35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwcia, ciuszki bardzo fajne, dobrze mi się nosiły... Po ciazy tez przez jakiś czas nosiłam...iwcia77 wrote:Kurde Marta , znalazlam stronke z ta marka i jest dystrybutor we wloszech
super te ciuszki !
http://www.happymum.it/Chi_siamo.htmliwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiatam ja pierwsza. Sadze ze w wakacyjny weekend forum zamilknie.
Looknekam na strone ciuchow ciazowych - sa przesliczne naprawde i ceny atrakcyjne.
Jestem ciekawa jak pierwsza noc mamusi Ewy i Syncia Tomcia we wlasnym lozeczku?
Bursztyn daj znac co z mama.
Bliska jestes cala czy rozpakowana?
Sabinka jak wqurw?
Dorcia swoje 9 myje przez pol roku za dodatkowe 19 dziekuje:-)MartaDidinio, Dorka1979, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA wcale nie, bo ja pierwsza:-)polarmiś wrote:Wiatam ja pierwsza. Sadze ze w wakacyjny weekend forum zamilknie.
Looknekam na strone ciuchow ciazowych - sa przesliczne naprawde i ceny atrakcyjne.
Jestem ciekawa jak pierwsza noc mamusi Ewy i Syncia Tomcia we wlasnym lozeczku?
Bursztyn daj znac co z mama.
Bliska jestes cala czy rozpakowana?
Sabinka jak wqurw?
Dorcia swoje 9 myje przez pol roku za dodatkowe 19 dziekuje:-)polarmiś, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry
lista podpisana moge smigac na plaze
wpadne wieczorkiem , pole zajebiste nawet wifi smiga i nadrobilam od 1.07 nie bede miec zaległosci
Ewa super
Anna Maria gratuluje
ania.g, Simba, polarmiś, iwcia77, Bliska 77, EwaT, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek, pogoda piękna, córka kaszle, ja czekam na @- juz czuje jej oddech na plecach
no cóż, moze trzeba odpuścić bo sie wykoncze.
Bursztyn jak mama?
Ewa jak minęła pierwsza wspólna nocka?
Ineska odezwij sie co tam u ciebie.
Wszystkim milej soboty.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ewa, bardzo się cieszę że jesteście razem
Alis, po cc przerwa minimum dwa lata bo inaczej może rozejście się blizna po szyciu.
Aga, jak się dziś czujesz?
Bursztyn, jak mama?
Mega, mam nadzieję że jednak @ nie nadejdzie.
Kkisia, szkoda że nie ma teleportacji bo poszłabym z Tobą na plażę.
Pusurku, współczuję. Ja w sumie zgubiłam trzy razy telefon ale za każdym razem go odzyskałam.
Jestem po porannej kawie i zaraz idę poprasować ciuchy na wyjazd.Pusurek, MartaDidinio, iwcia77, Alis lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyMega wrote:Dzień doberek, pogoda piękna, córka kaszle, ja czekam na @- juz czuje jej oddech na plecach
no cóż, moze trzeba odpuścić bo sie wykoncze.
Bursztyn jak mama?
Ewa jak minęła pierwsza wspólna nocka?
Ineska odezwij sie co tam u ciebie.
Wszystkim milej soboty.
Widziałam że pytacie o Ineske, ona pisała,że bierze oddech od ovufriend, skupia się na problemach adopcyjnych, ale ja mam ciągle nadzieję,że niespodzianie się im uda, cudna dziewczyna,
No i mam nadzieję że nie będzie zła zeru o niej piszę, pomogła mi w trudnych chwilach trzymam za nią kciuki.
Witam się kobity, wszystkim miłego dnia, ściskam dzieciaki forumowe,głaskam brzuszki i spadam, bo ja w pracy a mam taki chytry plan by się do chłopa dobrać koło 17-18 bo od 19 mamy gościMuszę go podjarać z rana żeby mi się nie miał szans wykręcić
samira, ania.g, Mega, moremi, amelia04072006, Dorka1979, MartaDidinio, iwcia77, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
Z mama chyba lepiej, jutro przekonam sie naocznie - mam nadzieje, jesli dolece...
Milego dnie Dziewczetamama78, polarmiś, Reni, MartaDidinio, ania.g, Mega, Simba, iwcia77, Aprilka, gosia7122, Bliska 77, EwaT, malgos741, Bozia3, mysza1975, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu, nie.... nastepna ciaza moze byc po roku, ale porod tez przez cc. moja kolezanka tak miala...tzn.rok pozniej juz urodzila nastepne...maz ja 3 mce po porodzie dopadl ze skutkiem...ania.g wrote:Dzień dobry
Ewa, bardzo się cieszę że jesteście razem
Alis, po cc przerwa minimum dwa lata bo inaczej może rozejście się blizna po szyciu.
Aga, jak się dziś czujesz?
Bursztyn, jak mama?
Mega, mam nadzieję że jednak @ nie nadejdzie.
Kkisia, szkoda że nie ma teleportacji bo poszłabym z Tobą na plażę.
Pusurku, współczuję. Ja w sumie zgubiłam trzy razy telefon ale za każdym razem go odzyskałam.
Jestem po porannej kawie i zaraz idę poprasować ciuchy na wyjazd. -
MartaDidinio wrote:Aniu, nie.... nastepna ciaza moze byc po roku, ale porod tez przez cc. moja kolezanka tak miala...tzn.rok pozniej juz urodzila nastepne...maz ja 3 mce po porodzie dopadl ze skutkiem...
Pusurek lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Bursztyn wrote:Witajcie
Z mama chyba lepiej, jutro przekonam sie naocznie - mam nadzieje, jesli dolece...
Milego dnie Dziewczeta -
nick nieaktualnytak jest optymalnie. właściwie wszystkie zabiegi chir. mozna po dwoch latach po porodzie wykonywac. plastyke, przeszczep, pobranie np. szpiku do przeszczepu. ale jak sie szczescie wczesniej przytrafi to tragedii nie bedzie:-)ania.g wrote:Co lekarz to inna opinia. Mi mówił że gdybyśmy chcieli mieć jeszcze jedno dziecko to trzeba czekać właśnie dwa lata.
ania.g lubi tę wiadomość