X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena wrote:
    Witam w słonecznym dniu. Czytanie uzupełnię później. Jest mi smutno, wczoraj w wypadku zmarł mój najbliższy kuzyn, 29 lat. Tragedia w rodzinie. Myśli o dziecku od razu poszły w kąt, a myślałam , że nic mnie od nich nie odciągnie. Na niczym nie moge się skupić. W sobotę pogrzeb. Żal mi rodziny, jego rodziców.
    Życzę Wam pogodnego dnia i dalszych fasolek. Ja zmykam do kuchni. Fajnie, że jesteście kochane, w takich chwilach docenia się takie rzeczy.

ojej współczuję bardzo i rodzinie i tobie :( :( straszne ,tak nagle i taki młody chłopak mój brat zmarł tez nagle 15.06 minie 4lata a miął wtedy 41 (miał pękniecie tętniaka aorty tej przy sercu i z winy lekarzy pośrednio bo nie zareagowali w porę,operacja mogłaby mu życie uratować a brat nie wiedział o chorobie bo jest podstępna ,dużo by pisać ale nie mam na to siły :( )

caffe, inessa, bliska77, anna maria, Olena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2013, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Samira <3 <3 <3

<3

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie w nowym dniu :)
    Olenka serdecznie współczuje całej rodzinie :( bede mocno pamiętać <3
    Jolka bardzo Ci współczuje, oj ból musi być duży :(
    Kochane musze za chwile kończyć bo rodzice juz jadą :D
    Obiadek już się robi :;)
    Kochane mocno pamiętam o każdej w moim sercu jest każda bez wyjątku <3 :D dziękuje za Waszą pamięć :)

Bursztyn, samira, megan8, bliska77, Mango, anna maria, Conducive, angela, Olena lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane:) Jolu współczuję, dobrze, ze juz ci lepiej i starania zaczniesz w następnym cyklu jak sie jakis głupi skorpion nie przywali:)
    Olenko moje wyrazy wspołczucia:(
    Inessko też jestem myslami z Tobą:)
    Samirko, cóż mogę powiedzieć,sama wiesz......:(((
    Aguś piękny sen, stawiam na Agatkę, będzie cudowna z małymi warkoczykami:)
    Iwcia super awatarek:)
    No cóż, nie sposób wymienic każdej z Was ale myslami jestem cały czas....
    U mnie okresu nadal brak 42dc.....Udanego dnia majowego:))))

inessa, caffe, megan8, samira, Bursztyn, bliska77, Mango, anna maria, Olena lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena wrote:
    Witam w słonecznym dniu. Czytanie uzupełnię później. Jest mi smutno, wczoraj w wypadku zmarł mój najbliższy kuzyn, 29 lat. Tragedia w rodzinie. Myśli o dziecku od razu poszły w kąt, a myślałam , że nic mnie od nich nie odciągnie. Na niczym nie moge się skupić. W sobotę pogrzeb. Żal mi rodziny, jego rodziców.
    Życzę Wam pogodnego dnia i dalszych fasolek. Ja zmykam do kuchni. Fajnie, że jesteście kochane, w takich chwilach docenia się takie rzeczy.

Kurcze, strasznie mi przykro, życie jest strasznie kruche...przytulam mocno

samira, anna maria, grosza, inessa, Olena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Czesc Dziewczynki

Nie moge uwierzyc, ale zrobilo sie cieplo, wreszcie! Oby tak zostalo, slonce pomaga funkcjonowac. Marze o tym, zeby pojechac do Polski na miesiac, przestac czytac branzowe ksiazki, periodyki, tylko jakas glupia nawet ksiazke nie zwiazana z psychologia. Albo w ogole nie czytac tylko ogladac obrazki :)

u nas chłodno i pochmurnie, słoneczka brak, może zrób coś co Cię zrelaksuje....

samira, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    agafbh wrote:
    Witajcie,
    tak jak byłam pewna, moja przyjaciółka przyjechała w odwiedziny i to z jakim hukiem!!!!!!!!!!
    plecy bolą mnie strasznie,
    Bursztynku, Inessa, wypiłam za Was, zresztą za Was wszystkie :-)

ale dziś miałam sen - urodziłam dzidziusia, córeczkę Agatkę (takie imię moja córcia wymyśliła dla siostrzyczki a Bartek dla braciszka), sen był tak wyraźny i przekonujący..miała fajną uśmiechniętą buźkę, czarne posklejane włoski...aż się rano popłakałam
    no nic, w poniedziałek mąż idzie na badanie (ponownie) a od jutra CLO i wszystko od nowa, miłego dnia dziewczyny

Dziekuje Agus. A co do snu, to mysle ze byl proroczy. Stawiam na Bartka :)

Bursztynku, oby........nieważne czy Bartek czy Agatka, nowy cykl nowe nadzieje

megan8, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Witajcie,
    tak jak byłam pewna, moja przyjaciółka przyjechała w odwiedziny i to z jakim hukiem!!!!!!!!!!

ale dziś miałam sen - urodziłam dzidziusia, córeczkę Agatkę (takie imię moja córcia wymyśliła dla siostrzyczki a Bartek dla braciszka), sen był tak wyraźny i przekonujący..miała fajną uśmiechniętą buźkę, czarne posklejane włoski...aż się rano popłakałam
    no nic, w poniedziałek mąż idzie na badanie (ponownie) a od jutra CLO i wszystko od nowa, miłego dnia dziewczyny

Znow rowno idziemy

bliska77, samira, anna maria, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Hej kochane:) Jolu współczuję, dobrze, ze juz ci lepiej i starania zaczniesz w następnym cyklu jak sie jakis głupi skorpion nie przywali:)
    Olenko moje wyrazy wspołczucia:(
    Inessko też jestem myslami z Tobą:)
    Samirko, cóż mogę powiedzieć,sama wiesz......:(((
    Aguś piękny sen, stawiam na Agatkę, będzie cudowna z małymi warkoczykami:)
    Iwcia super awatarek:)
    No cóż, nie sposób wymienic każdej z Was ale myslami jestem cały czas....
    U mnie okresu nadal brak 42dc.....Udanego dnia majowego:))))

Iza, dzięki, może chociaż u Ciebie będzie zielony plusik, póki co jestem dobrej myśli ;-)

iza37, Mango, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2013, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Olena wrote:

ojej współczuję bardzo i rodzinie i tobie :( :( straszne ,tak nagle i taki młody chłopak mój brat zmarł tez nagle 15.06 minie 4lata a miął wtedy 41 (miał pękniecie tętniaka aorty tej przy sercu i z winy lekarzy pośrednio bo nie zareagowali w porę,operacja mogłaby mu życie uratować a brat nie wiedział o chorobie bo jest podstępna ,dużo by pisać ale nie mam na to siły :( )

kurcze, Samirko kochana, nie smuć się, Brat na pewno nad Tobą czuwa i nie chce żebyś się smuciła, przytulam

Bursztyn, samira, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A miała być taka extra pogoda, nawet 30C zapowiadali. Dzisiaj 10, jutro 10 i pojutrze 10, to by się zgadzało, jest 30 jak w mordę...

kate38, Bursztyn, iza37, samira, Mango, anna maria, Conducive, angela, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Bursztyn wrote:
    Czesc Dziewczynki

Nie moge uwierzyc, ale zrobilo sie cieplo, wreszcie! Oby tak zostalo, slonce pomaga funkcjonowac. Marze o tym, zeby pojechac do Polski na miesiac, przestac czytac branzowe ksiazki, periodyki, tylko jakas glupia nawet ksiazke nie zwiazana z psychologia. Albo w ogole nie czytac tylko ogladac obrazki :)

U mnie tez paskudnie..brzuch boli..slonca brak..chlopa brak

bliska77, Bursztyn, caffe, samira, anna maria, Conducive, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    agafbh wrote:
    Bursztyn wrote:
    Czesc Dziewczynki

wlasnie robie- siedze na forum :) chociaz i tak mam wyrzuty sumienia bo powinnam sie uczyc.

a co tam, wyrzuty sumienia wyrzuć w kąt :-)

caffe, samira, inessa lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 22:13

bliska77, samira, anna maria, inessa, Olena lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2013, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate38 wrote:
    agafbh wrote:
    Witajcie,

Znow rowno idziemy

może tym razem........

caffe, iza37, inessa lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    A miała być taka extra pogoda, nawet 30C zapowiadali. Dzisiaj 10, jutro 10 i pojutrze 10, to by się zgadzało, jest 30 jak w mordę...

dobre :D

bliska77, Conducive, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwka ,anna maria ja dziś nie śpię od 5.30 obudził mnie pełny pęcherz i później już nie zasnęłam ,brzuch mnie bolał ale tak inaczej jak normalnie ,takie kłucia
    nie wiem o co chodzi ,może TAM wszystko się przygotowuje...

caffe, Bursztyn, samira, Mango, anna maria, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 19:46

anna maria, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    iwka ,anna maria ja dziś nie śpię od 5.30 obudził mnie pełny pęcherz i później już nie zasnęłam ,brzuch mnie bolał ale tak inaczej jak normalnie ,takie kłucia
    nie wiem o co chodzi ,może TAM wszystko się przygotowuje...

Megan, takie bóle to nic złego. Po prostu macica się naciąga i takie bóle można odczuwać, w pachwinie też.

Bursztyn, megan8, samira, Mango, anna maria, Conducive, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

czyli pogoda się sprawdzi w 100% :P

caffe, Bursztyn, bliska77, inessa, Conducive lubią tę wiadomość

‹‹ 378 379 380 381 382 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ