35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega jak tam z wredotą?
jak dziś mam czas pisać to pusto na forum
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 13:10
iwcia77 lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
lecę do sklepu, kupić coś na obiad i na działeczkę
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
pogoda dziś u mnie w sam raz trochę słońca i chmurki:-)
iwcia77 lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
zaczepia mnie, nie wiem co to ma być, lekkie plamienie jak na razie, myslalam ze rano sie rozkręci a tu cisza...malgos741 wrote:Mega jak tam z wredotą?
jak dziś mam czas pisać to pusto na forum
Będę trzymała kciuki za jutrzejsze badanie
iwcia77, malgos741, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
moze to implantacyjne...wiem, nie chce Cie nakrecac, ale trzymam & aby tak bylo
Mega wrote:zaczepia mnie, nie wiem co to ma być, lekkie plamienie jak na razie, myslalam ze rano sie rozkręci a tu cisza...
Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
ja tam za ciebie też trzymie kciuki może się nie rozkręciMega wrote:zaczepia mnie, nie wiem co to ma być, lekkie plamienie jak na razie, myslalam ze rano sie rozkręci a tu cisza...
Mega, iwcia77, Dorka1979, Bliska 77 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
lecę na godzinkę na działkę z mamcią i moim Robusiem.
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
Oj nie nakręcaj bo już sie pogodziłam z porażkaiwcia77 wrote:moze to implantacyjne...wiem, nie chce Cie nakrecac, ale trzymam & aby tak bylo

jutro jak rano będzie czysto to zrobię sikacza, ale jakoś nie chce mi sie w to wierzyć, choć tempka odrobinkę poszła w gore o 0,1
A implantacja to tak trochę późno ... No nie wiem, nie znam sie....
iwcia77, malgos741, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiestety nie, zglosilam na policje, ale powiedzieli, ze male sa szanse. Jedyna pociecha w tym, ze ubezpieczenie w No odda mi kase. Ale kontakty w teleefonie, fotki z 3 lat i wszystkie smsy poszly...Mega wrote:Aaaaa Pusurek i jak z telefonem, odzyskałas?
Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW Gd. gorac na maxa, bylam w corka na plazy tylko na chwile, bo chciala sie wykapac, a zapowiadali deszcz na popoludnie. Niech zacznie padac, bo umieram w takim upale... Ale za 5 dni do domu, wiec radocha!

I wybieram sie z dzieckiem na koncert Brodki, bo ja bardzo lubimy, jakies te wakacje byly takie nudne, to sie troche moze rozerwiemy.
MartaDidinio, iwcia77, Mega, Dorka1979, mysza1975, malgos741, Bliska 77, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBedzie git. Ja robilam NIFTY test.iwcia77 wrote:Witam Ksiezniczki, milej niedzieli Wam zycze
ja znowu zbieram sily psychiczne na jutrzejszy dzien- CVS ( biopsja kosmowki) o 8 rano w szpitalu mam sie stawic..kurcze no mam troszke stres 
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Wiadomosc dla dziewczyn , ktore maja problem z wyproznieniem sie :
Syrop LACTULOSUM NYCOMED (W APTECE bez recepty), polecila mi go kolezanka , ktora siedziala na kibelku 1 h i ryczla w glos..., sama go kupie w polandii
MartaDidinio lubi tę wiadomość
-
No właśnie, zawsze nie szkoda aparatu tylko tego co tam było zapisane... Szkoda... Ludzie sa wredni, choć zdarzają sie nieliczne jednostki. Ja z koleżanka gdzieś 2 lata temu wychodząc z pracy znalazlysmy telefon, pamietam ze dość fajny, ale zaraz przejrzalysmy kontakty, kumpelka zadzwoniła do męża tej kobiety, babka aż sie popłakała ze szczęście normalnie. Sama jakbym straciła tel to jak bez ręki - kontakty, zdjecia, piny od kart, skonfigurowane konto fb... Masakra jakby ktos to dostał...Pusurek wrote:Niestety nie, zglosilam na policje, ale powiedzieli, ze male sa szanse. Jedyna pociecha w tym, ze ubezpieczenie w No odda mi kase. Ale kontakty w teleefonie, fotki z 3 lat i wszystkie smsy poszly...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 14:06
iwcia77, Pusurek, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNIFTY jest z krwi...Nieinwazyjny. szczerze to namowil mnie na niego znajomy lekarz... a zasponsorowal moj maz- cena jest nie do zaakceptowania. ...I tak jak przy biopsji czekasz na wynik ok 2 tyg.i tak naprawde to to czekanie jest najbardziej stresujace.iwcia77 wrote:musi byc git!
a ten test Nifty to czym sie charakteryzuje ?
iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość