WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za szybkie rozwiazanie...
    Bliska 77 wrote:
    witajcie wieczorowa pora,
    nie odzywalam sie bo mialam fatalny dzien, nie spie od 4 czyli spalam jakies 3 godziny a spojenie dzis tak mnie boli ze nie moglam noga ruszyc, doslownie, z samochodu moj m pomagal mi wysiadac, sama nie dalabym rady, dziewczyny, chce juz urodzic powaga
    Ewa, bardzo dobre wiesci, teraz Tomaszek ma to co dla Niego najwazniejsze czyli milosc i kochajacych rodzicow obok siebie <3
    Bursztynku, ciesze sie ze z Mama lepiej, trzymam kciuki za jutrzejsze Wasze spotkanie ;-)

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Trzymam kciuki za szybkie rozwiazanie...
    dzieki, ja tez :-)

syy2tv73m6q3ba1l.png

• EwaT Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    dzieki, ja tez :-)

dasz rade , będzie dobrze :)

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    dasz rade , będzie dobrze :)
    dzieki, musze dac rade, nie mam wyjscia :-)

jak Tomaszek?

syy2tv73m6q3ba1l.png

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć tu nocny marek ;-)
    Ewcia super że już maluszkiem w domciu <3

siedzę sobie jak zwykle na weselu,a nie zwykle to mój poszedł spać do auta a ja puszczam muzę. Dziwne wesele : o siedemnastej ceremonia na górze (dach to taras) przed urzędnikiem stanu cywilnego a na dole sala weselna, zabawa do 22 a po tej godzinie grill nad jeziorem, wystawiliśmy jedną kolumnę i leci se muza z playlisty pary młodej. A ja siedzę i latam po necie. :-)

Mega, Bliska 77, Dorka1979, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 00:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta, normalnie namowilas mnie na te dziny :) na privie sie jakos dogadamy , tylko przyjmij mnie do przyjaciolek :D, bylam w H&M , nawet przeceny juz sa ale niestety po tych jeansach co wczoraj ogladalam na tej stronce to dzis mi sie zadne nie podobaly..:( 10 par zmierzylam..., kupilam 1 pare bez entuzjazmu za 10 euro..., wiesz ja nie musze miec nowych , wazne zeby mi sie podobaly, tez ogladalam na allegro uzywane , wiec predzej czy pozniej i tak bym sobie kupila uzywane :)
    MartaDidinio wrote:
    mowie Ci wez moje...Jak nie chcesz starych to mam starlet nowe. Z fajnym pasem, jak chcesz to moge zdjecia Tobie wyslac

Żanet lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 00:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze jak tak sobie pomysle to chyba trafilam na fajna ginke, ale tez ja specjalnych dolegliwosci ginekologiczno- hormonalnych nie mialam ...mialam tylko schizy, ze mi sie nigdy nie uda.... zzrobila mi monitor przez 2 miechy , juz w drugim cyklu monitoringu zapisala mi clositol i progesteron a potem juz po monitorach zaszlam w ciaze.... ona byla bardzo empatyczna , jak zalilam sie ze stara moze jestem , to mi powiedziala tak: przez 2 miesiace ogladalam Pani jajeczka, jest rezerwa na obu jajnikach , one ladnie rosna, pekaja i pojawia sie cialko zolte, teraz probujemy podrasowac pecherzyki ( clositol) i stworzyc dobre warunki do zagniezdzania sie (stad progesteron ) , na plodny sluz C+ przed stosunkiem na przedluzenie zycia plemnikom..jesli to nie da rezultatow to HCG , ale wedlug niej jest wszystko ok , potrzeba troszke cierpliwosci i czasu i luzu:) ja po wizytach u niej bylam taka spokojna ze nawet mi maz mowil , ze ma na mnie dobry wplyw :). Potem mial okazje ja poznac przy 1 usg i byl nia zachwycony :) - " Lekarz z powolania, widac ze lubi to co robi "-powiedzial :)
    Mega wrote:
    no właśnie o ten clositol mo chodzi. Zamierzam kupic inozytol sam bo kwas foliowy i tak kupuje i biorę, prawdopodobnie jutro zacznę nowy cykl i sie zastanawiam czy od razu brać po 1 dziennie

ania.g, Simba, Bliska 77, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 00:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn - mam nadzieje , ze ci pomoze jak mi pomogl :) , co do latania to ja tez sie boje ...ale co zrobic :) 2 h wytrzymuje , ale jak latalam do Thajlandii to 2 noce nie spalam , panika itp..., w kazdym razie milego lotu i pobytu w Polandii i zdrowia dla mamy.
    Bursztyn wrote:
    Iwcia, koncze wlasnie opakowanie Clositolu to od Ciebie, maz mi dopkupil nastepne 4 opakowania w Neapolu, a nie mieli nawet w aptece, musial zamawiac. Mam nadzieje ze jajka podrasuje. No i smaczny jest.

Bursztyn, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 00:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska- <3 trzymaj sie :) juz niedlugo i bedzie po wszystkim :)

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 02:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzę że iwcia nie śpisz :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 05:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Aga <3
    Ruszyliśmy nad morze. Auto dopakowane na maxa. Nie mogłam spać w nocy i teraz czuję się jak zombi. Dobrze mieć net w telefonie bo mogę do Was zaglądać :)

Simba, MartaDidinio, Mega, Bliska 77, malgos741, Sabina, Dorka1979, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Simba Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Hej
    Aga <3
    Ruszyliśmy nad morze. Auto dopakowane na maxa. Nie mogłam spać w nocy i teraz czuję się jak zombi. Dobrze mieć net w telefonie bo mogę do Was zaglądać :)
    Ania udanych wakacji :)

ania.g lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Wampirki :)
    Aga 3M sie - 9 miesiecy wytrzymałas to jeszcze dwa tygodnie dasz radę ;)
    Ja tu juz w pełnej gotowości od bladego świtu za Bursztyna lot z kciukami zaciśniętymi siedzę.
    Andzej napisalbys cos wiecej jak sie Tomeczkowi w domu podoba.
    Iwcia - ja tez sie juz zaczęłam za ciazowymi rozglądać i faktycznie na tej stronie happymum sa superanckie ciuchy. Ciekawe czy w rzeczywistości rownież. Miłej niedzieli!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 06:50

Bursztyn, Mega, Bliska 77, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ;) bliska szybkiego i szczęśliwego rozwiązania.
    Bursztyn spokojnych lotów ;)
    Aniu udanego wypoczynku.
    Co do ciuchów happy mum- w rzeczywistości jeszcze lepsze. Przechodząc kiedyś wiele razy obok ich sklepu firmowego w lodzi strasznie żałowałam ze nie jestem w ciąży bo bym chętnie sobie takie kupiła ;) teraz mieszkam w białym i tu nie mają sklepu :( zostaje zamówić przez neta ale jakoś nie lubię przez internet ;)
    Miłego dnia wszystkim ;)

MartaDidinio, Bliska 77, Simba, iwcia77, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w ten piękny i słoneczny dzien. Od 8.00 na tarasie już z Małym siedzę, tzn ja siedzę, a On podskakuje mi na kolanach. MOze to robić w nieskończoność. Perpetuum mobile... Czuje ze będzie skwar. No własnie ja te ciuchy kupowałam z happy, są niezłej jakości i nie do zdarcia... wysyłka szybka, bez zastrzeżeń. Nie wiem jak z sukienkami, ja się w lecie mieściłam w nieciążowe, a jesień -zima to już w portkach smigalam
    Simba wrote:
    Czesc Wampirki :)
    Aga 3M sie - 9 miesiecy wytrzymałas to jeszcze dwa tygodnie dasz radę ;)
    Ja tu juz w pełnej gotowości od bladego świtu za Bursztyna lot z kciukami zaciśniętymi siedzę.
    Andzej napisalbys cos wiecej jak sie Tomeczkowi w domu podoba.
    Iwcia - ja tez sie juz zaczęłam za ciazowymi rozglądać i faktycznie na tej stronie happymum sa superanckie ciuchy. Ciekawe czy w rzeczywistości rownież. Miłej niedzieli!

mandragora, Simba, iwcia77, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta to się podpytam o spodnie. Tez u nich zamawialas? Jak z rozmiarówka? Jeśli noszę M to u nich tak samo? Bo mi w tamtym roku mąż z mothercaru sprezentowal spodnie to się w nich utopilam. A teraz mimo że to dopiero 9 tydzień to już się musze rozejrzeć bo się nie mieścimy ;)

iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, zamawialam przez internet. Ja mam 173 cm, jestem szczupla i nosze normalnie L. U nich kupilam L i byly luzne, ale tak przyjemnie- w okolicach brzucha... i bioder...
    mandragora wrote:
    Marta to się podpytam o spodnie. Tez u nich zamawialas? Jak z rozmiarówka? Jeśli noszę M to u nich tak samo? Bo mi w tamtym roku mąż z mothercaru sprezentowal spodnie to się w nich utopilam. A teraz mimo że to dopiero 9 tydzień to już się musze rozejrzeć bo się nie mieścimy ;)

iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale w krotkich spodenkach od nich to sie tez utopilam...

• mandragora Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za info ;) to może się odwaze przez internet zamówić ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:-) pogoda super jak na razie bo zapowiadali deszcz. Bursztyn spokojnego lotu życzę i dobrych wiadomości o zdrowiu mamy! Ewa jak tam mały? daje popalić czy grzeczny? Bliska szybkiego rozwiazania.

Bursztyn, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 3864 3865 3866 3867 3868 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ