35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTrzymam kciuki za szybkie rozwiazanie...Bliska 77 wrote:witajcie wieczorowa pora,
nie odzywalam sie bo mialam fatalny dzien, nie spie od 4 czyli spalam jakies 3 godziny a spojenie dzis tak mnie boli ze nie moglam noga ruszyc, doslownie, z samochodu moj m pomagal mi wysiadac, sama nie dalabym rady, dziewczyny, chce juz urodzic powaga
Ewa, bardzo dobre wiesci, teraz Tomaszek ma to co dla Niego najwazniejsze czyli milosc i kochajacych rodzicow obok siebie
Bursztynku, ciesze sie ze z Mama lepiej, trzymam kciuki za jutrzejsze Wasze spotkanieBliska 77 lubi tę wiadomość
-
cześć tu nocny marek
Ewcia super że już maluszkiem w domciu
siedzę sobie jak zwykle na weselu,a nie zwykle to mój poszedł spać do auta a ja puszczam muzę. Dziwne wesele : o siedemnastej ceremonia na górze (dach to taras) przed urzędnikiem stanu cywilnego a na dole sala weselna, zabawa do 22 a po tej godzinie grill nad jeziorem, wystawiliśmy jedną kolumnę i leci se muza z playlisty pary młodej. A ja siedzę i latam po necie.Mega, Bliska 77, Dorka1979, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Marta, normalnie namowilas mnie na te dziny
na privie sie jakos dogadamy , tylko przyjmij mnie do przyjaciolek
, bylam w H&M , nawet przeceny juz sa ale niestety po tych jeansach co wczoraj ogladalam na tej stronce to dzis mi sie zadne nie podobaly..
10 par zmierzylam..., kupilam 1 pare bez entuzjazmu za 10 euro..., wiesz ja nie musze miec nowych , wazne zeby mi sie podobaly, tez ogladalam na allegro uzywane , wiec predzej czy pozniej i tak bym sobie kupila uzywane
MartaDidinio wrote:mowie Ci wez moje...Jak nie chcesz starych to mam starlet nowe. Z fajnym pasem, jak chcesz to moge zdjecia Tobie wyslacŻanet lubi tę wiadomość
-
Kurcze jak tak sobie pomysle to chyba trafilam na fajna ginke, ale tez ja specjalnych dolegliwosci ginekologiczno- hormonalnych nie mialam ...mialam tylko schizy, ze mi sie nigdy nie uda.... zzrobila mi monitor przez 2 miechy , juz w drugim cyklu monitoringu zapisala mi clositol i progesteron a potem juz po monitorach zaszlam w ciaze.... ona byla bardzo empatyczna , jak zalilam sie ze stara moze jestem , to mi powiedziala tak: przez 2 miesiace ogladalam Pani jajeczka, jest rezerwa na obu jajnikach , one ladnie rosna, pekaja i pojawia sie cialko zolte, teraz probujemy podrasowac pecherzyki ( clositol) i stworzyc dobre warunki do zagniezdzania sie (stad progesteron ) , na plodny sluz C+ przed stosunkiem na przedluzenie zycia plemnikom..jesli to nie da rezultatow to HCG , ale wedlug niej jest wszystko ok , potrzeba troszke cierpliwosci i czasu i luzu:) ja po wizytach u niej bylam taka spokojna ze nawet mi maz mowil , ze ma na mnie dobry wplyw
. Potem mial okazje ja poznac przy 1 usg i byl nia zachwycony
- " Lekarz z powolania, widac ze lubi to co robi "-powiedzial
Mega wrote:no właśnie o ten clositol mo chodzi. Zamierzam kupic inozytol sam bo kwas foliowy i tak kupuje i biorę, prawdopodobnie jutro zacznę nowy cykl i sie zastanawiam czy od razu brać po 1 dziennieania.g, Simba, Bliska 77, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
Bursztyn - mam nadzieje , ze ci pomoze jak mi pomogl
, co do latania to ja tez sie boje ...ale co zrobic
2 h wytrzymuje , ale jak latalam do Thajlandii to 2 noce nie spalam , panika itp..., w kazdym razie milego lotu i pobytu w Polandii i zdrowia dla mamy.
Bursztyn wrote:Iwcia, koncze wlasnie opakowanie Clositolu to od Ciebie, maz mi dopkupil nastepne 4 opakowania w Neapolu, a nie mieli nawet w aptece, musial zamawiac. Mam nadzieje ze jajka podrasuje. No i smaczny jest.Bursztyn, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Hej
Aga
Ruszyliśmy nad morze. Auto dopakowane na maxa. Nie mogłam spać w nocy i teraz czuję się jak zombi. Dobrze mieć net w telefonie bo mogę do Was zaglądaćSimba, MartaDidinio, Mega, Bliska 77, malgos741, Sabina, Dorka1979, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Czesc Wampirki
Aga 3M sie - 9 miesiecy wytrzymałas to jeszcze dwa tygodnie dasz radę
Ja tu juz w pełnej gotowości od bladego świtu za Bursztyna lot z kciukami zaciśniętymi siedzę.
Andzej napisalbys cos wiecej jak sie Tomeczkowi w domu podoba.
Iwcia - ja tez sie juz zaczęłam za ciazowymi rozglądać i faktycznie na tej stronie happymum sa superanckie ciuchy. Ciekawe czy w rzeczywistości rownież. Miłej niedzieli!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 06:50
Bursztyn, Mega, Bliska 77, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
bliska szybkiego i szczęśliwego rozwiązania.
Bursztyn spokojnych lotów
Aniu udanego wypoczynku.
Co do ciuchów happy mum- w rzeczywistości jeszcze lepsze. Przechodząc kiedyś wiele razy obok ich sklepu firmowego w lodzi strasznie żałowałam ze nie jestem w ciąży bo bym chętnie sobie takie kupiłateraz mieszkam w białym i tu nie mają sklepu
zostaje zamówić przez neta ale jakoś nie lubię przez internet
Miłego dnia wszystkimMartaDidinio, Bliska 77, Simba, iwcia77, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam w ten piękny i słoneczny dzien. Od 8.00 na tarasie już z Małym siedzę, tzn ja siedzę, a On podskakuje mi na kolanach. MOze to robić w nieskończoność. Perpetuum mobile... Czuje ze będzie skwar. No własnie ja te ciuchy kupowałam z happy, są niezłej jakości i nie do zdarcia... wysyłka szybka, bez zastrzeżeń. Nie wiem jak z sukienkami, ja się w lecie mieściłam w nieciążowe, a jesień -zima to już w portkach smigalamSimba wrote:Czesc Wampirki
Aga 3M sie - 9 miesiecy wytrzymałas to jeszcze dwa tygodnie dasz radę
Ja tu juz w pełnej gotowości od bladego świtu za Bursztyna lot z kciukami zaciśniętymi siedzę.
Andzej napisalbys cos wiecej jak sie Tomeczkowi w domu podoba.
Iwcia - ja tez sie juz zaczęłam za ciazowymi rozglądać i faktycznie na tej stronie happymum sa superanckie ciuchy. Ciekawe czy w rzeczywistości rownież. Miłej niedzieli!mandragora, Simba, iwcia77, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość
-
Marta to się podpytam o spodnie. Tez u nich zamawialas? Jak z rozmiarówka? Jeśli noszę M to u nich tak samo? Bo mi w tamtym roku mąż z mothercaru sprezentowal spodnie to się w nich utopilam. A teraz mimo że to dopiero 9 tydzień to już się musze rozejrzeć bo się nie mieścimy
iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak, zamawialam przez internet. Ja mam 173 cm, jestem szczupla i nosze normalnie L. U nich kupilam L i byly luzne, ale tak przyjemnie- w okolicach brzucha... i bioder...mandragora wrote:Marta to się podpytam o spodnie. Tez u nich zamawialas? Jak z rozmiarówka? Jeśli noszę M to u nich tak samo? Bo mi w tamtym roku mąż z mothercaru sprezentowal spodnie to się w nich utopilam. A teraz mimo że to dopiero 9 tydzień to już się musze rozejrzeć bo się nie mieścimy
iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny