X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za szybkie rozwiazanie...
    Bliska 77 wrote:
    witajcie wieczorowa pora,
    nie odzywalam sie bo mialam fatalny dzien, nie spie od 4 czyli spalam jakies 3 godziny a spojenie dzis tak mnie boli ze nie moglam noga ruszyc, doslownie, z samochodu moj m pomagal mi wysiadac, sama nie dalabym rady, dziewczyny, chce juz urodzic powaga
    Ewa, bardzo dobre wiesci, teraz Tomaszek ma to co dla Niego najwazniejsze czyli milosc i kochajacych rodzicow obok siebie <3
    Bursztynku, ciesze sie ze z Mama lepiej, trzymam kciuki za jutrzejsze Wasze spotkanie ;-)

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Trzymam kciuki za szybkie rozwiazanie...
    dzieki, ja tez :-)

syy2tv73m6q3ba1l.png

• EwaT Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    dzieki, ja tez :-)

dasz rade , będzie dobrze :)

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    dasz rade , będzie dobrze :)
    dzieki, musze dac rade, nie mam wyjscia :-)

jak Tomaszek?

syy2tv73m6q3ba1l.png

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć tu nocny marek ;-)
    Ewcia super że już maluszkiem w domciu <3

siedzę sobie jak zwykle na weselu,a nie zwykle to mój poszedł spać do auta a ja puszczam muzę. Dziwne wesele : o siedemnastej ceremonia na górze (dach to taras) przed urzędnikiem stanu cywilnego a na dole sala weselna, zabawa do 22 a po tej godzinie grill nad jeziorem, wystawiliśmy jedną kolumnę i leci se muza z playlisty pary młodej. A ja siedzę i latam po necie. :-)

Mega, Bliska 77, Dorka1979, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 00:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta, normalnie namowilas mnie na te dziny :) na privie sie jakos dogadamy , tylko przyjmij mnie do przyjaciolek :D, bylam w H&M , nawet przeceny juz sa ale niestety po tych jeansach co wczoraj ogladalam na tej stronce to dzis mi sie zadne nie podobaly..:( 10 par zmierzylam..., kupilam 1 pare bez entuzjazmu za 10 euro..., wiesz ja nie musze miec nowych , wazne zeby mi sie podobaly, tez ogladalam na allegro uzywane , wiec predzej czy pozniej i tak bym sobie kupila uzywane :)
    MartaDidinio wrote:
    mowie Ci wez moje...Jak nie chcesz starych to mam starlet nowe. Z fajnym pasem, jak chcesz to moge zdjecia Tobie wyslac

Żanet lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 00:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze jak tak sobie pomysle to chyba trafilam na fajna ginke, ale tez ja specjalnych dolegliwosci ginekologiczno- hormonalnych nie mialam ...mialam tylko schizy, ze mi sie nigdy nie uda.... zzrobila mi monitor przez 2 miechy , juz w drugim cyklu monitoringu zapisala mi clositol i progesteron a potem juz po monitorach zaszlam w ciaze.... ona byla bardzo empatyczna , jak zalilam sie ze stara moze jestem , to mi powiedziala tak: przez 2 miesiace ogladalam Pani jajeczka, jest rezerwa na obu jajnikach , one ladnie rosna, pekaja i pojawia sie cialko zolte, teraz probujemy podrasowac pecherzyki ( clositol) i stworzyc dobre warunki do zagniezdzania sie (stad progesteron ) , na plodny sluz C+ przed stosunkiem na przedluzenie zycia plemnikom..jesli to nie da rezultatow to HCG , ale wedlug niej jest wszystko ok , potrzeba troszke cierpliwosci i czasu i luzu:) ja po wizytach u niej bylam taka spokojna ze nawet mi maz mowil , ze ma na mnie dobry wplyw :). Potem mial okazje ja poznac przy 1 usg i byl nia zachwycony :) - " Lekarz z powolania, widac ze lubi to co robi "-powiedzial :)
    Mega wrote:
    no właśnie o ten clositol mo chodzi. Zamierzam kupic inozytol sam bo kwas foliowy i tak kupuje i biorę, prawdopodobnie jutro zacznę nowy cykl i sie zastanawiam czy od razu brać po 1 dziennie

ania.g, Simba, Bliska 77, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 00:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn - mam nadzieje , ze ci pomoze jak mi pomogl :) , co do latania to ja tez sie boje ...ale co zrobic :) 2 h wytrzymuje , ale jak latalam do Thajlandii to 2 noce nie spalam , panika itp..., w kazdym razie milego lotu i pobytu w Polandii i zdrowia dla mamy.
    Bursztyn wrote:
    Iwcia, koncze wlasnie opakowanie Clositolu to od Ciebie, maz mi dopkupil nastepne 4 opakowania w Neapolu, a nie mieli nawet w aptece, musial zamawiac. Mam nadzieje ze jajka podrasuje. No i smaczny jest.

Bursztyn, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 00:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska- <3 trzymaj sie :) juz niedlugo i bedzie po wszystkim :)

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 02:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzę że iwcia nie śpisz :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 05:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Aga <3
    Ruszyliśmy nad morze. Auto dopakowane na maxa. Nie mogłam spać w nocy i teraz czuję się jak zombi. Dobrze mieć net w telefonie bo mogę do Was zaglądać :)

Simba, MartaDidinio, Mega, Bliska 77, malgos741, Sabina, Dorka1979, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Simba Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Hej
    Aga <3
    Ruszyliśmy nad morze. Auto dopakowane na maxa. Nie mogłam spać w nocy i teraz czuję się jak zombi. Dobrze mieć net w telefonie bo mogę do Was zaglądać :)
    Ania udanych wakacji :)

ania.g lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Wampirki :)
    Aga 3M sie - 9 miesiecy wytrzymałas to jeszcze dwa tygodnie dasz radę ;)
    Ja tu juz w pełnej gotowości od bladego świtu za Bursztyna lot z kciukami zaciśniętymi siedzę.
    Andzej napisalbys cos wiecej jak sie Tomeczkowi w domu podoba.
    Iwcia - ja tez sie juz zaczęłam za ciazowymi rozglądać i faktycznie na tej stronie happymum sa superanckie ciuchy. Ciekawe czy w rzeczywistości rownież. Miłej niedzieli!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 06:50

Bursztyn, Mega, Bliska 77, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ;) bliska szybkiego i szczęśliwego rozwiązania.
    Bursztyn spokojnych lotów ;)
    Aniu udanego wypoczynku.
    Co do ciuchów happy mum- w rzeczywistości jeszcze lepsze. Przechodząc kiedyś wiele razy obok ich sklepu firmowego w lodzi strasznie żałowałam ze nie jestem w ciąży bo bym chętnie sobie takie kupiła ;) teraz mieszkam w białym i tu nie mają sklepu :( zostaje zamówić przez neta ale jakoś nie lubię przez internet ;)
    Miłego dnia wszystkim ;)

MartaDidinio, Bliska 77, Simba, iwcia77, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w ten piękny i słoneczny dzien. Od 8.00 na tarasie już z Małym siedzę, tzn ja siedzę, a On podskakuje mi na kolanach. MOze to robić w nieskończoność. Perpetuum mobile... Czuje ze będzie skwar. No własnie ja te ciuchy kupowałam z happy, są niezłej jakości i nie do zdarcia... wysyłka szybka, bez zastrzeżeń. Nie wiem jak z sukienkami, ja się w lecie mieściłam w nieciążowe, a jesień -zima to już w portkach smigalam
    Simba wrote:
    Czesc Wampirki :)
    Aga 3M sie - 9 miesiecy wytrzymałas to jeszcze dwa tygodnie dasz radę ;)
    Ja tu juz w pełnej gotowości od bladego świtu za Bursztyna lot z kciukami zaciśniętymi siedzę.
    Andzej napisalbys cos wiecej jak sie Tomeczkowi w domu podoba.
    Iwcia - ja tez sie juz zaczęłam za ciazowymi rozglądać i faktycznie na tej stronie happymum sa superanckie ciuchy. Ciekawe czy w rzeczywistości rownież. Miłej niedzieli!

mandragora, Simba, iwcia77, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta to się podpytam o spodnie. Tez u nich zamawialas? Jak z rozmiarówka? Jeśli noszę M to u nich tak samo? Bo mi w tamtym roku mąż z mothercaru sprezentowal spodnie to się w nich utopilam. A teraz mimo że to dopiero 9 tydzień to już się musze rozejrzeć bo się nie mieścimy ;)

iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, zamawialam przez internet. Ja mam 173 cm, jestem szczupla i nosze normalnie L. U nich kupilam L i byly luzne, ale tak przyjemnie- w okolicach brzucha... i bioder...
    mandragora wrote:
    Marta to się podpytam o spodnie. Tez u nich zamawialas? Jak z rozmiarówka? Jeśli noszę M to u nich tak samo? Bo mi w tamtym roku mąż z mothercaru sprezentowal spodnie to się w nich utopilam. A teraz mimo że to dopiero 9 tydzień to już się musze rozejrzeć bo się nie mieścimy ;)

iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale w krotkich spodenkach od nich to sie tez utopilam...

• mandragora Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za info ;) to może się odwaze przez internet zamówić ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:-) pogoda super jak na razie bo zapowiadali deszcz. Bursztyn spokojnego lotu życzę i dobrych wiadomości o zdrowiu mamy! Ewa jak tam mały? daje popalić czy grzeczny? Bliska szybkiego rozwiazania.

Bursztyn, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 3864 3865 3866 3867 3868 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ