35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Dziewczynki
Ja sie dopiero pakuje, wczoraj musialam Leona do przyjaciolki odstawic, traumatyczne dla mnie i dla niego tez. Mam nadzieje ze dzis bedzie juz lepiej. Klotnia z mezem wczoraj na cala jape, dzis znieczule sie na lotnisku podwojna dawka medykamentu, zakropie to ginem i moze jakos przezyje, moze....jak ja nienawidze tego latania.
Postaram sie zgladac
Aga, lekkiego i szybkiego porodu
Ewa, buziaki dla Tomka
Simba, dbaj o pisklaki
Reniek, wluzuj sie na wakacjach
Calej reszcie zycze szybkiego zaciazenia
Zaciazonym- szczesliwego poroduBliska 77, Mega, Simba, iwcia77, malgos741, Sabina, mama78, Reni, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
witajcie,
dzieki dziewczynyza dobre slowo, dzis ze spojeniem lepiej za to jest mi niedobrze i cisnienie nieco wysokie ale bez przesady, upal robi swoje
Bursztynku, trzymam kciuki za Twoja podroz
Ania udanegi urlopu
calej reszcie udanego dnia, ja siedze w zamknietej chalupie, rolety spuszczone i jakies 20stopni, cirka na dzialce u moich rodzicow, maz mnie doglada, byle do wieczoraiwcia77, MartaDidinio, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Witam w niedziele, upał i słoneczko, a ja lekko przytłumiła - porto chyba jeszcze działa
ja mam drugi dzien plamienia, nie wiem co jest grane ale testa nie robię... Chyba ze jutro... Boli mnie brzuch ale nawet nie tak mocno jak zawsze...
Bursztyn szczęśliwego lotu, bezbolesnego i bezstresowegono i oczywiście zdrowia dla mamy
Ania udanego urlopu
Aga szybkiego porodu
Ewa no pochwal sie jak Tomaszek sie zaaklimatyzowal w domku, czy śpi w nocy i w ogóle
Wszystkim ciężarówkom spokojnego dnia i nam staraczkom - udanych starań w końcu...
Aaaaa Pusurek i jak z telefonem, odzyskałas?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 12:05
Bliska 77, Sabina, Pusurek, MartaDidinio, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki
Iwcia ja prawie w każdą sobotę do późna, mam ostatnią sobotę lipca wolną.iwcia77 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Witam Ksiezniczki, milej niedzieli Wam zycze
ja znowu zbieram sily psychiczne na jutrzejszy dzien- CVS ( biopsja kosmowki) o 8 rano w szpitalu mam sie stawic..kurcze no mam troszke stres
malgos741, Mega, Sabina, Pusurek, MartaDidinio, mysza1975, ania.g, Bliska 77, Żanet lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no wiem, wiem
taka praca , co zrobisz, nic nie zrobisz;)do ktorej wczoraj graliscie?
Trzymam kciuki za badanieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 12:50
iwcia77 lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Daj znać jak po badaniu, zaglądnę przez komórę w pracy na wieści.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 12:52
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017