serialu nie lubie. Normalnie.Bursztyn, Mega, polarmiś, Sabina lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:A propos piersi.
Wczoraj moj M mowi: Urosly Ci.
Ja z satysfakcja: Nooooooo. Chociaz wedlug forum to ja i tak sie nie zaliczalam do najmniejszych z moim 75C, nie zaliczam sie do Teresek.
On: Naprawde??? To sa jeszcze mniejsze?
Ja: NO BARDZO DZIEKUJE!!!!! Teraz to sobie chlopaku narobiles!!!!
On: Ale o co chodzi?
Ja: O NIC!!!!! DOBRANOC!!!!
Informuje o przeniesieniu afektu (ktorym darzylam Twojego S.) na meza Misiowego i Bozi
Simba, Mega, Bozia3, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:jego caly charme wlasnie runal i rozbil w drobny mak....
Informuje o przeniesieniu afektu (ktorym darzylam Twojego S.) na meza Misiowego i BoziBursztyn, Mega, polarmiś, Sabina lubią tę wiadomość