35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHehe!MartaDidinio wrote:Pusurku, toż ja na te ciuchy patrzeć nie mogę. Ja marzyłam, żeby wreszcie coś innego założyć...
))
A ja wlasnie mysle, ze moze jeszcze moje potrzymam, bo moze sobie jeszcze zafunduje Helenke za jakis czas?
Ale juz powiedzialam chlopu, ze jak juz, to zachodzimy w lipcu, zeby urodzic w kwietniu, bo ja sie juz na zadne koncowki ciaz latem nabrac nie dam!
MartaDidinio, Dorka1979, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA Ty wiesz, ze mnie czasem tez takie cos nachodzi? Jak patrze na Malego, to mi sie jeszcze chce. DZiewuszki rzecz jasna! No nic. Mlodziez sie obudzila z drzemki i wzywa. Jeszcze zajrze wieczorkiem. Milego popoludniaPusurek wrote:Hehe!
A ja wlasnie mysle, ze moze jeszcze moje potrzymam, bo moze sobie jeszcze zafunduje Helenke za jakis czas?
Ale juz powiedzialam chlopu, ze jak juz, to zachodzimy w lipcu, zeby urodzic w kwietniu, bo ja sie juz na zadne koncowki ciaz latem nabrac nie dam! 
Mega, Pusurek, mysza1975, Bliska 77, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo wlasnie pasuja! Bo ja ta do laktatora zabralam i trzymam! Tylko ze takie male, pekate...z szeroka szyjka. ja go spakuje i wysle Tobie fotkePusurek wrote:Marta, a jak nie mozesz tez patrzec na laktator, to ja go przygarne, a potem kulne dalej nastepnej w kolejce z ovu? Mam mase butelek Aventu, one chyba fajnie pasuja od razu do laktatora podpiete?
iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie z rana łahahahaha , jeśli chodzi o wypróżnianie to mi wystarczy kawka i usiąść z nią na chwilę przy komputerze . Przetestowane , bo jak mąż będzie szybciej i kawkę wypiję bez kompa to nie mam co liczyć na kibelek tego dnia.iwcia77 wrote:Wiadomosc dla dziewczyn , ktore maja problem z wyproznieniem sie :
Syrop LACTULOSUM NYCOMED (W APTECE bez recepty), polecila mi go kolezanka , ktora siedziala na kibelku 1 h i ryczla w glos..., sama go kupie w polandii
Qźwa przytyłam 1,5 kg a nie taki był plan , chciałam wyhodować sobie takie żeberka jak Pusurek
Mega, Pusurek, mysza1975, moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A to mozna w ciąży stosować?iwcia77 wrote:Wiadomosc dla dziewczyn , ktore maja problem z wyproznieniem sie :
Syrop LACTULOSUM NYCOMED (W APTECE bez recepty), polecila mi go kolezanka , ktora siedziala na kibelku 1 h i ryczla w glos..., sama go kupie w polandii
-
hej

spałam dziś aż 4 godziny w kawałku, o niebo lepiej niż wczoraj
Tomuś ma sie dobrze jest rozpieszczany do granic możliwości
najlepiej sie czuje przy cycu ale zamiast jesć troche sie nim bawi chociaż ciągnie też, odciągam również do butelki i uzupełniam Nutramigenem jesli trzeba
19stego będzie chrzczony..
MartaDidinio, Reni, Mega, Viv78, Pusurek, mysza1975, moremi, malgos741, caffe, polarmiś, ania.g, Bliska 77, Niuta, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNIe mialam wskazan bezwzglednych, ale znajomy lekarz mnie namowil.Samo badanie proste jak gwizdek. Pobieraja Tobie krew. Kurierem jedzie do Czech, tam jest wstepnie odwirowywana...i dalej do Hongkongu. Tam badaja juz konkretnie ryzyko wystapienia 3 wad genet. Trisomii 21, 18 i 13. Dostajesz wynik w formie wykresow.mandragora wrote:W Polsce 2600 . Cena powala na kolana. Marta a ty miałaś wskazania czy tak zrobiłaś?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam w klubie. My teraz ząbkujemy wiec nawet tych 4 godz. zazdroszczę...EwaT wrote:hej

spałam dziś aż 4 godziny w kawałku, o niebo lepiej niż wczoraj
Tomuś ma sie dobrze jest rozpieszczany do granic możliwości
najlepiej sie czuje przy cycu ale zamiast jesć troche sie nim bawi chociaż ciągnie też, odciągam również do butelki i uzupełniam Nutramigenem jesli trzeba
19stego będzie chrzczony..
EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość