X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cena mlot-500 euro
    Mega wrote:
    Ale to pełnoplatne jest, ile cie to kosztowało?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka, trzymam kciuki za jutrzejsza biopsje. Pomysl, ze bedziesz wiedziala w 100% wszystko - z perspektywy czasu mysle sobie, ze to bezcenne informacje...

iwcia77, MartaDidinio, ania.g, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny to ma do wydania. Jeansy zaklepala Iwcia. Dresy i bluzka z Zary ze sloniem, zaznaczam ze jest gigantyczna.
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1aad3237e12c.jpg

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam, ze wyglada niezwiezo ale przelezalo w szafie, zaraz lece prac. I laktator.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziny wygladaja fajowo - niech sie Iwce dobrze nosza! Marta, dobry z Ciebie czlek! :)

MartaDidinio, iwcia77, Mega, Bliska 77, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dres tez z happymum. w sumie po porodzie mi sie sprawdzil najbardziej...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurku, toż ja na te ciuchy patrzeć nie mogę. Ja marzyłam, żeby wreszcie coś innego założyć...:-)))
    Pusurek wrote:
    Dziny wygladaja fajowo - niech sie Iwce dobrze nosza! Marta, dobry z Ciebie czlek! :)

iwcia77, Viv78, Pusurek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Pusurku, toż ja na te ciuchy patrzeć nie mogę. Ja marzyłam, żeby wreszcie coś innego założyć...:-)))
    Hehe! ;) A ja wlasnie mysle, ze moze jeszcze moje potrzymam, bo moze sobie jeszcze zafunduje Helenke za jakis czas? ;) Ale juz powiedzialam chlopu, ze jak juz, to zachodzimy w lipcu, zeby urodzic w kwietniu, bo ja sie juz na zadne koncowki ciaz latem nabrac nie dam! ;)

MartaDidinio, Dorka1979, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta, a jak nie mozesz tez patrzec na laktator, to ja go przygarne, a potem kulne dalej nastepnej w kolejce z ovu? Mam mase butelek Aventu, one chyba fajnie pasuja od razu do laktatora podpiete?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ty wiesz, ze mnie czasem tez takie cos nachodzi? Jak patrze na Malego, to mi sie jeszcze chce. DZiewuszki rzecz jasna! No nic. Mlodziez sie obudzila z drzemki i wzywa. Jeszcze zajrze wieczorkiem. Milego popoludnia
    Pusurek wrote:
    Hehe! ;) A ja wlasnie mysle, ze moze jeszcze moje potrzymam, bo moze sobie jeszcze zafunduje Helenke za jakis czas? ;) Ale juz powiedzialam chlopu, ze jak juz, to zachodzimy w lipcu, zeby urodzic w kwietniu, bo ja sie juz na zadne koncowki ciaz latem nabrac nie dam! ;)

Mega, Pusurek, mysza1975, Bliska 77, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie pasuja! Bo ja ta do laktatora zabralam i trzymam! Tylko ze takie male, pekate...z szeroka szyjka. ja go spakuje i wysle Tobie fotke
    Pusurek wrote:
    Marta, a jak nie mozesz tez patrzec na laktator, to ja go przygarne, a potem kulne dalej nastepnej w kolejce z ovu? Mam mase butelek Aventu, one chyba fajnie pasuja od razu do laktatora podpiete?

iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Wiadomosc dla dziewczyn , ktore maja problem z wyproznieniem sie :

Syrop LACTULOSUM NYCOMED (W APTECE bez recepty), polecila mi go kolezanka , ktora siedziala na kibelku 1 h i ryczla w glos..., sama go kupie w polandii :)
    Witajcie z rana łahahahaha , jeśli chodzi o wypróżnianie to mi wystarczy kawka i usiąść z nią na chwilę przy komputerze . Przetestowane , bo jak mąż będzie szybciej i kawkę wypiję bez kompa to nie mam co liczyć na kibelek tego dnia.
    Qźwa przytyłam 1,5 kg a nie taki był plan , chciałam wyhodować sobie takie żeberka jak Pusurek

Mega, Pusurek, mysza1975, moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Cena mlot-500 euro
    coooooooooo ?

MartaDidinio lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Wiadomosc dla dziewczyn , ktore maja problem z wyproznieniem sie :

Syrop LACTULOSUM NYCOMED (W APTECE bez recepty), polecila mi go kolezanka , ktora siedziala na kibelku 1 h i ryczla w glos..., sama go kupie w polandii :)
    A to mozna w ciąży stosować?

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to u mnie już wszystko jasne...

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie, cena nifty rzuca o glebę....

MartaDidinio lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Cena mlot-500 euro
    W Polsce 2600 . Cena powala na kolana. Marta a ty miałaś wskazania czy tak zrobiłaś?

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :)
    spałam dziś aż 4 godziny w kawałku, o niebo lepiej niż wczoraj
    Tomuś ma sie dobrze jest rozpieszczany do granic możliwości :)
    najlepiej sie czuje przy cycu ale zamiast jesć troche sie nim bawi chociaż ciągnie też, odciągam również do butelki i uzupełniam Nutramigenem jesli trzeba
    19stego będzie chrzczony..

MartaDidinio, Reni, Mega, Viv78, Pusurek, mysza1975, moremi, malgos741, caffe, polarmiś, ania.g, Bliska 77, Niuta, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIe mialam wskazan bezwzglednych, ale znajomy lekarz mnie namowil.Samo badanie proste jak gwizdek. Pobieraja Tobie krew. Kurierem jedzie do Czech, tam jest wstepnie odwirowywana...i dalej do Hongkongu. Tam badaja juz konkretnie ryzyko wystapienia 3 wad genet. Trisomii 21, 18 i 13. Dostajesz wynik w formie wykresow.
    mandragora wrote:
    W Polsce 2600 . Cena powala na kolana. Marta a ty miałaś wskazania czy tak zrobiłaś?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w klubie. My teraz ząbkujemy wiec nawet tych 4 godz. zazdroszczę...
    EwaT wrote:
    hej :)
    spałam dziś aż 4 godziny w kawałku, o niebo lepiej niż wczoraj
    Tomuś ma sie dobrze jest rozpieszczany do granic możliwości :)
    najlepiej sie czuje przy cycu ale zamiast jesć troche sie nim bawi chociaż ciągnie też, odciągam również do butelki i uzupełniam Nutramigenem jesli trzeba
    19stego będzie chrzczony..

EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 3867 3868 3869 3870 3871 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ