X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena wrote:
    Witam w słonecznym dniu. Czytanie uzupełnię później. Jest mi smutno, wczoraj w wypadku zmarł mój najbliższy kuzyn, 29 lat. Tragedia w rodzinie. Myśli o dziecku od razu poszły w kąt, a myślałam , że nic mnie od nich nie odciągnie. Na niczym nie moge się skupić. W sobotę pogrzeb. Żal mi rodziny, jego rodziców.
    Życzę Wam pogodnego dnia i dalszych fasolek. Ja zmykam do kuchni. Fajnie, że jesteście kochane, w takich chwilach docenia się takie rzeczy.

ojej współczuję bardzo i rodzinie i tobie :( :( straszne ,tak nagle i taki młody chłopak mój brat zmarł tez nagle 15.06 minie 4lata a miął wtedy 41 (miał pękniecie tętniaka aorty tej przy sercu i z winy lekarzy pośrednio bo nie zareagowali w porę,operacja mogłaby mu życie uratować a brat nie wiedział o chorobie bo jest podstępna ,dużo by pisać ale nie mam na to siły :( )

caffe, inessa, bliska77, anna maria, Olena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2013, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Samira <3 <3 <3

<3

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie w nowym dniu :)
    Olenka serdecznie współczuje całej rodzinie :( bede mocno pamiętać <3
    Jolka bardzo Ci współczuje, oj ból musi być duży :(
    Kochane musze za chwile kończyć bo rodzice juz jadą :D
    Obiadek już się robi :;)
    Kochane mocno pamiętam o każdej w moim sercu jest każda bez wyjątku <3 :D dziękuje za Waszą pamięć :)

Bursztyn, samira, megan8, bliska77, Mango, anna maria, Conducive, angela, Olena lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane:) Jolu współczuję, dobrze, ze juz ci lepiej i starania zaczniesz w następnym cyklu jak sie jakis głupi skorpion nie przywali:)
    Olenko moje wyrazy wspołczucia:(
    Inessko też jestem myslami z Tobą:)
    Samirko, cóż mogę powiedzieć,sama wiesz......:(((
    Aguś piękny sen, stawiam na Agatkę, będzie cudowna z małymi warkoczykami:)
    Iwcia super awatarek:)
    No cóż, nie sposób wymienic każdej z Was ale myslami jestem cały czas....
    U mnie okresu nadal brak 42dc.....Udanego dnia majowego:))))

inessa, caffe, megan8, samira, Bursztyn, bliska77, Mango, anna maria, Olena lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena wrote:
    Witam w słonecznym dniu. Czytanie uzupełnię później. Jest mi smutno, wczoraj w wypadku zmarł mój najbliższy kuzyn, 29 lat. Tragedia w rodzinie. Myśli o dziecku od razu poszły w kąt, a myślałam , że nic mnie od nich nie odciągnie. Na niczym nie moge się skupić. W sobotę pogrzeb. Żal mi rodziny, jego rodziców.
    Życzę Wam pogodnego dnia i dalszych fasolek. Ja zmykam do kuchni. Fajnie, że jesteście kochane, w takich chwilach docenia się takie rzeczy.

Kurcze, strasznie mi przykro, życie jest strasznie kruche...przytulam mocno

samira, anna maria, grosza, inessa, Olena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Czesc Dziewczynki

Nie moge uwierzyc, ale zrobilo sie cieplo, wreszcie! Oby tak zostalo, slonce pomaga funkcjonowac. Marze o tym, zeby pojechac do Polski na miesiac, przestac czytac branzowe ksiazki, periodyki, tylko jakas glupia nawet ksiazke nie zwiazana z psychologia. Albo w ogole nie czytac tylko ogladac obrazki :)

u nas chłodno i pochmurnie, słoneczka brak, może zrób coś co Cię zrelaksuje....

samira, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    agafbh wrote:
    Witajcie,
    tak jak byłam pewna, moja przyjaciółka przyjechała w odwiedziny i to z jakim hukiem!!!!!!!!!!
    plecy bolą mnie strasznie,
    Bursztynku, Inessa, wypiłam za Was, zresztą za Was wszystkie :-)

ale dziś miałam sen - urodziłam dzidziusia, córeczkę Agatkę (takie imię moja córcia wymyśliła dla siostrzyczki a Bartek dla braciszka), sen był tak wyraźny i przekonujący..miała fajną uśmiechniętą buźkę, czarne posklejane włoski...aż się rano popłakałam
    no nic, w poniedziałek mąż idzie na badanie (ponownie) a od jutra CLO i wszystko od nowa, miłego dnia dziewczyny

Dziekuje Agus. A co do snu, to mysle ze byl proroczy. Stawiam na Bartka :)

Bursztynku, oby........nieważne czy Bartek czy Agatka, nowy cykl nowe nadzieje

megan8, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Witajcie,
    tak jak byłam pewna, moja przyjaciółka przyjechała w odwiedziny i to z jakim hukiem!!!!!!!!!!

ale dziś miałam sen - urodziłam dzidziusia, córeczkę Agatkę (takie imię moja córcia wymyśliła dla siostrzyczki a Bartek dla braciszka), sen był tak wyraźny i przekonujący..miała fajną uśmiechniętą buźkę, czarne posklejane włoski...aż się rano popłakałam
    no nic, w poniedziałek mąż idzie na badanie (ponownie) a od jutra CLO i wszystko od nowa, miłego dnia dziewczyny

Znow rowno idziemy

bliska77, samira, anna maria, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Hej kochane:) Jolu współczuję, dobrze, ze juz ci lepiej i starania zaczniesz w następnym cyklu jak sie jakis głupi skorpion nie przywali:)
    Olenko moje wyrazy wspołczucia:(
    Inessko też jestem myslami z Tobą:)
    Samirko, cóż mogę powiedzieć,sama wiesz......:(((
    Aguś piękny sen, stawiam na Agatkę, będzie cudowna z małymi warkoczykami:)
    Iwcia super awatarek:)
    No cóż, nie sposób wymienic każdej z Was ale myslami jestem cały czas....
    U mnie okresu nadal brak 42dc.....Udanego dnia majowego:))))

Iza, dzięki, może chociaż u Ciebie będzie zielony plusik, póki co jestem dobrej myśli ;-)

iza37, Mango, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2013, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Olena wrote:

ojej współczuję bardzo i rodzinie i tobie :( :( straszne ,tak nagle i taki młody chłopak mój brat zmarł tez nagle 15.06 minie 4lata a miął wtedy 41 (miał pękniecie tętniaka aorty tej przy sercu i z winy lekarzy pośrednio bo nie zareagowali w porę,operacja mogłaby mu życie uratować a brat nie wiedział o chorobie bo jest podstępna ,dużo by pisać ale nie mam na to siły :( )

kurcze, Samirko kochana, nie smuć się, Brat na pewno nad Tobą czuwa i nie chce żebyś się smuciła, przytulam

Bursztyn, samira, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A miała być taka extra pogoda, nawet 30C zapowiadali. Dzisiaj 10, jutro 10 i pojutrze 10, to by się zgadzało, jest 30 jak w mordę...

kate38, Bursztyn, iza37, samira, Mango, anna maria, Conducive, angela, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Bursztyn wrote:
    Czesc Dziewczynki

Nie moge uwierzyc, ale zrobilo sie cieplo, wreszcie! Oby tak zostalo, slonce pomaga funkcjonowac. Marze o tym, zeby pojechac do Polski na miesiac, przestac czytac branzowe ksiazki, periodyki, tylko jakas glupia nawet ksiazke nie zwiazana z psychologia. Albo w ogole nie czytac tylko ogladac obrazki :)

U mnie tez paskudnie..brzuch boli..slonca brak..chlopa brak

bliska77, Bursztyn, caffe, samira, anna maria, Conducive, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    agafbh wrote:
    Bursztyn wrote:
    Czesc Dziewczynki

wlasnie robie- siedze na forum :) chociaz i tak mam wyrzuty sumienia bo powinnam sie uczyc.

a co tam, wyrzuty sumienia wyrzuć w kąt :-)

caffe, samira, inessa lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 22:13

bliska77, samira, anna maria, inessa, Olena lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2013, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate38 wrote:
    agafbh wrote:
    Witajcie,

Znow rowno idziemy

może tym razem........

caffe, iza37, inessa lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    A miała być taka extra pogoda, nawet 30C zapowiadali. Dzisiaj 10, jutro 10 i pojutrze 10, to by się zgadzało, jest 30 jak w mordę...

dobre :D

bliska77, Conducive, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwka ,anna maria ja dziś nie śpię od 5.30 obudził mnie pełny pęcherz i później już nie zasnęłam ,brzuch mnie bolał ale tak inaczej jak normalnie ,takie kłucia
    nie wiem o co chodzi ,może TAM wszystko się przygotowuje...

caffe, Bursztyn, samira, Mango, anna maria, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 19:46

anna maria, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    iwka ,anna maria ja dziś nie śpię od 5.30 obudził mnie pełny pęcherz i później już nie zasnęłam ,brzuch mnie bolał ale tak inaczej jak normalnie ,takie kłucia
    nie wiem o co chodzi ,może TAM wszystko się przygotowuje...

Megan, takie bóle to nic złego. Po prostu macica się naciąga i takie bóle można odczuwać, w pachwinie też.

Bursztyn, megan8, samira, Mango, anna maria, Conducive, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

czyli pogoda się sprawdzi w 100% :P

caffe, Bursztyn, bliska77, inessa, Conducive lubią tę wiadomość

‹‹ 378 379 380 381 382 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ